odolin 22.08.04, 03:52 Na mojej katanie, którą noszę napisane jast accept. A moje serce to metal heart i jestem z tego dumny. poadr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy.berserker Re: Accept. 23.08.04, 10:00 Gratuluję wytrwałości i wierności ulubionej kapeli - to wartości rzadko dzisiaj spotykane. Ja, jako babeczka, zdecydowanie od wierności jednemu zespołowi odżegnuję się, wolę flirt z kilkoma gatunkami muzycznymi. Ale wracam co jakiś czas do ulubionych nagrań młodości to chyba nie jest ze mną żle. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
serniknazimno Re: Accept. 03.09.04, 13:37 dawno zapomniany zespół choć ostatnio udało mi się posłuchać wymienianego utworu (metal heart), nawet po latach brzmi ... ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lennox Re: Accept. 03.09.04, 20:10 To chyba najlepsze cd Accept ale chyba to już troche dinozaurowanie . Oczywiście muzyka dobra i na pewno bedzie jeszcze jakiś czas w pamieci fanów metalu ale są dużo lepsze i bardziej warte "czasu" kapele. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś