Gość: Darek IP: *.toya.net.pl / 10.0.211.* 25.05.02, 09:36 Zapraszamy do ściągnięcia pelnej wersji nowego albumu David'a Bowie. Download here: www.charthitz.prv.pl Życzymy szybkiego transferu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.de.ihost.com 27.05.02, 16:50 Gość portalu: Darek napisał(a): > Zapraszamy do ściągnięcia pelnej wersji nowego albumu David'a Bowie. > > Download here: <a href="http://www.charthitz.prv.pl"target="_blank">www.charthi > tz.prv.pl</a> > > Życzymy szybkiego transferu tzn. kto zaprasza? pirat i złodziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 17:15 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: Darek napisał(a): > > > Zapraszamy do ściągnięcia pelnej wersji nowego albumu David'a Bowie. > > > > Download here: <a href="http://www.charthitz.prv.pl"target="_blank"> > www.charthi > > tz.prv.pl</a> > > > > Życzymy szybkiego transferu > > tzn. kto zaprasza? pirat i złodziej? > Nie no, bez przesady. Zlodziej to bede ja, jak to sobie zaraz sciagne. Oni to chyba kupili...(a przynajmniej ktos na poczatku lancuszka, no chyba ze ukradli ze sklepu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 21:37 Gość portalu: Pradera napisał(a): > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > Gość portalu: Darek napisał(a): > > > > > Zapraszamy do ściągnięcia pelnej wersji nowego albumu David'a Bowie. > > > > > > Download here: <a href="www.charthitz.prv.pl"target="_blank > "> > > www.charthi > > > tz.prv.pl</a> > > > > > > Życzymy szybkiego transferu > > > > tzn. kto zaprasza? pirat i złodziej? > > > Nie no, bez przesady. Zlodziej to bede ja, jak to sobie zaraz sciagne. Oni to > chyba kupili...(a przynajmniej ktos na poczatku lancuszka, no chyba ze ukradli > ze > sklepu) jakim cudem mogli kupić materiał przed premierą płyty??? z tego co wiem to nie był udostępniony w sieci przedpremierowo. stąd pirat i złodziej. niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 22:43 Eee masz lagi, przeciez premiera byla czternastego. Zreszta, adres okazal sie malo wiarygodny. Na audiogalaxy tez juz jest calosc do sciagniecia. Calkiem fajne, szczerze mowiac. Troche sie glos Dawidowi zmeczyl, ale brzmi niezle. Lepsza niz poprzednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 22:49 Gość portalu: Pradera napisał(a): > Eee masz lagi, przeciez premiera byla czternastego. > Zreszta, adres okazal sie malo wiarygodny. Na audiogalaxy tez juz jest calosc > do sciagniecia. > Calkiem fajne, szczerze mowiac. Troche sie glos Dawidowi zmeczyl, ale brzmi > niezle. Lepsza niz poprzednia. buuuhahahahaha - chyba mowisz o nielegalnej premierze w sieci.... ogolnoswiatowa, oficjalna premiera jest 10 czerwca (Europa) i 11 czerwca (US). ale zgadzam sie plyta brzmi swietnie. David wrocil do starych klimatow . uprzedzam atak - plyte w postaci advance CD mam z wytworni i stad wiem jak brzmi. i tyle. a zlodziej pozostaje zlodziejem....((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 23:16 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: Pradera napisał(a): > > > Eee masz lagi, przeciez premiera byla czternastego. > > buuuhahahahaha - chyba mowisz o nielegalnej premierze w sieci.... ogolnoswiatow > a, > oficjalna premiera jest 10 czerwca (Europa) i 11 czerwca (US). To dlaczego na cdnow można ją zamowic już od tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 23:16 Aha i nie mowie tu o pre-releasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 23:24 Gość portalu: Pradera napisał(a): > Aha i nie mowie tu o pre-releasie. a o czym mówisz Pradera? na cdnow jest możliwość złożenia tylko pre-orderu... jakbyś dobrze się doczytał(a) to na dole jest wyraźna data premiery June 11,2002.... przykro mi ale zdania o złodziejach nie zmienię... pozdrawiam (bo jak sadzę lubisz Davida )) xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.acn.waw.pl 27.05.02, 23:58 No wlasnie dodalem ze nie o tym mowie. W stanach rzeczywiscie jest w czerwcu, ale jest tez 'import' od 14 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 00:04 Gość portalu: Pradera napisał(a): > No wlasnie dodalem ze nie o tym mowie. W stanach rzeczywiscie jest w czerwcu, > ale jest tez 'import' od 14 maja. nie chce sie wyklocac, bo nie lezy to w mojej naturze ) ale od 14 czerwca rozne portale po prostu ZBIERAJA zamowienia na plyte Heathen, ktora (w bardzo roznych formatach ma oficjalna premiere (nie chce byc nudna) 10 czerwca w Europie i 11 czerwca w Stanach. i tyle. pozdrawiam! plyta jest swietna!!!))) xxx )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.acn.waw.pl 28.05.02, 18:04 Ja też sie nie chce wykłocać bo mam rację Sprawdziłem: 14 maja premiera w Japonii -dlatego import, w reszcie swiata - pozniej. Ciekawe swoją drogą dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:37 Gość portalu: xxx napisał(a): > jakim cudem mogli kupić materiał przed premierą płyty??? z tego co wiem to nie > był udostępniony w sieci przedpremierowo. Jak mało wiesz o internecie... chcesz może nowego Eminem'a )? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: David Bowie - Heathen (Direct Download) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 20:21 Gość portalu: Franz napisał(a): > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > > jakim cudem mogli kupić materiał przed premierą płyty??? z tego co wiem to > nie > > był udostępniony w sieci przedpremierowo. > > Jak mało wiesz o internecie... chcesz może nowego Eminem'a )? a przeczytaleś kolego wszystkie wypowiedzi w wątku? poza tym nawet tę wyrwaną z kontekstu wypowiedź źle interpretujesz. jak będę chciała mieć nowego Eminema to pójdę do sklepu i kupię... wolę mieć normalny, dobrze brzmiący nośnik z okładką, a nie skompresowane mp3. i tyle. ciekawe jaka by była twoja opinia, gdybyś sam był muzykiem, autorem tekstów, czy kompozytorem...... ksenia Odpowiedz Link Zgłoś