Gość: kruk IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:14 na stronie newmodelarmy.org podano kolejną zmianę miejsca koncertu w Krakowie na "Klub RE". czy ktoś wie o jaki klub chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teddy Re: New Model Army w Krakowie IP: 62.233.138.* 18.03.02, 18:06 Ul. Sw. Krzyża 4. Miejsce takie sobie, ale za to Stare Miasto blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: New Model Army w Krakowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:05 Gość portalu: kruk napisał(a): > na stronie newmodelarmy.org podano kolejną zmianę miejsca koncertu w Krakowie > na "Klub RE". czy ktoś wie o jaki klub chodzi? Przede wszystkim, nie jest to koncert NMA tylko Justina Sullivana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrde Re: New Model Army w Krakowie IP: *.chello.pl 18.03.02, 21:49 A moze ktos wie, czy NMA trafi do Warschau. Ja wiem, ze to straszna dziura, ale akurat tu mieszkam i byloby mi milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: New Model Army w Krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 22:50 W Wawie bedzie koncert 10 kwietnia w CDQ, ale jest to koncert Justina+ bracia White, a nie calego NMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: New Model Army w Krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 23:10 Niech ktos poda wszystkie daty polskich koncertow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: New Model Army w Krakowie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:07 Gość portalu: lis napisał(a): > Niech ktos poda wszystkie daty polskich koncertow! 9.04 - Kraków, klub RE 10.04 - Wrocław, 5 Nutek 11.04 - Szczecin, Hormon pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś