Gość: zdezorientowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 02:06 Na oficjalnych stronach ich dyskografia kończy się na koncercie w NY. Ale na stronach hmmm nieoficjalnych znalazłem też informacje o albumie PEARL. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: damian Re: Portishead IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:33 PEARL to nie Portishead,tylko zespołu ,który wydał płytę i się podszył pod Portishead.Na oficjalnej stronie kiedyś przed tym przestrzegali... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Portishead 24.05.05, 12:21 Płyta Pearl NIE jest autorstwa zespołu Portishead. W Rosji pojawiła się fałszywa płyta formacji PORTISHEAD pt. 'Pearl'. Zarówno zespół jak i przedstawiciele wytwórni płytowej Go! Beat wydali w tej sprawie oświadczenie, w którym stwierdzają, że produkt rozpowszechniany w Rosji nie ma nic wspólnego z grupą. Brzmi jak PORTISHEAD, na okładce widnieje logo zespołu i wytwórni, ale faktycznie nie wiele ma to wspólnego z prawdą. Okazuje się bowiem, że album jest skopiowanym materiałem formacji MANDALAY, zatytułowanym 'Empathy', oryginalnie wydanym w 1998 roku. PORTISHEAD przestrzegają przed kupnem trefnej płyty. Kiedy krążek pojawił się na rynku, pierwsze domysły w tej sprawie dotyczyły skradzionych i zbootlegowanych taśm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: Portishead IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:26 "Pearl" widziałem kilka lat temu na stadionie, w Wawie. Stara historia. Odpowiedz Link Zgłoś