25.07.13, 10:01
Czy ktoś ogląda?
Obserwuj wątek
    • szczawnicka Re: StarsTV 26.07.13, 11:56
      Owszem, zdarza się, to teraz jedyna przyzwoita telewizja muzyczna. StarsTV rules czy jak to sie mówi... wink
    • Gość: Bożenka Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 29.07.13, 13:39
      Ja słucham i to prawie codziennie smile Naprawdę się cieszę, że znalazłam tą stację. Brakowało mi tych hitów mojego dzieciństwa. Kiedyś to była muzyka, a teraz to skupieni są na robieniu kasy a nie sztuki.
    • Gość: Anioł2013 Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 13:14
      Ja nie mam telewizora w domu, ale na laptopie króluje u mnie ta nowa stacja stars tv. Najważniejsze,że leci tam przebój za przebojemsmile
      • Gość: JoannaWawa Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 11:12
        Jestem tego samego zdaniasmile Najbardziej lubię w Stars Tv Best Rocksmile
      • emma_zajac Re: StarsTV 22.09.13, 15:18
        Mam dokładnie tak samo. Fajnie, że można ich słuchać on line. Mam całkiem spoko łącze internetowe więc oglądam jak w TV wink
    • Gość: songs Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 23:47
      www.youtube.com/watch?v=RTXKzY55oO8&feature=youtu.be byłabym ogromnie wdzięczna za opinie
    • Gość: Kicz_i_ta Re: StarsTV IP: *.centertel.pl 03.08.13, 15:52
      Oglądam maniakalnie Best Oldies Fajnie że mam wreszcie kanał gdzie mogę posłuchać wartościowej muzyki. VH1 kiedyś próbował puszczac podobne kawałki, ale stars.tv jest o niebo lepsze
      • Gość: Piotr Re: StarsTV IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 19:31
        Best Oldies to moje ulubione pasmo na Stars TV, może dlatego że to muzyka z moich szkolnych lat.Super!!!
        • Gość: OldFan Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 11:46
          Zgadzam się z tobą Piotr. Fajnie,że jest stacja w TV, które puszcza same dobre kawałki lat 80-tych i 90-tych.
          • Gość: Janka Re: StarsTV IP: 195.245.213.* 06.08.13, 18:22
            Słuchajcie, a ktoś wie na którym kanale jest w Multimediach? Bo słyszałam, ze jest ale nie mogę znaleźć. Ratunku!
    • Gość: Janka Re: StarsTV IP: 195.245.213.* 07.08.13, 21:50
      Wielkie dzięki!!! Idę przeprogramować telewizor, żeby miec Stars.tv gdzieś wcześniej. Nie lubię jak fajne kanały są za daleko crying Właśnie leci Best decision i obłędny Tom Jones i Sex Bomb. Uwielbiam!
    • Gość: Italijka Re: StarsTV IP: 151.9.106.* 15.08.13, 19:37
      Ja nawet oglądam tutaj we Włoszech. Wychowałam się na tej muzyce i to dla mnie masa wspomnień. Do tego świetnie, że można trafić też na polskie utwory jak Urszuli czy Bajm.
    • Gość: Janka Re: StarsTV IP: *.centertel.pl 16.08.13, 01:36
      Widać, że stars tv liczy się z widzem. Mają choćby Best Decision. Fajnie wiedzieć, że masz jakiś wpływ na to, co ogląsz. Za to lubię ich jeszcze bardziej. W ogóle to najlepsza stacja na rynku teraz.
      • amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:23
        Sam czasami wysyłam swoje typy do BD i cieszę się potem jak dziecko kiedy to puszczą wink
    • salam_anka Re: StarsTV 23.08.13, 14:23
      Ja Starsów uwielbiam, najbardziej pasmo Best Decision, nie ma reklam i jest bardzo dużo muzyki, czyli to co lubię najbardziej smile
    • salam_anka Re: StarsTV 10.09.13, 16:51
      Ja ich lubię, w zasadzie to dzięki nim zaczełam oglądać znowu tv, dobrze jest sobie przypomnieć czasami stare kawałki.
    • szczawnicka Re: StarsTV 11.09.13, 13:51
      Najśmieszniejsze jest, ze ja wszystkie te piosenki kojarzę, ale już tytułów czy zespołów to nie tongue_out

Za to ma problem, żeby ich znaleźć u moich rodziców na cyfrowym polsacie. W orange są na 168, a na polsatowskim dekoderze nie mozemy namierzyć.
      • anna.kotecka Re: StarsTV 11.09.13, 13:53
        Użyj pilota - tu masz wszystkie numerki i info jak stacje znaleźć wink

Tekst linka
        • szczawnicka Re: StarsTV 11.09.13, 13:57
          pilota? masz na myśli ten od dekodera czy coś na ich stronie? nie kumam sad
          • amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:26
            Chodzi o aplikację "pilot" na ich facebooku, na stronie starstv.eu masz te info w zakładce "jak oglądać" wink
    • klosek86 Re: StarsTV 12.09.13, 10:29
      bardzo rzadko
      • salam_anka Re: StarsTV 17.09.13, 15:43
        Łatwo znaleźć przez tą aplikację, wchodzisz na ich fanpejdż i wszystko jest wyjaśnione w zakładce.
        • Gość: edek Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 20.09.13, 14:56
          No fakt - łatwo i fajnei to działa smile
          Ale lepsze jest Best 5!
        • Gość: Jarek Re: StarsTV IP: *.play-internet.pl 02.11.13, 21:42
          Na stronie www.starstv.eu w zakładce jak oglądać jest dokładna instrukcja co i jak, prościej się nie da :-p
    • Gość: Refaela Re: StarsTV IP: *.centertel.pl 18.09.13, 00:24
      Mam podobnie. Znam teksty piosenek a nie pamiętam jak się nazywają wykonawcy. Dlatego lubię sobie pooglądać telewizję muzyczną żeby sobie poprzypominać a często po prostu zobaczyć jak oni wyglądali wtedy.
    • Gość: Muzykolla Re: StarsTV IP: *.toya.net.pl 22.09.13, 15:16
      Najlepsza telewizja muzyczna na rynku. Bez ściemy i nadmuchanych prezenterów. Bez tych wszystkich niepotrzebnych reklam i głupich gadek. Uwielbiam ich i oglądam na okrągło.
      • Gość: Filip Re: StarsTV IP: *.slubice.vectranet.pl 25.09.13, 13:45
        Ja cenię sobie przede wszystkim Best Rock. Po prostu świetna muzyka rockowa, którą bardzo ciężko gdzieś jeszcze usłyszeć.
        • salam_anka Re: StarsTV 25.09.13, 15:20
          Ostatnio budzi mnie Best Morning, jakoś nie mogę wstać jesienią i przy muzyce dużo lepiej mi to idzie smile.
          • amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:53
            Robię dokładnie tak samo wink Włączam starsów jak tylko otworzę oczy, następnie robię kawę...
    • Gość: Jarek Re: StarsTV IP: *.play-internet.pl 02.11.13, 21:46
      W poniedziałek BB już od 22 wink Świetne pasmo, dobre do poduchy.
    • Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 18:43
      Oglądam !! Najbardziej lubię Best Oldies - lecą prawdziwe klasyki smile
    • amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:20
      Zgadzam się w 100%, najlepsza polska stacja muzyczna. Spory wybór pasm i tylko muzyka, zero zbędnych programów.
    • Gość: Domino Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 27.11.13, 14:16
      A słyszeliście o akcji TOP wszech czasów? smile Można wejść i zagłosować na swoje ulubione piosenki, a potem w święta, Stars.TV puści te, które dostaną najwięcej głosów. Moim zdaniem to super pomysł. big_grin
      • Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 29.11.13, 14:30
        Ja słyszałam, nawet już oddałam swój głos smile super sprawa moim zdaniem
        • szczawnicka Re: StarsTV 12.12.13, 09:28
          Gość portalu: Magi napisał(a):

> Ja słyszałam, nawet już oddałam swój głos smile super sprawa moim zdaniem
          A na co głosowałaś?
          Ja na Queen, Lanę del Rey, Madonnę i Demono wink
          • Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 16.12.13, 13:01
            szczawnicka - głosowałam na Michaela Jacksona, Queen ( 2 kawałki :] ) , The Police i The Rolling Stones smile Postawiłam na klasyki !!
            empireofmind ja też się długo zastanawiałam bo to nie jest prosty wybór !! big_grin
            • Gość: Domino Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 18.12.13, 13:05
              Ja też się długo zastanawiałam. tongue_out
              Ale zagłosowałam na:
              Aerosmith - I don't want to miss a thing,
              Lana del Rey - Young & Beautiful,
              Michael Jackson - Smooth Criminal,
              Rolling Stones - Satisfaction,
              The Beatles - She loves you
              big_grin
    • Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 27.12.13, 11:52
      Szkoda tylko, że Best Polish w takich godzinach uncertain Best 80's idealnie dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka