Gość: R IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 00:41 Czy ktos zna? Czy ktos lubi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Sophie B. Hawkins IP: 217.11.133.* 31.08.01, 09:53 uwielbiam, i ciesze sie, ze nie jest tak bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Sophie B. Hawkins IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 10:27 Aga, super! Ja jestem jej "uwielbiaczem" od samego poczatku (1992), kiedy uslyszalem "Damn, I was..." Moj ulubiony kawalek to "California, here I come". Masz wszystkie trzy albumy? Ostatniego bardzo trudno bylo dostac. Ja tez baaaaardzo sie ciesze ze nie jest tak bardzo znana. To duzy plus. Jak zawsze pada haslo Sophie B. Hawkins, to zaraz potem pada pytanie, "a kto to jest"? Pozdrawiam! Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sophie B. Hawkins IP: 217.11.133.* 31.08.01, 10:33 Prawde mowiac mam kawalki SBH tylko w formacie MP3, tak jak mowisz - jej plyty sa prawie niedostepne. Pozdrawiam Ciebie i innych fanow Sophie BH Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: Sophie B. Hawkins 02.09.01, 21:16 ja tez ja lubie. to bardzo madra i bardzo kobieca piosenkarka. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_s Re: Sophie B. Hawkins 03.09.01, 16:00 Ja usłyszałam SBH pierwszy raz u amerykańskiej nauczycielki angielskiego w LO pare ładnych latek temu i od tamtej pory nie rozstaję się z nią (tj z Zofiją nie z nauczycielką). Mało kto z moich znajomych o niej słyszał, dlatego ciesze się,że nie jestem sama z moimi upodobaniami, POzdrawiam tych, którzy też jej słuchają!! A płyty są, szukajcie a znajdziecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Sophie B. Hawkins IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 19:18 Jaki utwor Sophie najbardziej lubicie? Czy ktos z Was ma jej trzecia plyte "Timbre"? Czy ktos z Was wie cos o niej wiecej (jako o czlowieku)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Sophie B. Hawkins IP: *.244.226.132.Dial1.Washington1.Level3.net 14.09.01, 01:59 Damn, I wish I was your lover!! Ta piosenka dobrze oddaje ...jak czuje sie kobieta, ktora nie kochala sie z tym z kim chciala. Poza tym Sophie brzmi w nim prawie jak czarna babka, ale nie jakis tam soul czy rap. Odpowiedz Link Zgłoś