Gość: mix IP: 150.254.101.* 12.02.05, 09:40 rewelacyjna wieść!!! choć o'connor odżegnywała się od aktywności muzycznej - należało się tego spodziewać, trudno taki skarb, jakim jest Jej głos chować w domu... cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: Sinead O'Connor powraca IP: *.ima.pl / *.ima.pl 17.02.05, 13:19 Super,super,super no normalnie super cieszę się bardzo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Sinead O'Connor powraca IP: *.teleton.pl 17.02.05, 13:38 Irlandczycy już dawno powinni wpisać jej głos ( ale nie charakter !!!) do zasobów bogactwa kulturowego Irlandii. Mam nadzieję, że Łysa znowu walnie coś mocnego a zaraz obok coś niebezpiecznie pięknego. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Zeby nagrala takie cos jak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:11 Zeby tak nagrala z 5 kawalkow na poziomie Three Babies z I Do Not Want What I Haven't Got, to bym calowal po raczkach. Jesli ktos jeszcze tego nie sluchal i twierdzi, ze kojarzy ta wokalistke, to niech lepiej poslucha, dopiero wtedy bedzie mogl powiedziec, ze ja kojarzy. Ten kawalek i wokaliza tam sa NIESAMOWITE. Niewiele jest utworow posrod mojej playlisty (a troche tego jest), ktore dorownuje wokaliza wlasnie temu. PIĘKNO!!! W CZYSTEJ POSTACI!!! Tyle lat, a ja wciąż się jaram.... Pozdraowienia, G.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Zeby nagrala takie cos jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:31 Kochany,Ona nagrała mnóstwo kawałków na tym poziomie...Tylko niekoniecznie są one na Jej oficjalnych płytach..Poszukaj sobie Jej kolaboracji,nagrań na składankach...Jest tego full. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: Sinead O'Connor powraca IP: *.nyc.rr.com 18.02.05, 15:18 Jezeli to prawda to wspaniale. Niestety, bedzie jak zwykle blokowana w mediach z wiadomych przyczyn. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elen Re: Sinead O'Connor powraca IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.02.05, 14:20 cudownie! ^___^ Jeden z najpiekniejszych kobiecych głosow na świecie. Rzeczywiście szkoda by bylo nie uzywac takiego skarbu. Czekam na nowa plyte z niecierpliwoscia. PS. Szkoda, ze w obliczu skandali zwiazanych z Sinead wielu ludzi nie zwraca uwagi na sama muzyke, ale na wizerunek medialny artystki... No ale to juz ich strata Odpowiedz Link Zgłoś
tyczny_roman Re: Sinead O'Connor powraca 20.02.05, 01:24 Sinead to anioł na ziemskiej banicji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Sinead O'Connor powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:02 a tak z innej beczki, cza wolicie Łysą z wersji zbuntowanej czy też z tej folkowej ? Odpowiedz Link Zgłoś