Dodaj do ulubionych

watek mobilizujacy

05.02.05, 14:10
ten watek zostal utworzony w celach maksymalnej (to chyba niemozliwe)
mobilizacji kolegi mamelucha do nauki (tak, tak, wlasnie tak). dozwolone
czeste uzywanie wykrzyknikow, odzywek nawolujacych do pracy i skupieniasmile
ja zaczynam (bo mi juz kciuki odpadaja od trzymania):

mame!!! do nauki!!! ale juz!!!!!

smile
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: watek mobilizujacy 05.02.05, 14:39
      noooooo nieeeeee! ja takiej presji nie podolam!wink ale bede probowac cokolwiek,
      jeszcze w koncu cale 1,5 dnia mamwink
      dziekismile
      • dziewczyna_mickiewicza Re: watek mobilizujacy 05.02.05, 14:51
        ty mi tu nie zagladaj, tylko prosze w xerowki, podreczniki czy z czego tam sie
        uczysz!!! tongue_out
        • humbak Re: watek mobilizujacy 05.02.05, 15:08
          Ten wątek ma działać telepatycznie i ponadzmysłowo, a ja mam mega dejavu!:p
    • humbak Re: watek mobilizujacy 05.02.05, 15:01
      Popieram inicjatywę. Tym bardziej że ja akurat będę miał obniżoną mobilzację przez najbliższy tydzień (dotąd była bliska zeru, to teraz pewnie mam równiutkie nicsmile). Będę się mógł naigrywać! big_grinDDDD
    • aasiek 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! 05.02.05, 15:46
      Bardzo mądra inicjatywa!
      Dopingujcie go, ludzie, bo mnie już szlag trafia wink
      (że o Dorotce i Izce nie wspomnę - sorki za prywatę)
      DO ROBOTY!!!!
      • mameluch Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 05.02.05, 15:52
        ciiiiiii!!!wink cos tam przeczytalem, sciagi wszystkie! zaraz moze notatki
        kolezanki, ale nie wiem czy nie zasne nad nimi, bo cos glowa od rana boli i moja
        pora spania wlasnie nadchodzismile
        prajwat tu A: jakos wieczorkiem postaram sie napisac, okej? chyba ze wpadne w
        ciag naukitongue_out dobra, ide, bo lincz zaraz jakis bedziewink
        • aasiek Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 05.02.05, 16:00
          Prajwat tu M.: nienapisanie maila zostanie wybaczone tylko w przypadku
          wpadnięcia w ciąg nauki. W innym wypadku - módl się o zmiłowanie wink
          • mameluch Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 05.02.05, 16:13
            no dobra, to napiszesmile)) jestem na zdolnosci do czynnosci prawnych, robi sie
            coraz ciekawiejwink
        • dziewczyna_mickiewicza Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 05.02.05, 16:24
          > ale nie wiem czy nie zasne nad nimi, bo cos glowa od rana boli i moj
          > a pora spania wlasnie nadchodzismile

zadnego spania!!! poooooooobudkaaaa!!!!
          • humbak Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 05.02.05, 16:28
            Z drugiej strony senny Mameluch to niesprawny Mameluch. Może niechby się zdrzemł ze 2-4 godzinki, a potem jechał do 4 nad ranem, czy dalej... z resztą to kwestia indywidualnasmile
            • dziewczyna_mickiewicza Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 05.02.05, 16:47
              czasem lepiej uczyc sie bedac sennym niz rozespanym...nie wiem, co gorsze. tak
              czy siak dyscyplina musi byc! maksimum 3h spania, nie wiecej! smile))
              • grimsrund Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 05.02.05, 23:40
                A ja nie popieram. Serca nie macie, chcecie go przerobić na jakiegoś bankowego
                gryzipióra albo innego aktywistę. Przez takie przypominanie chłopak dodatkowo
                się stresuje, jeszcze mu kolce wypadną z tego wszystkiego albo co sad(
                • humbak Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 05.02.05, 23:54
                  Spokojnie. Od jednego zdanego na piontke egzminu jeszcze nikt nie zdebilałsmile
                  • aasiek Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.05, 23:55
                    No właśnie wink
                • mameluch Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 05.02.05, 23:59
                  Grim!!!smile)) nareszcie ktos kto mysli tak jak jasmile)) zaczynalem czuc sie jak
                  Maciek Zurawski pod presja Turkowsmile albo raczej prezesina Basalajajwink
                  Hum: jaka piontkem? to poprawka, gora 3smile przydaloby siesmile
                  Aawink : myslalem ze spisz, ale skoro nie to 'Juw gat e mejl'smile
                  • aasiek Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.05, 00:02
                    Fenks smile Jużem przeczytała.
                    Dobrej noooo....
                    [śpię]
                    • mameluch Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.05, 00:07
                      branocsmile
                  • humbak Re: 3 razy TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.05, 00:17
                    Poprawka poprawką, a wiedza wiedząsmile
    • mallina Re: watek mobilizujacy 06.02.05, 00:01
      mameluch
      ucz sie, bo napiszemy donos do tpsa czy tez jakiego tam masz operatora i nastapi
      odcieciewink)
      • mameluch Re: watek mobilizujacy 06.02.05, 00:08
        phi! tepsa zre mi z reki! ze mnie maja chyba polowe calej kasy z okregu
        olsztynskiegowink podobnie jak erawink
        • szprota hy hy 06.02.05, 18:00
          jednakowóż uważaj tongue_out
    • humbak Nie do Mamelucha 06.02.05, 00:16
      Może by tak ktoś na czata zajrzał??smile
      • mallina Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 01:40
        jasne, pierwszy pewnie Mameluch polecialwink
        • humbak Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 02:24
          Mignął przez sek. Pewnie liczył na to, że nikt nie zauważysmile Ale nie jako pierwszysmile
          • humbak Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 03:59
            To był teatr dwóch aktorówbig_grin
            • mameluch Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 06:52
              bilem sie z myslamiwink mozilla sie spieprzyla znow (tak jak caly system) i
              sprawdzalem czy java dziala wchodzac na czatasmile ale jako ze pozno juz bylo, nie
              zostalem, bo spac chcialem, no...wink i nie myslec ze nie spie o tej porze bo
              uczyc sie bede!
              • humbak Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 10:28
                Ależ skądże! Chyba nie sądzisz, że ktokolwiek mógłby tak pomyśleć?big_grin
                • mameluch Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 11:53
                  no i git! macie szczescie!smile ale teraz ide cos tam przeczytac, bleee...
                  trzymajcie kciuki zebym wrocil caly i zdrowywink
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 13:18
                    oczywisice trzymamysmile
                    • humbak Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:07
                      Żeby nie wyjść na obłudnika powiem, że nie potrfię pisać trzymając się za kciuki, więc nie robię tego cały czassmile
                      • mameluch Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:11
                        wiec juz wiem na kogo wine zrzucic za bardzo prawdopodobne niepowodzeniewink
                        • humbak Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:16
                          Jak będziesz się gapił w monitor, a nie w książki i notatki Cię kopnę w kuper mości Mameluchu!
                          • mameluch Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:20
                            ale ja tylko na chwile tu usiadlem smsy wyslacsmile kajam siewink
                            no ide juz, ide, ale nie wiem czy nie zasne, bo tak jakos godzina odpowiednia,
                            brzuch napelniony... chrrrr... chrrrr....wink
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:41
                              co ty masz z tym spaniem w srodku dnia, ja to nie wiem... wiem, ze sie szaro
                              robi za oknem, ale moze cos na przebudzenie? wlacz sobie takie 'holiday in
                              cambodia' na caly regulator, od razu sie obudziszwink))
                              • mameluch Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:44
                                ale chcialbym zaznaczyc ze wczoraj od spania w ciagu dnia sie powstrzymalem i
                                nawet czytalem w tym czasie! dzis sam nie wiem jak to bedzie jeszcze...smile ale
                                tak mam w okresie jesienno-zimowym, na wiosne zazwyczaj przechodzismile
                                <pojawilem sie ponownie w celu zesesemesowania, zeby nie bylo, ze ciagle tu
                                siedze!wink>
                                • dziewczyna_mickiewicza Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 17:15
                                  > <pojawilem sie ponownie w celu zesesemesowania, zeby nie bylo, ze ciagle tu
                                  > siedze!wink>

jasne, jasneeee...
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 16:39
                            taktrzymac, kolego humbak! smile)))
                            • humbak Re: Nie do Mamelucha 06.02.05, 19:25
                              A co!? Jak się nie słucha nicpoń, to będzie przemoc w rodziniewink
    • h8red Staaaaary 06.02.05, 20:01
      Ile masz zamiar ię z tym babrać??? Chesz mieć miano wietrznego studenta??? smile))
      • mameluch Re: Staaaaary 07.02.05, 13:10
        eee tam wietrzny! to dopiero druga poprawka z tego bedziewink to cwiczenia jak
        cos, egzam strasznie kosiarski czeka mnie (oby! oby! oby!) w czerwcu.
    • mameluch fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 12:47
      piatek wiec mnie czeka... rzygam juz tym cywilemuncertain czy ktos chce mnie dobic?
      albo jutro zrobia to wyniki z praw czlowikasad i pewnie poprawka z tamtego tez w
      piateksad niech zyja ferie!sad
      ehhhh
      poczymcie jeszcze kciuki kilka dni, coooo?smile
      • dziewczyna_mickiewicza Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 12:53
        no przeciez caly czas trzymam. mam zapasowa dlon w kieszeni - zeby piszac moc
        trzymac kciuki dalejwink)))
        3m sie mame i sie nie dawajsmile
        • mameluch Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 13:08
          sie sprobuje nie dac, ale na chwile obecna mam dosc nauki i topie smutki w
          filecie z makreli w sosie mexykanskim, a zaraz potem dojem chipsy bekonowe, dwa
          pyszne ciasteczka i princesse mleczna. o!smile
          • dziewczyna_mickiewicza Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 14:06
            mame!!! bo sie wkurze!!! co po niektorzy sa na diecie i pisanie im o takich
            przysmakach jak filet z makreli w sosie meksykanskim jest wysoce nie na
            miejscu!!!
            smile)))))))
            • humbak Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 15:24
              Poza tym, to co to za student? Mielone, bigos, kaszanka, zimnioki, kurcze... ruskie pierogi... a na osłodę łyżka cukru! Oszczędzać w mordę!:p
            • mameluch Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 16:08
              a to taka ostra dieta ze nawet malego filecika w malym sosiku zjesc nie mozna?wink
              eeeeeee...
              • dziewczyna_mickiewicza Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 16:16
                bardzo ostrasmile)))
                • mameluch Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 16:37
                  bardzo bardzo ostra?smile kurcze... podeslij mi na mejla o co chodzi, moze tez
                  zaczne?wink bo od Swiat brzuszek troche urosl przy odzywianiu takim jak wyzejsmile
                  czekam tylko na mozliwosc przemieszczania sie rowerkiem. ale teraz post sie
                  zaczyna, moze diete bym walnal dla oczyszczenia ciala i umyslu? szczegolnie to
                  drugie zasmieconewink
      • humbak Re: fak! szajse! kurwasz!:( 07.02.05, 15:20
        Trzym się Starywink Piątek nie jest zły na uzyskanie zaliczenasmile Tylko nie gadaj z jakimiś podejrzanymi wirtualnymi znajomymi po nocach, tylko się uczsmile
    • h8red Czy kolega... 07.02.05, 19:31
      ... aby się uczy??? Czy też siedzi i się opierdala???
      • mameluch Re: Czy kolega... 07.02.05, 19:34
        teraz? to drugie, zdecydowanie to drugiesmile ale za to od jutra bedzie po rownowink
        • aasiek Re: Czy kolega... 08.02.05, 11:26
          Wpis na podtrzymanie na duchu i podbicie wątku, coby się kolega Mameluch nie
          opierd..... wink (wybacz tę formę, jakaś wulgarna się ostatnio zrobiłam... wink)
          • mameluch Re: Czy kolega... 08.02.05, 11:35
            mialem sie nieopierd... ale po dzisiejszym juz mam dosc calkiemsad wylosowali ze
            nie zdalem egzamu, swietniesad i mam w piatek dwie poprawkisad studia sux!
            • dziewczyna_mickiewicza Re: Czy kolega... 08.02.05, 11:42
              dasz rade. jesli ja przezylam pierwszy rok lekarskiego opierdalajac sie rowno
              przez 9 miesiecy, to wszystko jest mozliwesmile
    • h8red To ja też poproszę o mobilizację 09.02.05, 08:43
      Do pracy. Wyjątkowo mi sie nie chce a terminy zaczynają gonić sad((
      • dziewczyna_mickiewicza Re: To ja też poproszę o mobilizację 09.02.05, 10:26
        hej ho, hej ho, do pracy by sie szlo.... smile
        wystarczy, czy ostrzej?wink

ps. ja prosze o mobilizacje w celach dietowych, bo zostalo mi jeszcze 18 dni
        meki z zupkami, ale jak wytrzymam pierwszy tydzien, to potem pojdzie z gorkitongue_out

do mamelucha:
        mam nadzieje, ze kolega mame uczy sie tak, ze az iskry ida! smile
        • h8red Nie pomogło 09.02.05, 10:41
          chcąca jak zwylke dobrze dziewczyna_mickiewicza napisała:

