Gość: kromka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:17 Czesc! Piosenka ma w refrenie takie slowa: "I'm free ..." i cos tam cos tam, niestety wiecej slow nie znam. Coraz czesciej ja slychac a ja nie wiem kto ja spiewa. Pomozecie kolezance? Pozdrawiam i zycze jeszcze wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pestka_pomaranczy Re: pomożecie? 28.03.05, 19:52 Eeee... wydaje mi się, że to może być piosenka pod tytułem " The Revolution Day" (czy jakoś tak )Zespół - coś mi mówi, że to nowy Duran Duran, ale mogę się mylić... Chyba, że chodzi Ci o coś innego, no bo w sumie wyrażenie "I'm free..." jest dosyć popularne w tekstach piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
pestka_pomaranczy Re: pomożecie? 28.03.05, 19:53 Tzn. "The Revelation Day"... (sorki) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: pomożecie? 28.03.05, 19:57 też mi to przyszło do głowy a zespół to Twoface Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kromka Re: pomożecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:46 dziekuje za pomoc rzeczywiscie w tekscie dalej jest cos o "revelation" Odpowiedz Link Zgłoś