Dodaj do ulubionych

trzech do odstrzału

IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 11:58
Gdybyście mieli - proszę traktować to jako niesmaczny żart - odstrzelić trzech
wykonawców bez żadnych konsekwencji, kim byliby wasi wybrańcy?
Moje typy:
1. Enrique I.
2. Kasia Kowalska
3. Czerwony z Ich Troje
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: trzech do odstrzału IP: *.icm.edu.pl / *.ek.univ.gda.pl 21.06.02, 12:00
      nie lubię stosować przemocy...ale:
      łzy
      discopolowcy
      kaja paschalska
      • teddy4 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 12:03
        Jak się kogoś odstrzeli to potem sprzedaż jego płyt rośnie. Więc lepiej
        zostawcie w/w podmioty wykonawcze w spokoju.
        Wobec tego w celu zwiększenia stopnia poznania poniżej wymienionych zespołów
        proponuję:
        1.SIEKIERA
        2.JOY DIVISION
        3.MADAME
      • Gość: aric Re: trzech do odstrzału IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 12:07
        Cholera, Kaja była u mnie tuż za podium.
        • madzia1902 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 12:09
          to kto zajął medalowe pozycje?
          • Gość: aric Re: trzech do odstrzału IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 12:11
            Patrz pierwszy list.
            • madzia1902 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 12:16
              dziś jestem mało spostrzegawcza...ale to z radosci że przede mną 3 miesiące
              wakacji!!!!!
              • Gość: aric Re: trzech do odstrzału IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 12:22
                To masz fart. Mnie się skończyły trzy lata temu jak zostałem mgerem.
                Tak mi się myśli, że w dalszej kolejności postaiłbym na cały Varius Manx.
                • madzia1902 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 12:25
                  ja jeszcze 2 lata...
                  kolejna 3:
                  stachursky
                  maja kraft
                  janusz laskowski....
                  • teddy4 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 12:37
                    Widzę, że nie jestem na bieżąco.Kim jest pani Kraft?
                    • Gość: madzia Re: trzech do odstrzału IP: *.icm.edu.pl / *.ek.univ.gda.pl 21.06.02, 12:54
                      maja kraft polska britney... na koncie przebój "moje skrzydła" czy coś takiegosmile
                  • Gość: aric Re: trzech do odstrzału IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 12:59
                    Też nie wiem Kim jest Kraft.
                    Lakowski to jest czad.
                    Kolejne trzy to:
                    Szaza
                    Anna Maria Jopek
                    Wokalista Myslowitz, jak na niego patrzę to mi się nóż w kieszeni otwiera.
                    • madzia1902 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 13:02
                      anie jopek bym ocaliła... ale out andrzej rosiewicz i bogdan łazuka no i monika
                      sewiołosmile
                      • Gość: aric Re: trzech do odstrzału IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 13:06
                        Andej jest totalnym stenczem. Ostatnio widziałem Szansę na sukces z Łazuką i
                        stwierdziłem, że świat bez tego idioty byłby lepszym. Co do Moniki to według
                        moich norm piosenkarskich nie kwalifikuje się nawet do śpiewania przy goleniu.
                        Do piachu z nią!
                        • Gość: kubek Re: trzech do odstrzału IP: 195.94.206.* 21.06.02, 14:52
                          kowalska
                          ostrowska
                          rojka bym oszczedzil a zamiast niego (przykro mi sasiedzie) cugowski.
                          • madzia1902 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 14:56
                            tak cugowski niestety out za ostatnią twórczość
                            • Gość: aric Re: trzech do odstrzału IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / *.wonlok.com.pl 21.06.02, 15:29
                              Cugowski do piachu, chociaż czasami bywa całkiem w porządku gdy coś mówi. Lubie
                              natomiast starą Budkę Suflera. Za ostatnie Grosz to jedna z moich ulubionych
                              polskich płyt. Na całe szczęście bez Cugowskiego.
                              Całe latino do odstrzału.
                              • madzia1902 Re: trzech do odstrzału 21.06.02, 15:36
                                w piosnce "Solo" jest fajny saxofon tenorowy...i saxofonista smile
                                nie lubisz natalii oreiro? ? ? luna, lou bega, itp oraz twory z VIVY(techno
                                techno) out!
                                • Gość: g0 Re: viva i techno ??? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 16:24
                                  Widzę, że madzia ma pojęcie o muzyce, jeżeli uważasz to co leci na Vivie za
                                  techno to żal mi Cię. Jesteś kolejnym produktem Popqultu. Ja nie pamiętam kiedy
                                  słyszałem tam techno. Sporadycznie się to zdaża.
                                  Jeżeli Ty uważasza np.: ATB, Brouklyn Bounce, itp.. za techno to masz
                                  żeczywiście problem. Nawet samo Prodigy mówi o sobie, że grają muzykę taneczną..
                                  Jest to typowa muzyka dance, tak to dawniej nazywali a teraz to można też
                                  nazwać klubową.
                                  • Gość: madzia Re: viva i techno ??? IP: *.websites.pl / 172.16.1.* 24.06.02, 12:23
                                    fakt nie znam się na techno wszystko co mi się z tym nurtem kojarzy podciągam
                                    pod tą etykietkę...wybacz jeśli uraziłam kogoś takim spostrzeganiem tego typu
                                    muzyki...to tylko i wylącznie moja klasyfikacja...
                                    pozdrawiam
                              • aric Odgrzebałem cos swojego:) 16.01.03, 09:27
                                Chce ktoś jeszcze postrzelać??
                                Ja sobie dziś ustrzele braci Cugowskich, a co tam.smile)
                    • szat77 Re: trzech do odstrzału 16.01.03, 10:09
                      Gość portalu: aric napisał(a):

> Anna Maria Jopek
                      Za co??? Czy teraz, po upływie tych kilku miesięcy, dalej podtrzymujesz swoje
                      zdanie?
    • Gość: zet Re: trzech do odstrzału IP: 195.187.84.* 21.06.02, 15:39
      Dorzucam Sarę Connor, Kylie Minogue i Shakirę
    • an-nah Eeee, to za łatwe... 21.06.02, 18:07
      Ich troje... całosć wink

a poza tym brit, minoga enrike plexiglas
      • Gość: kubek Re: Eeee, to za łatwe... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 12:16
        Cholerka, tez chcialbym odstrzelic minoge sad
    • vulture tylko trzech??? 24.06.02, 00:52
      A jakbym chciał odstrzelić Backstreet Boys to dwóch by musiało zostać - to
      niesprawiedliwe. Ale poradzę sobie inaczej:

1. Wykonawcy puszczani w ciągu dnia MTV

2. Wykonawcy puszczani w Polsacie

3. Wojciech Gąssowski

Odstrzelić albo zamknąć w pomieszczeniu z dużymi głośnikami i włączyć na parę
      godzin pierwszych pięć płyt Black Sabbath.
      • Gość: kubasa Re: tylko trzech??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 18:37
        vulture napisał(a):

> 2. Wykonawcy puszczani w Polsacie
        >
        Pearl Jam bys wycial? King Crimson? Deep Forest? Metallike? Nirvane? Pink
        FLoyd? Foo fighters?
        • vulture Re: tylko trzech??? 17.01.03, 05:27
          Gość portalu: kubasa napisał(a):

> vulture napisał(a):
          >
          >
          > > 2. Wykonawcy puszczani w Polsacie
          > >
          > Pearl Jam bys wycial? King Crimson? Deep Forest? Metallike? Nirvane? Pink
          > FLoyd? Foo fighters?

Nie - Bartka Wronę, finalistów "Idola" itp. Nie wiedziałem, że Polsat
          autmatycznie kojarzy się z King Crimson. A Deep Forest po ostatniej płycie też
          się mogą nad paroma rzeczami zastanowić.
          • Gość: kubasa Re: tylko trzech??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 20:06
            vulture napisał:

> Gość portalu: kubasa napisał(a):
            >
            > > vulture napisał(a):
            > >
            > >
            > > > 2. Wykonawcy puszczani w Polsacie
            > > >
            > > Pearl Jam bys wycial? King Crimson? Deep Forest? Metallike? Nirvane? Pink
            > > FLoyd? Foo fighters?
            >
            >
            > Nie - Bartka Wronę, finalistów "Idola" itp. Nie wiedziałem, że Polsat
            > autmatycznie kojarzy się z King Crimson. A Deep Forest po ostatniej płycie
            też
            > się mogą nad paroma rzeczami zastanowić.

Bo Polsatu po 2 w nocy nie ogladasz... Z Idolem tez bym nie przesadzal. Kilka
            osob z obu edycji jest ciekawa...
            • vulture Re: tylko trzech??? 18.01.03, 12:51

> Bo Polsatu po 2 w nocy nie ogladasz... Z Idolem tez bym nie przesadzal. Kilka
              > osob z obu edycji jest ciekawa...

Bo Polsatu 2 nie mam, niestety - myślałem o Polsacie zasadniczym, na którym
              raczej Tia Maria, Amadeo i Shazza a nie King Crimson...
              • Gość: kubasa Re: tylko trzech??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 00:06
                vulture napisał:

> Gość portalu: kubasa napisał(a):
                >
                > > Bo Polsatu po 2 w nocy nie ogladasz... Z Idolem tez bym nie przesadzal. Ki
                > lka
                > > osob z obu edycji jest ciekawa...
                >
                > Bo Polsatu 2 nie mam, niestety - myślałem o Polsacie zasadniczym, na którym
                > raczej Tia Maria, Amadeo i Shazza a nie King Crimson...
                >
                >
                ???? Polsatu po 2 w nocy mowie smile Pasmo wieczorne smile Vulture, czytamy ze
                zrozumieniem smile.

Pozdr.
                • vulture druga w nocy... <jeb> 21.01.03, 19:08
                  > ???? Polsatu po 2 w nocy mowie smile Pasmo wieczorne smile Vulture, czytamy ze
                  > zrozumieniem

Moja wina, sorry, ale i tak po 2 w nocy nie oglądam telewizji ponieważ na ogół
                  o tej porzę śpię snem człowieka sprawiedliwego.
    • Gość: mallina Re: trzech do odstrzału IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.02, 01:42
      r.rynkowski
      z.wodecki
      m.szczesniak...

hmmm trzech to malo bardzo..zgadzam sie z przedmowca!
    • Gość: jmarr Re: trzech do odstrzału IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.02, 12:44
      Kaja Paschalska i profilaktycznie nowe odkrycie Opola - młodzi Cugowscy
    • Gość: Basstard Re: trzech do odstrzału IP: *.noname.net.icm.edu.pl 16.01.03, 09:43
      1. Liam Gallagher. Nienawidze aroganckich dupków. *bang*
      2. Mietall z Negatywu. "Lłubję włas..." A ja go nie lubię! *bang*
      3. Dowolny wykonawca sutanna rocka/sacro polo (ktokolwiek z Armii, najlepiej
      wszyscy... Ktololwiek z 2Tm23, z wyjątkiem Marcina Pospieszalskiego...
      Szcześniak...) *bang*

Shakirę zostawiam, bo miło się na nią patrzy. Wolę ją od Titney Sperms.
      • ilhan Re: trzech do odstrzału 16.01.03, 10:17
        Gość portalu: Basstard napisał(a):

> 1. Liam Gallagher. Nienawidze aroganckich dupków. *bang*
        Tylko spróbuj! Sam Cię odstrzelę! wink

Zgadzam się Mietallem Walusiem, nie trawię gościa...
        Ale przed nim...
        Zagranica:
        1.Cały Westlife
        2.Sarah Connor
        3.Britney

Polska:
        1.Cugowski
        2.Stachursky
        3.Cały Just 5

Nie wiem, czy do listy dałoby się włączyć red. Dariusza Szpakowskiego (kiedyś
        występował z żoną w Szansie Na Sukces). Jeśli tak to on jest na absolutnym
        topie mojej listy.
        • Gość: Basstard Re: trzech do odstrzału IP: *.idea.pl 16.01.03, 23:33
          Sorry, ale NIE TRAWIĘ tak rażącej arogancji, bezczelności i agresji, jaką
          prezentuje sobą p. Gallagher. Poza tym nie znoszę jego głosu (ochrypła
          zarzynana krowa).

Ostatnio ktoś WRESZCIE spuścił mu łomot. Szkoda, że nie większy (tylko 2 zęby
          wybite).
          • ilhan Re: trzech do odstrzału 17.01.03, 10:18

> Sorry, ale NIE TRAWIĘ tak rażącej arogancji, bezczelności i agresji, jaką
            > prezentuje sobą p. Gallagher.
            A mnie to bawi. Przynajmniej coś się dzieje. I powiem Ci jeszcze, że ja lubię
            tą jego arogancję i bezczelność.

> Poza tym nie znoszę jego głosu (ochrypła zarzynana krowa).
            Ja akurat go UWIELBIAM. I pierwszy raz się spotykam z takim określeniem,
            naprawdę. Zresztą co by nie mówić o Liamie, to głos ma dobry i śpiewać potrafi,
            nie wyobrażam sobie muzyki Oasis bez niego, ten zespół chyba prędzej
            zaistniałby bez Noela. No, może nie aż tak, ale oni obydwaj są równie ważni.
            Ktoś kiedyś mądrze powiedział komentując występ Oasis bez młodszego z braci, że
            dało się odczuć, że Noel może jest sercem tego zespołu, ale za to Liam jest
            jego duszą. Nie wiem czy chciałbym ich oglądać bez Liama, bez Noela widziałem i
            było znakomicie.

> Ostatnio ktoś WRESZCIE spuścił mu łomot. Szkoda, że nie większy (tylko 2 zęby
            > wybite).
            Szkoda, że wypisujesz takie głupoty, naprawdę... Bo po co?
            • Gość: Basstard Re: trzech do odstrzału IP: *.idea.pl 18.01.03, 00:48
              ilhan napisał:

>
              > (...) powiem Ci jeszcze, że ja lubię
              > tą jego arogancję i bezczelność.

No, nie wiem, czy tak byś zachwycał się jego chamstwem, gdybys go spotkał.
              Słyszałeś, co facet raczył wyprawiać np. w samolocie? Obrażał stewardessy i
              fikał do wszystkich. Durny gwiazdor-pizdor, kabotyn o mentalności dresiarza.

> Szkoda, że wypisujesz takie głupoty, naprawdę... Bo po co?

Głupoty? A gdyby jakiś bubek zaczął do Ciebie skakać bo wydaje mu się, ze jest
              panem świata? Facet po prostu się doigrał. To, że jest sie popularnym, że ma
              się w sobie pewnego rodzaju charyzmę (Liam napewno ma jej sporo, choć ja jej
              nie dostrzegam... Ale ma napewno, inaczej nie miałby tylu fanów) nie znaczy, że
              trzeba od razu traktować wszystkich jak śmieci i fikać do każdego, kto się
              nawinie. Żałosny ćwok z ego o rozmiarach odwrotnie proporcjonalnych do
              okazywanego przezeń intelektu zwyczajnie dostał to, na co zasłużył. :p

Nie zmienia to faktu, ze masz całkowite, niezbywalne prawo bycia jego fanem.

• ilhan Re: trzech do odstrzału 18.01.03, 12:47

> ilhan napisał:
                > > (...) powiem Ci jeszcze, że ja lubię tą jego arogancję i bezczelność.
                > No, nie wiem, czy tak byś zachwycał się jego chamstwem, gdybys go spotkał.
                Nie zachwycam się niczyim chamstwem! Napisałem, że lubię w nim arogancję i
                bezczelność, a lubię dlatego, że to słychać w jego głosie ("He sings like a
                bastard", gdzieś kiedyś przeczytałem, wyjątkowo trafny opis). Ta muzyka nie
                byłaby taka sama, gdyby Liam był grzecznym chłopcem, który raz w miesiącu idzie
                z kolegami na jedno albo dwa piwa (co widać, niestety, w momentach gdy za
                śpiewanie bierze się Noel...)

> A gdyby jakiś bubek zaczął do Ciebie skakać bo wydaje mu się, ze
                > jest panem świata? Facet po prostu się doigrał. To, że jest sie popularnym,
                > że ma
                > się w sobie pewnego rodzaju charyzmę (Liam napewno ma jej sporo, choć ja jej
                > nie dostrzegam... Ale ma napewno, inaczej nie miałby tylu fanów) nie znaczy,
                > że trzeba od razu traktować wszystkich jak śmieci
                Myślę, że te "wyskoki" nie wynikają z tego, że traktuje ludzi, jak to
                napisałeś, jak śmieci, podejrzewam zresztą że tak nie jest. Co do tego czy
                uważa się za "pana świata", wiesz, nawet gdyby tak było to wątpię czy
                próbowałby swoich sił z kilkoma (sześcioma, zdaje się) uzbrojonymi po zęby
                włoskimi gangsterami. Więc jego postawa bierze się raczej z nadmiernej ilość
                przeróżnych używek, z którymi ostatnio chyba lekko przesadza, a że ma naturę
                łobuza i awanturnika, to inna sprawa, nie zaprzeczę... smile)

> Nie zmienia to faktu, ze masz całkowite, niezbywalne prawo bycia jego fanem.
                Dziękuję smile
                I pozdrawiam
                • Gość: Basstard Re: trzech do odstrzału IP: *.idea.pl 19.01.03, 01:56
                  ilhan napisał:

("He sings like a
                  > bastard", gdzieś kiedyś przeczytałem, wyjątkowo trafny opis).

Umm... maybe because he IS a bastard, like, DUH wink

> Co do tego czy
                  > uważa się za "pana świata", wiesz, nawet gdyby tak było to wątpię czy
                  > próbowałby swoich sił z kilkoma (sześcioma, zdaje się) uzbrojonymi po zęby
                  > włoskimi gangsterami.

O.o Ja słyszałem tylko o dwóch zwykłych Włochach...
                  • ilhan Re: trzech do odstrzału 19.01.03, 11:08

> O.o Ja słyszałem tylko o dwóch zwykłych Włochach...
                    A ja sprawdziłem i wg NME było ich sześciu, i nie byli "zwykłymi" Włochami.

Nieważne. I tak pozostaniemy przy swoich opiniach, więc może skończmy tą
                    dyskusję, bo to specjalnie nie ma sensu.
                    Pozdrawiamsmile
                    • vulture chłopaki nie kłócić się 19.01.03, 12:06
                      Zastrzelcie Bonnie Tyler i sobie ulżycie... smile))
                      • n_eska71 Re: chłopaki nie kłócić się 19.01.03, 12:27
                        Właśnie! Nie gadać tylko strzelać! Każdy do swojego kandydata. Porządek musi
                        być!
    • Gość: TON Re: trzech do odstrzału IP: 212.244.51.* 16.01.03, 09:58
      1. zdecydowanie Moby
      2. z pewnoscia Peja
      3. oczywiscie Beata Kozidrak
    • Gość: zsolarowana Ja odstrzelę!!! IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 16.01.03, 10:24
      1.Britney Spears
      2.Las Ketchup
      3.Ala Janosz
      DO odstrzału
    • Gość: pinio Re: trzech do odstrzału IP: hpcache:* / 192.168.143.* 16.01.03, 10:54
      Ogólnie jestem przeciwnikiem aż tak drastycznych rozwiązań i np. postrzelałbym
      do moich faworytów kulkami do paintball'a (z odległości 5 metrów). Są to:
      1) Justin Timberjakiśtam
      2) K. Cugowski
      3) Enrique
    • Gość: janek0 Re: trzech do odstrzału IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 20:22
      Gość portalu: aric napisał(a):

> Gdybyście mieli - proszę traktować to jako niesmaczny > żart - odstrzelić trzech
      no, jak prowokacja, to prowokacja.

1. Lady Pank
      2. Perfect
      3. T.Love

• wielkie_nic Re: trzech do odstrzału 16.01.03, 21:28
      3x marek sierocki.
    • n_eska71 Re: trzech do odstrzału 18.01.03, 15:13
      1. strzał pierwszy: K.Cugowski
      2. strzał drugi: K.Cugowski
      3. strzał trzeci: K.Cugowski

Musiałabym mieć pewność. Duży jest. Jedna kulka mogłaby nie wystarczyć.
      • ilhan Re: trzech do odstrzału 18.01.03, 15:16
        n_eska71 napisała:

> 1. strzał pierwszy: K.Cugowski
        > 2. strzał drugi: K.Cugowski
        > 3. strzał trzeci: K.Cugowski
        >
        > Musiałabym mieć pewność. Duży jest. Jedna kulka mogłaby nie wystarczyć.

Esko, tylko celuj dobrze!!! Pamiętaj o tym że robisz to dla dobra ludzkości!
        • n_eska71 Re: trzech do odstrzału 18.01.03, 15:23
          ilhan napisał:

> Esko, tylko celuj dobrze!!! Pamiętaj o tym że robisz to dla dobra ludzkości!

Mam świadomość, że brzemię odpowiedzialności -jaka na mnie spoczywa -jest
          ogromne, ale pragnę uspokoić zainteresowanych: ręka mi nie zadrży!
          To pewne. wink
          • vulture Re: trzech do odstrzału 20.01.03, 00:39
            Niech obok stanie na wszelki wypadek Phil Collins - tak, żeby w razie czego
            kula się nie zmarnowała.
            • n_eska71 Re: trzech do odstrzału 20.01.03, 21:59
              vulture napisał:

> Niech obok stanie na wszelki wypadek Phil Collins - tak, żeby w razie czego
              > kula się nie zmarnowała.

Ostatecznie... Co mi szkodzi. Może kula chociaż w jakąś aortę trafi i Phil C.
              będzie się przez jakiś czas malowniczo wykrwawiał. Aż tak mi nie zależy na
              jego natychmiastowej śmierci. Cugowski zdecydowanie ma pierwszeństwo.
    • laurka1 Re: trzech do odstrzału 20.01.03, 01:28
      Wyjątkowo niedoceniani co do rozmiaru kaszany (choć już wymienieni w tym wątku) są bracia Cugowscy - sratatatatatatatatata - całą serią z karabinu!!! Jak zobaczyłam ich teledysk ostatnio to pojęcie obleśne zmieniło swoje oblicze - bleeeeeee.
    • Gość: good son Re: trzech do odstrzału IP: *.jaist.ac.jp 20.01.03, 21:29
      Ten wątek budzi w ludziach jakieś niezdrowe emocje. Ja odstrzeliłbym Shane'a
      McGowana, Toma Waitsa, a przede wszystkim Nicka Cave'a, bo są o wiele
      fajniejszymi, zdolniejszymi i zabawniejszymi facetami niż ja i mnie to szalenie
      irytuje. Dlaczego natomiast miałoby mi przeszkadzać istnienie na świecie
      Cugowskiego czy innego Krawczyka?
      • martolka Re: trzech do odstrzału 21.01.03, 10:15
        Gość portalu: good son napisał(a):

>Ja odstrzeliłbym Shane'a
        > McGowana, Toma Waitsa, a przede wszystkim Nicka Cave'a,

Zdajesz sobie sprawę, że nie pożyłbyś wiele dłużej od nich (a przede wszystkich
        od N.C.smile. Ja brałam lekcje strzelania...
        • Gość: good son Re: trzech do odstrzału IP: *.jaist.ac.jp 21.01.03, 15:28
          ... a ja Ciebie już uśmierciłem w wątku o Witkacym. Nie muszę się niczego bać.
          Ładuję moją flintę i ruszam.
          • martolka Re: trzech do odstrzału 21.01.03, 16:19
            koty żyją 9 razy, a te z Cheshire może jeszcze więcej...
    • dziewczyna_mickiewicza Re: trzech do odstrzału 20.01.03, 21:39
      no dobra...
      joe cocker za ostatni cover
      michael jackson za ostatnią płytę
      i... (wiem, że mieli być wykonawcy, ale... nie mogłam się powstrzymaćwink )
      dj leszczu za to, że "nie ma nic gorszego niż taniec synchroniczny"...

no. to by było na tyle.
      • loveletter Re: trzech do odstrzału 20.01.03, 21:48
        dziewczyna_mickiewicza napisała:

> dj leszczu za to, że "nie ma nic gorszego niż taniec synchroniczny"...

smile))))))))))))))))))
        • dziewczyna_mickiewicza Re: trzech do odstrzału 21.01.03, 14:29
          loveletter napisał:

> smile))))))))))))))))))
          >

no i czego się ciszysz??? wink naprawdę wkurzył mnie tym textem. chciałabym
          zobaczyć jak sobie radzi na miejscu jednego z tancerzy janet... (hehehe, to
          dopiero byłby widok...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka