jasiek666 30.07.04, 11:44 Określenie utworów "keep it in the family" i "anthrax" mianem "przebojów" jest niewąpliwie dość interesujacym wkładem autora w trudną sztukę dziennikarstwa muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kain Re: Anthrax w Proximie IP: 212.14.0.* 30.07.04, 14:19 W swiatku metalowym maja swoisty status "przebojow" Odpowiedz Link Zgłoś
boleyn Re: Anthrax w Proximie 30.07.04, 18:02 Różne są doniesiena nt. setlisty, ale prawdopodobne, że tych przebojów może akurat nie być. Ale będzie hicior "Only". Ja się wybieram :o) ______________________________ Vi ar Svenska fans allihopa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: Anthrax w Proximie IP: *.crowley.pl 30.07.04, 18:11 Anthrax trzyma wciąż dobry poziom w odróżnieniu od Metalliki, która już dawno zeszła na psy. Ostatnia płyta "wąglików" jest naprawdę niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Anthrax w Proximie 02.08.04, 16:40 polemizowałbym. Od czasu "the sound of white noise" panowie nie wydali nic na prawdę interesującego. Byc moze na skutek powierzenia na długi czas decydującej roli w tworzeniu repertuaru grupy niespecjalnie w tym kierunku uzdolnionemu panu Benante. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Przy okazji chcialem zapytac, czy wszyscy metale IP: *.com 30.07.04, 21:33 sa lewakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korwin mikke Re: Przy okazji chcialem zapytac, czy wszyscy met IP: *.chello.pl 31.07.04, 16:09 nie, jest dwóch czy trzech prawiczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black metal Re: Anthrax w Proximie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 22:31 Na Anthrax nie ide. Jakos nigdy ich kompozycje mnie nie porywały... EXODUS to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzi keep it in the family..ale to jest super kawalek..;))) IP: 198.161.203.* 31.07.04, 00:20 chyga ich najlepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loque spisek IP: 172.20.6.* 31.07.04, 20:00 no tak Rosenfeld pochodzi z Polski ... to wszystko wyjasnia : jawny zydowski spisek sluzacy deprawacji mlodziezy... zreszta od pierwszej plyty ,ktora "roznosila zaraze" do ostatniej wcale sie nie kryja bo "they'd come for us all"... mam tylko nadzieje ,ze diaspora bedzie dalej sponsorowac ich plyty , bo poza mna to juz chyba ich prawie nikt nie kupuje. teraz pozwolcie ,ze zaszlocham bo nie bedzie mnie w proximie piatego... jasko ... bede szczery ... kocham cie chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: spisek 02.08.04, 16:31 gwoli ścisłości: roznoszenie zarazy poprzedziło jeszcze noszenie przez uczetników spisku metalowych rękawiczek, będących, jak wydaje się sugerować okładka, rękawiczkami chirurgicznymi stosowanymi w chirurgii twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techman Re: Anthrax w Proximie IP: *.elsat.net.pl 31.07.04, 20:20 sama nazwa 'trash' mówi sama za siebie, nie wiem jak można słuchać czegoś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c nazwa techno tez mowi za siebie...odglosy pił tarczo.. IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 14:36 wych, tartaku, pomp przemysłowych itd. Wiele sie nie rozni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thrashman Re: Anthrax w Proximie IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.04, 17:59 "thrash" a nie "trash" technomułku - zajrzyj sobie do słownika pol-ang a wtedy zrozumiesz że to różnica nie tylko jednej literki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darry Re: Anthrax w Proximie IP: *.kabel.telenet.be 01.08.04, 18:28 Masz racje, ale to jest w ogole strasznie popularny blad, nawet na stronach anglojezyczny. Wpisz w google'u dwa hasla "thrash metal" i "trash metal" - za kazdym razem wyskakuje mniej wiecej tyle samo stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scholes yeah!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:11 Skaracjąc rzecz do minimum (żeby nie przynudzać) JEDEN Z TRZECH NAJLEPSZYCH KONCERÓW NA JAKICH BYŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś