Dodaj do ulubionych

nowe U2- beznadzieja

IP: 217.96.15.* 26.11.04, 15:16
kupilem plyte i strasznie zaluje. Nuda,monotonia jakbym ciagle sluchal tego
samego utworu. Boze chron nas od takich 'arcydzieł'.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sonia Re: nowe U2- beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:52
      Zgadzam sie,mi się też nie podoba!
      • Gość: bs Re: nowe U2- beznadzieja IP: *.espol.com.pl 26.11.04, 20:37
        a według mnie jest fantastyczna, dojrzała, przemyślana, no i trochę inna od
        pozostałych płyt u2, swietne świeże brzmienie w przeciwienstwie do troche zbyt
        zachowawczego ATYCLB
        • ihopeyouwilllikeme O rany 27.11.04, 13:10
          Powtarzam ( i nie tylko ja ) po raz setny, tysięczny, to samo, jak do
          przygłupów: PO CHOLERĘ ZAKŁADAĆ NOWY WĄTEK NA TEMAT, NA KTÓRY DYSKUTUJE SIĘ JUŻ
          W KILKU INNYCH WĄTKACH NA JEDNEJ STRONIE FORUM ????!!!! A oni dalej to samo, w
          kółko i na okrągło, ciągle i ciągle, k.....
          • Gość: Guderian Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:49
            Sorry kolezko nie mam zamiaru przebijac sie przez 1542 twoje posty chwalące to
            gowno pod niebiosa.
            • Gość: amadeusz Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:00
              Ta płyta jest ch..owa.
              Zero pomysłu, melodie płaskie. WIELKI RZYG
              • Gość: bono-man Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:25
                ihopeyouwillkillme, chyba nie oczekujesz, że tacy ludzie będą zaprzątać sobie
                głowę takimi bzdurami jak porządek na forum czy fakt, że istnieje już wątek w
                którym wyraża się opinie na temat płyty (nie tylko pozytywne z resztą).

Ale jeżeli ktoś ma do powiedzenia tylko tyle co wy to ja mówię z ulgą -
                uffff... gdyby wśród osób, którym płyta się podoba byli tacy ludzie jak wy to
                wtedy dopiero zacząłbym się martwić czy jej poziom aby nie jest za niski (a
                właściwie czy nie osiągnęła dna). A tak na szczęście - uffff!
                • Gość: bono-man Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:55
                  oczywiście z rozbiegu nicka przekręciłem co zostanie skrzętnie użyte przeciwko
                  mnie :p ale się przyznaję i przepraszam oficjalnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka