Gość: madlen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 44444444 Re: CZYM POLSKA MOZE ZAINTERESOWAC SWIAT? IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 23:03 myślę, że jedzeniem makaronu stojąc na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: CZYM POLSKA MOZE ZAINTERESOWAC SWIAT? IP: 172.16.1.* 17.03.02, 01:34 Małyszem, Papieżem, no może jeszcze Wałęsą czasami. I niczym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: CZYM POLSKA MOZE ZAINTERESOWAC SWIAT? IP: 62.233.138.* 17.03.02, 21:09 Ostatnio przypadkiem zobaczyłem zespół APOGEUM z Knurowa. Łzy ciekły mi po policzkach ze śmiechu.Grają jak skrzyżowanie Lombardu i Bajmu (jest wokalistka). Łzy przy nich śpiewają poezję. Image sceniczny APOGEUM to wysublimowany mix starego Kombi i nowego Ich Troje. Są też elementy metalowe i disco polo. Zapamiętajcie tą nazwę - APOGEUM. Już niedługo będzie ich słychać w każdym hipermarkecie, w PKSie i na WAszych osiedlach. A może i na całym świecie. Polska to przecież kraj rolniczy, a więc i muzyka rolnicza. Odpowiedz Link Zgłoś