h8red 17.12.04, 12:43 Ależ fajniste pary wylosowali )) Oj, będzie sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Losowanie LM 17.12.04, 13:37 O kant dupy takie losowanie - niech ktoś jeszcze mi powie, że nie ma antypolskich spisków ( I jeszcze Barca kontra Chelsea - wypad z czymś takim ( (ale choć przynajmniej od razu wiadomo, z której pary będzie wyłoni się zwycięzca LM ) Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Losowanie LM 17.12.04, 14:01 Przepraszam za nowatorską składnię - tak to jest, jak się cyzeluje zdania a potem nie czyta ) Odpowiedz Link Zgłoś
d84 Re: Losowanie LM 17.12.04, 13:40 Bardzo fajne losowanie Real Madryt-Juventus - czyżby gwiazdeczki z Madrytu nawet gola nie strzeliły w tej rywalizacji? Malutkie szanse na rewanż za 2003 Porto-Inter - ciekawa para, typuję Inter. Nic dwa razy się nie zdarza, ogołocone z piłkarzy Porto niech sie cieszy, że wyszło z grupy Barcelona-Chelsa - tutaj najlepsze zestawienie Awans będzie zależał od dyspozycji dnia, trudno mi postawić na kogokolwiek Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirklanda PSV-Monaco - wbrew pozorom bardzo ciekawa para, oba zespoły może bez gwiazd, ale w bardzo dobrej formie. Stawiam na Monaco MU-Milan - to mnie martwi, bo mój Manchester ma ciężkie zadanie. Ale może MU pojedzie Włochów (Deportivo pamiętamy ) tak jak Gunnersów te 2 miesiące temu? Serce mówi MU, rozum Milan Bayern-Arsenal - teoretycznie Gunnersi nie powinni mieć większych problemów, ale wiadomo jak grają w pucharach Kibicuję Bayernowi Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Losowanie LM 17.12.04, 15:14 d84 napisał: > Bardzo fajne losowanie zgadzam sie > Real Madryt-Juventus - czyżby gwiazdeczki z Madrytu nawet gola nie strzeliły w > tej rywalizacji? Malutkie szanse na rewanż za 2003 kiedys kazdy bez wahania typowalby wygrana Realu, no moze oprocz mnie))) > Barcelona-Chelsa - tutaj najlepsze zestawienie Awans będzie zależał od > dyspozycji dnia, trudno mi postawić na kogokolwiek ja wiem na kogo postawic - oczywiscie na Chelsea > Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu a ja mam nadzieje ze bedzie mial problem > Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirklanda ach no co za zart przeciez wiadomo ze w bramce nie bedzie Kirkland!!!a Milan Baros i Gerrard beda w swej szczytowej formie... > Serce mówi MU, rozum Milan sluchaj serca) choc wiem kto akurat w tym przypadku postawilby na rozum > Bayern-Arsenal - teoretycznie Gunnersi nie powinni mieć większych problemów, > ale wiadomo jak grają w pucharach Kibicuję Bayernowi zauwazylam ze chyba nie lubisz angielskich druzyn... mam nadzieje ze Bayern dostanie w dupe.. (nie ukrywam ze ja akurat nie przepadam za niemieckimi..) Odpowiedz Link Zgłoś
d84 Re: Losowanie LM 17.12.04, 15:40 > > Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu > > a ja mam nadzieje ze bedzie mial problem Ja jako kibic jedynego, prawdziwego Olypmpique (z Marsylii) liczę na awans Niemców Choć generalnie nie przepdam za futbolem naszych zachodnich sąsiadów, to zespół z Bremy mi się podoba - stworzono ciekawą drużynę bez gwiazdorstwa (Ismael czy Micoud - wręcz odrzuty z lepszych klubów/lig). I ten mecz z Valencią > Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirkl > anda > > ach no co za zart > przeciez wiadomo ze w bramce nie bedzie Kirkland!!!a Milan Baros i Gerrard beda > w swej szczytowej formie... Leverkusen przejdzie właśnie dlatego, że zagra Chris Nie mam nic do Liverpoolu, ale trenerów to oni chyba z łapanki biorą w tym klubie > zauwazylam ze chyba nie lubisz angielskich druzyn... Ależ skąd No, z jednym wyjątkiem... Dlatego jestem tutaj za Bayernem Kibicuję MU, innym generalnie też (tutaj Chelsea, a Liverpool? Benitez mi podpadł, no i przeciw Krzynówkowi grają (Kozystając z piłkarskiego tematu, wręczam tytuł Buraka Roku 2004 prezesowi Wisła Kraków SSA, Januszowi Basałajowi. Kolejny dowód na to, że nalezy zawsze czkeać z rankingami do końca roku ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Losowanie LM 17.12.04, 17:27 Janusz Basalaj, to ten sam co pracowal w tv? znam go tylko opowiesci)) a OM - przypomnialy mi sie czasy swietnosci tego klubu - wspanialy Chris Waddle.. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Losowanie LM 17.12.04, 21:54 Tenże, tenże on. Ciekawe, że kiedy siedział sobie jeszcze w C+, to był całkiem nieszkodliwy (( Odpowiedz Link Zgłoś
d84 Re: Losowanie LM 17.12.04, 22:16 Na pocieszenie dodam, że w Wiśle też długo nie posiedzi jak tak dalej pódzie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Losowanie LM 18.12.04, 21:00 d84 napisał: > Bardzo fajne losowanie > > Real Madryt-Juventus - czyżby gwiazdeczki z Madrytu nawet gola nie strzeliły w tej rywalizacji? Malutkie szanse na rewanż za 2003 Nie skreślałbym tak szybko Realu. Moim zdaniem szanse 50:50. > Porto-Inter - ciekawa para, typuję Inter. Nic dwa razy się nie zdarza, > ogołocone z piłkarzy Porto niech sie cieszy, że wyszło z grupy Zdecydowanie Inter. Porto to w zeszłym roku było Mourinho + Deco. Teraz nie ma żadnego z nich, więc Porto też nie ma. > Barcelona-Chelsa - tutaj najlepsze zestawienie Awans będzie zależał od > dyspozycji dnia, trudno mi postawić na kogokolwiek 50:50. Kibicuję Chelsea. > Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu Skąd ta pewność? Wg mnie to bardzo równa para. Choć Werder lubię najbardziej z niemieckich drużyn i będę kibicował Niemcom, wyjątkowo. > Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirklanda Przechodzi Liverpool Dzięki Dudkowi > PSV-Monaco - wbrew pozorom bardzo ciekawa para, oba zespoły może bez gwiazd, > ale w bardzo dobrej formie. Stawiam na Monaco Najsłabsza z par. Nie że nieciekawa, bo bramek nie powinno tu brakować. PSV pozbawione w tym sezonie gwiazd po odejściu Robbena i Kezmana, zostali w przodzie z kołkami typu Sibon czy Vennegoor of Hesselink lub z docierającymi się młodziakami jak Beasley (swoją drogą bywa zajebisty). Monaco też już nie to. Stawiam na Holendrów chyba. > MU-Milan - to mnie martwi, bo mój Manchester ma ciężkie zadanie. Ale może MU > pojedzie Włochów (Deportivo pamiętamy ) tak jak Gunnersów te 2 miesiące temu? MU wyjdzie. Dziwny mam stosunek do tej drużyny, uwielbiam angielską piłkę, nie lubię MU, ale jak grają z "obcymi" to im kibicuję > Bayern-Arsenal - teoretycznie Gunnersi nie powinni mieć większych problemów, > ale wiadomo jak grają w pucharach Kibicuję Bayernowi Arsenalu nie lubię jeszcze bardziej niż MU. Ale mam nadzieję, że rozwali Bayern, którego nienawidzę ) Odpowiedz Link Zgłoś
d84 Re: Losowanie LM 18.12.04, 21:42 > Nie skreślałbym tak szybko Realu. Moim zdaniem szanse 50:50. Bardzo się zdziwię jeśli przejdą Juventus. Real szczęśliwie wyszedł z grupy (z Kijowa nie wiem jakim cudem wywieźli 2-2), a good luck kiedyś się skończy. Staczanie się Galacticos odbieram jako iskierkę nadziei, że nie pieniądze i gwiazdy to nie wszystko > 50:50. Kibicuję Chelsea. Ja też > Skąd ta pewność? Wg mnie to bardzo równa para. Choć Werder lubię najbardziej z > niemieckich drużyn i będę kibicował Niemcom, wyjątkowo. Werder powinien sobie spokojnie poradzić, imponowała mi ich postawa w grupie. Lyon to wieczni nieudacznicy - kasy pełno, w kraju leją kogo mogą a w Europie całe lata nic. Coś jak Arsenal, oczywiście zachowując proporcje > Przechodzi Liverpool Dzięki Dudkowi Jeśli Chris się nie wykuruje, to szanse Liverpoolu na awans wzrosną znacznie - przynajmniej nie będą zaczynać meczu z bramką w plecy (Kirkland i rzuty wolne - lol )Ale stawiam na Leverkusen - przypadek podobny do Werderu, nadspodziewanie dobra gra w LM. Jak nie lubie piłki niemieckiej to tutaj widzę że w każdym dwumeczu będę im kibicował, a niech ma Benitez za tępienie naszej gwiazdy > Najsłabsza z par. Nie że nieciekawa, bo bramek nie powinno tu brakować. PSV poz > bawione w tym sezonie gwiazd po odejściu Robbena i Kezmana, zostali w przodzie > z kołkami typu Sibon czy Vennegoor of Hesselink lub z docierającymi się młodzia > kami jak Beasley (swoją drogą bywa zajebisty). Monaco też już nie to. Stawiam n > a Holendrów chyba. Niby nie to, ale Deschamps to świetny szkoleniowiec - grają dużo lepiej niż oczekiwałem po tak znaczących osłabieniach. Plus za transfer Savioli. Dwumecz będzie na pewno zacięty > MU wyjdzie. Dziwny mam stosunek do tej drużyny, uwielbiam angielską piłkę, nie > lubię MU, ale jak grają z "obcymi" to im kibicuję "Obcymi" Mamy widzę podobne podejście > Arsenalu nie lubię jeszcze bardziej niż MU. Ale mam nadzieję, że rozwali Bayern > , którego nienawidzę ) Nie jestem zwolennikiem Bayernu, ale Arsenal to Arsenal Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Losowanie LM 19.12.04, 03:27 ilhan napisał: > Arsenalu nie lubię jeszcze bardziej niż MU. Ale mam nadzieję, że rozwali Bayern > , którego nienawidzę ) i to tak na jakies 5-0!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Losowanie LM 19.12.04, 11:23 alez prosze bardzo, niech rozwala bayern i 10-0 najwazniejsze, zeby milan wygral)))))) Odpowiedz Link Zgłoś