Gość: i IP: *.toya.net.pl 11.12.04, 16:50 czy moglibyscie mi polecic jakas ciekava muzyke alternatywna , tudziez jakis dobry niemiecki industrial , tylko oprócz jazzu i jazzopochodnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uioyjklyghghl Re: alternative IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:18 a o jakiego typu niemiecki industrial ci chodzi? (czy aby nie o jakies denne electro) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_age_comin Re: alternative 12.12.04, 10:05 a wez sobie poszukaj sam, nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: alternative IP: *.toya.net.pl 12.12.04, 17:58 po prostu nie chce sluchac wlasnie kazdego pierwszego lepszego badziewia jakie znajde tylko chcialbym zebyscie mi cos polecili..... bo przeciez jest tyle chlamu ze to potrwa kilka miesiecy........ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asgaard Re: alternative IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 12.12.04, 19:16 ciężko coś polecić, kiedy nie wiadomo o co Ci chodzi - alternatywna, niemiecki industrial, nie jazz. hmmm może być Monika Brodka:/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: alternative IP: *.waw.pl / *.waw.pl 13.12.04, 22:54 Chlam rzadzi! Sluchajcie tylko chlamu! Moja mama sluchala cale zycie Bethovena i ogluchla na starosc. A tato sluchal tylko Raya Charlesa i oslepl, jak mial 6 lat. Moj wuj pekl z przejedzenia, gdy jego kolekcje plyt Presleya wywiezli do Niemiec nazisci. A moja siostra slucha Dody Elektrody, ma IQ 156 i leca na nia wszyscy faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renfree Re: alternative IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.12.04, 23:20 Notwist, Kante, die Sterne......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: alternative IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 13.12.04, 23:26 Chętnie bym Ci pomógł, ale niestety nie wiem co to jest muzyka alternatywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: alternative IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.12.04, 23:47 rozpocznij taki watek a natychmiast samozwanczy eksperci odpowiedza ci na to pytanie.......a ja korzystam i mowie jako pierwsza: muzyka alternatywna jest alternatywa dla muzyki pop, w szerokim tego slowa znaczeniu. to dla tych co nie chca tego co chca wszyscy, chca miec wybor........muzyki alternatywnej nie ma w tele i nie mozna miec dzwonka w telefonie z muzyka The hidden cameras (choc np. juz z Grahamem Coxonem moznaani Hood....jak chcesz sie dowiedziec co to alternatywa to masz jeszcze kilka odcinkow Fast Forward przed soba....polecam wtorek-niedziela Viva (niemiecka)23:10.......45minut alternatywy, ale tylko do konca grudnia no, to teraz mozesz juz pomoc koledze/zance i powiedziec jakie zespoly bys mu polecil...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: alternative IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 00:00 karate, goodspeed your black emperor apleseed cast, mogwai, arab strab, earlyday miners, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scribs Re: alternative IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 01:54 Sonic Youth, Fugazi, Shellac, Tortoise, Blonde Redhead, Xiu Xiu, Barbara Morgenstern, Homo Sapiens, Starzy Singers. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: alternative 14.12.04, 12:36 dobry niemiecki industrial? - może Column One? (nie znam dobrze ale jako support przed Genesisem Owsianką i PTV w Gdyni wypadli znakomicie). Poza tym, AFAIK, wytwórnie Ant-Zen i Hymen są niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: alternative IP: *.toya.net.pl 16.12.04, 01:18 no dzieki wam bardzo , niebawem rozpoczne sluchanie no i zobaczymy co z tego wyniknie..... dz.dz. [pozdrowiono] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duderyk Re: alternative IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.12.04, 12:30 FAUST oczywiście!! Zespół który industrial wymyślił. Na początku lat 70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: alternative IP: *.toya.net.pl 17.12.04, 01:20 w takim razie od niego zacznę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: millo Re: alternative IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:13 a może Einstürzende Neubauten ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emmerlich Re: alternative IP: *.chello.pl 19.12.04, 20:43 Tak, o ile mieszczą się w tej szufladce... Einstürzende Neubauten!!! Odpowiedz Link Zgłoś