szczawnicka Re: StarsTV 26.07.13, 11:56 Owszem, zdarza się, to teraz jedyna przyzwoita telewizja muzyczna. StarsTV rules czy jak to sie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenka Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 29.07.13, 13:39 Ja słucham i to prawie codziennie Naprawdę się cieszę, że znalazłam tą stację. Brakowało mi tych hitów mojego dzieciństwa. Kiedyś to była muzyka, a teraz to skupieni są na robieniu kasy a nie sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anioł2013 Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 13:14 Ja nie mam telewizora w domu, ale na laptopie króluje u mnie ta nowa stacja stars tv. Najważniejsze,że leci tam przebój za przebojem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoannaWawa Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 11:12 Jestem tego samego zdania Najbardziej lubię w Stars Tv Best Rock Odpowiedz Link Zgłoś
emma_zajac Re: StarsTV 22.09.13, 15:18 Mam dokładnie tak samo. Fajnie, że można ich słuchać on line. Mam całkiem spoko łącze internetowe więc oglądam jak w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songs Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 23:47 www.youtube.com/watch?v=RTXKzY55oO8&feature=youtu.be byłabym ogromnie wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicz_i_ta Re: StarsTV IP: *.centertel.pl 03.08.13, 15:52 Oglądam maniakalnie Best Oldies Fajnie że mam wreszcie kanał gdzie mogę posłuchać wartościowej muzyki. VH1 kiedyś próbował puszczac podobne kawałki, ale stars.tv jest o niebo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: StarsTV IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.13, 19:31 Best Oldies to moje ulubione pasmo na Stars TV, może dlatego że to muzyka z moich szkolnych lat.Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldFan Re: StarsTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 11:46 Zgadzam się z tobą Piotr. Fajnie,że jest stacja w TV, które puszcza same dobre kawałki lat 80-tych i 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: StarsTV IP: 195.245.213.* 06.08.13, 18:22 Słuchajcie, a ktoś wie na którym kanale jest w Multimediach? Bo słyszałam, ze jest ale nie mogę znaleźć. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: StarsTV IP: 195.245.213.* 07.08.13, 21:50 Wielkie dzięki!!! Idę przeprogramować telewizor, żeby miec Stars.tv gdzieś wcześniej. Nie lubię jak fajne kanały są za daleko Właśnie leci Best decision i obłędny Tom Jones i Sex Bomb. Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italijka Re: StarsTV IP: 151.9.106.* 15.08.13, 19:37 Ja nawet oglądam tutaj we Włoszech. Wychowałam się na tej muzyce i to dla mnie masa wspomnień. Do tego świetnie, że można trafić też na polskie utwory jak Urszuli czy Bajm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: StarsTV IP: *.centertel.pl 16.08.13, 01:36 Widać, że stars tv liczy się z widzem. Mają choćby Best Decision. Fajnie wiedzieć, że masz jakiś wpływ na to, co ogląsz. Za to lubię ich jeszcze bardziej. W ogóle to najlepsza stacja na rynku teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:23 Sam czasami wysyłam swoje typy do BD i cieszę się potem jak dziecko kiedy to puszczą Odpowiedz Link Zgłoś
salam_anka Re: StarsTV 23.08.13, 14:23 Ja Starsów uwielbiam, najbardziej pasmo Best Decision, nie ma reklam i jest bardzo dużo muzyki, czyli to co lubię najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
salam_anka Re: StarsTV 10.09.13, 16:51 Ja ich lubię, w zasadzie to dzięki nim zaczełam oglądać znowu tv, dobrze jest sobie przypomnieć czasami stare kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: StarsTV 11.09.13, 13:51 Najśmieszniejsze jest, ze ja wszystkie te piosenki kojarzę, ale już tytułów czy zespołów to nie Za to ma problem, żeby ich znaleźć u moich rodziców na cyfrowym polsacie. W orange są na 168, a na polsatowskim dekoderze nie mozemy namierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kotecka Re: StarsTV 11.09.13, 13:53 Użyj pilota - tu masz wszystkie numerki i info jak stacje znaleźć Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: StarsTV 11.09.13, 13:57 pilota? masz na myśli ten od dekodera czy coś na ich stronie? nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:26 Chodzi o aplikację "pilot" na ich facebooku, na stronie starstv.eu masz te info w zakładce "jak oglądać" Odpowiedz Link Zgłoś
salam_anka Re: StarsTV 17.09.13, 15:43 Łatwo znaleźć przez tą aplikację, wchodzisz na ich fanpejdż i wszystko jest wyjaśnione w zakładce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 20.09.13, 14:56 No fakt - łatwo i fajnei to działa Ale lepsze jest Best 5! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: StarsTV IP: *.play-internet.pl 02.11.13, 21:42 Na stronie www.starstv.eu w zakładce jak oglądać jest dokładna instrukcja co i jak, prościej się nie da :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refaela Re: StarsTV IP: *.centertel.pl 18.09.13, 00:24 Mam podobnie. Znam teksty piosenek a nie pamiętam jak się nazywają wykonawcy. Dlatego lubię sobie pooglądać telewizję muzyczną żeby sobie poprzypominać a często po prostu zobaczyć jak oni wyglądali wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzykolla Re: StarsTV IP: *.toya.net.pl 22.09.13, 15:16 Najlepsza telewizja muzyczna na rynku. Bez ściemy i nadmuchanych prezenterów. Bez tych wszystkich niepotrzebnych reklam i głupich gadek. Uwielbiam ich i oglądam na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: StarsTV IP: *.slubice.vectranet.pl 25.09.13, 13:45 Ja cenię sobie przede wszystkim Best Rock. Po prostu świetna muzyka rockowa, którą bardzo ciężko gdzieś jeszcze usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
salam_anka Re: StarsTV 25.09.13, 15:20 Ostatnio budzi mnie Best Morning, jakoś nie mogę wstać jesienią i przy muzyce dużo lepiej mi to idzie . Odpowiedz Link Zgłoś
amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:53 Robię dokładnie tak samo Włączam starsów jak tylko otworzę oczy, następnie robię kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: StarsTV IP: *.play-internet.pl 02.11.13, 21:46 W poniedziałek BB już od 22 Świetne pasmo, dobre do poduchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 18:43 Oglądam !! Najbardziej lubię Best Oldies - lecą prawdziwe klasyki Odpowiedz Link Zgłoś
amberol Re: StarsTV 22.11.13, 17:20 Zgadzam się w 100%, najlepsza polska stacja muzyczna. Spory wybór pasm i tylko muzyka, zero zbędnych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 27.11.13, 14:16 A słyszeliście o akcji TOP wszech czasów? Można wejść i zagłosować na swoje ulubione piosenki, a potem w święta, Stars.TV puści te, które dostaną najwięcej głosów. Moim zdaniem to super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 29.11.13, 14:30 Ja słyszałam, nawet już oddałam swój głos super sprawa moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: StarsTV 12.12.13, 09:28 Gość portalu: Magi napisał(a): > Ja słyszałam, nawet już oddałam swój głos super sprawa moim zdaniem A na co głosowałaś? Ja na Queen, Lanę del Rey, Madonnę i Demono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 16.12.13, 13:01 szczawnicka - głosowałam na Michaela Jacksona, Queen ( 2 kawałki :] ) , The Police i The Rolling Stones Postawiłam na klasyki !! empireofmind ja też się długo zastanawiałam bo to nie jest prosty wybór !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 18.12.13, 13:05 Ja też się długo zastanawiałam. Ale zagłosowałam na: Aerosmith - I don't want to miss a thing, Lana del Rey - Young & Beautiful, Michael Jackson - Smooth Criminal, Rolling Stones - Satisfaction, The Beatles - She loves you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magi Re: StarsTV IP: *.static.chello.pl 27.12.13, 11:52 Szkoda tylko, że Best Polish w takich godzinach Best 80's idealnie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś