Dodaj do ulubionych

Dobra strona z mp3 w sieci-HELP

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 16:19
Czesc! Czy ktos może mi polecic naprawdę dobrą stronę z mp3 w polskim
internecie? Gdzie nie zaglądnę to muszę głosować, jakieś porąbane hasła, nie
działające linki i tym podobne bzdury!!! Szukam od niedawna ale pilnie chcę
ściągnąć sobie Depeche Mode...

Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Dobra strona z mp3 w sieci-HELP IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:49
      Czyżby takich stron nie było? A może wy jesteście niezbyt uczynni? Co jest?
      • Gość: As Re: Dobra strona z mp3 w sieci-HELP IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.05.02, 15:27
        Polecam Audiogalaxy - ale tam parę rzeczy trzeba zrobić żeby zacząc korzystać.
        Ale przy odrobinie cierpliwości powinno Ci się udać. A, i jeszcze jest taka
        stronka www.net3.pl - tam możesz znaleźc adresy serwerów ftp z muzyką.

Pzdr
    • b_a_c_h_a Re: Dobra strona z mp3 w sieci-HELP 23.05.02, 15:30
      mam zagraniczna stronke
      www.gratismp3s.nl/

• Gość: Kizior Re: Dobra strona z mp3 w sieci-HELP IP: *.impakt.pl 23.05.02, 15:32
      Gość portalu: Monika napisał(a):

> Czesc! Czy ktos może mi polecic naprawdę dobrą stronę z mp3 w polskim
      > internecie? Gdzie nie zaglądnę to muszę głosować, jakieś porąbane hasła, nie
      > działające linki i tym podobne bzdury!!! Szukam od niedawna ale pilnie chcę
      > ściągnąć sobie Depeche Mode...

Sciagaj sobie z usenetu - ostatnio na grupach bylo Some Great Reward i single.
      W sumie to codziennie pojawiają sie najnowsze albumy - wiec sie przygotuj na duzo
      sciagania smile)
      Helpa znajdziesz na mp3.dlakazdego.pl - polecam taki programik jak GrabIt -
      sciaga jak burza.

• Gość: Nitka Re: Dobra strona z mp3 w sieci-HELP IP: *.waw.cdp.pl 28.05.02, 12:47
        Gość portalu: Kizior napisał(a):

> Sciagaj sobie z usenetu - ostatnio na grupach bylo Some Great Reward i single.
        > W sumie to codziennie pojawiają sie najnowsze albumy - wiec sie przygotuj na du
        > zo
        > sciagania smile)
        > Helpa znajdziesz mp3.dlakazdego.pl

Jak to sie sciaga??? Podobno w usenecie sa cale grupy z filmami i mp3 ale
        gdzie to znalezc????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka