Gość: Marnie 74 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:32 Uwielbiam ten film, a szczególnie ścieżkę dźwiękową , Ottis Redding, Randy Crawford,Rythm&blues to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loa Re: The Commitements IP: *.chello.pl 13.03.05, 12:46 no niby ok, ale jednak wolałabym wiecej 'akcji', niz muzyki. przez nia zostal 'rozciagniety' do granic mozliwosci. p.s. wiele osób zachwyca sie ksiazka, ale moim zdaniem to jakis grafoman pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: The Commitements IP: *.chello.pl 13.03.05, 13:22 mnie się książka podobała, filmu nie widziałem. inne jego książki są jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: The Commitements IP: *.chello.pl 13.03.05, 14:35 Świetny film i świetny muzyka. Wokalnie zwłaszcza Andrew Strong ("Mustang Sally"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: The Commitements IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 16:31 Film jest ok, ae książka ma fatalne tłumaczenie... "Usta" jako ksywa trębacza jest żenująca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marnie74 Re: The Commitements IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:41 ??? Ale mnie zawstydziliście, tyle czasu jestem fanką filmu a nie wiedziałam o książce kto jest autorem i czy ma ten sam tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
plascyzna Re: The Commitements 16.03.05, 12:07 tak, to prawda, polskie tlumaczenie jest cienkie, nie oddaje klimatu, jeden wielki glut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: The Commitements IP: 195.245.217.* 14.03.05, 13:51 > Uwielbiam ten film, a szczególnie ścieżkę dźwiękową , Ottis Redding, Randy > Crawford,Rythm&blues to jest to! Nie jesteś jedyna. "Ale czy my nie jesteśmy zbyt biali, żeby to grać?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marnie Re: The Commitements IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:31 Ja jestem biała jak kreda, ale te usssta... jak normalnie afroamerykanka! Jeszcze Dusty Springfield, ona chyba białaska jest, Etta James, The Temptations Delfonics, Funkadelic i tym podobne lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: The Commitements IP: 62.233.167.* 16.03.05, 12:49 film dla mnie swietny, a muza jeszcze bardziej, ale faktycznie ja tez o ksiazce nie slyszalem, czas to nadrobic, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marnie74 Re: The Commitments -to poprawna nazwa :) 20.03.05, 14:26 A ja sie pochwalę ,że widziałam wokala z filmu, na koncercie Stonesów w 1994 r w Pradze, grał jako support -ktoś wie jak się nazywa ten zespół i czy coś nagrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: The Commitments -to poprawna nazwa :) IP: *.chello.pl 20.03.05, 14:33 lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś