Dodaj do ulubionych

liga na wiosne

04.02.05, 08:07
wiec jednak Zurawski wyjedzie!
i to na takie zadupie..
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: liga na wiosne 04.02.05, 10:11
      Łudziłem się, że to będzie pierwszy od lat efektowny transfer na zachód z polskiej ligi. Że jakiś mocny średniak ligi hiszpańskiej czy włoskiej na przykład go weźmie albo jakaś czołówka Bundesligi. Tymczasem Turcja. I niby ok, bo klub mocny, liga również znacznie silniejsza od naszej. Poza tym Polakom generalnie tam szło, żeby wspomnieć Dąbrowskiego. Oczywiście najmilej, gdyby Żuraw powtórzył trasę Koseckiego sprzed półtorej dekady, czyli wylądował w końcu w tej wymarzonej Hiszpanii...
      • mameluch Re: liga na wiosne 04.02.05, 10:40
        ilhan napisał:

> Oczywiście najmilej, gdyby Żuraw powtórzył
        > trasę Koseckiego sprzed półtorej dekady, czyli wylądował w końcu w tej wymarzo
        > nej Hiszpanii...

chyba troche na to za poznosad no ale moze bedzie mial jakas niesamowita runde i
        kupia go w letnim okienku. ale ciezko w to uwierzyc. do Hiszpanii to moze trafic
        w koncu, ale jako zastepca Trzeciaka w jakiejs mlodziezowej druzynie Osasunywink
        poza tym tak jakos dziwnie, Polska naprawde staje sie taka biala plama na
        pilkarskiej mapie. w Rosji widzimy co sie dzieje, jakis tam wlasciciel Szachtara
        daje 250mln euro na transfery, do Fenerbahce przechodzi Anelka za jakies 10mln,
        Czesi ciagle w LM, o reprezentacji nie wspominajac. mam wrazenie ze niedlugo
        kluby z Estonii czy Lotwy zaczna powoli dalej zachodzic w pucharach, a my nicsad
        ale nadejdzie odrodzenie, OKS 1945 Olsztyn nadchodziwink moze uda nam sie w III
        lidze utrzymac, choc Sylwus, nasz Pele z Klewek wrocic nie chcial i zamierza
        Hameryke podbijacsmile
        • ilhan Re: liga na wiosne 04.02.05, 10:44
          Masz rację, on ma w tej chwili 28 lat, prawda? Too late. Pogra jedną rundę w jedenastce, strzeli 3 gole, przyjdzie nowy trener, Maciek ogłosi, że się na niego uwzięli, posiedzi rok na ławie, wypożyczą go do Beitaru Jerozolima, tam zostanie trzecim strzelcem ligi, przyjdzie nowy trener, Maciek ogłosi, że się na niego uwzięli, posiedzi rok na ławie, wróci do Polski, gdzie przygarnie go Wisła Płock.
          • mameluch Re: liga na wiosne 04.02.05, 11:18
            ilhan napisał:

> Masz rację, on ma w tej chwili 28 lat, prawda?

albo i 29... zaraz sprawdze. aha, jednak 28 (i polwink

> Too late. Pogra jedną rundę w je
            > denastce, strzeli 3 gole, przyjdzie nowy trener, Maciek ogłosi, że się na niego
            > uwzięli, posiedzi rok na ławie, wypożyczą go do Beitaru Jerozolima, tam
            >zostanie trzecim strzelcem ligi, przyjdzie nowy trener, Maciek ogłosi, że się
            >na niego uwzięli, posiedzi rok na ławie, wróci do Polski.

no dokladnie niestetysad znow bedzie cos takiego jak z Dudkiem, ktory obiektywnie
            patrzac nie jest juz bramkarzem europejskiego formatu. teraz dobry bylby do
            Charltonu czy M'brough, ktorym niezle idzie, ale wobec ktorych nie ma takich
            wymagan jak w stosunku do Liverpoolu. Dudkowi czasem zdarza sie puscic szmate i
            moim zdaniem jest juz za slaby na ten klubsad choc i Jurka bardzo lubie, a
            Liverpool jest moim ukochanym zespolem od poczatku lat 90, kiedy nawet nie
            wiedzialem tak dokladnie o co w pilce chodzismile ale Polacy jak zwykle wymysla ze
            na naszego rodaka sie uwzieli, a jednyna jego wina jest to ze pochodzi z krainy
            nad Wislauncertain cholera, gdyby byl najlepszy nikt by sie nie czepial. co innego
            forowanie Kirklanda, ktore na szczescie juz minelo. teraz pewnie podobnie bedzie
            z Carsonem, ktory wyglada przynajmniej jak jakis zbojsmile o czym to ja? no i z
            Zurawiem moze byc podobnie. w oczach wiekszosci Polakow, jesli nie bedzie mu
            szlo, bedzie siedzial za to ze jest chrzescijaninem i w tamtej czesci Turcji to
            juz na pewno Kurdowie zza kulis klubem rzadza i sprowadzili Polaka tylko po to
            zeby zniszczyc mu wspaniale zapowiadajaca sie karierewink za dlugo w Wisle
            siadzial. 2 lata temu zamiast Kuzby powinien wyjechac. chyba dla obu wyszloby to
            na korzysc.

> gdzie przygarnie go Wisła Płock.

albo OKSwink
            dobra, koncze, bo jakies glupoty pisze sam nie wiem o czym za bardzo, a mysli
            kraza gdzie indziejsad
            • grimsrund Re: liga na wiosne 04.02.05, 12:43
              To tak jak i myśli Żurawia, niestety sad(((

A prawego pomocnika jak nie ma, tak nie ma sad((
            • mallina Re: liga na wiosne 04.02.05, 12:52
              no wlasnie mam podobne odczucia jak Wy..
              propozycje ponoc padaly takie interesujace - jak zwykle zreszta, wiele szumu o nic

rozumiem, ze kazdy pilkarz marzy o wyjezdzie (pieniadze), ale czasem sa to takie
              wyjazdy "na sile", szukanie jakiegkolwiek klubu, byle byl poza Polska..
    • mallina zostaje!! 04.02.05, 18:57
      czytaliscie??
      jednak nigdzie nie wyjedzie - no chyba ze jakies rosyjskie kluby rzuca propozycje..
      • mameluch Re: zostaje!! 04.02.05, 19:22
        albo Valerenga Oslo czy Dynamo Tibilisiwink)) w koncu jak przechodzic to do
        lepszego klubuwink dobra, cicho juz siedze, bo sie Grim obrazi i pokara mnie w
        okrutny sposob, a srodki niestety mawink
        • grimsrund Re: zostaje!! 05.02.05, 23:44
          smile))

Obawiam się że Żuraw będzie się migał od treningów, jednocześnie kombinując jak
          by tu do Ruskich uciec. Ale spoko, drużyna i tak w rozsypce, więc nawet niedola
          Żurawia sprawy nie pogorszy sad(

A wystarczyłoby ściągnąć z powrotem Kosę i dać go na prawe skrzydło... sad(
          • mallina Re: zostaje!! 06.02.05, 00:03
            no nie gadaj mi, ze on wolalby isc do ruskow!!
            choc w tej Wisle to on sie na pewno juz meczy..
            a niby tyle bylo roznych propozycji, do dupy ten jego menadzer!!!ja bym tam
            lepiej pokierowala jego sprawamiwink)))
    • h8red Czy tej wioseny tez łoimy??? 06.02.05, 20:10
      We Wpiłkarzyki of kors smile))
      • mallina Re: Czy tej wioseny tez łoimy??? 06.02.05, 20:31
        no mam nadzieje ze tak!!!
        w kazdym razie ja na pewno kompletuje swoja druzynewink)
        • h8red Najs, najs :))) [nico] 06.02.05, 20:43

• mallina Hejt 07.02.05, 02:14
            jak rozumiem bedziesz lige zakladal?smile)))
            • h8red Si, a jakże 07.02.05, 06:47
              Życzenie kobiety jest dla mnie rozkazem

<rotfl>
              • mallina Re: Si, a jakże 07.02.05, 12:27
                wink)))

to niech bedzie ze to jest prosbawink)))
                • mameluch Re: Si, a jakże 07.02.05, 13:12
                  no wiesz co? powyzszym wpisem walnelas 24 tysiaczki i nawet sie nie podniecilas
                  zbytnio?wink trzeba bylo poczekac, Hejt czy ja bysmy to godnie rozegraliwink chociaz
                  ja moze nie, bo moj post nr 24001 dotyczyl uwalenia poprawkiuncertain
                  • mallina Re: Si, a jakże 07.02.05, 13:53
                    zauwazylam, ze to byl ten 24-tywink ale po fakcie
                    inne rzeczy mnie podniecajawink
                    • mameluch Re: Si, a jakże 07.02.05, 13:59
                      mallina napisała:

> inne rzeczy mnie podniecajawink

no mnie rowniezwink ale strzelic 24 tysiaczki zawsze mile lechtawink a ja tym 24001
                      tutaj chyba walnalem 1800 swoj pod mameluchem zalogowanymsmile
                      a teraz spac troche ide, bo glowa boliuncertain
                  • h8red Ryli, ryli??? 07.02.05, 14:59
                    To była Mallina??? No to gratki dla szanownej sąsiadki smile))
    • h8red A taki kłeszczyn 09.02.05, 09:42
      Kiedy wogóle się zaczyna runda wiosenna???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka