stoleckoff 22.08.04, 19:46 W knajpce leciała płytka..była super..spytałąm co to..pan powiedział"taptu"Nie wiem jak to się pisze,nie umiem tego odnależć..czy ktoś mógłby mi pomóc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek_natolin Re: "taptu" tak to brzmi..pomocy. 22.08.04, 23:29 ...czyli Miles Davis. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: "taptu" tak to brzmi..pomocy. 24.08.04, 02:15 jasiek_natolin napisał: > Może "Tutu"? To byla moja pierwsza mysl ))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
j_klimeq Re: "taptu" tak to brzmi..pomocy. 26.08.04, 00:52 To jest TAB TWO,z Niemiec,acid jazz,mam 2 plytki-Sonic tools i Belle affaire,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
widmowolnosci Re: "taptu" tak to brzmi..pomocy. 26.08.04, 19:40 Jak to zdobyles czy musze po to do Niemiec jechac ?Czy mozna tego posluchac ana internecie.Ten wczesniej podany link u mnie nie dzialal.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
j_klimeq Re: "taptu" tak to brzmi..pomocy. 26.08.04, 20:16 Sonic tools zamawialam sobie w Niemczech przez amazon.de,a belle affair zamowilam w sklepie muzycznym i pan sprowadzil do dla mnie.Po kilku dniach,bez problemu czekala na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
widmowolnosci Re: "taptu" tak to brzmi..pomocy. 27.08.04, 00:40 Tez tak zrobie, dziekuje i pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link Zgłoś