> do mamelucha:
          > mam nadzieje, ze kolega mame uczy sie tak, ze az iskry ida! smile

Mame siedzi i pęka z zazdrości pewnikiem, że moja idea sie powiodła!!! smile))
          • dziewczyna_mickiewicza Re: Nie pomogło 09.02.05, 10:43
            no taa, ja zwykle chce dobrze, tylko nie zawsze mi wychodzi (jak widac na
            zalaczonym obrazkutongue_out)

a co mame, to ja mam nadzieje, ze, jesli peka, to jedynie z nadmiaru wiedzy,
            jaka przyswoil ostatnimi czasy... wink))
            • mameluch Re: Nie pomogło 09.02.05, 11:24
              dziewczyna_mickiewicza napisała:

> a co mame, to ja mam nadzieje, ze, jesli peka, to jedynie z nadmiaru wiedzy,
              > jaka przyswoil ostatnimi czasy... wink))

jak to w necie mawiaja (a czego ja nienawidze): buahahahahahahaha!wink wole
              swojskie hihihihiwink
              to wracam do czytania, ale i tak ciagle bede myslec o akcji Hejtawink
              • dziewczyna_mickiewicza czy to dzis? 11.02.05, 09:34
                chyba. w takim razie trzymam kciukismile
                • mameluch 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 10:51
                  cywil do przodu, choc z klopotamismile ale kolejna batalia dopiero w przyszlym
                  semestrze na zwyklych zajeciach, oczywiscie jesli za kilka godzin zdam prawa
                  czlowieka, ale licze na 3 za frikosmile
                  • aasiek Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 10:59
                    Once again gratulacje smile Jako niedoszła cywilistka po przejściach jestem z
                    Ciebie niezwykle dumna wink
                    Ps. Zastosowałeś ten sposób o którym wczoraj mówiliśmy? wink
                    • mameluch Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 11:12
                      dziekismile
                      jeszcze sie nie odwazylem, ale zrobie tak na ktorychs cwiczeniach albo
                      zaliczeniu koncowym (o ile wytrwam tyle czasusmile
                      • dziewczyna_mickiewicza Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 11:24
                        grrrrratulacjesmile)))
                        • mameluch Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 11:29
                          na razie pol gratulacjismile reszta mam n******e wieczoremsmile chyba jednak pospie
                          teraz z godzinke zamiast uczyc sie. czytalem ze cisnienie niskie i glowa zaczela
                          bolec i spiacy sie stalemwink
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 11:44
                            dobra, dobra... kazda wymowka sie nadajewink zatem prosze teraz mnie wspierac
                            duchowo w mojej koszmarnej diecie, ktora (o dziwo) staje sie mniej koszmarna
                            kazdego kolejnego dniasmile zaczynam sie przyzwyczajac chyba...
                            • grimsrund Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 13:17
                              Gratuluję!

Wspieram!

Tylko niech ktoś jeszcze wyłączy te fanfary, bo zaraz mi bębenki pękną... smile
                            • mameluch Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 13:45
                              eee, mialas mi mejlnac co to za dajeta, a w skrzynce nicowink ale to moze dlatego
                              ze najpierw na sobie wyprobowujesz a jak przezyjesz podzielisz sie ze znajomymi,
                              coooooo?smile
                              ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce
                              na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na
                              rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower!
                              ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce
                              na rower! ja chce na rower! ja chce na rower! ja chce na rower!

no! jakis niewyzyty jestemwink
                              • dziewczyna_mickiewicza Re: 0,5 YEEEEEEAAAAAAAH!!!!!!;) 11.02.05, 18:12
                                alez prosze cie bardzo, mame, oto szczegoly mojej super ekstra hiper dietysmile))
                                1. jem trzy razy dziennie
                                2. te 3 razy, kiedy jem, polegaja na robieniu sobie dania z paczki proszku,
                                ktory w konsekwencji zmieszania z woda daje: a)koktail kakaowy b)zupe o smaku
                                kurczaka z grzybami (czy cos rownie zniewalajacego podniebienie) c)zupe
                                grzybowa.
                                3. oprocz tego wolno mi pic niekaloryczne napoje typu: herbata (bez niczego),
                                herbata czerwona, herbata zielona, kawa czarna gorzka, w przyplywach wielkiej
                                slabosci cola light, no i woda oczywiscie (w moim przypadku hektolitry
                                muszynianki)
                                no i tyle. z trzech tygodni, czyli calego czasu trwania mojej przecudownej
                                diety, zostalo mi jeszcze...16 dni. to prawie dwa tygodniesmile (pocieszam sie...)

ps1. grim, dzieki za wsparciesmile
                                ps2. ja tez chce na rower!!!!!!!
                  • humbak Kongratulejszons! 11.02.05, 14:02
                    Wpadaj do Kraka! Robimy imprezę!big_grin
                    • mameluch Re: Kongratulejszons! 11.02.05, 14:17
                      w moje ferie, jesli dojda do skutku, akurat powiniennem zdazyc spedzic w K noc z
                      soboty na niedziele po i przed calym dniem jazdy pociagiemsmile ale kiedys zaswieci
                      slonko nad grodem Kraka i przy fanfarach pojawie sie tamwink
                      • h8red Gratki oraz 11.02.05, 15:48
                        mameluch napisał:

> ale kiedys zaswiec
                        > i
                        > slonko nad grodem Kraka i przy fanfarach pojawie sie tamwink

Zapowiadają słońce między 15 a 18 marca smile))
                        • humbak Re: Gratki oraz 11.02.05, 15:57
                          Również o tym słyszałembig_grin
                          • mameluch zdalem kurcze blade!:))) 11.02.05, 18:26
                            tzn. moze nie ze zdalem, bo sprawe za poprawkowiczow zalatwil niezawodny Dżoni
                            Łoker wespol z kwiatem z gruba lodyga, ale fakt faktem 3 w poprawkowej karcie
                            mam bez niczegowink
                            chcialoby sie przyjechac, ale w moim przypadku to niewykonalne na pewno w
                            najblizszym czasie i przy obecnym stanie konta i wydatkach przyszlychwink ale
                            powiadam Wam, kiedys nadejdzie taki dzien...wink
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: 11.02.05, 18:29
                              > zdalem kurcze blade!smile))

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gratulacje, fuksiarzuwink
                              • humbak Re: 11.02.05, 18:34
                                Czemu zaraz fuksiarzu? Proszę nie negować sukcesu naszego forumowego kolegi. Nawet jeśli pomagał mu jeden Szkotwink
                                • dziewczyna_mickiewicza Re: 11.02.05, 18:41
                                  no przeciez z przymruzeniem oka bylo z tym fuksiarzemsmile
                                  • mameluch Re: 11.02.05, 19:21
                                    no! ja to pecha raczej mialem w tym semestrze, ciagle cos do tyluuncertain ale i tak
                                    ten nadchodzacy bedzie jeszcze gorszysmile na razie nie mysle jednak o tym, ciesze
                                    sie dwudniowa wolnoscia, a potem powrot do studenckiej szarzyznywink powiedzialbym
                                    Ci co kupilem przed chwila w sklepie sobie, ale nie bede okrutnywink
                                    ale ja takie koktajle czy cos kakaowe moglbym jesc caly czaswink
                                    • aasiek Re: 11.02.05, 19:28
                                      No pewnie! A mi to byś na pewno powiedział... Nawet gdybym od tygodnia nic nie
                                      jadła.
                                      • mameluch Re: 11.02.05, 19:45
                                        nie ma sprawy, pozniej dokladnie napisze Ci w mejlusmile))
                                        • aasiek Re: 11.02.05, 19:48
                                          Przecież ja się nie proszę!!!!!!!! Chyba Cię przekaże w ręce innej
                                          resocjalizatorki... A może to stres tak na Ciebie wpływa wink
                                          • mameluch Re: 11.02.05, 20:48
                                            teraz juz sie nie wykrecisz!!! jak pozniej dam rade to boj sie skrzynke otwieracwink
                            • humbak Re: zdalem kurcze blade!:))) 11.02.05, 18:31
                              Jakiej barwy była nalepka na owym Dżonim Łolkerze?smile
                              • mameluch Re: zdalem kurcze blade!:))) 12.02.05, 12:57
                                a nawet nie wiem, bo byl tlok i pospiech, bo ledwie zdazyli kupic, a do tego byl
                                w jakiejs tam ladnej torebeczcesmile wiem tylko ze kwiat mial gruba lodygewink
                                • humbak Re: zdalem kurcze blade!:))) 12.02.05, 20:45
                                  Zakładam że nie odstawiliśta sceny i nie kupiliśta jakiego złotego, czy niebiewskiego (czy to granatowy jezd?)?
                                  • mameluch Re: zdalem kurcze blade!:))) 12.02.05, 21:06
                                    ja tam sie nie znam!smile w kwestii alkoholowej jest mi blizej do Grima niz do
                                    Ciebiewink niewazne jaki, wazne ze 3 w indexie (2 tez, ale to juz szczegolikwink
                                    • humbak Re: zdalem kurcze blade!:))) 12.02.05, 21:10
                                      Tu nie chodzi o sam alkohol, tylko o cenę jaką osiągasmile
                                      • mameluch Re: zdalem kurcze blade!:))) 12.02.05, 21:25
                                        lacznie na kwiaty i alkohola dalem chyba 1,5zlsmile ale nie wiem ile osob lacznie
                                        sie skladalo, ale na pewno sporo. trzeba sie kupujacych zapytac, bo ja malo w
                                        temacie, a w dodatku sie nie znamwink
                            • aasiek Re: zdalem kurcze blade!:))) 11.02.05, 18:34
                              No to świętujem!
                              Gratulacje smile
    • h8red Grrratki Mame!!! 11.02.05, 19:10
      Nie omieszkam golnąć za Ciebie dzisiaj smile))

A dziś w planach "Delicatessen" & non alcohol free drinks smile))
      • mameluch Re: Grrratki Mame!!! 11.02.05, 19:25
        dzikuje szyszkim i kazdemu z łosobnasmile
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Grrratki Mame!!! 12.02.05, 18:49
        > non alcohol free drinks smile))

ech...zazdroszcze. ja jeszcze 15 dni (nie liczac dzis, bo juz zjadlam ostantni
        posilek dzis...). bez alko zupelnie.
        • h8red <jeb> 12.02.05, 22:12
          Przejebane na własne życzenie.

<jeb>
          • humbak Re: <jeb> 12.02.05, 22:14
            Słyszymy echa uzależnienia, czy co?big_grin
            • dziewczyna_mickiewicza Re: <jeb> 12.02.05, 22:43
              jakie tam echa, to histeryczny wrzaskwink
              • humbak Re: <jeb> 12.02.05, 22:53
                Chciałem wykazać jakąś delikatnośćwink Ale skoro kobieta tak pisze to ja tak:
                Matko facet! Co to jest 15 dni? Ja znam sudentów co post cały bez alkoholu hulają! STUDENTÓW!
                • dziewczyna_mickiewicza Re: <jeb> 12.02.05, 22:57
                  ej no ja nie mowie, zeby zaraz obalac pol litra absoluta, ale ja nie moge sobie
                  nawet popoludniowej lampki wina przez trzy tygodnie strzelic do obiadu...
                  smile
                  • humbak Re: <jeb> 12.02.05, 23:16
                    Ja tam bym sobie i tak nie strzelił, choć na takową lampkę niejednokrotnie smaka mamsmile Ale to tylko w jakowychś Smakach Świata (serwują wegetariańską kuchnię fusionsmile))))))) miałoby sens.
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: <jeb> 12.02.05, 23:20
                      humbaku, wstydz sie! biednej duszy dietujacej narobiles smaku! tongue_out
                      • humbak Re: <jeb> 12.02.05, 23:29
                        Czerwonym ze wstydu, jak dzisiaj pite mołdawskie... szkoda że półsłodkieuncertain
    • h8red Sam się mobilizuję teraz 21.02.05, 15:55
      Se termin wyznaczyłem do piątku. Przynajmniej muszę mieć zarsy.

myśl
      myśl
      myśl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka