Dodaj do ulubionych

co jest lepsze od Becka? no co ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:13
Obserwuj wątek
    • Gość: pszemcio Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:32
      dwa beckismile
      • Gość: pszemcio Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:33
        a tak na poważnie: jeśli lubisz Becka to może zainteresuje cię drugi album
        grupy EELS - Electro shock Blues - bardzo w stylu tego pana. Świetny album -
        polecam
        • mechanikk Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? 25.11.04, 18:49
          I AM KLOOT "i am kloot"

dla lubiących Eels i refleksyjnego Becka.
          • Gość: pszemcio Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:51
            fantastyczny jest iam kloot ...ale osobiście bardziej cenie Natural History -
            ich pierwszy album
            • mechanikk Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? 25.11.04, 19:33
              ja wprawdzie nie znam całej "natural..." ale podejrzewam że może być lepsza
              od "i am kloot", choćby ze względu na piosenkę "twist".
              • Gość: pszemcio Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:18
                posłuchaj konieczniesmile
                • Gość: Reżyser Gluś Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? IP: 81.210.121.* 26.11.04, 11:30
                  Jeff Beck...
    • Gość: Lecho Re: co jest lepsze od Becka? no co ??? IP: *.teleton.pl 26.11.04, 09:51
      to pytanie jest prowokacyjne, bo pojęcie "lepszy" jest bardzo względne i
      subiektywne. Może się zdziwisz ale jest tych wykonawców, całe mnóstwo, i w
      rocku, i w jazzie, i w folku, i w electro, i w reggae czy bluesie. A wszędzie
      tam grzebał i podłuchiwał mały Beck. Też go lubię i mam w zbiorach.
    • Gość: Syfon To takie piwo niemieckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:06
      Ja tam wolę imbirowe...
      • humbak Brakuje "'s" w takim wypadku;) /bt 26.11.04, 10:13

• Gość: luukasz4 Jeffa Becka??? IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 26.11.04, 11:13
          • humbak Re: Jeffa Becka??? 26.11.04, 11:19
            Niet. To komentarz do wpisu powyżej mojego. Nt Becka się nie wypowiem, bo moja wiedza na jego temat jest żadna.
            • nesihonsu Re: Jeffa Becka??? 26.11.04, 12:08
              A mnie akurat Beck wyjątkowo nie leży. Te utwory, których miałam okazję
              posłuchać, sprawiały na mnie wrażenie zbyt zimnych i przekombinowanych. Jednak
              z drugiej strony jest paru muzyków, których lubię albo więcej niż lubię a
              którzy przyznają, że Becka bardzo cenią i nie mnie profance z nimi dyskutować
              o rzeczywistej wartości dzieł tego pana...
    • braineater Może nie lepszy 27.11.04, 20:26
      ale miejscami równie ciekawy i ogólnie bardzo miły w odbiorze Devendra Banhart,
      troszke mniej u niego kombinatoryki, troszkę większy wpływ Dylana (Boba znaczy
      się)ale wszystko okraszone mocno surrealistycznymi tekstami i tak balladka
      utrzymana w stylistyce countrowej zamienia się z nagła w opowieść o nieudanych
      operacjach plastycznych...
      A z dokonań grupowych polecam Calexico, czyli pijani Amerykanie udają jeszcze
      bardziej pijanych Meksykanów, dużo gitar z poważnym wykopem i dęciaki z piekła
      rodem - całkiem fajna muza po prostu...
      Pozdrowieniasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka