Gość: kudłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:15 Płyta jest cudna!!! Słucham jej od dnia premiery non stop. Pozdrowienia dla całego Pogodna i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polak Re: ja slucham pogodna od ... dawna;-) IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 22:44 a dokladniej od jednego z pierwszych koncertow, w "przystanku" (obecnie "schody"), jeszcze w trio z adamem i bobikiem. i nieodmiennie popieram pamietajcie: to zespol wybitnie koncertowy. zadna płyta nie odda tego żywiołu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty szanowny polaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 00:01 też pamietam ten koncert, jak równiez niezliczone występy w meduzie, szóstkach, jeden nawet w słowianinie, a także poza śledziogrodem - w bielsku, żorach i krakowie - i podpisuję się rencami i nogami pod Twoją opinią ALE nie zniechęcaj ludności do kupowania płyty, gdyż jest ona bardzo zacna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: wiem wiem jest ona taka i zachęcam;-) IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 17:49 kupujcie i to oryginały, zadne tam mptrójki - trzeba wspierac dobra sztukę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:01 zgadza sie ,fajowo graja i robia sobie z tego jajca.ja bylem w hormonie jak grali.a teraz gdzie maja zagrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: koncerty w tym roku IP: *.icpnet.pl 11.12.04, 19:07 10.12 – Kalisz 11.12 – Lubin; „Muza” 12.12 – Zielona Góra „ Kotłownia” 13.12 – Poznań „Blue Note” 14.12 – Wrocław „Alibi” 15.12 – Toruń „Jazzgod” 18.12 – Głogów „Piwnica Ratuszowa” 19.12 – Gniezno „Młyn” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty ale masz fajnie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:21 Pozdrów ode mnie Jacka w poniedziałek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka i te trąby... IP: *.crowley.pl 12.12.04, 12:47 chłopaki, chłopaki!! ja też słucham, z tchem zawsze zapartym, z uchem rozmiarów niezwykłych, w osłupieniu jakimś dziwnie dookoła wibrującym; bo muzyka ta, trąbą okraszona, mi robi w kosmos "wyjebywanie". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudłaty Re: i te trąby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:23 eh, szkoda że już nie grywają na koncertach owego numeru, którego refren szedł "jestem wyczesany w kosmos" (a na pierwszej płycie zwie się Euroseebridge) trąb wtedy jeszcze nie było, ale kapela już wtedy była niesamowita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: i te trąby... IP: *.crowley.pl 15.12.04, 16:26 ano racja, racja, trąb nie było, ale psychodeliczne te dźwięki nie gorszych rozmiarów przecież, aż rączek na kołderce trzymać się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierz wielki c Re: koncerty w tym roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:38 a szczecin qrw.... gdzie.???????? to w swojej wsi nie zagraja???a poczemu to tak he??? jakas remiza strazacka sie tu znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mzimu Re: koncerty w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 01:16 Zarówno Pogodno jak i Braty grały w listopadzie w Schodach. Trzeba było wtedy przyjść, a nie teraz stękać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr Kukiza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:20 A co ma Kukiz wspólnego z Dańcem i Drozdą? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Re: Kukiza? 15.12.04, 15:33 Podobne poczucie humoru! (lub raczej jego brak?) Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Re: Kukiza? 15.12.04, 15:46 Przepraszam ale jeśli chodzi o porównywanie tekstó Pogodna do twórczośći Białoszewskiego to ja byłem pierwszy! : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=17803322&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grynberg Re: Kukiza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:07 Mozesz se nie lubic Kukiza, ale nie porownuj go do Danca i Drozdy. Tak naprawde Kaminski umiescil go obok dwojki tandeciarzy dlatego, ze Kukiz niejednokrotnie przywalal Wyborczej i jej akolitom. Pan dziennikarz uskutecznia jeden ze znanych Wyborczej sposobow na zgnojenie czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:32 jakis czas temu pogodno (bez psa) pojawiło sie w programie u takiego szalenie wyluzowanego, utlenionego kolesia w polsacie albo tv4. nie wiem. i bardzo nie pasowali do stylistyki. byli za inteligentni, za dowcipni, zbyt abstrakcyjni w mysleniu i wypowiadaniu sie, zbyt absurdalni. po co oni tam poszli? ostatnio nie wychodze z rano z domu jak sie nie podładuję jakims kawałkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POGODNO RZĄDZI Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g IP: *.elektrosat.pl 20.12.04, 03:13 taa, prawda, w rdiu jak by to puscili to pewnie 70% społeczeństwa nie wiedziałaby co powiedzieć... TAKICH TEXTÓW NIE MA NIKT a ich ostatni koncert we Wrocławiu w 100% potwierdził klasę zespołu jako chyba najlepiej zgranej grupy w tym kraju TAK TRZYMAĆ!!! i więcej koncertów (we wrocku szczególnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:58 wokalista j.s. powiedział że jak na wiosne bedzie miał "troche wiecej czasa to se szczeli nowego budynia" czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Nowe płyty Pogodno i Braty z Rakemna, czyli g 21.12.04, 21:57 Trzymamy pana Sz. za słowo ) Odpowiedz Link Zgłoś