Dodaj do ulubionych

JEAN MICHEL JARRE

IP: *.finemedia.pl 16.02.05, 14:14
Czy slyszelisciecos o koncercie Jarra w Polsce w niedlugim czasie.??
Obiło mi sie cos o uszy i nie wiem czy dobrze sie obiło.
Ponoc ma byc koncert w okolicach sierpnia.
Mam nadzieje wiec bede bardzo wdzieczna za jakikolwiek trop typu: czy
faktycznie bedzie, gdzie, no i cena biletu oczywiscie.
Dzieki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: JEAN MICHEL JARRE IP: *.org 16.02.05, 16:18
      To prawda,ale na razie trwają rozmowy z Jarre i jego menadżerem.A to kilka
      faktów jeśli koncert dojdzie do skutku:
      ma się odbyć w sierpniu z okazji rocznicy Sierpnia'80 Jarre zagrałby na
      terenach stoczni gdanskiej,jeśli chodzi o miejsce koncertu.Bilet ma kosztować 1
      euro lub około 5zł.Spodziewają się 200 tys. ludzismileMa to być spektakularne
      wydarzenie,a cały koncert ma być transmitowany w TVP1.
      To tyle,co wiemsmile Mam nadzieję,że ten koncert dojdzie do skutku,bo uwielbiam
      muzykę Jarre'a od wielu lat,a nie mogłam być na koncercie Oxygene w Katowicachsmile
      Pozdrawiamsmile
      • Gość: maciej Re: JEAN MICHEL JARRE IP: *.telia.com 16.02.05, 19:34
        a ja syszalem, ze bedzie w warszawie albo w katowicach z okazji otwarcia
        kolejnego megagiga centrum handlowego bo tam sie jego terazniejsza muzyka
        nadaje. tam tarara ta, i bach , keczup do koszyka, tam tararam tam, poprosze
        sera morskiego 30dkg... ech , szkoda gadac, do plyty waiting for cousto byl
        numero uno, ale potem... przypomina mi sie takie slowa:"CZASEM TRZEBA WIEDZIEC,
        KIEDY ZE SCENY ZEJSC... NAD TANDETE LSNIAC JAK DIAMENT..."

poz,mac
    • rzewnix Re: JEAN MICHEL JARRE 18.02.05, 22:25
      Słyszałem, że koncert ma być w śierpniu w Gdańskiej stoczni. Wcześniej ma być
      ponoć w Warszawie. Ma grać na jakiejś scenie obok Teatru Wielkiego dla Papieża.
      Oprócz niego mają jeszcze zagrać Ricky Martin, Gloria Estefan i inni. Koncert
      ma być darmowy. Pozdrwiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka