Dodaj do ulubionych

Przemija uroda w nas

IP: *.tomaszow.mm.pl 27.03.13, 23:05
Witam! Pisałam tu wczesniej z prośbą o radę, gdzie i czy w ogóle mogę zdobyć jakiś zestaw płyt z muzyką Seweryna KRajewskeigo. BArdzo zależało mi na odpwoiedzi, neistety, nie doczekałąm sie. Postanowiłam raz jeszcze zaryzykować tym razem konkretniejsze pytanie. Ukazał się zestaw 9ciu płyt ze 180 piosenkami S. Krajewskiego - niestety, nigdzie nie mog poprosic o wusłanie tego zestawu na mój prywatny adres. Dzwoniłam na infolinię, gdzie zostałam poinformowana, zę płyty sa dostępne w 5ciu sklepach w Polsce, m.in w Szczecinie, Kaliszu, Bydgoszczy... To dla mnie trasa nie do pokonania - mieszkam w srodkowej Polsce. Zestaw płyt ma być prezentem dla moje ciężko chorej kolezanki, która nie wychodzi z domu. Błagam, moze podpowiecie mi gdzie mogę jeszcze poszukać w/w zestawu... NApisałam do tego marketu w Szczecinie, czy w drodze wyjatku nie przysłaliby mi produktu, ale na odpowiedź dopeiro czekam. Pan z infolinii stwierdzil, żeby szukać w empikach i innych sklepach muzycznych. Przyznam, zę cąłyd zień dzis szukam, przewerttowałąm wszystkie strony, sklepy, empiki, markety - sytuacja wydaje sie bez wyjscia. Nie znam też nikogo, kto byłby ze Szczecina i zechciał wysłać mi tę płytę i kupić ją dla mnie - oczywiscie po uprzednim [rzelaniu pieniążków na konto. No ejstem w krpce, a naprawde dawno na niczym mi tak bardzo nie zależalo... Moze ktos wie, gdzie jeszcze mogę zastukac...
Obserwuj wątek
    • Gość: lidia Re: Przemija uroda w nas IP: *.tomaszow.mm.pl 27.03.13, 23:06
      www.ceneo.pl/2734858

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka