Dodaj do ulubionych

Kiedy się skończyło U2?

16.12.04, 19:25
Przed czy po Achtung Baby?
Obserwuj wątek
    • d.a.r.e.k Re: Kiedy się skończyło U2? 16.12.04, 19:40
      dla mnie przed ... równo 20 lat temu w momencie wydania "unforgettable fire"
      ta płyta zawierała już ogólnoświatowe hity , dzięki tej płycie u2 zyskali
      status gwiazdy ... zresztą "skończyli się" to za mocno określenie ... w sumie
      nadal lubię niektóre ich piosenki ... ale już tak bardzo ich nie cenię smile
    • ari A skończyło się? 17.12.04, 10:50
      Dla mnie raczej nie. Po średniej Zooropie wydal i jeszcze genialne Pop. All
      That... na początku przyjąłem z miesznaymi uczuciami, z czasem co najmniej
      kilka utworów, a zwłaszcza In A Little While wskoczyło do ulubionych kawąłków
      U2... Nowej płyty w całości nie znam ale ja bym tego zespołu jeszcz enie
      przekreślał.
      • majkau2 Re: A skończyło się? 17.12.04, 11:26
        ja tez nie. jestem ich wielka fanka. caly czas trzymaja fason. nowa plyta jest
        po prostu genialna. polecam ja wszystkim niedowiarkom!
      • fuszi Re: A skończyło się? 17.12.04, 11:35
        A mi się właśnie Zooropa spodobała bardziej niż Pop (Faraway, so close, z
        teledyskiem berlińskim!!!), w ogóle to jednak ta płyta jakaś niecodzienna była,
        nie wiem do końca o co chodziło, ale to chyba nie był taki zwykły typowy LP?
        Wiecie coś na ten temat? Chciałbym przy okazji zaznaczyć, że też nie uważam, że
        zespół jest skończony, jednak, jak sami wiecie, nic tak nie zachęca do dyskusji
        jak prowokacja w tytulewink
        • ihopeyouwilllikeme Re: A skończyło się? 17.12.04, 14:35
          Drogi Autorze, czy naprawdę musiałeś założyć ten wątek ? Naprawdę nie mogłeś
          się powstrzymać ? Nie wystarczy Ci, że wątków o U2 jest już kilkanaście ? Nie
          mogłeś się wpisać do któregoś z nich ? Taką miałeś wielką potrzebę
          zaistnienia ? Czy naprawdę za każdym razem kiedy U2 ruszą palcem, natychmiast
          muszą powstawać dziesiątki identycznych wątków na ich temat ? Nie macie
          lepszych zajęć ? Ludzie, błagam...
          • Gość: Jeden Re: A skończyło się? IP: *.wp-sa.pl 17.12.04, 16:38
            A kolega to Cenzor jakiś, czy jeden i jedyny Znawca tematu U2?
            • syrop_przeciwkaszlowy dawno temu 17.12.04, 18:57
              Jak widac niektorzy maja monopol na zakladanie watkow o tym zespole. Zespol na
              to rzeczywiscie nie zasluzyl, a poczatkiem konca dla mnie byla plyta "Rattle
              And Hum" - zalosna proba autokreacji ("jestesmy legenda i pojechalismy do
              USA"). Potem juz rownia pochyla. Najnowszej plyty nawet nie bede sluchac.
              • Gość: Regis Re: dawno temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:54
                końca tego wspaniałego zespołu właśnie jesteśmy świadkami. pewnie jeszcze coś
                wydadzą nieraz ale to będzie już raczej bez błysku
              • ihopeyouwilllikeme Re: dawno temu 18.12.04, 15:06
                > Jak widac niektorzy maja monopol na zakladanie watkow o tym zespole.

Jakoś tego monopolu nie widzę.
              • majkau2 Re: dawno temu 18.12.04, 15:08
                szczyt gl;upoty- wybacz. Twoim zdaniem nic dobrego juz nie nagrali itd, ale
                nawet nie znasz nowego materialu. nie lubie ludzi, ktorzy wypowiadaja sie na
                tematy, o ktorych neiu maja zielonego pojecia. a Ty nie masz, bo nie znasz tej
                plyty. poslyuchaj i wtedy sie wypowiedz.
            • ihopeyouwilllikeme Re: A skończyło się? 18.12.04, 15:04
              > A kolega to Cenzor jakiś, czy jeden i jedyny Znawca tematu U2?

Ani to, ani to. Po prostu zakładanie kolejnego wątku o zespole, o którym wątków
              jest już na forum kilkanaście, jest zwyczajnie głupie, albo świadczy o
              wyjątkowym lenistwie autora. I na to zwracam uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka