Gość: ZyxX IP: 195.47.201.* 06.03.05, 12:27 Poprostu zaje... Widziałem już Slayerka na żywca w Zabrzu w 1992 r. Teraz z miłą chęcią się wybiorę obadać jak z kondycją u chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B.K_night Re: Slayer w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:53 Qrcze jeszcze nigdy nie byłem na Slayerze ale grupę uwielbiam ;] wymiatają. Słyszałem że na koncertowej trasie po Am. N na każdym koncercie na scenę wylewali 150 l sztucznej krwi ;D Tak wogóle to już się nie mogę doczekać \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Slayer w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:04 No to pięknie )) Ciekawe czy poleje się krew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: Slayer w Polsce IP: *.bphpbk.pl 07.03.05, 11:46 Kerry'ego ? BTW: zauważyłaś, że na "Still reigning" Jeff jest suchy? Nie lubi soku pomidorowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Slayer w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:05 Po prostu jest cwaniakiem i jak chlusnęło to kręcił coś gałami przy wzmacniaczu ))) Tak, czy siak wątpię, żeby ten numer przeszedł w Stodole ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: Slayer w Polsce IP: *.bphpbk.pl 07.03.05, 13:44 Oby,bo nie wiem czy moje ubrania są tomatojuiceproof ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrka Re: Slayer w Polsce IP: *.eranet.pl 07.03.05, 15:53 a powiedzcie mi, czy ta Wasza Stodoła sie do tego w ogóle nadaje, czy lepiej sobie wyjazd do Wa-wy odpuścić? Pozdrowienia dla fanów Slayera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Slayer w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:03 Widziałam Slayera na żywca wielokrotnie (duże hale, festiwale i inne miejsca), ale koncert w Stodole z 2002 był jednym z lepszych koncertów jakie widziałam w życiu!!! Nie twierdzę, że jest to jakaś super miejscówka, ale zawsze chciałam ich zobaczyć w warunkach klubowych. Nie zawiodłam się i nie sądzę, żeby ktokolwiek, kto wtedy tam był wyszedł niezadowolony. To była po prostu MIAZGA! Odpowiedz Link Zgłoś
kobow ŁAŁAŁAŁA SLAYER...... 09.03.05, 13:09 KAŁ JESC MOCZ PIC AAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGHHHHHHHHH......... MIAZGA Odpowiedz Link Zgłoś