Dodaj do ulubionych

OnetPlejer to jest to?

23.02.05, 22:08
Nie mam nic przeciwko piciu komercyjnej Coca-Coli, wspierać ona będzie muzykę niekomercyjną. Prosta sprawa. Jeżeli wspierać będzie tylko w 25% to także będzie pięknie. Inna sprawa, że 4 zł to troche drogo. Dlaczego komuś wydaje się, że w Polsce może być drożej niż w USA?
    • dan3iger 4 zł za nagranie ??? - Powodzenia :) 23.02.05, 22:11
      4 zł za kawałek - już widzę te kolejki przy kasie smile
      Szkoda że nie 10 albo 25 zł za kawałek, onet zarobiłby więcej big_grin
      • Gość: . po co płacić jesli w internecie wszystko jest free IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:26
      • Gość: user Re: 4 zł za nagranie ??? + bonus od Microsy**u IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 22:41
        dan3iger napisał:

> 4 zł za kawałek - już widzę te kolejki przy kasie smile
        > Szkoda że nie 10 albo 25 zł za kawałek, onet zarobiłby więcej big_grin

Więcej to Onetowi płaci pewnie Bill Gejts. Strona chodzi +wyłącznie+ pod MSIE.

Chyba, że onet daje pupy za darmo.
        • Gość: ONET FRAJER $#&^%^*(&^%$##%^&*($%^%*^**^ IP: *.petrus.com.pl 24.02.05, 00:13
          Malo sie nie posikalem w majtki ze smiechu jak to czytalem ?? Za co ta cena ??
          Pliki WMA drozsze niz orginalny CDek a jeszcze dla uczciwosci trzeba by doliczyc
          koszt polaczenia interentowego, pradu na zassanei calej plyty - a przy sredniej
          predskoci stelgo lacza w Polsce na poziomie 128 Kbs to tez pare groszy. Ostro
          kogos pogielo - niech sie udlawia a ja ide sprawdzic ile mi Emule sciagnelo w
          tym czasie gdy pisalem ten post <lol>
    • dzynks OnetFrajer 23.02.05, 22:22
      Jeżeli ktoś chce płacić za muzykę:

delit.net/music mają ceny rzędu $0.1 za utwór, czyli 13 razy mniej.
      Dodatkowo można ściągać za darmo po 2 utwory dziennie.
    • Gość: K0zak Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:26
      Beznadzieja!!! Szkoda, że tylko 4 zeta, może od razu 4 euro?!?!?! :]
    • Gość: realista Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 22:28
      nie widze powodu dla ktorego mialbym placic kosmiczna cene 4zlociszy za 1
      piosenke (1CD, srednio 20 kawalkow = 80zl!!) skoro moge sobie ja sciagnac pzy
      pomocy dc++, kazzy, emula, czy innego dziadostwa. A jak chcecie zebym za muzyke
      zaplacil to sprzedawajcie plyty jak Kukiza za 16zl, czy Kazika za 20zl. Nigdy
      nie kupilem zadnej orginalnej zagranicznej plyty i nie zamierzam, ceny za
      wiekszasc sa smieszne, stary Paproch chociazby w Empiku za 69zl...ja wymiekam,a
      na CDku cale 8 kawalkow. Nie znam powodu dla ktorego mam placic skoro moge
      sobie to sciagnac...
      • Gość: xxx Chciałeś powiedzieć: ukraść... IP: *.zeo / *.zeo.pl 24.02.05, 08:38
        ...
    • Gość: tommy Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:33
      w tym kraju to chyba niektórzy na głowę poupadali!!!! Pazerność nie zna
      granic!!! Na zachodzie utworek kosztuje 0,99$ czyli ok 3zł a u nas oczywiście
      musi być drożej... no baa, przecież Polska to bogaty kraj!!!
      Powiem to tym pajacom z Onetu: "Szału z tym nie zrobicie po takich cenach.
      Stuknijcie się w głowę!!!"
      • Gość: As Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 25.02.05, 12:06
        Spróbuj sobie kupić za 99 centów. Musiałbyś mieszkać w Stanach.
        Oczywiście możesz kupić w Rosji, ale nie opowiadaj wtedy o legalności
    • Gość: Bukar Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:01
      Kogoś pogieło jedna płyta w formacie mp3 w tym serwisie to jakieś 40m zł to ja wole kupić orginalny kompakt cd w sklepie albo zassać muze z zagranicznych serwisów to jest zwykła "kradzierz" i oni się dziwią że w Polsce internetowe środowisko jest zacofane, a ludzie wolą piraty, a jak ma nie być jak ceny lepsze niż u Niemców
    • Gość: lamer Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.spray.net.pl 23.02.05, 23:12
      Niech no się zastanowię:
      - 4zł za utwór - czy kogoś przypadkiem nie pojebało???
      - strona działa tylko w IE - jak mam ściągnać te pliki w linuxie??!
      - to sa pliki wma, na dodatek zabezpieczone DRM - czy mój player mp3 to obsłuży???
      Hmmm, chyba czas odpalić jakiegoś P2P smile
      OnetPlejer - NIE DLA IDIOTÓW!
    • Gość: jędruś Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:18
      ONET... cmoknijcie nas w pompę....wszystkich razem i każdego z osobna...
    • Gość: S. Flores Na macu to to nie działa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:20
      Trzeba mieć MS IE 6 i najnowszy WMPlayer. Oba na maca niedostępne,
      czyli nawet jakbym przemógł obrzydzenie i zdecydował się MS-junkware
      sobie zainstalować, nie mogę.

iTunes, kiedy wreszcie będziesz w Polsce?
    • Gość: boom Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 23.02.05, 23:40
      kto wam kupi za 4 zł piosenke! to mnozac to srednio przez 10 (iosc utworow na albumie) = 40 i wiecej to jakis zart.lepsze jest melo.pl tam albumy sa za grosze tez a i tak kazza3 rulerz smile
      • Gość: homar Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:27
        brawo! brawo! brawo! 4 pln z kawałek!!!
        trzymajcie mnie bo się wyrywam żeby to ściągać!
        znam serwisy na których kawałek stoi po 3-4
        centy czyli 12 groszy!
        onet się wyrwał jak Filip z konopii..
        • Gość: S. Flores Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:50
          > znam serwisy na których kawałek stoi po 3-4 centy

Oj, to coś podejrzanie tanio. Może byś podrzucił link?
    • Gość: mp4 Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:59
      onet plejer wylizcie se kakalko
    • Gość: rosomak Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.05, 20:10
      To na pewno NIE JEST TO!!!
      Wypałujcie się o sosnę - nie dość, że strona się nie otwiera, bo jest tylko dla
      miłośników Billa G. & co. a ja np. mam mozillę i nie zamierzam instalować IE, to
      ceny wzięte z księżyca i to chyba nie tego naszego, z Io może...
      Naprawdę często wyjdzie taniej kuopić w empiku lub merlinie, a w założeniu
      antypiracka inicjatywa, napędzi amatorów kaaza i emule - choćby z przekory.
      OnetPlejer - puknijcie się w głowę - najlepiej butelką po coca-coli, ale rozumu
      od tego nie przybędzie...
    • Gość: jasiek Re: OnetPlejer to jest to? IP: *.acn.waw.pl 24.02.05, 20:51
      To napewno nie jest TO. próbowałem ściągnąć pliki i dowiedziałem się, że mogą
      tego uzywać wyłacznie miłośnicy IE...eeee Onecie - lubię cię, ale tym razem
      dałes odwłoka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka