Dodaj do ulubionych

Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli gaz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:15
Płyta jest cudna!!!
Słucham jej od dnia premiery non stop.
Pozdrowienia dla całego Pogodna i okolic.
Obserwuj wątek
    • Gość: polak Re: ja slucham pogodna od ... dawna;-) IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 22:44
      a dokladniej od jednego z pierwszych koncertow, w "przystanku" (obecnie
      "schody"), jeszcze w trio z adamem i bobikiem. i nieodmiennie popieramwink
      pamietajcie: to zespol wybitnie koncertowy. zadna płyta nie odda tego żywiołu!
      • Gość: kudłaty szanowny polaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 00:01
        też pamietam ten koncert, jak równiez niezliczone występy w meduzie, szóstkach,
        jeden nawet w słowianinie, a także poza śledziogrodem - w bielsku, żorach i
        krakowie - i podpisuję się rencami i nogami pod Twoją opinią ALE nie zniechęcaj
        ludności do kupowania płyty, gdyż jest ona bardzo zacna smile
        • Gość: polak Re: wiem wiem jest ona taka i zachęcam;-) IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 17:49
          kupujcie i to oryginały, zadne tam mptrójki - trzeba wspierac dobra sztukę
    • Gość: OLO Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:01
      zgadza sie ,fajowo graja i robia sobie z tego jajca.ja bylem w hormonie jak
      grali.a teraz gdzie maja zagrac?
      • Gość: polak Re: koncerty w tym roku IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 19:07
        10.12 – Kalisz
        11.12 – Lubin; „Muza”
        12.12 – Zielona Góra „ Kotłownia”
        13.12 – Poznań „Blue Note”
        14.12 – Wrocław „Alibi”
        15.12 – Toruń „Jazzgod”
        18.12 – Głogów „Piwnica Ratuszowa”
        19.12 – Gniezno „Młyn”
        • Gość: kudłaty ale masz fajnie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:21
          Pozdrów ode mnie Jacka w poniedziałek!
          • Gość: aśka i te trąby... IP: *.crowley.pl 12.12.04, 12:47
            chłopaki, chłopaki!!
            ja też słucham, z tchem zawsze zapartym, z uchem rozmiarów niezwykłych, w
            osłupieniu jakimś dziwnie dookoła wibrującym; bo muzyka ta, trąbą okraszona, mi
            robi w kosmos "wyjebywanie".
            pozdrawiam
            • Gość: kudłaty Re: i te trąby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:23
              eh, szkoda że już nie grywają na koncertach owego numeru, którego refren szedł
              "jestem wyczesany w kosmos" (a na pierwszej płycie zwie się Euroseebridge)
              trąb wtedy jeszcze nie było, ale kapela już wtedy była niesamowita
              • Gość: aśka Re: i te trąby... IP: *.crowley.pl 15.12.04, 16:26
                ano racja, racja, trąb nie było, ale psychodeliczne te dźwięki nie gorszych
                rozmiarów przecież, aż rączek na kołderce trzymać się nie chce
        • Gość: kazimierz wielki c Re: koncerty w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:38
          a szczecin qrw.... gdzie.????????
          to w swojej wsi nie zagraja???a poczemu to tak he???
          jakas remiza strazacka sie tu znajdzie.
          • Gość: Mzimu Re: koncerty w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 01:16
            Zarówno Pogodno jak i Braty grały w listopadzie w Schodach. Trzeba było wtedy
            przyjść, a nie teraz stękać.
    • Gość: adr Kukiza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:20
      A co ma Kukiz wspólnego z Dańcem i Drozdą?
      • spokojni1 Re: Kukiza? 15.12.04, 15:33
        Podobne poczucie humoru! (lub raczej jego brak?)
      • spokojni1 Re: Kukiza? 15.12.04, 15:46
        Przepraszam ale jeśli chodzi o porównywanie tekstó Pogodna do twórczośći
        Białoszewskiego to ja byłem pierwszy!smile :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=17803322&v=2&s=0
        • Gość: grynberg Re: Kukiza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:07
          Mozesz se nie lubic Kukiza, ale nie porownuj go do Danca i Drozdy. Tak naprawde
          Kaminski umiescil go obok dwojki tandeciarzy dlatego, ze Kukiz niejednokrotnie
          przywalal Wyborczej i jej akolitom. Pan dziennikarz uskutecznia jeden ze
          znanych Wyborczej sposobow na zgnojenie czlowieka.
    • Gość: sushi temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:32
      jakis czas temu pogodno (bez psa) pojawiło sie w programie u takiego szalenie
      wyluzowanego, utlenionego kolesia w polsacie albo tv4. nie wiem. i bardzo nie
      pasowali do stylistyki. byli za inteligentni, za dowcipni, zbyt abstrakcyjni w
      mysleniu i wypowiadaniu sie, zbyt absurdalni. po co oni tam poszli?
      ostatnio nie wychodze z rano z domu jak sie nie podładuję jakims kawałkiem...

• Gość: POGODNO RZĄDZI Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g IP: *.elektrosat.pl 20.12.04, 03:13
      taa, prawda, w rdiu jak by to puscili to pewnie 70% społeczeństwa nie
      wiedziałaby co powiedzieć... TAKICH TEXTÓW NIE MA NIKT a ich ostatni koncert we
      Wrocławiu w 100% potwierdził klasę zespołu jako chyba najlepiej zgranej grupy w
      tym kraju smile TAK TRZYMAĆ!!! i więcej koncertów (we wrocku szczególnie tongue_out )
    • Gość: sushi Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:58
      wokalista j.s. powiedział że jak na wiosne bedzie miał "troche wiecej czasa to
      se szczeli nowego budynia" smile czekam.
      • grimsrund Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g 21.12.04, 21:57
        Trzymamy pana Sz. za słowo smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka