Dodaj do ulubionych

Zdobywcy Pewnych Oskarów

IP: 213.76.144.* 20.05.02, 22:24
Nie znajduję słów na określenie tego typu twórczości...
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 23:14
      Pomoge ci: megagowno.
      • mallina Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów 20.05.02, 23:28
        szkoda czasu na roztrzasanie hmmm tej tworczosci!!!!
    • Gość: moler Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: *.de.deuba.com 21.05.02, 08:29
      Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Nie znajduję słów na określenie tego typu twórczości...

na temat twórczości, nie wypowiadam się, bo nie słyszałem, ale miałem inną przygodę z tym zespołem, otóż jakieś 4-5
      lat temu jechałem stopem na południe i z Warszawy do Warki podwiózł mnie gość, z którym rozmawiało się bardzo
      przyjemnie, zaczał opowiadać o swojej kapeli, o tym, że za kilka dni grają koncert w miasteczku, do którego jadę, a
      nazywają się ...Zdobywcy Pewnych Oskarów...gość, słowo daję, sprawiał wrażenie bardzo rozsądnego...koncertu
      nie widziałem, bo zanim zagrali ja byłem już w innej okolicy...ale przygoda była...smile)))

• Gość: teddy Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: 62.233.138.* 21.05.02, 09:58
        Wojciech Jan (bo to on chyba Ciebie wiózł) jest całkiem rozsądnym gościem, ale
        jego zespół jest po prostu straszny tak samo jego muzyczny gust.
        • Gość: moler Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: *.de.deuba.com 21.05.02, 16:20
          Gość portalu: teddy napisał(a):

> Wojciech Jan (bo to on chyba Ciebie wiózł) jest całkiem rozsądnym gościem, ale
          > jego zespół jest po prostu straszny tak samo jego muzyczny gust.

Nie pamiętam jego imienia, chociaż oczywiście przedstawił się...wydaje mi się, prowadził wtedy Opla Astre, ale głowy
          nie dam...tyle czasu minęło...w sumie mily gość, a muzy ich nie znam, chociaż rozumie się, ze obijali mi się o uszy i
          wczesniej i później...

smile))

• Gość: saluto Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: 212.191.129.* 21.05.02, 09:57
      Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Nie znajduję słów na określenie tego typu twórczości...

ŁŻY ,ICH DREI ,H20 ,and many many more
    • Gość: Lukas Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 13:03
      Blagam ,powiedzcie co oni graja , bo z komentarzy wnioskuje ,ze to jakies
      nowe "Ich 3".
      • mallina Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów 21.05.02, 13:33
        mam wrazenie ze graja dluzej niz ich3...a tworczosc kojarzy mi sie hmmm..z
        niczym co szloby okreslic jakos konkretnie, zespol jest zespolem przygrywajacym
        w jakims telewizyjnym programie, moze ktos skojarzy bo ja zapomnialam
        • Gość: Lukas Re: Zdobywcy Pewnych Oskarów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 16:21
          "Macie co chcecie" w Polshicie - tam graja,ale o tych wstawkach ciezko
          cokolwiek powiedziec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka