Dodaj do ulubionych

Losowanie LM

17.12.04, 12:43
Ależ fajniste pary wylosowali smile)) Oj, będzie sie działo.
Obserwuj wątek
    • grimsrund Re: Losowanie LM 17.12.04, 13:37
      O kant dupy takie losowanie - niech ktoś jeszcze mi powie, że nie ma
      antypolskich spisków sad(

I jeszcze Barca kontra Chelsea - wypad z czymś takim sad(

(ale choć przynajmniej od razu wiadomo, z której pary będzie wyłoni się
      zwycięzca LM smile )
      • grimsrund Re: Losowanie LM 17.12.04, 14:01
        Przepraszam za nowatorską składnię - tak to jest, jak się cyzeluje zdania a
        potem nie czyta smile)
    • d84 Re: Losowanie LM 17.12.04, 13:40
      Bardzo fajne losowanie smile

Real Madryt-Juventus - czyżby gwiazdeczki z Madrytu nawet gola nie strzeliły w
      tej rywalizacji? Malutkie szanse na rewanż za 2003

Porto-Inter - ciekawa para, typuję Inter. Nic dwa razy się nie zdarza,
      ogołocone z piłkarzy Porto niech sie cieszy, że wyszło z grupy

Barcelona-Chelsa - tutaj najlepsze zestawienie smile Awans będzie zależał od
      dyspozycji dnia, trudno mi postawić na kogokolwiek

Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu

Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirklanda smile

PSV-Monaco - wbrew pozorom bardzo ciekawa para, oba zespoły może bez gwiazd,
      ale w bardzo dobrej formie. Stawiam na Monaco

MU-Milan - to mnie martwi, bo mój Manchester ma ciężkie zadanie. Ale może MU
      pojedzie Włochów (Deportivo pamiętamy big_grin) tak jak Gunnersów te 2 miesiące temu?
      Serce mówi MU, rozum Milan

Bayern-Arsenal - teoretycznie Gunnersi nie powinni mieć większych problemów,
      ale wiadomo jak grają w pucharach smile Kibicuję Bayernowi

• mallina Re: Losowanie LM 17.12.04, 15:14
        d84 napisał:

> Bardzo fajne losowanie smile

zgadzam siesmile

> Real Madryt-Juventus - czyżby gwiazdeczki z Madrytu nawet gola nie strzeliły w
        > tej rywalizacji? Malutkie szanse na rewanż za 2003

kiedys kazdy bez wahania typowalby wygrana Realu, no moze oprocz mniewink)))

> Barcelona-Chelsa - tutaj najlepsze zestawienie smile Awans będzie zależał od
        > dyspozycji dnia, trudno mi postawić na kogokolwiek

ja wiem na kogo postawic - oczywiscie na Chelseasmile

> Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu

a ja mam nadzieje ze bedzie mial problemsmile

> Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirklanda smile

ach no co za zartwink
        przeciez wiadomo ze w bramce nie bedzie Kirkland!!!a Milan Baros i Gerrard beda
        w swej szczytowej formie...

> Serce mówi MU, rozum Milan

sluchaj sercawink)
        choc wiem kto akurat w tym przypadku postawilby na rozum

> Bayern-Arsenal - teoretycznie Gunnersi nie powinni mieć większych problemów,
        > ale wiadomo jak grają w pucharach smile Kibicuję Bayernowi

zauwazylam ze chyba nie lubisz angielskich druzyn...
        mam nadzieje ze Bayern dostanie w dupe..
        (nie ukrywam ze ja akurat nie przepadam za niemieckimi..)
        • d84 Re: Losowanie LM 17.12.04, 15:40
          > > Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu
          >
          > a ja mam nadzieje ze bedzie mial problemsmile

Ja jako kibic jedynego, prawdziwego Olypmpique (z Marsylii) liczę na awans
          Niemców wink Choć generalnie nie przepdam za futbolem naszych zachodnich
          sąsiadów, to zespół z Bremy mi się podoba - stworzono ciekawą drużynę bez
          gwiazdorstwa (Ismael czy Micoud - wręcz odrzuty z lepszych klubów/lig). I ten
          mecz z Valencią smile

> Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirkl
          > anda smile
          >
          > ach no co za zartwink
          > przeciez wiadomo ze w bramce nie bedzie Kirkland!!!a Milan Baros i Gerrard
          beda
          > w swej szczytowej formie...

Leverkusen przejdzie właśnie dlatego, że zagra Chris big_grin Nie mam nic do
          Liverpoolu, ale trenerów to oni chyba z łapanki biorą w tym klubie smile

> zauwazylam ze chyba nie lubisz angielskich druzyn...

Ależ skąd big_grin

No, z jednym wyjątkiem... Dlatego jestem tutaj za Bayernem big_grin
          Kibicuję MU, innym generalnie też (tutaj Chelsea, a Liverpool? Benitez mi
          podpadł, no i przeciw Krzynówkowi grają smile

(Kozystając z piłkarskiego tematu, wręczam tytuł Buraka Roku 2004 prezesowi
          Wisła Kraków SSA, Januszowi Basałajowi. Kolejny dowód na to, że nalezy zawsze
          czkeać z rankingami do końca roku big_grin)
          • mallina Re: Losowanie LM 17.12.04, 17:27
            Janusz Basalaj, to ten sam co pracowal w tv?
            znam go tylko opowiescismile))

a OM - przypomnialy mi sie czasy swietnosci tego klubu - wspanialy Chris Waddle..
            • grimsrund Re: Losowanie LM 17.12.04, 21:54
              Tenże, tenże on. Ciekawe, że kiedy siedział sobie jeszcze w C+, to był całkiem
              nieszkodliwy sad((
              • d84 Re: Losowanie LM 17.12.04, 22:16
                Na pocieszenie dodam, że w Wiśle też długo nie posiedzi jak tak dalej pódzie big_grin
      • ilhan Re: Losowanie LM 18.12.04, 21:00
        d84 napisał:

> Bardzo fajne losowanie smile
        >
        > Real Madryt-Juventus - czyżby gwiazdeczki z Madrytu nawet gola nie strzeliły w tej rywalizacji? Malutkie szanse na rewanż za 2003

Nie skreślałbym tak szybko Realu. Moim zdaniem szanse 50:50.

> Porto-Inter - ciekawa para, typuję Inter. Nic dwa razy się nie zdarza,
        > ogołocone z piłkarzy Porto niech sie cieszy, że wyszło z grupy

Zdecydowanie Inter. Porto to w zeszłym roku było Mourinho + Deco. Teraz nie ma żadnego z nich, więc Porto też nie ma.

> Barcelona-Chelsa - tutaj najlepsze zestawienie smile Awans będzie zależał od
        > dyspozycji dnia, trudno mi postawić na kogokolwiek

50:50. Kibicuję Chelsea.

> Werder-Lyon - Mistrz Niemiec nie powienien mieć żadnego problemu

Skąd ta pewność? Wg mnie to bardzo równa para. Choć Werder lubię najbardziej z niemieckich drużyn i będę kibicował Niemcom, wyjątkowo.

> Liverpool-Leverkusen - przechodzą Niemcy, po golach Jacka i błędach Kirklanda smile

Przechodzi Liverpool smile Dzięki Dudkowi smile

> PSV-Monaco - wbrew pozorom bardzo ciekawa para, oba zespoły może bez gwiazd,
        > ale w bardzo dobrej formie. Stawiam na Monaco

Najsłabsza z par. Nie że nieciekawa, bo bramek nie powinno tu brakować. PSV pozbawione w tym sezonie gwiazd po odejściu Robbena i Kezmana, zostali w przodzie z kołkami typu Sibon czy Vennegoor of Hesselink lub z docierającymi się młodziakami jak Beasley (swoją drogą bywa zajebisty). Monaco też już nie to. Stawiam na Holendrów chyba.

> MU-Milan - to mnie martwi, bo mój Manchester ma ciężkie zadanie. Ale może MU
        > pojedzie Włochów (Deportivo pamiętamy big_grin) tak jak Gunnersów te 2 miesiące temu?

MU wyjdzie. Dziwny mam stosunek do tej drużyny, uwielbiam angielską piłkę, nie lubię MU, ale jak grają z "obcymi" to im kibicuję smile

> Bayern-Arsenal - teoretycznie Gunnersi nie powinni mieć większych problemów,
        > ale wiadomo jak grają w pucharach smile Kibicuję Bayernowi

Arsenalu nie lubię jeszcze bardziej niż MU. Ale mam nadzieję, że rozwali Bayern, którego nienawidzę smile)
        • d84 Re: Losowanie LM 18.12.04, 21:42
          > Nie skreślałbym tak szybko Realu. Moim zdaniem szanse 50:50.

Bardzo się zdziwię jeśli przejdą Juventus. Real szczęśliwie wyszedł z grupy (z
          Kijowa nie wiem jakim cudem wywieźli 2-2), a good luck kiedyś się skończy.
          Staczanie się Galacticos odbieram jako iskierkę nadziei, że nie pieniądze i
          gwiazdy to nie wszystko wink

> 50:50. Kibicuję Chelsea.

Ja też smile

> Skąd ta pewność? Wg mnie to bardzo równa para. Choć Werder lubię najbardziej
          z
          > niemieckich drużyn i będę kibicował Niemcom, wyjątkowo.

Werder powinien sobie spokojnie poradzić, imponowała mi ich postawa w grupie.
          Lyon to wieczni nieudacznicy - kasy pełno, w kraju leją kogo mogą a w Europie
          całe lata nic. Coś jak Arsenal, oczywiście zachowując proporcje wink

> Przechodzi Liverpool smile Dzięki Dudkowi smile

Jeśli Chris się nie wykuruje, to szanse Liverpoolu na awans wzrosną znacznie -
          przynajmniej nie będą zaczynać meczu z bramką w plecy (Kirkland i rzuty wolne -
          lol )Ale stawiam na Leverkusen - przypadek podobny do Werderu, nadspodziewanie
          dobra gra w LM. Jak nie lubie piłki niemieckiej to tutaj widzę że w każdym
          dwumeczu będę im kibicował, a niech ma Benitez za tępienie naszej gwiazdy big_grin

> Najsłabsza z par. Nie że nieciekawa, bo bramek nie powinno tu brakować. PSV
          poz
          > bawione w tym sezonie gwiazd po odejściu Robbena i Kezmana, zostali w
          przodzie
          > z kołkami typu Sibon czy Vennegoor of Hesselink lub z docierającymi się
          młodzia
          > kami jak Beasley (swoją drogą bywa zajebisty). Monaco też już nie to. Stawiam
          n
          > a Holendrów chyba.

Niby nie to, ale Deschamps to świetny szkoleniowiec - grają dużo lepiej niż
          oczekiwałem po tak znaczących osłabieniach. Plus za transfer Savioli. Dwumecz
          będzie na pewno zacięty

> MU wyjdzie. Dziwny mam stosunek do tej drużyny, uwielbiam angielską piłkę,
          nie
          > lubię MU, ale jak grają z "obcymi" to im kibicuję smile

"Obcymi" big_grin Mamy widzę podobne podejście

> Arsenalu nie lubię jeszcze bardziej niż MU. Ale mam nadzieję, że rozwali
          Bayern
          > , którego nienawidzę smile)

Nie jestem zwolennikiem Bayernu, ale Arsenal to Arsenal big_grin
        • mallina Re: Losowanie LM 19.12.04, 03:27
          ilhan napisał:

> Arsenalu nie lubię jeszcze bardziej niż MU. Ale mam nadzieję, że rozwali Bayern
          > , którego nienawidzę smile)

i to tak na jakies 5-0!!!
          smile))
          • dziewczyna_mickiewicza Re: Losowanie LM 19.12.04, 11:23
            alez prosze bardzo, niech rozwala bayern i 10-0smile najwazniejsze, zeby milan
            wygralsmile))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka