Gość: felicity Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 01.02.05, 10:56 Oczywiscie Dave Matthews i Hugo Ferreira (Tantric). To moje osobiste typy Odpowiedz Link Zgłoś
haiko Re: Najseksowniejszy męski wokal 01.02.05, 17:28 oj mnóstwo tu rozkoszy sluchowych. Jestem zmuszona dodać do większości z tych panów, których głosowi też nie dałabym się oprzeć kilku innych: - Gavin Friday-np. "Angel". podnosze ręcę i odlatuję Mark Lanegan- względy oczywiste, jak zaczyna "sunrise" to wszystkie włoski mi sie jeżą - oraz facet z The The- bardzo go lubie po prostu I Jimmi Morrison- barwa głosu może niekoniecznie, ale na pewno sugestywny sposób jego użycia. No dziewczyny przyznajcie się że to tylko przeoczenie. Z (nie) wyobrażalnie wielka rozkoszą pomyśle jeszcze na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 21:33 Nick Cave, pan Maleńczuk i Tom Waits) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 21:36 w końcu ktoś to napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: 212.244.126.* 26.07.05, 13:13 Robert Plant? i jeszcze Zack de la Rocha - padam jak spiewa "revolver" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:48 ...w mojej subiektywnej opinii do grona sexy głosów zaliczają się Bono, Mike Patton, Bryan Adams, wokalista grupy Everlast, Bruce Springsteen)) Odpowiedz Link Zgłoś
jersey.girl Re: Najseksowniejszy męski wokal 01.02.05, 22:54 Proste: M. Hutchence, D. Gahan, Bono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULA Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.tele2.pl 03.02.05, 16:57 EDDIE VEDDER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 03.02.05, 17:44 Gość portalu: LULA napisał(a): > EDDIE VEDDER!!!!! owszem, po warunkiem, ze nie wibruje brzmi uroczo o ile emituje agresywnie, ekspresyjnie i z glebi trzewi, ulagodzony niestety mnie nie porywa.. i Layne Staley. dosc orgazmogenny, moim zdaniem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:42 Peter Steele (Type O Negative) Jyrki 69 (The 69 Eyes) Ville Valo (HIM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.icpnet.pl 05.02.05, 13:35 Jeff Buckley, Lenny Kravitz, Joe Cocker, Barry White, Rob Thomas, Sting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe ZAMSZOWY BRETT !!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.02.05, 17:42 no wlasnie, on i zaden inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:26 moim zdaniem zdecydowanie wolkalista Korna-Jonathan Davis oraz wokalista Good Charlotte Odpowiedz Link Zgłoś
paulus27 Re: Najseksowniejszy męski wokal 06.02.05, 12:11 JIM MORRISON Brett Anderson Mike Patton Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.plum Re: Najseksowniejszy męski wokal 06.02.05, 19:15 zdecydowanie Michael Buble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Dziewczęta. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 10.02.05, 13:06 Dziewczęta. Dziewczęta. (ładne słowo - dziewczęta) Mój światopogląd legł w gruzach. Bo ja zrozumiem jeszcze, żę JDM pojawia się tylko dwa razy na trylion propozycji (!), że Glenn Danzig nie pojawia się ani razu (bo trzeba go znać, żeby go typować), żę nie kręcą was głosy Jona Spencera i Iggyego Popa, ale brak Elvisa? Brak Króla? ? ? To zakrawa na jakiś spisek... No bo jak to inaczej wytłumaczyć? Powiem tylko jedno! Straciłem właśnie ostatnią pewność na tym złym, zdemoralizowanym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Dziewczęta. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 10.02.05, 13:12 No. A Mieczysław Fogg? A co z Mieczysławem Foggiem? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Dziewczęta. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 10.02.05, 13:15 Gdyby tylko moja babcia miała internet, to byście poznali kilka naprawde seksownych głosów... Nie mówiąc już o tym, że poznalibyście moją babcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Dziewczęta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:49 Witaj, ja przepraszam, że nie na temat. Tylko chciałem zapytać o wykształcenie- wyższe humanistyczne, prawda?? Najprawdopodobniej polonistyka... Nie ignoruj mnie proszę i nie miej za bezczelnego chama. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Dziewczęta. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 12.02.05, 20:16 Ja nie wiem wprost co odpowiedzieć... Czuję się zawstydzony... Proszę o tydzień do namysłu nad odpowiedzią i, jeśli to możliwe, jakieś podpowiedzi - po co panu/pani takie intymne szczegóły z mojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
mucta Jim Morrison,Leonadrd Cohen... 10.02.05, 16:23 oprócz powyższych: Dave Gahan, Mike Patton, Michael Hutchence i Chris Cornell. Polaków brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:21 Delfin od Ivana i Delfina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Lista cała potrzebna jest:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:55 Stwierdzenie 1: Męskie głosy absolutnie rządzą, wszystkie płyty właściwie które mam są męskimi głosami wyśpiewane. ŚMIERĆ Stwierdzenie 2: Rock pod tym względem rozkłada wszystko inne na łopatki, patrz, lista poniżej. 1. Lee Ryan (so prawda śpiewa w Blue, ale głos ma najbardziej zabijający na świecie - boleścią mojego życia jest niestety pozom muzyczny jego dokonań) 2. Ray Wilson (trzeci wokalista Genesis, plus pomniejszych indie zespołów) 3. Jamie Cullum 4. Mark Bellamy (Muse - jak on pięknie umiera w każdeym kawałku!) 5. Morten Harket (mógłby być moim ojcem - ale za ojca z takim głosem oddałabym wsyztsko) 6. KElly Jones (Stereophonics) i niejaki Rzeznik, czyli wokalista Goo Goo Dolls 7. Nicky Byrne (przecudna chrypa, szkoda że muzyka dodupna) 8. Rob Thomas (Matchbox 20) i Alex Band (The Calling) - podobne, ale ruszają 9. The Killers i I am Kloot 10 punktu nie robię, bo mogłabym tak dojść i do setnego Apel kończący: panowie, do mikrofonów Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: Najseksowniejszy męski wokal 12.02.05, 19:58 Maynard James Keenan (Tool). Może nie 'najseksowniejszy', jednak z całą pewnością niepokojący. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Najseksowniejszy męski wokal 13.02.05, 14:14 no mojego nr 1 nikt nie wymienił ;P Maciej Zembaty ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: Najseksowniejszy męski wokal 16.02.05, 16:26 Słuchając Tilla Lindemana.. ech, nie powiem już nic więcej, bo się wstydzę. Poza tym chyba jestem monotematyczna )) Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: Najseksowniejszy męski wokal 16.02.05, 16:27 No i jakbym mogła zapomnieć - Dave Gahan! Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: Najseksowniejszy męski wokal 16.02.05, 16:27 To "jakbym" to chyba powinno byś osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
avers1 Re: Najseksowniejszy męski wokal 16.02.05, 19:06 Zdradze Wam wielką tajemnicę. Taki wspaniały wokal to mam tylko JA!!! AAAA /samoiuwielbienie,walę głową w klawiaturkę, wyjąc z rozkoszy/ ps. nie traktujcie tego poważnie. Mam ciężki dzień. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:31 Till Lindeman z Rammstein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinagirl Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.poranny.pl 16.02.05, 21:34 Kurcze blade, 3/4 z tych wymienionych tu panów to ja nie znam kompletnie, więc chyba się starzeję, ale moim numerkiem one jest Andrzej Matul czytający "Ulicę sezamkową" i "Muppet show", a także Piotr Kaczkowski, ale oni niestety, nie śpiewają. A ze śpiewających Peter Gabriel, Brian Ferry i Damon Albarn z Blur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Rossa David Sylvian !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:43 a poza nim: Peter Hammill Peter Murphy David Bowie Mike Scott Mark Hollis wspominani już Cave, Patton i Bargeld oraz Tom Waits! Odpowiedz Link Zgłoś
imbria Re: Najseksowniejszy męski wokal 17.02.05, 16:05 hmm...postawiłabym na Ashcrofta. Odpowiedz Link Zgłoś
annetteabc Re: Najseksowniejszy męski wokal 19.02.05, 19:54 Dla mnie nr 1 to Maynard James Keenan z Toola. No i oczuwiscie Mike Patton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda_glisda Re: Najseksowniejszy męski wokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:52 MIKE PATTON Odpowiedz Link Zgłoś
qaczek Re: Najseksowniejszy męski wokal 21.02.05, 21:26 dla mnie najseksowniejszy wokal ma zdecydowanie Fokus ze sqadu Pokahontaz (byłej Paktofoniki, dla niewtajemniczonych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $iur,mlode nimfo Re: Najseksowniejszy męski wokal FOKUSEM GLOSA:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:56 FOKUS DZIEWCZYNKI!!!!!!!! TYLKO ZLIZYWAC Z MEMBRANY..... OBECNIE MOZECIE GO DORWAC NA BRAK2SENSU!!! NO I KIEDYS.... NA POKAHONTAZZZZZZZZZ !!!!!!!!! FO DE BEST!!!!!!!!!!!!! MOJ INSTYNKT FOKUSEM GLOSA KIEROWANY <mniam> hehe w ogole to faceci sa najlepsi... te ciala Odpowiedz Link Zgłoś