Dodaj do ulubionych

KTO KUPUJE PŁYTY TZW "ICH TROJE" ??????

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 21:12
Zakolczykowany pedzio+armata+obojniak,
grający disco polo.

Kto to kupuje ??? Kto wydaje pieniądze ???
Czy to naprawdę numer 1 ?
Czy polskie społeczeństwo jest aż tak chore ?

Widziałem fragment w polsacie, gdzie ten pedzio
wulgryzował, a potem rzucał się na scenie
ku uciesze tłumu. Kim byli ci którzy tam przyszli i klaskali ?
Statyści ?

Obserwuj wątek
    • Gość: Exciter Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: 213.76.127.* 20.05.02, 21:34
      Najbardziej podobało mi się gdy podczas rozdawania Fryderyków Skiba zniszczył
      tego jak go nazywasz pedzia powiedział "ty widać że budowlanke kończyłeś bo
      masz same pustaki w głowie" on oczywiście zamiast obrócić to w żart obraził się.
    • kugel Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW 21.05.02, 11:04
      ja nie kupujesmile) nawet ich nigdy nie słyszałem. warto??smile)
    • tiresias Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW 21.05.02, 11:38
      Gość portalu: tom napisał(a):

> Zakolczykowany pedzio+armata+obojniak,
      > grający disco polo.
      >
      > Kto to kupuje ??? Kto wydaje pieniądze ???
      > Czy to naprawdę numer 1 ?
      > Czy polskie społeczeństwo jest aż tak chore ?
      >
      > Widziałem fragment w polsacie, gdzie ten pedzio
      > wulgryzował, a potem rzucał się na scenie
      > ku uciesze tłumu. Kim byli ci którzy tam przyszli i klaskali ?
      > Statyści ?
      >
      Drogi tomku, nie jestem wielbicielem ichtruje ale ich ostatnia płyta (piąta z
      kolei!!!) sprzedała się w kilka dni już w ponad 150.000!!! egzemplarzach.
      Przecież nie statyści ją kupili.
      Tomku, kicz sprzedaje się wspaniale zawsze - oto rozwiązanie twojego dylematu.
      Nie warto chyba bluzgać na tego 'wokalistę' bo jak widzi, że mu płacą
      to 'śpiewa'. Też byś pewnie tak robił, nie big_grin

• Gość: MIKI JJAA !!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 21.05.02, 18:01
      Ja kupuję !!! Wydaję swoje pieniądze na to i wcale mi nie szkoda, tymbardziej
      że nie wydaje ich aż tak dużo. Poprzednią płytą można było dostac już za 26 zł.
      a nową za 23 zł. Te ceny to nic w porównaniu z zachodnimi super produkcjami,
      które w Polsce kosztują najtaniej 60 zł. A płyty Ich Troje dorównują wielu
      płytom gwiazd z zachodu. A może to ty jesteś chory, że nie lubisz Ich Troje, bo
      większość Polaków ich uwielbia. Nie mam zamiaru się kłócić. Każdy człowiek ma
      inny gust. Według Ciebie Ich Troje to szajs, a może muzyka której ty słuchasz
      to dla mnie szajs ? I na pewno nie grają disco polo, bo nie widziałem ich
      teledysków w "Disco relax" albo "Disco Polo Live" więc zastanów się zo ty
      piszesz. A jeśli nawet to polacy od dawna lubią taką muzykę i nie prędko im się
      znudzi. POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI ZA ICH TROJE, żeby sprzedali jeszcze więcej
      płyt i żeby udowodnili takim ja ty, że są coś warci, bo dla mnie są. A tak
      wogóle to jestem pewien że nie słuchałeś żadnej płyty Ich Troje. I nie wiem
      skąd to określenie na Justynę "armata". Są grubsze osoby, chociażby ALEKSANDER
      KWAŚNIEWSKI !!!
      • Gość: tomek Do miłośnika zakolczykowanego i armaty ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 20:08
        To jest najbardziej przerażające ...
        Powiedz co ci się podoba a powiem ci kim jestes.

Trudno mieć pretensje do tego zakolczykowanego dziwoląga,
        do tego obojniaka czy do tej kręcącej tłustą d ...
        armaty o urodzie mańki-dojki.
        Oni robią swoje i koszą szmal.

Problemem jest to, źe w PL jest tylu miłosników takiej
        żenady.
        Na żenującym koncercie w żenującym "barze" było sporo
        dziewczyn w wieku studenckim, które o mało nie dostały
        orgazmu jak ten agent specjalnej troski (odrażający, wulgarny,
        zakolczykowanym, czerwonowłosy, podstarzały, anorektyczny
        burak) ich olewał, odwracając się do nich tyłem.

Wczesniej powiedział przy upadłym wodzireju Ibiszu, ze
        zle gadanie na ich temat to sranie ... cos w tym rodzaju.

Skąd takie buractwo miłosników ?????????? Może to funkcja tego
        że w PL rekordowa ilość ludzi mieszka/pochodzi ze
        wsi ...

• Gość: kasior Re: JJAA !!! IP: 217.99.217.* 21.05.02, 20:21
        Gość portalu: MIKI napisał(a):

> Ja kupuję !!! Wydaję swoje pieniądze na to i wcale mi nie szkoda, tymbardziej
        > że nie wydaje ich aż tak dużo. Poprzednią płytą można było dostac już za 26 zł.
        >
        > a nową za 23 zł. Te ceny to nic w porównaniu z zachodnimi super produkcjami,
        > które w Polsce kosztują najtaniej 60 zł. A płyty Ich Troje dorównują wielu
        > płytom gwiazd z zachodu. A może to ty jesteś chory, że nie lubisz Ich Troje, bo
        >
        > większość Polaków ich uwielbia. Nie mam zamiaru się kłócić. Każdy człowiek ma
        > inny gust. Według Ciebie Ich Troje to szajs, a może muzyka której ty słuchasz
        > to dla mnie szajs ? I na pewno nie grają disco polo, bo nie widziałem ich
        > teledysków w "Disco relax" albo "Disco Polo Live" więc zastanów się zo ty
        > piszesz. A jeśli nawet to polacy od dawna lubią taką muzykę i nie prędko im się
        >
        > znudzi. POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI ZA ICH TROJE, żeby sprzedali jeszcze więcej
        >
        > płyt i żeby udowodnili takim ja ty, że są coś warci, bo dla mnie są. A tak
        > wogóle to jestem pewien że nie słuchałeś żadnej płyty Ich Troje. I nie wiem
        > skąd to określenie na Justynę "armata". Są grubsze osoby, chociażby ALEKSANDER
        > KWAŚNIEWSKI !!!

MIKI-jesteśmy całym sercem z tobą i życzymy rychłego powrotu do zdrowiawink
    • Gość: Paxon Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: *.wns.uni.wroc.pl 22.05.02, 12:10
      Od dluzszego czasu zastanawiam sie dlaczego takie popularne jest "opierdalanie"
      w Polsce tych muzyków ktorym udaje sie osiagnac komercyjny sukces. Odnosze
      wrazenie ze w tym kraju zyje masa frustratow ktorych jedyna radoscia( po
      uwczesniejszym spojrzeniu w lustro i dojsica do wniosku ze jest sie zyciowym
      nieudacznikiem) jest obrazanie innych. Prawde moiwac nie rusza mnie "tfurczosc"
      grupy Ich troje ale jesli komus to odpowiada i wydaje na ich plyty swoje
      pieniadze to jego sprawa. Osobiscie wole fana Ich troje ktory kupi w sklepie
      ich orginalna plyte niz np fana rocka ktory na stadionie kupi pirata. Jezeli
      ktos chce nawracac ludzi mowic ze cos jest dobre a to kiczowate niech zostanie
      prezenterem Radia Maryja- bedzie mial duze pole do popisu. Odczucie ze cos jest
      kiczem jest zawsze odczuciem subiektywnym i inne poglady nie daja nikomu prawa
      do obrazania itd...
      • Gość: tom Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:38
        Drogi Paxonie.

Nie chodzi mi o tych "muzyków".
        Chodzi o tych którzy to kupują ... to świadczy
        o społeczeństwie.

• Gość: Kalor Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: *.natned.com.pl 22.05.02, 14:35
          Tom, jestem z Tobą ale wylewająca się z Twoich postów żółć i wycieczki w stronę
          orientacji seksualnych czy też tuszy coponiektórych są delikatnie mówiąc
          niefajne. Nawet mnie, zagorzałego przeciwnika, tej "supergrupy" ręce opadły.
          Ochłoń chłopie.

Poza tym szyld przy wejściu głosi, że to forum o muzyce.
    • stettiner Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW 22.05.02, 15:23
      Moja mama kupuje. A co! wpadło jej w ucho, to kupiła. Nie wiem czym tu się
      podniecać. Jak świat światem zawsze sprzedawało się dużo lub bardzo duzó albo
      obrzydliwie duzó muzycznej guy do żucia, dziś mamy Ich3, po festiwalu opolskim
      może nam Łzy (tfu!) wypłyną, plus owe Shakiry i tak dalej.... No co wy, jeszcze
      się nie przywyczailiście?
      • Gość: lo Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:35
        Od Shakiry sie odwalcie
        • Gość: pat Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 16:39
          "Shakira" a może "Djupira" ... jakaś wiercidupa,
          która wyskoczyła niewiadomo skąd.
          Tyle, że to d ... jak stodoła - za grosz wdzięku.

Jak wielu jest "artystów" w kolejce do korytka
          i łatwych pieniędzy, których ustawieni tatusiowie
          wymyślili sobie że ich nieudane dzieci bedą gwiazdami
          (casus szerokonosej dechy ze sztucznym biustem B.Spears).

Jak łatwo moża przygłupom nakazać kochać taką:
          "shakire", "britney", "G. Haliwell", "shazę",
          "ich troje" czy inną pokrakę
          uzywając TV, marketingu i reklamy ...

• Gość: Hamster Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: 195.117.18.* 24.05.02, 13:56
            Gość portalu: pat napisał(a):

Zaloze sie ze Shakirze i Britney do piet nie dorastasz.
            Zazdrosc to rzecz straszna. I jezeli ktos mi powie ze one sa brzydkie to prychne
            mu ptosto w twarz. To ja jestem facetem i ja wiem która kobieta jest ladna a
            która nie !!!

> "Shakira" a może "Djupira" ... jakaś wiercidupa,
            > która wyskoczyła niewiadomo skąd.
            > Tyle, że to d ... jak stodoła - za grosz wdzięku.
            >
            > Jak wielu jest "artystów" w kolejce do korytka
            > i łatwych pieniędzy, których ustawieni tatusiowie
            > wymyślili sobie że ich nieudane dzieci bedą gwiazdami
            > (casus szerokonosej dechy ze sztucznym biustem B.Spears).
            >
            > Jak łatwo moża przygłupom nakazać kochać taką:
            > "shakire", "britney", "G. Haliwell", "shazę",
            > "ich troje" czy inną pokrakę
            > uzywając TV, marketingu i reklamy ...
            >
            >
            >
            >
            >
            >

• Gość: Hanna Re: KTO KUPUJE PŁYTY TZW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 03:30
      Znam wiele osób, które kupują. Należą do tej biedniejszej części społeczeństwa,
      ciułają na legala i słuchają ciurkiem od rana do nocy, podśpiewują i są
      szczęśliwi.
      Ostatnie wakacje spędziłam na agroturystyce, całe dnie na podwórku grał batman
      płytę ich najnowszą, a dzieciarnia i młode panienki bawiły się doskonale.
      Może dlatego, że jestem starsza, męczyły mnie teksty Ich Troje, szczególnie ten
      z: "..ja jestem Panią mych snów..." Co ci ludzie, cholera mieli na myśli? A do
      rozpaczy doprowadzał cover świetnego kawałka "Die Toten Hosen".
      Niech żyją Ich Troje! Oni są górą, bo są kupowani i uwielbiani.
      Musimy się pogodzić z faktem, że nikt nie kupi znakomitej płyty "Warszawa",
      wydanej ostatnio przez "City" pod licznymi patronatami medialnymi. Nawet trudno
      ją dostać. Właściciele mniejszych sklepów płytowych "Nie zamówią, bo to zbyt
      duże ryzyko finansowe". Przytaczam prawdziwą odpowiedź sprzedawcy na pytanie
      o "Warszawę".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka