balshoy 17.12.04, 23:24 Dla mnie od dłuższego czasu produkcje RAUHOFERA a w szczególności I DON'T KNOW WHAT YOU WANT BUT I CAN'T GIVE IT ANY MORE...np. radio edit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krikra Re: najlepszy remix? 18.12.04, 14:14 Mnie podobają się te wersje Being boring, Young offender i Always on my mind, które PSB grali podczas Nightlife Tour... Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: najlepszy remix? 19.12.04, 15:45 ale zadanie dales... )) musze przesluchac kupe plyt! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf IWNDTKOT - extended nude mix 27.12.04, 23:54 jest wiele remixow, ktore lubie ale wreszcie znalazlem jeden na razie. pochodzi on z amerykanskiej edycji singla IWNDTKOT - I wouldn't normally do this kind of thing. - 7:48 dlaczego taki fajny jest? hmmm chyba najbardziej mi sie podoba spiewanie o rozbieraniu sie caly czas ) bywaly czasy, ze caly czas go sluchalem ) Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: IWNDTKOT - extended nude mix 27.12.04, 23:55 oczywiscie moge go przeslac... jesli ktos nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: IWNDTKOT - extended nude mix 28.12.04, 13:03 To ja ślicznie poproszę o przesłanie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
jack.psb Re: IWNDTKOT - extended nude mix 09.01.05, 12:15 ...ja też poproszę...Nie mam tej wersji...yokozuna@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: IWNDTKOT - extended nude mix 28.12.04, 13:52 sa jakies klopoty z serwerem dlatego tez dostaniecie kilka wiadomosci)) sorki ale nie wiedzialem o tym. napiszcie na nowym watku swoje uwagi co do utworu! pozdrawiam, rafal Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Absolutnie Fantastyczny - Mix 17.04.05, 20:43 ZDECYDOWANIE Absolutely Fabolaus (Rollo Our Tribe Tonge In Cheek) Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Dull Soulless Dance ? 18.04.05, 12:13 verybilingual napisał: > ZDECYDOWANIE Absolutely Fabolaus (Rollo Our Tribe Tonge In Cheek) zgadzam sie. moze nie Najlepszy, ale napewno jeden z najmocniejszych. sluchalem nie dalej jak dzis rano. a tak btw. to co sadzicie o remixie AbFab "Dull Soulless Dance" ? uwazam ze jest nadwyraz niedoceniony i przegapiony. tak w ogole to uwazam ze remixy AbFab sa dlatego tak dobre, bo samo AbFab bylo tak niedobre) Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: najlepszy remix? 28.12.04, 00:51 Ja bardziej old skulowo - produkcje Shepa Pettibone'a Natomiast jeżeli chodzi o I DON'T KNOW... to zdecydowanie uwielbiam "The Morales Remix" Davida Moralesa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: najlepszy remix? 09.01.05, 19:34 Dla mnie moim najlepszym remixem jest wersja Jam & Spoon Young Offender)) Odpowiedz Link Zgłoś
eliks remixy najciekawsze 04.02.05, 12:28 remix IWNDTKOT o ktorym mowicie to 'Voxigen mix' - jest swietny! ciezko jest go znalezc, ale powiadam - warto! remiksow wartych posluchania jest za duzo zeby wymienic ten naj naj. polecam moja czolowke na dzien dzisiejszy: 1. Here (PSB Extended Mix) - Disco3 2. Domino Dancing (Alternative mix) - Introspective Further List. 3. Before (St. Tropez '98) - bootleg 4. I Want to Wake Up (1993 Remix) - dodatki do Can You Forgive Her 5. AbFab (Rollo Tongue-in-cheek remix) - na singlu AbFab ale to tylko wierzcholek olbrzymiej gory lodowej remiksow, liczac tylko oficjalne, sa setki. i zdobywanie ich jest czasami o wiele ciekawsze niz one same. Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: remixy najciekawsze 04.02.05, 20:53 czy wersję BEFORE - ST.Tropez'98 można gdzieś dorwać w necie ,bo jakoś nie trafiłem..chyba,że możesz to przesłać mailem - ja niestety przyznaję, że mnie żadne przesłanie mailem nie wyszło, bo utwór ładuje się ok. 7 minut i nic z tego nie wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: remixy najciekawsze 07.02.05, 09:48 balshoy napisał: > czy wersję BEFORE - ST.Tropez'98 można gdzieś dorwać w necie ,bo jakoś nie > trafiłem.. trafilem na nia kiedys dawno, jak jeszcze kazaa swietowala dni swojej najwyzszej popularnosci. sciagajac (i sluchajac!) bylem przekonany ze to jeden z oficjalnych remixow - bylem w szoku kiedy sie okazalo, ze pochodzi z bootlega, bodaj z Electroboys, ale nie jestem pewien. na maila moge sprobowac nadac, ale mnie tez nigdy nie udalo sie jeszcze przeslac poczta mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy before st. tropez 07.02.05, 14:30 profilaktycznie podam swój adres..balshoy@op.pl,ale jak się nie uda to nic.. mam ostatnio problemy z kompem, miałem całą masę wirusów , odinstalowałem programy do ściągania muzy...no, ale nie ma się kto zając tym ustrojstwem Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: najlepszy remix? 04.02.05, 21:37 jak dla mnie to najlepszymi remixemi są: wersje Jam&Spoon Young Offender i Peter Rauhofer Roxy Anthem IDKWYWBICGIAM) Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: najlepszy remix? 05.02.05, 20:09 dla mnie Being boring w tej ponad 10 minutowej wersji. Mogła by być jeszcze bardziej długa. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra najlepszy remix 21.04.05, 00:08 LONDON (Westbam) IDKWYWBICGIA (Rauhofer) MISERABLISM (Moby electro) HOME&DRY (Blank&Jones) (Ambient) (Barracuda) FLAMBOYANT (Scissors sisters) i o ile się też liczy, to BREAK 4 LOVE (Friburn&Urik Hi Pass) Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: najlepszy remix 21.04.05, 09:35 > i o ile się też liczy, to > BREAK 4 LOVE (Friburn&Urik Hi Pass) liczy sie liczy! B4L to swietny projekt, ale niestety nie sposob sluchac tych wszystkich remxow (a jest ich sporo, prawda) za jednym posiedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
eliks moze nie najlepszy, ale jeden z najciekawszych 23.04.05, 10:54 So Hard w wersji KLF! uwazam ze to prawdziwy kiler, bardzo pasuje do wszystkiego co KLF nagrali Odpowiedz Link Zgłoś