Gość: vikki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 11:55 Bierze mnie na wymioty jak slysze tego dzingla, co sie porobilo z tym radiem? Teraz jest to taki klon RMFki, po co sluchac podrobe, jesli mozna oryginal? "Wyprowadzam sie na gore" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeon1 Re: Trójka- twoje pierwsz radio 22.04.02, 13:21 Gość portalu: vikki napisał(a): > Bierze mnie na wymioty jak slysze tego dzingla, co sie porobilo z tym radiem? > Teraz jest to taki klon RMFki, po co sluchac podrobe, jesli mozna > oryginal? "Wyprowadzam sie na gore" A słyszałes ''za i przeciw''Janusz Waiss-bis koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Trójka- twoje pierwsz radio 22.04.02, 13:23 Gość portalu: vikki napisał(a): > Bierze mnie na wymioty jak slysze tego dzingla, Koszmarrrr.... Brrr... mnie tez po prostu skręca kiedy to puszczają..... I w dodatku te żałosne dowcipy red. Barona z samego rana... (Gdzie jest qrwa red. Wałkucki !!!! - pytanie retoryczne, wiem, ze w USA...). O muzyce nawet nie wspomnę, bo przypomina ona jakiś przypadkowy kolaż radia pogoda i rmf fm... I w dodatku te koszmarne wstawki muzyczne podczas podawania wiadomości.... Zapraszamy do trójki ??? To ja już chyba dziękuję za zaproszenie. Tylko czego ja teraz będę słuchał rano przed wyjściem z domu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 22.04.02, 13:36 Mam ten sam dylemat. Co za imbecyl wymyslil ten beznadziejny dzingiel. Dlaczego trzeba rownac do Zetki i RMF? Bo najwiecej osob ich slucha? To niech slucha, w Trojce mogliby wymyslic cos innego, nowego, na pewno lepszego, bo gorzej juz byc chyba nie moze. Ale nie, koniecznie musi byc tak jak jest u innych. Nawet zdanie "Zapraszamy do reklamy" brzmi teraz szybciej. Pytam sie - po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmak Re: Trójka- twoje ostatnie radio IP: 62.233.139.* 22.04.02, 14:14 Horror, strasznie szkoda tego, co pzrez tyle lat ludzie tworzyli. jestem prawie pewna na 100 proc., ze spadnie im sluchalnosc, bo starzy przestana sluchac, a mlodzi nie zaczna, bo i po co, jak maja Zetke i RMF! Ci ludzie tam na gorze w radiu to sa tacy glupi, ze az im sie kurzy z glow. I tak smutno: jakby ktos bliski odszedl. A te jingle to jak spzred 10 lat pierwsze jingle w jakims lokalnym radiu komercyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Trójka- twoje ostatnie radio IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.04.02, 15:47 Tiaaaa... te nowe dżingle są faktycznie obleśne. Ale zapewniam was że za parę miesięcy (tygodni ?) nikt z nas nie będzie pamiętał jak brzmiały te stare, tak duża jest częstotliwość nadawania tych nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
antistia Re: Trójka- twoje ostatnie radio 22.04.02, 23:06 Gość portalu: pizmak napisał(a): > Horror, strasznie szkoda tego, co pzrez tyle lat ludzie tworzyli. jestem prawie > > pewna na 100 proc., ze spadnie im sluchalnosc, bo starzy przestana sluchac, a > mlodzi nie zaczna, bo i po co, jak maja Zetke i RMF! Ci ludzie tam na gorze w > radiu to sa tacy glupi, ze az im sie kurzy z glow. I tak smutno: jakby ktos > bliski odszedl. A te jingle to jak spzred 10 lat pierwsze jingle w jakims > lokalnym radiu komercyjnym. w pełni się zgadzam i najsmutniejsze jest to że człowiek nie ma czym sobie tej "pustki" zapełnić. W momencie kiedy puszczą Ich troje-to nie wiem co zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Trójka- twoje pierwsz radio 22.04.02, 21:07 jasiek666 napisał(a): > Tylko czego ja > teraz będę słuchał rano przed wyjściem z domu ??? Przecież to oczywiste. Barona - nie jest tak łatwo uwolnić się od Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Trójka- twoje pierwsz radio 23.04.02, 08:48 teddy4 napisał(a): > jasiek666 napisał(a): > > > Tylko czego ja > > teraz będę słuchał rano przed wyjściem z domu ??? > > Przecież to oczywiste. Barona - nie jest tak łatwo uwolnić się od Trójki. > Cholera jasna, chyba masz racje - dzis rano znowu słuchałem Barona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek BB Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 12:27 jasiek666 napisał(a): > teddy4 napisał(a): > > > jasiek666 napisał(a): > > > > > Tylko czego ja > > > teraz będę słuchał rano przed wyjściem z domu ??? > > > > Przecież to oczywiste. Barona - nie jest tak łatwo uwolnić się od Trójki. > > > > Cholera jasna, chyba masz racje - dzis rano znowu słuchałem Barona.... Na dodatek po południu - też Baron! Czy on tam mieszka jak w Domu BB? Wypuśćcie go! Nie zapomnę 1.04.1982 r., (2.04.82 urodziła się moja córeczka, i od tej pory razem słuchamy "3") kiedy usłyszałem znowu stację, której słucham od 1968 roku CODZIENNIE (oprócz okresu "mniejszego zła")! Czy oni mają takich, jak ja ...(_*_) tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: compor Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 21:52 bardzo dobre radio, po zmianach. tak trzymac!!!! jest super, rmf sie chowa, a o bzdecie nawet nie wspominam. ps. pieprzyc malkontentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 16:21 Popieram w całej rozciągłości. Ale ten dżingiel to i tak małe piwo. Zmiany są dogłębniejsze: nowe programy, np. "moja pierwsza piosenka"- żenada, rozrywka późnym wieczorem,ale nic nie przebije niedzielnego programu, ktory Mann prowadzi z jakąś pisarką. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Trójka- twoje pierwsz radio 24.04.02, 00:52 Gość portalu: Stefan napisał(a): >ale nic nie przebije niedzielnego programu, ktory Mann >prowadzi z jakąś pisarką. Pewnie "jakaś" bardzo znana... pierwszy program to był dopiero czad... Słuchamy u "cioci" na imieninach a oni tu dawaj... o robieniu loda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes to samo im napisalem pierwsze i ostatnie, błeee IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.04.02, 17:03 Powiem CI, ze DOKLADNIE to samo napisalem do poczty trojki, ze bierze ,mnie na wymioty jak to slysze, i jeszcze te gadane GRUBYM meskim glosem reklamowki, jak w kazdej ch... stacji w calej polsce. Czesto moje mejle czytali w popoludniowym ZD3, nawet Pan Kuba mi odpisywal niekiedy, ale juz nie slucham... Odpowiedz Link Zgłoś
bongozz Re: Trójka- twoje pierwsz radio 22.04.02, 19:08 Jak w sobote po audycji Kosinskiego, o 6.00 uslyszalem nowa oprawe dzwiekowa serwisu, to sobie pomyslalem ze to mi sie tylko sni, i to na wielkim kacu. Obzydliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:34 Wyslijcie maila do muzycznej poczty ukf: UKF@radio.com.pl, zeby puscili new model army "Vagabonds", jestem ciekaw czy puszcza czy trojka to juz tylko komercha?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien ha ha ha IP: *.devs.futuro.pl 22.04.02, 21:10 UKF to bagno!!!! Ostatnio wyslalam, zeby mi puscili Radiohead! Jasne, puscili... MOzna czekac do usranej smierci i nie puszczą. Za to puscili... Rickiego Martina!!!!!!!!!! Bagno i jeszcze raz bagno. Uszanowanie. Luthien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: 149.156.12.* 22.04.02, 22:00 Popieram: koszmarne jingle, bezmyslne podrabianie RMF i Zetki Proponuję nowy skrót ZD3; zniechęcamy do trójki, zniechęcamy do trójki Budzimy nie tylko ciekawosć "znów zabijają w nas młodosć, znów zabierają nam wolnosć" Jingle Trójki: słuchaj z Aviomarinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: Trójka- twoje pierwsz radio - artykul Miecugow IP: *.devs.futuro.pl 22.04.02, 23:10 najnowsza Polityka, poczytajcie... Ich Trójka 1 kwietnia Program III PR skończył 40 lat. I ktoś chyba powiedział: „40? Wystarczy!” Trójka kona. Napisałem to, choć sam nie mogę w to uwierzyć. Jestem z tym radiem związany od ponad 30 lat. Co teraz? Chyba odejdę. Jak większość słuchaczy zresztą. W tej długoletniej przyjaźni z Trójką byłem też jej dziennikarzem, przez rok jej dyrektorem. Pierwszym dyrektorem w nowej Polsce. Myślę, że to wszystko upoważnia mnie do kilku słów na pożegnanie. GRZEGORZ MIECUGOW Gdy słyszę wyśpiewywany od świtu do nocy slogan „Trójka – twoje pierwsze radio”, mam ochotę zmienić stację. Nie chodzi nawet o tekst, według mnie nawet nie najgorszy. Raczej o styl przypominający mi początki Radia Zet. Tyle że to było 10 lat temu. I nawet wtedy było dosyć przaśne. Poza tym Radio Zet amatorskie przestało być po kilku miesiącach działania. Trójka staje się amatorska po 40 latach istnienia! Ale pal sześć jeden głupi przerywnik. Najgorsze jest to, że przerywnik zaczął pasować do stacji! Przez całe lata było tak, że gdzieś w obcym mieście, wędrując po częstotliwościach, wystarczyło przez kilkanaście sekund posłuchać niekoniecznie głosu, po głosach zawsze było łatwo, ale wystarczyło usłyszeć muzykę, by wiedzieć, że to Program III. Dziś nie odróżniam mojej Trójki od radia Las Vegas z Ciechocinka. Takie samo bleblanie na antenie, konkursy na poziomie telewizyjnego audiotele i muzyka taka sama jak wszędzie, czyli byle jaka, byle z playlisty. Jeszcze nie gra tam Ich Troje. Jeszcze Niedźwiedź broni anteny, ale kwestią czasu jest, kiedy padnie, bo paść musi. Decyzją zarządu Polskiego Radia w całości, a jednego z prezesów w szczególności, Trójka ma ewoluować w stronę tzw. radia towarzyszącego. Tu wytłumaczmy, że pojęcie to oznacza radio, które na przykład gra w biurach, ale nie jest słuchane. Ot, brzęczy. Takich stacji jest w Polsce kilkadziesiąt, żeby nie powiedzieć wszystkie. Tymczasem Trójka potrafiła towarzyszyć słuchaczom naprawdę. Była słuchana, bo jej twórcy uważali, że słowo jest tak samo ważne jak muzyka. Dlatego przez lata obie te wartości w programie trzecim uzupełniały się. A Trójka miała markę. Co ciekawe, w badaniach polskich marek radiowa Trójka uplasowała się w pierwszej dziesiątce. Za Polskim Radiem w całości, ale jako wartość osobna. Teraz przestaje się różnić od kogokolwiek, stając się nieudolną kopią komercyjnych stacji. To samo mówiłem zarządowi Polskiego Radia ponad pół roku temu na spotkaniu, w którym wziąłem udział jako kandydat na dyrektora Programu III. Nie starałem się o to stanowisko. Mam swoją pracę w TVN 24, która wciąga mnie prawie bez reszty. Z zarządem spotkałem się, uwaga na datę!, 12 września 2001 r. i zrobiłem to na prośbę zespołu z ulicy Myśliwieckiej, który czuł, że tonie. Jedyną pomocą, jakiej im mogłem udzielić, była próba przekonania władców radia, że droga w stronę tak zwanego radia towarzyszącego jest dla Trójki drogą donikąd. Że jeżeli na ulicy jest piętnaście sklepów z czarnymi butami, to nie ma sensu otwierać szesnastego, zwłaszcza że ten sklep z dawien dawna słynie ze sprzedaży butów żółtych! Jedynych w swoim rodzaju. Niepowtarzalnych. Fakt, że może ostatnio były problemy z fasonem, może były ciut przykurzone, ale były. I nie ma powodu ich zmieniać na czarne. Odkurzmy, zmieńmy fason, ale niech pozostaną żółte! Jaka powinna być Trójka? Inteligentna i inteligencka. Autorska. Z szybką informacją, mocną publicystyką, z własnym stylem muzycznym, z nową, odrodzoną rozrywką, z promocją nowej literatury i wreszcie z zarzuceniem haczyka na nowego, młodego słuchacza. Z tym było ostatnio najbardziej krucho, Trójka starzała się razem ze swoimi słuchaczami. Jak to wszystko osiągnąć? Mówiłem – licząc, że może komuś trafię do przekonania, że może coś z tego zostanie. Nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Trójka- twoje pierwsz radio - artykul Miecugow IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.05.02, 00:33 Gość portalu: golek napisał(a): > najnowsza Polityka, poczytajcie... > > > Ich Trójka > > > > 1 kwietnia Program III PR skończył 40 lat. I ktoś chyba powiedział: „40? > Wystarczy!” > > Trójka kona. Napisałem to, choć sam nie mogę w to uwierzyć. Jestem z tym > radiem związany od ponad 30 lat. Co teraz? Chyba odejdę. Jak większość > słuchaczy zresztą. W tej długoletniej przyjaźni z Trójką byłem też jej > dziennikarzem, przez rok jej dyrektorem. Pierwszym dyrektorem w nowej Polsce. > Myślę, że to wszystko upoważnia mnie do kilku słów na pożegnanie. > > > GRZEGORZ MIECUGOW > > > > > Gdy słyszę wyśpiewywany od świtu do nocy slogan „Trójka – twoje pie > rwsze > radio”, mam ochotę zmienić stację. Nie chodzi nawet o tekst, według mnie > nawet > nie najgorszy. Raczej o styl przypominający mi początki Radia Zet. Tyle że to > było 10 lat temu. I nawet wtedy było dosyć przaśne. Poza tym Radio Zet > amatorskie przestało być po kilku miesiącach działania. Trójka staje się > amatorska po 40 latach istnienia! Ale pal sześć jeden głupi przerywnik. > Najgorsze jest to, że przerywnik zaczął pasować do stacji! Przez całe lata było > > tak, że gdzieś w obcym mieście, wędrując po częstotliwościach, wystarczyło > przez kilkanaście sekund posłuchać niekoniecznie głosu, po głosach zawsze było > łatwo, ale wystarczyło usłyszeć muzykę, by wiedzieć, że to Program III. Dziś > nie odróżniam mojej Trójki od radia Las Vegas z Ciechocinka. Takie samo > bleblanie na antenie, konkursy na poziomie telewizyjnego audiotele i muzyka > taka sama jak wszędzie, czyli byle jaka, byle z playlisty. Jeszcze nie gra tam > Ich Troje. Jeszcze Niedźwiedź broni anteny, ale kwestią czasu jest, kiedy > padnie, bo paść musi. > > Decyzją zarządu Polskiego Radia w całości, a jednego z prezesów w > szczególności, Trójka ma ewoluować w stronę tzw. radia towarzyszącego. Tu > wytłumaczmy, że pojęcie to oznacza radio, które na przykład gra w biurach, ale > nie jest słuchane. Ot, brzęczy. Takich stacji jest w Polsce kilkadziesiąt, żeby > > nie powiedzieć wszystkie. Tymczasem Trójka potrafiła towarzyszyć słuchaczom > naprawdę. Była słuchana, bo jej twórcy uważali, że słowo jest tak samo ważne > jak muzyka. Dlatego przez lata obie te wartości w programie trzecim uzupełniały > > się. A Trójka miała markę. Co ciekawe, w badaniach polskich marek radiowa > Trójka uplasowała się w pierwszej dziesiątce. Za Polskim Radiem w całości, ale > jako wartość osobna. Teraz przestaje się różnić od kogokolwiek, stając się > nieudolną kopią komercyjnych stacji. > > To samo mówiłem zarządowi Polskiego Radia ponad pół roku temu na spotkaniu, w > którym wziąłem udział jako kandydat na dyrektora Programu III. Nie starałem się > > o to stanowisko. Mam swoją pracę w TVN 24, która wciąga mnie prawie bez reszty. > > Z zarządem spotkałem się, uwaga na datę!, 12 września 2001 r. i zrobiłem to na > prośbę zespołu z ulicy Myśliwieckiej, który czuł, że tonie. Jedyną pomocą, > jakiej im mogłem udzielić, była próba przekonania władców radia, że droga w > stronę tak zwanego radia towarzyszącego jest dla Trójki drogą donikąd. Że > jeżeli na ulicy jest piętnaście sklepów z czarnymi butami, to nie ma sensu > otwierać szesnastego, zwłaszcza że ten sklep z dawien dawna słynie ze sprzedaży > > butów żółtych! Jedynych w swoim rodzaju. Niepowtarzalnych. Fakt, że może > ostatnio były problemy z fasonem, może były ciut przykurzone, ale były. I nie > ma powodu ich zmieniać na czarne. Odkurzmy, zmieńmy fason, ale niech pozostaną > żółte! > > Jaka powinna być Trójka? Inteligentna i inteligencka. Autorska. Z szybką > informacją, mocną publicystyką, z własnym stylem muzycznym, z nową, odrodzoną > rozrywką, z promocją nowej literatury i wreszcie z zarzuceniem haczyka na > nowego, młodego słuchacza. Z tym było ostatnio najbardziej krucho, Trójka > starzała się razem ze swoimi słuchaczami. Jak to wszystko osiągnąć? Mówiłem > 211; > licząc, że może komuś trafię do przekonania, że może coś z tego zostanie. Nie > zostało. Smutne to, co Pan napisał Panie Grzegorzu. Wniosek płynie jeden. Trójką władają debile. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmi Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.coolnet.pl / *.waw.ppp.coolnet.pl 22.04.02, 22:20 Piszcie do ukf-u o new model army!!!! Ja juz to zrobilem, w tym tygodniu jest Stelmach- powinien puscic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Głosujcie na WIRNIK IP: 149.156.12.* 22.04.02, 23:26 Głosujcie na Wirnik Lecha Janerki, szansa na trwalszy protest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lugoshi Re: Głosujcie na WIRNIK IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 09:07 Osrodek oporu przeciw zniewoleniu i infantylizmowi umyslowemu to: protest.0x31337.net/ oraz www.tajniak.nsbi.pl/protest w jedności siła ! Lugoshi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lugoshi Strona oporu dla sluchaczy IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 09:16 Osrodek oporu przeciw zniewoleniu i infantylizmowi umyslowemu to: protest.0x31337.net/ oraz www.tajniak.nsbi.pl/protest w jedności siła ! Lugoshi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 18:40 Mam retoryczne pytanie: Czy musimy placic abonament za komercyjna stacje?! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano Re: Trójka- twoje pierwsz radio 24.04.02, 00:22 Zastali Trójkę murowaną i...lubianą - zostawią drewnianą i ...nie słuchaną. Pełna padaczka. Beksiński pewnie rechocze z tego na całego...larrrum!!! "Cholera komu to przeszkadzało"??? Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Trójka- twoje pierwsz radio 24.04.02, 00:54 tony.soprano napisał(a): > "Cholera komu to przeszkadzało"??? Gieniek Smolar ma kompleks Tyczyńskiego... niestety jest to raczej nieuleczalne... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Trójka- twoje pierwsz radio 24.04.02, 13:25 franzmaurer napisał(a): > tony.soprano napisał(a): > > > "Cholera komu to przeszkadzało"??? > > Gieniek Smolar ma kompleks Tyczyńskiego... niestety jest to raczej nieuleczalne > ... > Oraz Tymińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 02:57 Tak, kiedyś zapamietale słuchałam Trójki. Nagrywałam całe audycje na kasety. Ale to było w czasach, gdy grali tam prawdziwie dobre płyty Kaczkowski i Wiernik. Teraz odtwarzam te kasetki (rok 85-91) z pewnym rozrzewnieniem i strachem. Strach polega na tym, że nie wiem, jak zawartość tych (ok. 30) kaset nagrać na cedesa, zanim się rozsypią. Potem Trójka zmieniła się jakoś i już nie było tam wiele do słuchania. Muzycznie spadkobiercznią Trójki jest Radiostacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikki Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: 213.77.234.* 24.04.02, 20:18 A powtorka z rozrywki teraz leci o 23:30, po 30 latach wypieprzyli ta audycje na taki czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofia Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: *.rado.gazeta.pl 26.04.02, 20:28 musze dorzucic przyslowiowe 3 grosze, bo mnie skreca... podpisuje sie pod wszytskim co zostalo napisane powyzej. w moim domu zawsze sluchalo sie trojki i tak jest do dzisiaj. ale chyba to koniec, a wiecie dlaczego? bo pomijajac te wszytskie koszmarne zmiany, ktore mi nie odpowiadaja, to okazuje sie, ze jestem chyba debilem... ostatnio slyszalam wypowiedz pana laskowskiego i zdebialam. powiedzial tak: "teraz trojka bedzie stacja dla inteligentnego sluchacza...". to ja sie pytam - dla jakiego byla do tej pory?! pan laskowski obrazil mnie i cale rzesze wiernych sluchaczy, ktorzy byli wierni tej stacji przez cale lata wlasnie dlatego, ze bylo to radio dla rozgarnietych. a teraz sie okazuje, ze przez ponad 30 lat zylam w slodkiej nieswiadomosci... od lat trojka mnie budzila, od lat sluchalam jej codziennie. a teraz - owszem zal mi - ale przestawiam radio na inna stacje. w sumie co za roznica co mi brzeczy za uchem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: 149.156.12.* 03.05.02, 12:33 Popieram, ale oczywiscie nie wszystki zmiany sa na gorsze, mnie akurat biorac pod uwage prace powtórka bardziej odpowiada w obecnej porze, ale najwazniejsza jest tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Trójka- twoje pierwsz radio 07.05.02, 10:13 zgoda. najbardziej boli mnie, że trójka nie zdechła całkowicie i nie zmieniła się nagle w typową komercję. Ciągle jeszcze jest to truchło w którym działają jak robaczki Pan Mann, Pan Kuba, itp. Dlatego nie moge przestać słuchać. A buk mi świadkiem, że chciałbym. Sursum corda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Trójka- twoje pierwsz radio IP: 149.156.12.* 07.05.02, 18:46 > zgoda. najbardziej boli mnie, że trójka nie zdechła całkowicie i nie zmieniła > się nagle w typową komercję. Ciągle jeszcze jest to truchło w którym działają > jak robaczki Pan Mann, Pan Kuba, itp. Dlatego nie moge przestać słuchać. A buk > mi świadkiem, że chciałbym. Jeszcze Kaczkowski, Kostrzewa, Stelmach, Kydrynski, Niedzwiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Trójka- twoje pierwsze radio IP: 149.156.12.* 10.05.02, 16:56 Jednak dobrze, ze jeszcze czegos da sie w 3 posłuchac Odpowiedz Link Zgłoś