humbak 28.09.04, 10:14 Ludzie! Mnie zaraz potelepie! Przecie wy wkółko o reklamy pytania zadajecie! Popatrzcie chociaż, czy się pytanie nie powtarza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motion Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 10:18 Humbaku, coś mi się wydaje, że niektórzy są niereformowalni. I durni po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 10:21 Ech... przez pewnien czas się zastanawiałem, czy to może ja nie szukam muzyki w złych miejscach... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 10:27 Ktoś się uwziął na Kinder Bueno. Nawet samam miałam zamiar coś napisać na ten temat, ale: 1. albo to sa tacy ludzie, którym zależy jedynie na tej jednej rzeczy, ich szczęście zależy tylko od dowiedzenia się, jaka piosenka była w reklamie Kinder Bueno, albo 2. reklama dźwignią handlu... A głupiemu nie przetłumaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 10:28 W pewnym momencie myślełem, że ktoś sobie z tym Kinder Bueno jaja robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motion Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 10:32 humbak napisał: > W pewnym momencie myślełem, że ktoś sobie z tym Kinder Bueno jaja robi. --- bo chyba ktoś robił Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 14:04 Zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest po prostu jakiś nietypowy firmowy PR. W końcu jeśli tłucze się w kółko tę nazwę na N. albo na K.B., to ludzie podświadomie zapamiętują... Brzmi to może absurdalnie, ale wszak pijarzy zdolni są do wszystkiego, za to im przecież płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 14:06 Grimsrund wietrzy podstępny spisek Tą nazwę chyba i tak się pamięta. A to forum jest nieco mało popularne. I jak to ktoś pisał stało się karykaturą ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 14:11 Kogo obchodzi, że karykatura, skoro nazwa dociera jeszcze mocniej? Na tym właśnie polega PR. A spiski rządzą. Nawet GW sobie znalazła jeden ostatnio, choć przez lata wyśmiewała wszystkich dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 14:14 Może i racja. Każdy klient je ważny. Tyle że na niektórych to może zadziałać odrzucająco. Taaa? Ja nie wiem. W lipcy uznałem że już nie lubię tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 10:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=15739481&a=15739481 uważam, że za nieznajomość tematów poruszanych przez kolegów z drużyny powinieneś być przykładnie ukarany. Oczywiście, zgodnie z drużynowym regulaminem. Wykonanie kary może być zawieszone, ale pod warunkiem, że zapoznasz się ze wszystkimi wpisami kolegi haribo_goldbaren. Z pewnością będzie to pouczająca lekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 10:40 Nie zaglądałem wtedy na forum. Regulaminu jeszcze nie ma oficjalnie. Poza tym.. gdzieś mi drużynę wcięło Siła przebicia znacząco zmalała Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 10:44 humbak napisał: > gdzieś mi drużynę wcięło Siła przebicia znacząco zmalała fakt, braknie tylko kolegi haribo_goldbaren i całą siłę przebicia szlag trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 11:10 O, litości!!! Teraz nutella... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 11:13 czepiasz sie, to dopiero trzeci watek o nutelli ps.dzis rano jadlem na sniadanie chleb z nutella nie wiem dlaczego, ale moze komus w domu przypomnialo sie o niej jak zobaczyl reklame? ja nie widzialem jeszcze ps2.co za piosenka byla w reklamnie Czekotubek?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motion Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs IP: *.toya.net.pl 28.09.04, 11:18 adaś aka ania aka jacek aka niechcemisieszukac aka barbie ma najwidoczniej problem z płciowym samookreśleniem. ale to chyba problem na inne forum proponuje korzystać z opcji 'skasujcie ten wątek' Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 12:33 Na tym forum on i tak nic nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 13:17 jaka to reklama corega tabs? nieznam, albo powiedz scenariusz *** R E K L A M A Miejsce na twoją reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 13:18 Z siłą wodospadu szszszszszszszszszszszszszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 15:03 Tworzenie takich watkow nie poprawia jakosc tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 15:06 Napawdę staram się zakładać normalne wątki. Tyle że czasem nie wytrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja_zalogowana Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 15:14 Wiec lepiej sobie "dac na wstrzymanie" i zamiast zakladac taki watek zapoznac sie np. z The Living Jarboe )) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piosenka z reklamy Corega Tabs 28.09.04, 15:17 Racja Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś