Gość: osa IP: *.crowley.pl 03.12.04, 11:29 Piosenki nie da się ściągnąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zawiedziony Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.px.pl 03.12.04, 11:42 no wlasnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.drozd Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji 03.12.04, 11:51 Da sie, tylko trzeba troche pokombinowac Walneli sie w adresie po prostu. Ja pokombinowalem, i doszedlem do dobrego linka: bi.gazeta.pl/im/2426/m2426873.mp3 Niezamaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Nie da się połączyć z serwerem!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.12.04, 11:52 Czyżby znów Żyrinowski, a może Łukaszenko??? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.drozd Re: Nie da się połączyć z serwerem!!! 03.12.04, 11:59 Ani to ani to - plik jest na serwerze, tylko gazeta walnela sie w adresie. Wyzej podalem linka do dzialajacego pliku. Fajny kawalek, mogliby jeszcze transkrypcje podać, to bym śpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razom nas bagato ! Re: Nie da się połączyć z serwerem!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 12:05 www.wolnaukraina.pl/mp3/razom_nas_bagato.mp3 - u też można pobrać piosenkę. Pozdrawiam I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbda Re: Nie da się połączyć z serwerem!!! IP: *.acn.waw.pl 03.12.04, 18:20 Dla mnie prawdziwie ukrainskim zespolem "narodowym", jest to pagan metal... ale po prostu zawsze z serca ukraincy.... szkoda tylko, ze nie wiem za kim stoja... ale domyslic sie mozna!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Nie da się połączyć z serwerem!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 06.12.04, 18:16 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Nie da się połączyć z serwerem!!! IP: *.clubnet.pl 03.12.04, 17:46 Nie wiem czy to ty,ale pomysł z śpiewaniem gitowy,tylko musisz zaczekać do sylwestra i dać występa ludowi na placu krakowskim(w Gliwicach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vova Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.238.113.61.adsl.inetia.pl 03.12.04, 12:08 na stronie varyform.org.ua/tak/ tez jest ten kawałek i mozna go sciągnąc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrohy "Razom nas ..." - tekst IP: 213.25.91.* 03.12.04, 12:33 razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! falsyfikatsijam - ni! machinatsijam - ni! ponjatijam - ni! ni brechni! juszczenko - tak! juszczenko - tak! tse nasz prezydent! tak! tak! falsyfikatsijam - ni! machinatsijam - ni! ponjatijam - ni! ni brechni! juszczenko - tak! juszczenko - tak! tse nasz prezydent! tak! tak! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! my ne bydlo! my ne kozly! my ukrajiny donky i syny! zaraz czy nikoly! hodi czekaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! my ne bydlo! my ne kozly! my ukrajiny donky i syny! zaraz czy nikoly! hodi czekaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, nas ne podolaty!* razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, razom nas bahato!* razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, nas ne podolaty!* razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, razom nas bahato!* razom nas bahato - nas ne podolaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.ha3.agh.edu.pl 03.12.04, 12:42 Bardzo popieram pomaranczowa rewolucje, ale piosenka jest niestety ŻENUJĄCA ........... No ale wiem - piosenki ideowe zwykle tak mają............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrohy Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: 213.25.91.* 03.12.04, 12:46 Z tego co wiem tekst wymyslono po prosu ad hoc - ze skandowanych hasel. Muzyka powstala tez blyskawicznie. Ale do rozgrzewania tlumu, skandowania kawalek jest super. Zreszta autorzy tez sa zaskoczeni popularnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 13:09 a ja nie moge jej posłuchac!!!!cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
eddie_v Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji 03.12.04, 13:20 Spróbuj: www.zen19725.zen.co.uk/weblog/art_364.html Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iKS Za to możesz ściągnąć flasha IP: 217.153.26.* 03.12.04, 13:22 Włącz się do ruchu. Zawieś na swojej stronie i przekaż dalej. www.atrans.pl/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGrek Re: Za to możesz ściągnąć flasha IP: 217.153.26.* 03.12.04, 13:31 Nieźle wygląda z tą muzą muzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek piosenka wisi u mnie - zasysajcie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 02:56 www.jurek.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot LINKI !!! 03.12.04, 13:31 pisni.org.ua/sview1.php?id=1625152333 na dole tej strony jest duuuużo linków do piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
eddie_v Re: LINKI !!! 03.12.04, 14:39 znacie jakieś inne piosenki hiphopowe Ukraińskie - opozycyjne? Linki Pozdr. Eddie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.chello.pl 03.12.04, 14:57 www.orangeukraine.squarespace.com/resource/000129_razom_nas_bahato__nas_ne_podolaty.mp3?fileId=47826 tutaj jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Fajna posenka słyszałam w TVN 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malanow fajny ten kawalek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.12.04, 15:39 fajna ta muza, ma bita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.system.pl 03.12.04, 16:54 DA SIE sciagnac. kliknij z prawym klawiszem i "zapisz jako". sie da. slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.FASS.Dal.Ca 03.12.04, 17:49 a ja wcale nie sadze ze zenujaca! podoba mi sie bardzo.jak i cala rewolucja!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grahn Re: Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: 81.15.254.* 03.12.04, 17:53 varyform.org.ua/tak - tu jest z 10 linkow do tego mp3 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Ukraincy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:37 Ukraincy zamordowali moja babcie. Ale trzymam dzis za nich kciuki! Moze wyrwa sie z tej ruskiej Azji dzikusow! A piosenka jest wypas. Zobaczycie,bedzie zaraz na listach przebojow! *razom, nas ne podolaty!* razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, razom nas bahato!* razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, nas ne podolaty!* razom nas bahato - nas ne podolaty! *razom, razom nas bahato!* razom nas bahato - nas ne podolaty! Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir USA - Evil Empire 04.12.04, 01:41 Niby rewolucja, prawda? A "Rage against the machine" , nawet gdyby się zeszli to i tak by w Kijowie nie zagrali. Nigdy nie zagraliby dla Sorosa, Banku swiatowego, MFW i tego calego syfu , który stoi za tą "rewolucją". USA_-_Evil_Empire_████████ USA_-_Imperium_Zła_████████ Rage against the machine - Evil empire Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir USA - Evil Empire 04.12.04, 01:44 Niby rewolucja, prawda? A "Rage against the machine" , nawet gdyby się zeszli to i tak by w Kijowie nie zagrali. Nigdy nie zagraliby dla Sorosa, Banku swiatowego, MFW i tego calego syfu , który stoi za tą "rewolucją". USA_-_Evil_Empire_████████ USA_-_Imperium_Zła_████████ Rage against the machine - Evil empire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transsybir Re: USA - Evil Empire IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 06.12.04, 00:33 > Niby rewolucja, prawda? > A "Rage against the machine" , nawet gdyby się zeszli to i tak by w Kijowie nie > > zagrali. Nigdy nie zagraliby dla Sorosa, Banku swiatowego, MFW i tego calego > syfu , który stoi za tą "rewolucją". > > > > USA_-_Evil_Empire_████████ > > > > USA_-_Imperium_Zła_████████ > > > > Rage against the machine - Evil empire > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Muzyka pomarańczowej rewolucji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:29 Już 7 grudnia a piosenki nadal nie da się ściągnąc, co z administratorem zapadł w sen zimowy czy jest zwolennikiem Janukowycza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker http://www.orangeukraine.squarespace.com/resource/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:50 Z tej strony można bez problemu ściągnąć utwór Odpowiedz Link Zgłoś