Dodaj do ulubionych

Zamiast VH1 - MTV Classic

28.06.02, 19:08
od 30 czerwca znika telewizja VH1, pojawia si zamiast niej polskie MTV Classic.
I znowu dolina, będą puszczac muzyke w stylu Pink Floyd, Lady Pank- muzyke dla
ludzi w wieku 30-40 lat- moze przesadzilem, ludzie mlodsi tez takich zespolow
sluchają. Na VH1 w piątki wieczor byl zajebisty program z muzyką hard rockową i
wątpie czy w nowym programie znajdzie sie na to miejsce. Po vivie2 znika
kolejny program gdzie czasem puszczali jakąs fajną muzyke.
Chcociaz moze niepotrzebnie skreslam ten program na starcie, moze będą tam
jakies fajne programy( marzenia sciętej glowy)
moze kiedys doczekam sie polskiej MTV2smile))
pzdr
Obserwuj wątek
    • elojka Re: Zamiast VH1 - MTV Classic 29.06.02, 00:11
      super będzie - Budka Suflera i te tanga, bale i inne... wink)
      a tak na serio już to nie spodziewam się rewelacji. wolałabym, żeby mi
      podłączyli mtv|base
    • Gość: tomek Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: 62.233.169.* 29.06.02, 12:21
      munky napisał(a):

> moze kiedys doczekam sie polskiej MTV2smile))
      > pzdr

jeżeli będzie wyglądać jak niemiecka to się hard rocka nie doczekasz smile
      • Gość: Miecio Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 12:36
        Gość portalu: tomek napisał(a):

> munky napisał(a):
        >
        > > moze kiedys doczekam sie polskiej MTV2smile))
        > > pzdr
        >
        > jeżeli będzie wyglądać jak niemiecka to się hard rocka nie doczekasz smile

Jeśli istnieje MTV2 po niemiecku to ja jestem Kuba Wojewódzki.
        Ale czytałem gdzies ze sa przymiarki do MTV2 po polsku, tylko za ile lat to
        bedziesad

• Gość: static Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: *.icpnet.pl 29.06.02, 16:46
          Niemcy mają MTV2 POP.Nazwa mowi wszystko.....
        • Gość: tomek Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: 62.233.169.* 29.06.02, 19:29
          Gość portalu: Miecio napisał(a):

> Gość portalu: tomek napisał(a):
          >
          > > munky napisał(a):
          > >
          > > > moze kiedys doczekam sie polskiej MTV2smile))
          > > > pzdr
          > >
          > > jeżeli będzie wyglądać jak niemiecka to się hard rocka nie doczekasz smile
          >
          >
          > Jeśli istnieje MTV2 po niemiecku to ja jestem Kuba Wojewódzki.
          > Ale czytałem gdzies ze sa przymiarki do MTV2 po polsku, tylko za ile lat to
          > bedziesad
          >

cześć KUBA!
          • Gość: Figo Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.06.02, 12:05
            Tak jak myślałem - MTV Classic to po prostu kolejna edycja formuły "Złote
            przeboje" dla najmniej wymagających. Phil Collins (In The Air Tonight
            oczywiście), Paula Abdul (Rush, Rush oczywiście), REM (Losing My Religion
            oczywiście)... Co to ma z klasyką wspólnego? Klasyka popu może tak... Od VH 1
            różni się tylko etykietką. Ciekawe czy w nocy będą puszczać Friday Rock SHow
            Tommy'ego Vance'a? Chyba nie bo przecież masowy widz oczekuje czegoś przyjaznego,
            czegoś co zna i lubi... Do ch... z taką klasyką. Idę do Media Marktu coś sobie
            kupić na DVD...
            Jedyna nadzieja, że Hołdys cos ciekawego pokaże, ale też pewnie będą mu kazać
            trzymać się formuły, więc pewnie po paru edycjach sam zrezygnuje.
            • Gość: Figo Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.06.02, 12:10
              No i oczywiście ani słowa (albo nie zauważyłem wink o śmierci Johna Entwistle.
              Powinni od razu dla przywoitości puścić przynajmniej fragmenty The WHO z
              Woodstocku... Ale co to ma wspólnego z klasyką... Paula Abdul panie, to taaak...
              • munky Re: Zamiast VH1 - MTV Classic 01.07.02, 15:44
                no wlasnie, najbardziej zasmucil mnie fakt ze juz nie będzie Friday Rock Show
                sad((((
                pzdr
                • Gość: Xionc Re: Zamiast VH1 - MTV Classic - mile zaskoczony!!! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 02.07.02, 15:09
                  Tak, szkoda Friday Rock Show...
                  Ale poza tym jestem bardzo mile rozczarowany jest zajebiście, te stare polskie
                  teledyski z lat 80., aż się łezka kręci w oku...
                  • insultdog Re: Zamiast VH1 - MTV Classic - mile zaskoczony!!! 02.07.02, 17:25
                    Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Ale poza tym jestem bardzo mile rozczarowany jest zajebiście, te stare polskie
                    > teledyski z lat 80., aż się łezka kręci w oku...

no co ty? ja miałem nadzieję, że tego chłamu już nigdy nie ujrzę, wolę już popik
                    byłego vh1, poza tym oprócz friday rock show były też koncerty z
                    cykly "storytellers", chillout zone w nocy, behind the music... a teraz mamy
                    polski syf z lat 80-tych. Wrrrrr!
                    (a propos pauli abdul - właśnie leci, he he)
                    • Gość: Tomek Re: Zamiast VH1 - MTV Classic - mile zaskoczony!!! IP: 213.76.149.* 03.07.02, 09:09
                      > a teraz mamy
                      > polski syf z lat 80-tych. Wrrrrr!

He he - widziałem prehistoryczny teledysk zespołu Turbo do pieśni "Smak Ciszy",
                      który ostatnio emitowały chyba "Przeboje Dwójki" w roku pańskim 1984... W sumie
                      fajnie jest odświeżyć sobie te stare i zapomniane kawałki, ale niestety -
                      wszystko to jest na zasadzie totalnego misz-maszu, a powinno się to pogrupować w
                      jakieś sensowne bloki tematyczne. A tak to mamy Turbo, potem Paula Abdul, potem 3
                      piosenki REM, potem jakieś dyskotekowe badziewie z lat 90-tych, a potem na
                      dokładkę Iron Maiden. I jak się okazuje, wszystko da się upchnąć pod
                      szyldem "klasyka".
                      Ale przeżyłem też 2 miłe zaskoczenia - widziałem b. rzadki teledysk Rainbow do
                      piosenki "LA Connection", a także (co prawda o 8.00 rano) "Like A Hurricane"
                      Neila Younga z jakiegoś koncertu. Kiedy Hołdys będzie miał ten swój program - bo
                      może on pewne rzeczy jakoś uporządkuje...?

• Gość: Xionc Re: Zamiast VH1 - MTV Classic - mile zaskoczony!!! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 03.07.02, 09:24
                        A ja byłem zaskoczony wczorajszym zajebistym blokiem rockowym od 22.00. "Dream
                        Warrior" Dokkena to jest to !!
                    • Gość: Booya Re: Zamiast VH1 - MTV Classic - mile zaskoczony!!! IP: *.atomic.com.pl 03.07.02, 12:49
                      Behind the Music i Storytellers maja pojawic sie od wrzesnia,wiec nie narzekaj,
                      a stare, kiczowate teledyski polskie dzialaja jak miod na skolatane nerwy wielu
                      osob. Zmiany sa czasem dobre. Oby tak bylo i tym razem.
                      • insultdog Re: Zamiast VH1 - MTV Classic - mile zaskoczony!!! 03.07.02, 21:33
                        ja dzięki Bogu reprezentuję wyżowy rocznik '82 i nie muszę się uspokajać TYM.
                        nie chodzi mi o to, że taki kanał nie ma racji bytu - im więcej muzyki tym
                        lepiej, nawet takiej, zresztą może i tu coś da się zobaczyć, nawet czasem te
                        nieszczęsne polskie wypociny, dla uzupełnienia wiedzy. problem w tym, że ten
                        kanał zastąpił inny, wg mnie trochę jednak bardziej wartościowy dla wielu osób.
                        a tak w ogóle to najpierw zmieniłem kablówkę (na upc) i nie mam już mtv2 (a
                        lepszego kanału muzycznego w moim krótkim życiu nie uświadczyłem), potem zdjeli
                        bbc prime (bo "nie cieszył się zainteresowaniem klientów", zamiast tego jest
                        niemiecki zdf, który na pewno pobije rekordy oglądalności), potem viva2
                        zmieniła się w vive+ (nie to żeby była dużo gorsza, ale teraz nie wiem co kiedy
                        jest, niemieccy prezenterzy biegają, krzyczą coś, czeski film momentami), a
                        teraz to...
                        właśnie leci red red wine ub40, au!
              • Gość: maciek Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: 212.244.128.* 04.07.02, 08:57
                Gość portalu: Figo napisał(a):

> No i oczywiście ani słowa (albo nie zauważyłem wink o śmierci Johna Entwistle.
                > Powinni od razu dla przywoitości puścić przynajmniej fragmenty The WHO z
                > Woodstocku... Ale co to ma wspólnego z klasyką... Paula Abdul panie, to taaak..
                > .

W niedzielę, jeszcze na VH1 było sporo o The Who i o Entwistle.
    • Gość: taniej Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: 217.96.37.* 03.07.02, 10:51
      a u mnie w kablu cały czas leci VH-1
      tak jak lubię smile
      • Gość: Kosa Re: Zamiast VH1 - MTV Classic IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 21:52
        Jest to podobne, ale dlaczego nie równolegle? tylko zamiast???!
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka