Dodaj do ulubionych

KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER

06.06.02, 01:27
NAPRAWDE ZAJEBISTY I WZRUSZAJACY KONCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Miecio Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 01:39
      Ty to masz dobrzesad((((
      • mallina Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER 06.06.02, 01:42
        a ty co??? znow nie spisz?smile
        • Gość: Miecio Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 01:45
          mallina napisał(a):

> a ty co??? znow nie spisz?smile

Nie, bo czekam na relacje z koncertusmile)

• mallina Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER 06.06.02, 01:46
            no przeciez zalozylam watek i zrelacjonowalam w nim wszystkosmile)))))))))))))))
            • Gość: Miecio Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 01:51
              No faktyczniesmile))))
              To teraz wszystko juz wiemsmile
              Szkoda ze mnie tam nie byłosmile)
              • mallina Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER 06.06.02, 01:52
                no jest czego zalowac!!!!!!!!!!!!
                ciekawe jak bedzie w warszawie???
                pewnie mniej kameralnie, ale atmosfera bedzie rownie goraca!
                • Gość: Miecio Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 01:55
                  A ja sie nie wybieramsad(
                  To napisz jutro obszerną relacje. Dla takich co nie bedą.
                  • mallina Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER 06.06.02, 01:58
                    och jutro juz inne emocje..i powiem tak..nie wszystko idzie wyrazic slowami!
                    ale ci co maja bilety powinni nie byc rozczarowani!!!!!!!!!!!
                    ide teraz grzecznie spac..jutro nowe sily miec trzeba!
    • Gość: Stefan Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 16:40
      A ja myślałem, że Ty byłaś na jutrzejszym koncercie!
      • Gość: mallina Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.02, 18:22
        smile)))
        ale z tego co czytam to w Warszawie tez bylo dobrze!
        u mnie pewnie wygodniej*ggg
    • Gość: simon4u Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!! SUPER DNO !!!!! IP: *.geac.com.pl / 10.1.30.* 10.06.02, 09:23
      stracone pieniadze, stracony czas ....
      poszedłem na koncert Rogera Waters'a a zanalazłem sie na koncercie Pink Floyd -
      żenada !!!!!!!!
      • letalin Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!! SUPER DNO !!!!! 10.06.02, 10:25
        Gość portalu: simon4u napisał(a):

> stracone pieniadze, stracony czas ....
        > poszedłem na koncert Rogera Waters'a a zanalazłem sie na koncercie Pink Floyd -
        >
        > żenada !!!!!!!!

Żenada do kwadratu!
        Facet jest beznadziejny, na 3 godziny koncertu było ledwo kilka minut muzyki.
        Reszta to nekrofilia . Żal że grał ramoty , mam do nich wielki sentyment, ale
        czemu robił to tak jakby odwalał pańszczyznę. Nic inwencji, żadnego pomysłu jak
        te stare kawałki sprzedać w interesujący sposób. Czemu tak mało nowych nagrań,
        kto mu powiedział , że Polacy najszczęśliwsi będą słuchając odgrzewanych Pink
        Floydów? Ja wolę artystów , a nie odtwórców. A Waters w piątek stworzył najwyżej
        pastisz samego siebie. No i te gluty na ekranie, na tle komiksowej zgranej jak
        cała ta psychodelia estetyki...Gdyby ktoś pytał to ten barani bek przy wyjściu ze
        stadionu to było moje podsumowanie koncertu.

• mea25 Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!! SUPER DNO !!!!! 10.06.02, 15:49
        A nie uważasz, że można się było tego spodziewać? W końcu Waters stał się
        sławny dzięki Pink Floyd, a jego (Watersa) płyta - "In the flesh"bodajże -
        zawiera tylko kawałki Pink Floydów.
        Mogę się założyć, że większość byłaby zdziwiona, gdyby zabrakło utworów Pink
        Floyd.
        Poza tym grał to i to.
      • k_kulik Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!! SUPER DNO !!!!! 14.06.02, 18:43
        Pojechałem na koncert by zobaczyć Geniusza "na żywo", jako że stałem przy
        barierkach miałem go od siebie 3 metry (co za przeżycie), i żeby usłyszeć
        wykonanie tych pięknych utworów w wykonaniu chociaż jednego Floyda. Mnie
        osobiście ciekawi jak nazywa się gość który stał pierwszy z lewej, ten o
        ciemniejszej karnacji, jego gra była perfekcyjna.
        P.S.
        Czy ktoś oglądał tą niby retransmisje na Polsacie? Tam był trochę inny skład,
        brakowało na przykład tego gitarzysty wymienionego wyżej.
        • Gość: Janusz Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!! IP: 10.30.1.* 17.06.02, 20:57
          k_kulik napisał(a):

> Pojechałem na koncert by zobaczyć Geniusza "na żywo", jako że stałem przy
          > barierkach miałem go od siebie 3 metry (co za przeżycie), i żeby usłyszeć
          > wykonanie tych pięknych utworów w wykonaniu chociaż jednego Floyda. Mnie
          > osobiście ciekawi jak nazywa się gość który stał pierwszy z lewej, ten o
          > ciemniejszej karnacji, jego gra była perfekcyjna.

Snowy White
          • Gość: R2D2 Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 24.06.02, 20:38
            To nie był Snowy White. Na tej niby retransmisji Polsatu, koncert wyraźnie
            byłgrany w jakiś ciepły dzień a jak było chyba każdy wie, on nie grał.
    • Gość: Piotrek Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.stacje.agora.pl 10.06.02, 10:32

Przepraszam za zamieszanie wynikające ze zdania o Watersie i deszczu.
      Oczywiscie a czasie koncertu nie padalo (bylem wiec wiem), niedomowienie z deszczem to efekt
      tworzenia tekstu �przez telefon�. Redaktor w redakcji, dziennikarz na plycie stadionu.
      Smuci mnie natomiast pochopne wyciaganie wnioskow (dziennikarza tam nie bylo, a pisze)
      zwyczajnie takich rzeczy nie robimy w Gazecie. Dokladana analiza (logiczna) tekstu rozwiewa wszelkie
      watpliwosci.
      Piszac o deszczu mialem na mysli to co sie dzialo na 4 godziny przed impreza, jak i to, ze od rana
      zalewalo ekipie sprzet. Jakies takie mamy szczescie, ze jak ktos wielki, to pada.
      Paradoksalnie pochmurne niebo tylko pomoglo, bo bylo ciemni (czy ra zej ciemniej) juz od poczatku
      imprezy. Przez to nie musielismy czekac (Waters rozpoczal by w razie slonca, dopiero wowczas, gdy to
      zeszlo by ponizej korony stadionu).
      Koncert, reasumujac, rewelacyjny.
      Piotrek IWICKI
      • Gość: agnes Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:13
        zgadzam sie, bylo FANTASTYCZNIE!!!!!
        to co przezylam na stdionie gwardii 7 czerwca bede pamietac do konca zycia.
        waters pokazal prawdziwa klase.
        pozdrawiam
      • Gość: ktoś Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.zipnet.com.pl / 217.97.194.* 11.06.02, 08:49
        ty sie nie tlumacz, tylko powied zlepiej czemu ocenzurowaliscie caly watek, w
        ktorym Was krytykuje za ten przeket ???
    • Gość: piki Re: KONCERT R.WATERSA!!!!!!!!!!!!!BYLO SUPER IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 17.06.02, 11:02
      Ja nie mogę. Ludzie!!!!!!!! Michał Wiśniewski był na koncercie Watersa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka