Gość: cukerro IP: 84.10.103.* 01.12.04, 07:59 Kapela nie zagra dzis w Katowicach! Szczegoly na stronie wwww.cgm.pl PSowtorka z Limp Bizkit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_boer Re: Rammstein odwołany:( 01.12.04, 08:28 Gość portalu: cukerro napisał(a): > > Szczegoly na stronie wwww.cgm.pl no szczegółów to tam niezbyt wiele ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBD Re: Rammstein odwołany:( IP: 81.219.176.* 01.12.04, 09:56 Podobno muzycy dojechali za to sprzęt stoi na granicy... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Za Odyssey: 01.12.04, 10:03 Uwaga! Informujemy, że planowany na dzisiaj koncert zespołu Rammstein nie odbędzie się z przyczyn technicznych.. Do Polski nie dojechała część sprzętu zespołu. Ciężarówki zostały zatrzymane na granicy rosyjsko - łotewskiej i nie ma szans żeby zostały odprawione na czas. Zespół Rammstein przyleciał do Warszawy wczoraj w godzinach wieczornych, o 23.20 mieli wylądować w Pyrzowicach. W związku z zatrzymaniem sprzętu pozostali w stolicy. Zespół bardzo przeprasza za odwołanie dzisiejszej daty koncertu. Pragniemy uspokoić wszystkich tych, którzy zakupili bilety na ten koncert. KONCERT RAMMSTEIN ODBĘDZIE SIĘ W INNYM TERMINIE. Nowa data koncertu zostanie podana w ciągu 24 godzin. Z poważaniem Odyssey Odpowiedz Link Zgłoś
boleyn Re: Rammstein odwołany:( 01.12.04, 10:52 W dalszym ciągu nie mogę w to uwierzyć! Dobrze, że dowiedziałam się teraz, a nie 10 km przed Katowicami. Ale wściekła jestem maksymalnie!!!! ___________________________________ Opanowaliśmy do perfekcji sztukę tworzenia pięknej muzyki, która sprawia, że chcesz umrzeć. (Sean Kinney) Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: Rammstein odwołany:( 01.12.04, 11:11 Już miałam wychodzić na autobus, a tu grom z jasnego nieba. Szlag mnie trafia i mam ochotę używać słów najgorszych. Znowu będę musiała skamleć o urolop. Znowu czekać, co za urdęka. Kto to wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Rammstein odwołany:( IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:47 to już 6 sztuka w Spodku odwołana przez Odyssey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Rammstein odwołany:( IP: *.219.233.80.telsat.wroc.pl 01.12.04, 13:09 A co to, oni nie potrafią zagrać na innym sprzęcie? Muszą mieć swój?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glus filmowiec Re: Rammstein odwołany:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:35 Od miesiecy planowalam wyjazd, a gdybym nie sluchala radia i nie miala internetu, to wsiadla bym w auto i dymala 300 km z Warszafki do Katowic nie wiadomo po co. Urlop mialam zaplanowany - dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek bilet wydobylem i coo IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 01.12.04, 14:09 jakos zalatwilem dzieki pomocnycnym ludziom dzis przy sniadaniu myslalm,ze kromka stanie mi w gardle zaplanowane i co(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pasek_xxl Przykro, nie? 01.12.04, 16:45 A teraz pokrzyczcie i pożalcie się. Przecież i tak nie kupiliście biletów, nie mówiąc o oryginalnej płycie, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginalka Re: Przykro, nie? IP: *.chello.pl 01.12.04, 17:28 wal sie! akurat wiekszosc osob ktore tu napisaly kupila bilety! Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: Przykro, nie? 01.12.04, 18:09 Nie tylko bilety na koncert ale i wydali kase na dojazd z drugiego końca kraju. Niektórzy nawet dotarli do Katowic, a tu figa. A właśnie będę się wyżalać, bo uważam, że mam ku temu słuszny powód. (płyty mam org.) Lubię wielu innych wykonawców, ale równie dobrze mogę posłuchać ich z płyt. Natomiast na koncerncie właśnie Rammstein mi zależało przecholernie!!! Na żaden inny zespół nie chciało by mi się jechać do innego miasta, brać wolne, załatwiać opiekę do dziecka itd. Dziś miałam mieć super świetny dzień, odlotowy wyłom w szarości dnia codziennego. Wolałabym aby odwołano tegoroczną Gwiazdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfa Re: Przykro, nie? IP: *.proxy.aol.com 01.12.04, 19:57 Wspolczuje wam... Jednak to nie ich wina, tylko jak zwykle zacofanych ruskich! Ja wybieram sie na koncert R do Paryza . Cale szczescie, ze miedzy Niemcami i Francja nie ma granicy z wyzej wymienionymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Przykro, nie? IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 01.12.04, 20:16 pownienies mec LOGIn Penis xxl co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukerro Re: Przykro, nie? IP: 84.10.103.* 02.12.04, 09:15 serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2423579.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac 24 godziny IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 02.12.04, 20:39 24 godziny, czyli dla odyseja czas się zatrzymał.... co dalej szanowny organizatorze????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś