IP: 195.117.148.* 01.07.01, 18:39
SĄ NAJLEPSI!!!!!!!!!!!!!
"POWIEDZ"jest tym o co chodzi w życiu,posłuchajcie!!!
Wokalista, może i trochę kontrowersyjny?Ale czy to ważne?NIEEEEEEEEE!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST MUZYKA!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MARCIN Re: ICH3 IP: 195.117.148.* 01.07.01, 18:41
      Gość portalu: ANIA napisał(a):

> SĄ NAJLEPSI!!!!!!!!!!!!!
      > "POWIEDZ"jest tym o co chodzi w życiu,posłuchajcie!!!
      > Wokalista, może i trochę kontrowersyjny?Ale czy to ważne?NIEEEEEEEEE!!!!!!!
      > NAJWAŻNIEJSZA JEST MUZYKA!!!!

• Gość: lehu Re: ICH3 IP: *.proxy.aol.com 01.07.01, 22:26
        marcinie jestes ania czy na odwrot smile ? nabijash sobie ludzi smile)) ciekawe,
        sprytne, a ich troje jest strasznie kijowe jakby nie patrzec wiec to bez sensu
      • Gość: . Re: ICH3 IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 01:03
        podejrzewam ze za 2-3 lata jak juz zrobia kase to zniknal ale na ich miejsce
        przyjda niestety inne "zespoly"
    • Gość: jaś Re: ICH3 IP: *.lublin.top.pl 02.07.01, 13:24
      I właśnie o to chodzi.
    • Gość: ameba Re: ICH3 IP: 195.117.174.* 02.07.01, 13:51
      ich troje to beznadziejny zespół a ich piosenki to gnioty.ale się podoba
      tzw.ogółowi, bo tandeta jest w modzie.
    • Gość: jasiek Re: ICH3 IP: *.mofnet.gov.pl 02.07.01, 14:53
      Jasne - są WIEEELCYYYY. Ciekawe tylko, kto za pół roku bedzie o nich pamiętał.
      Pójdą w niepamięć, podobnie jak setki im podobnych, przeciętnych gwiazdek
      jednego przeboju. Z resztą powiedzcie mi, czy naprawdę coś wielkiego by się
      stało, gdyby zespól ich3 nigdy nie powstał ?? ICH3 to beznadziejna popowa
      żenada, która udaje muzykę rockową.
      • Gość: hip Re: ICH3 IP: *.kato.gazeta.pl 02.07.01, 16:09
        zgadzam się, a czerwone włosy to zadna kontrowersja
    • Gość: Gronky79 Re: ICH3 IP: *.vline.pl 03.07.01, 14:56
      Ich troje to zenada
      • Gość: aga Re: ICH3 IP: 217.11.133.* 09.07.01, 16:57
        dokladnie, tylko wytlumaczcie mi dlaczego takie masy ludzi tego sluchaja?
        • Gość: michał Re: ICH3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 18:09
          Dokładnie! To jest właśnie zagadka. Jak ten szajs pierwszy raz usłyszałem czy
          też zobaczyłem w TV to pomyślałem sobie, że to jakiś kolejny zgryw, niby żart
          (zresztą mało śmieszny) - ot kolejna trupa co coś tam niby parodiuje. A tu
          nagle okazuje się, że to było tak na poważnie, że to nie żart i do tego jeszcze
          cała ludność oszalała na punkcie tego chłamu totalnego. Ten wokal (co za
          uczucia!), ta głębia tekstu, te chórki, ta piękna i oryginalna wokalistka! Aż
          się nie chce wierzyć, że coś takiego może stać się bożyszczem. DNO TOTALNE
        • Gość: Ten 4-ty Re: ICH3 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 21:16
          Gość portalu: aga napisał(a):

> dokladnie, tylko wytlumaczcie mi dlaczego takie masy ludzi tego sluchaja?
          .............................................................
          Re;
          Na tym polega polska demokracja, kazdy chcialby narzucic innym,
          aby sluchal tylko tego co ON, to co inni sluchaja i lubia
          to szajs, debilizm itp.
          To samo bylo z DISKO W POLU, cala polska na poczatku lat
          1991-95 sluchala tej muzyki inni byli obrazeni.
          To jest polskie pojecie demokracji.
          Jezeli cos nie lubie - nie slucham, ale nie rozumiem dlaczego
          innym mam to orzydzac.
          • Gość: jasiek Re: ICH3 IP: *.mofnet.gov.pl 04.09.01, 09:57
            &#62 Na tym polega polska demokracja,
            &#62 kazdy chcialby narzucic innym, aby sluchal tylko tego co ON, to co
            inni sluchaja i lubia to szajs, debilizm itp.
            &#62 Jezeli cos nie lubie - nie slucham, ale nie rozumiem dlaczego
            &#62 innym mam to orzydzac.

Próbę otworzenia oczu ludziom zaślepionym tandetą błędnie interpretujesz
            jako "obrzydzanie" oraz narzucanie innym aby słuchali tego czy tamtego. A polska
            demokracja polega własnie na tym, iż możesz słuchać czego tylko chcesz, a ja moge
            mieć na ten temat własne zdanie i głosno je wyrazić.

&#62 To samo bylo z DISKO W POLU, cala polska na poczatku lat
            &#62 1991-95 sluchala tej muzyki inni byli obrazeni.

Czy na prawdę dziwi cię oburzenie z jakim spotkało się disco polo ?
            A tak poza tym: miarą wartości sztuki nigdy nie jest liczba ludzi ją wyznających -
            popatrz tylko na pierwsze miejsca na tzw. listach przebojów.

• Gość: Steku Re: ICH3 IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.07.01, 11:34
      Obciach az szkoda do Disco Relax z nimi !!!!!!!!! Tam ich miejsce !
    • Gość: Pontifex Re: ICH3 IP: *.warsnet.trzepak.pl 18.07.01, 13:19
      Nie wymagajmy od mas wyrafinowanych gustow.Taka muzyka zawsze bedzie sie
      sprzedawac-pozostaje wspolczuc ludziom ktorzy jej sluchaja.
      Co do ich3-panie drozda idz pan w ch.. z takim zartem.
      Pozdrowienia P.
      • Gość: bb Re: ICH3 IP: 10.10.2.* / 213.76.160.* 05.08.01, 11:05
        ICH3 jest zespołem modnym.A mody mają to do siebie, że przemijają. Zespół
        próbuje kreować się na głos pokolenia nastolatków i pod względem marketingowym
        to im się udało. To jest po prostu znakomite przedsięwzięcie komercyjne. A co
        do wartości samej muzyki? No cóż, znających się na niej, nie trzeba przekonywać
        o wtórności kompozycji (np.zwrotka z ich największego obecnie hitu, tą
        wtórnością wręcz poraża, zresztą nie tylko ten utwór) płytkości aranżacji, nie
        mówiąc już o nadętych grafomańskich tekstach. Wokalista może wie co zrobić, by
        porwać nastoletnią publiczność, ale śpiewać to on chyba nigdy nie umiał. I
        uważaj drogi panie Wiśniewski, bo udając chrypkę, możesz mieć poważne kłopoty
        ze strunami głosowymi, a jak stracisz swój i tak niewielki głos, pozoztanie Ci
        już tylko latanie po rusztowaniach i wbijanie sobie w twarz coraz to nowego
        złomu. Patrząc jednak na sprawę z drugiej strony, skoro mają swoich odbiorców,
        którym przy ich muzyce robi się miło, to niech sobie grają, bo są im potrzebni.
        I jak mawiał pewien dziennikarz muzyczny - lepiej niech grają, niżby mieli po
        bramach wódę trąbić.
        • Gość: Kontur Re: ICH3 IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:12
          Komercyjny kicz, bazujacy na wulu. Wul idzie ulica i spiewa ich piosenke czyli
          jest przeboj, jeden ,jedyny na plycie. Reszta nagrywana chyba pod schodami u
          babci w kamienicy z tekstami z gazetki dla nastoletnich dzialaczy organizacji
          "zbieramy makulature". A jak sie na nich patrzy to odruch wymiotny pewny.
          Glos Wisniewskiego to brak glosu brak sluchu muzycznego i brak smaku.
          Brawo dla firmy wydawniczej! Gratulacje!
          • Gość: fredy Re: ICH3 IP: 64.124.150.* 06.08.01, 15:09
            słychać toto na kazdym kroku (zeby było smieszniej wszędzie ten sam kawałek),
            wiec nawet gdybym był ich fanem porzygałbym sie chyba z przesytu;
            moim skromnym zdaniem haft jakich mało, zaspokajajacy gusta publiczki znudzonej
            disco polo
        • Gość: aga Re: ICH3 IP: 217.11.133.* 16.08.01, 12:36
          A moze ktos wie dlaczego nie puszczaja ich w zadnym radio. Nie chodzi o to, ze
          pragne ich uslyszec tylko jestem ciekawa, przeciez nie taka nedza leci w radio.
          • Gość: Ewita Re: ICH3 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 21:29
            Gość portalu: aga napisał(a):

> A moze ktos wie dlaczego nie puszczaja ich w zadnym radio. Nie chodzi o to, ze
            > pragne ich uslyszec tylko jestem ciekawa, przeciez nie taka nedza leci w radio.
            >

No to od juz sie chyba troche zmieniło od tamtej pory, bo nawet wielce
            wyrafinowane i profesjonalne radio Zet zaczęło puszczac przebój Ich3, a co więcej
            dziś słyszałam go nawet na pierwszym miejscu Czystej Listy... hi, hi i co łyso
            wam, radio Zet?
        • Gość: Strzyga Re: ICH3 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 11:37
          Gość portalu: bb napisał(a):

> ICH3 jest zespołem modnym. A mody mają to do siebie, że przemijają.
          Oj Dzieci Dzieci, w piaskownicy babki stawialiscie kiedy oni zaczęli grac,

> A co do wartości samej muzyki? No cóż, znających się na niej, nie trzeba
          przekonywać o wtórności kompozycji (np.zwrotka z ich największego obecnie hitu,
          tą wtórnością wręcz poraża, zresztą nie tylko ten utwór) płytkości aranżacji
          A Ty znasz się na muzyce??

> nie mówiąc już o nadętych grafomańskich tekstach.
          Napisz lepsze
          > ale śpiewać to on chyba nigdy nie umiał,
          > uważaj drogi panie Wiśniewski, bo udając chrypkę, możesz mieć poważne kłopoty
          > ze strunami głosowymi
          Pan Wiśniewski chrypkę miał zawsze i nie musi jej udwawać
          > a jak stracisz swój i tak niewielki głos, pozoztanie Ci
          > już tylko latanie po rusztowaniach i wbijanie sobie w twarz coraz to nowego
          > złomu.
          Nie będzie musiał, bo będzie wydawał płyty tych co będą chcieli zarobić popową
          muzyczką. A moze już nic nie będzie musiał robić, bo i po co, skoro trafią się
          naśladowcy.
          • Gość: ale Re: ICH3 IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 14:19
            Gość portalu: Strzyga napisał(a):

>
            > A moze już nic nie będzie musiał robić, bo i po co, skoro trafią się
            > naśladowcy.
            Naśladować Naśladowców ! Bzdura!!!!!!
          • Gość: jasiek Re: ICH3 IP: *.mofnet.gov.pl 04.09.01, 10:32
            Gość portalu: Strzyga napisał(a):

&#62 Gość portalu: bb napisał(a):
            &#62
            &#62 &#62 ICH3 jest zespołem modnym. A mody mają to do siebie, że przemijają.
            &#62 Oj Dzieci Dzieci, w piaskownicy babki stawialiscie kiedy oni zaczęli grac,
            &#62
            &#62 &#62 A co do wartości samej muzyki? No cóż, znających się na niej, nie trzeba
            &#62 przekonywać o wtórności kompozycji (np.zwrotka z ich największego obecnie hitu,
            &#62
            &#62 tą wtórnością wręcz poraża, zresztą nie tylko ten utwór) płytkości aranżacji
            &#62 A Ty znasz się na muzyce??
            &#62
            &#62 &#62 nie mówiąc już o nadętych grafomańskich tekstach.
            &#62 Napisz lepsze
            &#62 &#62 ale śpiewać to on chyba nigdy nie umiał,
            &#62 &#62 uważaj drogi panie Wiśniewski, bo udając chrypkę, możesz mieć poważne kłop
            &#62 oty
            &#62 &#62 ze strunami głosowymi
            &#62 Pan Wiśniewski chrypkę miał zawsze i nie musi jej udwawać
            &#62 &#62 a jak stracisz swój i tak niewielki głos, pozoztanie Ci
            &#62 &#62 już tylko latanie po rusztowaniach i wbijanie sobie w twarz coraz to noweg
            &#62 o
            &#62 &#62 złomu.
            &#62 Nie będzie musiał, bo będzie wydawał płyty tych co będą chcieli zarobić popową
            &#62 muzyczką. A moze już nic nie będzie musiał robić, bo i po co, skoro trafią się
            &#62 naśladowcy.

• Gość: jasiek Re: ICH3 IP: *.mofnet.gov.pl 04.09.01, 10:39
            &#62 &#62 ICH3 jest zespołem modnym. A mody mają to do siebie, że przemijają.
            &#62 Oj Dzieci Dzieci, w piaskownicy babki stawialiscie kiedy oni zaczęli grac,
            Grają zatem stanowczo zbyt długo - pora by już zwinąć interes.

&#62 &#62 A co do wartości samej muzyki? No cóż, znających się na niej, nie trzeba
            &#62 przekonywać o wtórności kompozycji (np.zwrotka z ich największego obecnie hitu,
            &#62 tą wtórnością wręcz poraża, zresztą nie tylko ten utwór) płytkości aranżacji
            &#62 A Ty znasz się na muzyce??
            Ty niewątpliwie się na niej nie znasz, jeżeli bronisz ich3 jakby byli jakimś
            polskim Deep Purple.
            &#62
            &#62 &#62 nie mówiąc już o nadętych grafomańskich tekstach.
            &#62 Napisz lepsze
            To chyba ich 3 powinni napisac lepsze teksty.

&#62 &#62 ale śpiewać to on chyba nigdy nie umiał,
            &#62 &#62 uważaj drogi panie Wiśniewski, bo udając chrypkę, możesz mieć poważne
            kłopoty ze strunami głosowymi
            &#62 Pan Wiśniewski chrypkę miał zawsze i nie musi jej udwawać
            Nie musi też męczyć nas swoją chrypką.
    • Gość: Leszek M Re: ICH3 IP: 10.9.97.* 06.08.01, 15:19
      KASZANA, A NAJGORSZE ŻE SAMI NIE POTRAFIĄ NAPISAC DOBRYCH KAWAŁKÓW, TYLKO
      SCIAGAJA Z INNYCH ZESPOŁÓW !!!!!!!!
      A WYGLA WOKALISTY TO TEŻ ŚCIĄGNIETY !!!!!
      • Gość: jasiek Re: ICH3 IP: *.mofnet.gov.pl 08.08.01, 14:51
        Najgorsze co może przydarzyć się artyście (nawet tak miernemu jak muzycy ich3)
        to zaangażowanie się w działalność polityczną (vide - Pan Pospieszalski w
        pragramach wyborczych "pięknego i mądrego Maryjana").
        Przyśpiewując dla forum wyborczego SLD "A wszystko to, bo Leszka kocham" Ich3
        siegnęli dna jeszcze głębiej niż udawało się im to do tej pory.
        Teraz chyba wiem, skąd u wokalisty czerwone włosy, hehehe....
    • Gość: THE WHO DLACZEGO PLAYBACK? IP: 213.76.137.* 10.08.01, 13:56
      JEŻELI WSZYSTKO JEST TAKIE SUPER TO DLACZEGO KOLEŚ ZE ZŁOIMEM NA TWARZY ŚPIEWA
      Z PLAYBACKU? OBEJRZYJ DOKŁADNIE KONCERT Z MRĄGOWA PODCZAS KTÓREGO DOSTALI ZŁOTE
      PŁYTY. TO MAJĄ BYĆ ARTYŚCI???????????
      • Gość: Jur Re: DLACZEGO PLAYBACK? IP: 10.10.1.* / *.unregistered.formus.pl 10.08.01, 15:10
        Oj, THE WHO, jesteś malkontentem. Nie zwróciłeś uwagi, jak idealnie potrafili
        zgrać poruszanie ustami z playbackiem? Toż to istne cudo, a ty narzekasz...
    • asiula+++ Re: ICH3 10.08.01, 17:49
      Jak można mówić, że to tekst o życiu? BZDURA! Najbardziej mi się podoba
      fragment o " sępieniu miłości"....
    • Gość: Olin Re: ICH3 a pieniazki kochane. IP: *.satkabel.com.pl 22.08.01, 09:39
      Ich Troje prezentuje faktycznie "rewelacyjny" poziom, a ich przeboje powstaja
      poprzez zagranie na pianinie paru podstawowych akordow... I juz jest przeboj.
      Kazdy, kto mial kiedykolwiek cos do czynienia ze szkola muzyczna, czy teoria
      muzyki, jest w stanie cos takiego zrobic, nie posiadajac nawet talentu.
      Wystarczy wiedziec, ze po C-durze a-moll jest chwytliwy, a jak sie potem
      jeszcze dobije sluchacza e-mollem, to juz wszyscy sikaja.
      Ale. Ich Troje odniesli sukces i pod tym wzgledem ich szanuje. Zrobili na tym
      calkiem niezla kase, jak sadze, a o to przeciez chodzi!
      Po drugie, to jest wlasnie piekne, ze masy kupuja cos takiego, bo niewielkim
      wysilkiem mozna zarobic chociazby prowadzac gdzies na stadionie kram z ich
      kasetami. smile Nie mowiac juz o wydawaniu czegos takiego.
      Natomiast Wam, drodzy moi przedmowcy, pozostaje tylko radosc, ze nie zaliczacie
      sie do masy. Z tego tez moga byc pieniadze - moze kiedys wlasnie ktos z Was
      wyda chlam podobny Ich Trojgu i juz miliony (no, setki tysiecy :}) nastolatek
      siegna do portfeli.
      • Gość: grek Re: ICH3 a pieniazki kochane. IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 23.08.01, 02:59
        Ciazko jest cos jeszcze dodac, tyle juz zostalo na ten temat powiedziane.
        To, ze nie jest to zadna muzyka jest calkowicie oczywiste.
        Jednak zatanawia mnie cytat "Ich Troje odniesli sukces i pod tym wzgledem ich
        szanuje". Mianowicie jest to totalna bzdura. Szanowac nalezy producentow ktorzy
        potrafili z niczego zrobic sporo pieniedzy, i tez nie bylo to zbyt trudne, bo
        kazdy wie jakie mamy spoleczenstwo. Natomiast czlonkowie grupy ich troje poza
        tym ze nie umieja spiewac wygladaja nie tylko zalosnie ale i odrazajaco.
        • Gość: Olin Re: ICH3 a pieniazki kochane. IP: *.satkabel.com.pl 23.08.01, 18:26
          Gość portalu: grek napisał(a):

.
          > Jednak zatanawia mnie cytat "Ich Troje odniesli sukces i pod tym wzgledem ich
          > szanuje". Mianowicie jest to totalna bzdura. Szanowac nalezy producentow ktorzy
          >
          > potrafili z niczego zrobic sporo pieniedzy, i tez nie bylo to zbyt trudne, bo
          > kazdy wie jakie mamy spoleczenstwo. Natomiast czlonkowie grupy ich troje poza
          > tym ze nie umieja spiewac wygladaja nie tylko zalosnie ale i odrazajaco.

Ee, tego nie mozesz wiedziec. Moze Ich Troje od poczatku trobia muzyke taka, jaka
          robia tylko po to, zeby to sprzedac? smile Moze tak byc, zdarzaja sie takie
          przypadki - patrzcie solowa plyta Jansona na przyklad. Z drugiej strony, Janson
          to jednak jakis poziom w porownaniu do I3. W kazdym razie - zgoda, nie I3 nalezy
          szanowac (chociaz jednak i oni na tym zarobili!!!!), a tego, kto ich wydal.

• Gość: Etna Re: ICH3 IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 08:33
      Hehe,a ja właśnie słucham Ich Troje pisząc ten posttongue_outP
    • Gość: czaswol Re: ICH3-Etna ,Greg IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:16
      Gość portalu:
      Specjalnie grzejecie temat? Sprzedaż stanęła?
      • Gość: Etna Re: jakbyś zgadł:P IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 14:16
        Boże,odkryłes całą prawdę,a tak serio to chciałam powiedzieć,drodzy
        rodacy,gdzie wasza tolerancja?Jeżlei ten zespół to szmira,to w jakim calu
        strzępicie na niej języki?Ostawcie ten temat .Widze tylko absurd tej całej
        dyskusji.
        • Gość: grek Re: jakbyś zgadł:P IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.08.01, 00:16
          Etna.
          To, ze ten zespol to jak to zgrabnie ujelas "szmira" jest oczywiste.
          Zdecydowalem sie wypowiedziec w tej sprawie odpowiadajac na stwierdzenie, ze
          nalezy ich szanowac za to, ze sa nikim a "zarobili" kupe pieniedzy z czym sie
          nie zgadzam, bo to nie oni je zarobili tak na prawde tylko Polacy podarowali
          im je za nic. Tolerancja ? W wielu sprawach potrafie byc niezwykle tolerancyjny
          ale przy tym jak powaznie traktuje muzyke nie jestem w stanie zniesc tego jak
          sie psuje jej wizerunek przez nagrywanie komercyjnego pseudo-popu ... Cichalbym
          przypomniec, ze muzyka jest sztuka. Nie jestem pewny jak jest teraz ale
          przynajmniej kiedys ludzie to rozumieli ...
          • Gość: Etna hmm IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 09:37
            Nie chcę Cię urazic grek ale przypomina mi to,co mówisz Hitlera,który szanował
            ludzi ,a Żydzi,no przecież to nie byli ludzie.Mnie akurat niewiele obchodzi kto
            i komu nabił porfel mamoną .Ludzie wydają forsę na o wiele większe
            głupstwa.Dlaczego tak Cię to męczy,a nie biegasz z językiem na wierzchu,gdy
            ktoś kupuje za ostatnie pieniądze tanie winko zamiast nakarmić rodzinę???Nie
            będę liczyć żadnych pieniędzy(ewentualnie swoje)i wiem,ze to moja indywiduwalna
            sprawa,co lubię,co dla mnie jest prawdziwą muzyką,a że inni maja inne gusta,to
            w porządku.Gdy czegoś nie lubię,nie muszę chwalic się tym i pomniejszać innych
            zapatrywania.Tak jest,niektórzy lubia brunetki ,inni blondynki,jeszcze inni
            rude,łyse....smileWiele osób słucha teraz "Ich Troje" i nie sądzę,że im słoń
            nadepnął na ucho,nigdy tak nie powiem,bo znam słowo tolerancjasmile
            • Gość: grek Re: hmm IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.08.01, 12:59
              Coz Etno.
              Dla mnie jednak istnieje mozliwosc obiektywnego okreslenia co jest muzyka dobra
              a co nie i gusta nie maja tu znaczenia, jednak Nie mam zamiaru sie z Toba
              sprzeczac bo juz widze, ze raczej i tak Cie nie przekonam.
              "Nie chcę Cię urazic grek ale przypomina mi to,co mówisz Hitlera,który szanował
              ludzi ,a Żydzi,no przecież to nie byli ludzie." - zupelnie nie rozumiem o co Ci
              chodzi z tym porownaniem ...
              "Ludzie wydają forsę na o wiele większe
              głupstwa.Dlaczego tak Cię to męczy,a nie biegasz z językiem na wierzchu,gdy
              ktoś kupuje za ostatnie pieniądze tanie winko zamiast nakarmić rodzinę???"-
              nie, nie biegam, a czy biegam za ludzmi ktorzy kupoja plyty ich troje ? Jezeli
              kiedys bede mogl sie wypowiedziec na temat alkoholikow zaniedbujacych wlasne
              rodziny chetnie to zrobie.
              Pozdrawiam.
              • michalmly Re: tekst 24.08.01, 21:48
                Ich troje wydało fajną płytę, tylko ni w ząb nie mogę zrozumieć o co im chodzi
                w "Powiedz". I kto jest tym "sępem miłości"?
                • Gość: Etna Re: tekst IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 03:17
                  michalmly napisał(a):

> Ich troje wydało fajną płytę, tylko ni w ząb nie mogę zrozumieć o co im chodzi
                  > w "Powiedz". I kto jest tym "sępem miłości"?
                  Możesz być Tytongue_out

• Gość: Papa Re: tekst IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 20:32
                  michalmly napisał(a):

&#62 Ich troje wydało fajną płytę, tylko ni w ząb nie mogę zrozumieć o co im chodzi
                  &#62 w "Powiedz". I kto jest tym "sępem miłości"?

ale tak po za tym jest kul co nie??? polecam tagrze smurfne chity!!!!

• Gość: Duduś Re: tekst IP: *.sap-ag.de 21.09.01, 13:35
                    no nie... no muszę się uśmiać, bo tylko do komputera szczerzę kły, jak na
                    razie...
                    cha cha cha cha cha cha... itd...
                    a czy ja też mogę być "sępem miłości"???
                    a jeśli tak, to co miał autor na myśliwink))????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka