Dodaj do ulubionych

NIN With Teeth !!!!!!!!

IP: *.aster.pl 17.04.05, 10:20
no i stalo sie, w sieci od kilku dniu juz jest ta perelka
plyta powala swoja energią, nie bede sie silil na recenzje, sami posluchajcie

PS. 2 maja oczywiscie digipac bez wzlgedu na cene jest obowiazkowym zakupem
Obserwuj wątek
    • Gość: agrafka Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:24
      Gonzo - jakiś link?
      Na emulu są tylko fałszywe pliki.
      Dzięki.
      • enemyofgod Re: NIN With Teeth !!!!!!!! 17.04.05, 19:31
        Gość portalu: agrafka napisał(a):

> Gonzo - jakiś link?
        > Na emulu są tylko fałszywe pliki.
        > Dzięki.

I bardzo dobrze, jestem za wpuszczaniem fałszywek w sieć. Płyta jest po to, żeby
        ją kupić w lub po dniu zaplanowanej premiery. Chcesz być mądrzejszy od artysty,
        to może i ją przed czasem sam nagraj?
      • Gość: mk Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.osk.szczecin.pl 17.04.05, 22:44
        Proponuję torrent records wink
    • Gość: kjhkhlkjh Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 18.04.05, 10:53
      NIN... takie ostrzejsze Depeche Mode... bez obrazy dla DM...
      • Gość: tiuh Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:14
        Politechnika...To takie MIT tylko dla mało inteligentnych. Bez obrazy dla
        politechniki...
        • Gość: j Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 19.04.05, 14:21
          nie mowie o jakosci tylko o podobienstwach, no ale nie doczytales sie tego? a co skonczyles? MIT? czy moze politechnike geniuszu?
          • Gość: j Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 19.04.05, 14:23
            a czy moglbys mi rowniez powiedziec na czym polega "wielkosc" NIN? bo chyba tak jest postrzegany ten zespol przez fanow. tylko niech twoja odpowiedz nie brzmi "to posluchaj sobie plyt"
    • faustino Re: NIN With Teeth !!!!!!!! 19.04.05, 11:59
      Wszedzie dookola, czyha pokusa NINowa, wszedzie gdzie sie nie zwroce, chce
      sobie zrobic dobrze (znaczy torrenty).

Ale nie - 'trzeba twardym byc, a nie mientkim' jak glosi nie pisana zasada.
      Wytrzymam, wytrzymam. Jeszcze tylko 2 tygodnie, 2 tygodnie...
      Na Jowisza! To az 2 tygodnie!!!
      • Gość: gonzo Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:11
        ja nie wytrzymalem i nie zaluje
        slucham w domu, slucham w pracy, slucham w aucie
        trent po raz kolejny nas zaskoczyl.
        a juz za 6 lat nastepna plyta smile

• Gość: kwiatek_jedyny Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.ssnet.pl 19.04.05, 17:32
      Album jest boski. Jak zwykle inny od poprzednich, jednocześnie wiadomo że to NIN. Dlatego właśnie uwielbiam Trenta - obojętnie jaki mam nastrój, zawsze mogę włączyć któryś album NIN i pasuje smile

Moje typy:
      ALL THE LOVE IN THE WORLD - początek bardzo spokojny, coś a'la trip hop, ale nie do końca, no i zaskakujące, energetyczne zakończenie
      SUNSPOTS - ten głos (jak zwykle podniecający suspicious), rytm, gitary...
      ONLY - zaskoczenie totalne, ale po piętnastym przesłuchaniu uważam, że kawałek naprawdę ma to coś... no i ten głos smile Trent to ma odwagę smile
      BESIDE YOU IN THE TIME - to jest to co lubię, wciągający w trans kawałek, dźwięki doprowadzające do szału

Teraz pozostaje tylko czekać do premiery i kupować oryginał smile

Pozdrawiam wszystkich smile

• p.o.box.77 Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! 21.04.05, 16:06
        slyszalem tylo singilel promocyjny... i nigdy nie lubiłem NIN i nadal nie
        polubie... (tylko remixy Aphexa były ciekawe, i te piosenki robione na Aphexa).
        A nowy singiel, potwierdza moją teorię, że NIN to industrial dla 15-latek...
        • Gość: j Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 21.04.05, 17:23
          wreszcie ktos cos normalnego napisal, Trent jest caly w ogole smieszny, czy on tylko przez przypadek ma "imidż" podobny N. Ogre'a sprzed 15 lat?
          • mechanikk Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! 21.04.05, 17:49

wiecie, ten Trent to moze nie jest Blixa Bargeld, ale jak rozpatrywac go w
            kategorii POP to jest zupelnym geniuszem.

Mi nie przeszkadza, ze lubie i Einsturzende Neubauten i NIN wink)
          • faustino Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! 22.04.05, 11:16
            Bo my prawdziwi milosnicy industrialu, czy tam rocka industrialnego, to
            jestesmy tacy mroczni i awangardowi, ze jakis tam Trent nigdy nam nie dorowna,
            a zespoly ktore wielbimy, to ach, och, sam mrok i postep w muzyce.
            suspicious
            • Gość: j Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 22.04.05, 11:35
              bo rock industrialny nigdy nie byl awangardowy, mroczny, wyrafinowany, to zawsze byla muzyka mocno rozrywkowa i fajna, no i trzeba odrozniac industrial od rocka industrialnego, a trent rzeczywiscie jest cienki w tym drugim, bo to jest najwyzszej klasy pop [powaznie to kurna pisze] na rowni powiedzmy z Depeche Mode
          • wredotka1 Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! 28.04.05, 21:05
            Gość portalu: j napisał(a):

> wreszcie ktos cos normalnego napisal, Trent jest caly w ogole smieszny, czy on
            > tylko przez przypadek ma "imidż" podobny N. Ogre'a sprzed 15 lat?

Oj dziecko, dziecko, poczekaj az ci jaja urosna i nie pieprz glupot.
        • Gość: dead_of_winter Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 21.04.05, 19:29
          NIN to rock industrialny a nie industrial. Proponuje najpierw sie doksztalcic,
          a pozniej komentowac.
          • p.o.box.77 Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! 22.04.05, 11:16
            ups sorry, ja miałem na politechnice wykłady ze "100 lat historii jazzu".. a
            pozostałych szufladek nie omawialiśmy zbyt szczegółowo.

pamietaj że z prespektywy B. Spears to i industrial i rock industrialny jest
            równie inspirujący i jakby wygląda jakoś tak całkiem podobnie..

zresztą czy to ma dla kogoś znaczenie poza paroma ortodoksami lub małolatami
            udającymi ortodoksów?

dla mnie nie ma żadnego
            • Gość: j Re: NIN Without Teeth !!!!!!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 25.04.05, 07:12
              pamietaj że z prespektywy B. Spears to i acid-jazz i acid-house jest
              równie inspirujący i jakby wygląda jakoś tak całkiem podobnie..
              tyle samo maja ze soba wspolnego industrial i industrial-rock.
    • Gość: alienfiend Re: Gary mówi, że dają czadu ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:23
      Gary Numan na swojej oficjalnej stronie zamieścił zdjęcie z TR i pochwalił NIN
      za świetny koncert.
      • Gość: j Re: Gary mówi, że dają czadu ;-) IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 25.04.05, 07:10
        no i git, wole Gary'ego niz Tręta, przynajmniej jest oryginalny
        • p.o.box.77 Re: Gary mówi, że dają czadu ;-) 28.04.05, 12:55
          O! słusznie. Gary jest lepszy, a co mu sie podoba to jego sprawa. zreszta mimo
          ze NIN nie lubie to na koncert bym sie wybral, na pewno atmosfera jest niezla (
          na scenie)
    • Gość: Jester Re: NIN With Teeth !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.05, 20:31
      Zapraszam na Launch Party "With Teeth"!

Wrocław - 2 maja, klub Diabolique, start godzina 19.

Klub Diabolique znajduje się przy placu Solidarności 1/3/5, wejście od ulicy
      Rybiej (www.diabolique.piwko.pl/), rzut kuflem od placu 1 Maja.

W planie imprezy: projekcje multimedialne, teledyski, muzyka NIN z With Teeth i
      nie tylko.

Zapraszam serdecznie.
    • negatywista Re: NIN With Teeth !!!!!!!! 02.05.05, 11:04
      Straszny zawód przeżyłem w związku z tą płytą. Jest po prostu cienka. Miałka,
      gładka i komercyjna. Spiral, Broken i Fragile - to jest to za co uwielbiałem
      NIN, ale widać to już przeszłość.
      • faustino Re: NIN With Teeth !!!!!!!! 04.05.05, 17:06
        Slucham od wczoraj. Powiem krotko - warto bylo czekac. Jest inaczej, jest
        ciekawie. Trudno wybracutwory ktore zapisuja sie w pamieci, bo po kazdym
        przesluchaniu jest to inny zestaw.

Teraz tylko czekam na kolejne single, lipiec i Brixton no i na nowa plytesmile
        • kszyrztow A ja słucham i słucham 06.05.05, 19:33
          I jestem w siódmym niebie-jak zwykle. Bo to jest tak że albo kochasz NIN za
          wszystko, albo po prostu nie. Ja mam to pierwsze.
          • Gość: tru Re: horrendalna klapa ! IP: *.pc.tek.pl 07.05.05, 17:52
            znowu te same chwyty i triki.rozczarowanie.brak emocji.klapa.
            • kszyrztow Re: horrendalna klapa ! 10.05.05, 15:36
              Gość portalu: tru napisał(a):

> znowu te same chwyty i triki.rozczarowanie.brak emocji.klapa.

No cóż, tak obiektywnie to może Trent nagrał lepsze płyty, ale subiektywnie to
              mi nie przeszkadza wcale a wcale. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka