pptaku 19.05.05, 20:04 czy moge liczyc na pomoc? poszukuje tzw muzyki w stylu irlandzkim lub szkockim ale takiej w wersji bardziej "udysckotekowionej" chcialbym sobie pociagnac z neta i wypalic płytke do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lecho Re: muzyka Irlandzka/szkocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:33 Ja p....lę ! O o cóż Ci chodzi człowieku o the Corrs czy Irish-elctro ? Odpowiedz Link Zgłoś
pptaku Re: muzyka Irlandzka/szkocka 23.05.05, 20:16 witam,ciesze sie ze mogłem liczyc na tak żywy odzew,tylko jedno-czy musze sie znac na muzyce zeby jej sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś
philo29 Re: muzyka Irlandzka/szkocka 19.05.05, 20:45 polecam Drumbru, dobr ajrisz folk zmieszany z muzyczna fantazja chlopakow z wysp, plyty powinny byc dostepne na ich stronie, www.drumbru.ie, tudziez wna stronie amazonu Dobrze graja, z reguly w pubach na zywo i wtedy jest niesamowicie, ale z plytki tez nie brzmia glupio, zlezy co kto lubi Aha...no i w gaeliku nie spiewaja, a to niewwatpliwie duzy plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: muzyka Irlandzka/szkocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:54 Ja tam lubię gaelic. Wówczas słucham sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
philo29 Re: muzyka Irlandzka/szkocka 20.05.05, 20:48 Slucham sercerm...dobre Milo slyszec...a swoja droga gaelic to bardzo pozyteczna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: muzyka Irlandzka/szkocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:45 Taaa, gdyby w Polsce mówiono po polsku a nie po polskiemu to wcześniej zdobylibyśmy niepodległość. Odpowiedz Link Zgłoś
philo29 Re: muzyka Irlandzka/szkocka 22.05.05, 16:46 Wez tez pod uwage jeden pozornie nieistotny fakt-tu, na wyspach, kultura wciaz nalezy do obszaru nieswtydliwego, takiego, ktory z odwaga i duma pokazuje sie swiatu. W Polsce...coz...kraina kompleksow, ksenofobii i zdziwaczen A ja tam kocham to, czego swiat pokochac nie chce...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: muzyka Irlandzka/szkocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:46 Ty też jesteś częścią tego świata, czy to ci się podoba czy nie. A myślę, że podoba. Pogues rulez !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: muzyka Irlandzka/szkocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:32 Ja w samochodzie słucham takiego pana co się Hevia nazywa. Jak najbardziej irlandzka muzyka, miła dla ucha. Jakiś czas temu (ok. 2-3 lata temu) jedna z jego piosenek (Tanzilla) podbijała nawet listy przebojów... Polecam Mada Odpowiedz Link Zgłoś
philo29 Re: muzyka Irlandzka/szkocka 25.05.05, 20:32 Oho...zabrzmialo groznie Podoba, podoba, tylko czasem boli...co? Ajrisz folk czasami zdaje sie byc idealnym panaceum...i niech ci bedzie, w gaeliku czy nie, wciaz jednakowo piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: muzyka Irlandzka/szkocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:21 Zapodaj adres e-mail to ci podeślę CD z irish MP3. Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
philo29 Re: muzyka Irlandzka/szkocka 25.05.05, 22:32 Ale tak zara, co? Wielki dziex, (jakis rewanzyk?) Tu jestem: philo29@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś