Gość: Guderian IP: 217.96.15.* 26.11.04, 15:16 kupilem plyte i strasznie zaluje. Nuda,monotonia jakbym ciagle sluchal tego samego utworu. Boze chron nas od takich 'arcydzieł'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sonia Re: nowe U2- beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:52 Zgadzam sie,mi się też nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: nowe U2- beznadzieja IP: *.espol.com.pl 26.11.04, 20:37 a według mnie jest fantastyczna, dojrzała, przemyślana, no i trochę inna od pozostałych płyt u2, swietne świeże brzmienie w przeciwienstwie do troche zbyt zachowawczego ATYCLB Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme O rany 27.11.04, 13:10 Powtarzam ( i nie tylko ja ) po raz setny, tysięczny, to samo, jak do przygłupów: PO CHOLERĘ ZAKŁADAĆ NOWY WĄTEK NA TEMAT, NA KTÓRY DYSKUTUJE SIĘ JUŻ W KILKU INNYCH WĄTKACH NA JEDNEJ STRONIE FORUM ????!!!! A oni dalej to samo, w kółko i na okrągło, ciągle i ciągle, k..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guderian Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:49 Sorry kolezko nie mam zamiaru przebijac sie przez 1542 twoje posty chwalące to gowno pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:00 Ta płyta jest ch..owa. Zero pomysłu, melodie płaskie. WIELKI RZYG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:25 ihopeyouwillkillme, chyba nie oczekujesz, że tacy ludzie będą zaprzątać sobie głowę takimi bzdurami jak porządek na forum czy fakt, że istnieje już wątek w którym wyraża się opinie na temat płyty (nie tylko pozytywne z resztą). Ale jeżeli ktoś ma do powiedzenia tylko tyle co wy to ja mówię z ulgą - uffff... gdyby wśród osób, którym płyta się podoba byli tacy ludzie jak wy to wtedy dopiero zacząłbym się martwić czy jej poziom aby nie jest za niski (a właściwie czy nie osiągnęła dna). A tak na szczęście - uffff! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono-man Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:55 oczywiście z rozbiegu nicka przekręciłem co zostanie skrzętnie użyte przeciwko mnie :p ale się przyznaję i przepraszam oficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś