Gość: fan IP: 212.160.217.* 07.06.02, 22:43 Czy ktoś korzystał z usług sklepu fan.pl Mają tam spory wybór płyt ale nie wiem czy są solidni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan drugi Re: Fan.pl IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.07.02, 15:04 są solidni, szybcy i sprawni, polecam ten sklep. Przesyłka przyszła do mnie w ciągu zaledwie czterech dni. Wybrałem ten sklep, bo na innych już chyba nie można polegać- nie chcę podawać nazw, ale czeka się i czeka i można tak do śmierci, a i tak się już nigdy nie doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Fan.pl 24.07.02, 15:18 Sklepik polecam, bardzo w porządku. Działają b. sprawnie, są że tak powiem "frontem do klienta", działają szybko i szybko odpowiadają na zapytania. Tylko płyty spoza standardowej oferty są bardzo drogie i długo się czeka, ale OK, że w ogóle sprowadzają na indywidualne zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Fan.pl IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.07.02, 20:29 Ja też polecam. Zamówiłem rzadką płytę (Steel Pulse - czy ktos poza mna jest w nich zapatrzony?), dostałem info, że będe czekał trzy tygodnie, płytę dostałem przed czasem i za cene więcej niz rozsądną. Odpowiedz Link Zgłoś