Dodaj do ulubionych

Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skasuje;P

03.06.05, 09:48
www.liquidgeneration.com/quiz/rocker_quiz.asp
Skończyłem jako chromolony garażowniectongue_out Pzzynajmniej QOTSA mi grająsmile
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:02
      Jestem emo-rockersem. Słucham ponoć Sunny Day Real Estate i (aua, zabolało) Jimmy Eat World.
      • humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:18
        Jimmy Eat World? Widzę że nie tylko przy garażu muzyka jest dobrana idealniebig_grin
        • pagaj_75 Classic rocker! 03.06.05, 10:45
          Ha! Ponoć tradycjonalistom jestem. Słucham The Beatles, The Rolling Stones i
          ACePiorunDeCe (no jeden na trzy to i tak niezły strzał z ich strony).
    • polleke Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:44
      "You are the Hitler of music", he he.
      • pagaj_75 Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:45
        polleke napisała:

> "You are the Hitler of music", he he.

A cóż to niby oznacza?
        • polleke Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:47
          pagaj_75 napisał:

> > "You are the Hitler of music", he he.
          >
          > A cóż to niby oznacza?

Musiałbyś być, Pagaju, Indie Rockerem jak ja, żeby to zrozumieć tongue_out
      • braineater Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:51
        "You are an Indie Rocker. You enjoy (...) a crap, that nobody's ever hear off.
        (...) You are a music snob if there ever was one. In fact, you are the Hitler
        of Music. If anyone has audiacity to like a band, that you think sucks, you'd
        probably kill them."

Tyle,że w sumie bez odpowiadania na te 16 pytań wiedziałem że tak jestsmile
        Pozdrowieniasmile
    • nemrrod Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:46
      "You are an Emo Rocker (...) A bit of advice: get some balls".
      big_grin
      • mameluch Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 17:24
        ja tez emosmile i nie powiem zebym byl zaskoczonywink ja nawet Jimmy'ego lubie no!wink
    • homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 21:54
      A ja jestem heavy metalowcem. Słucham Metalliki, Slayera oraz Pantery. Bywało gorzej.
      • humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 11:30
        Bywało? Boje się sobie wyobrazićtongue_out
        • homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 15:51
          A to błąd wielki. Należy ćwiczyć wyobraźnię. Na starość będzie jak znalazł.
          • humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 15:58
            Jaką starość? Pierwsze słyszę.
            • homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 16:15
              Też kiedyś byłem taki hardy. To się nazywa etap zaprzeczenia.
              • humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 16:24
                Nieeeeee... to się nazywa etap sklerozytongue_out
                • homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 05.06.05, 13:31
                  ach, czyli też tak masz, że nigdy nie pamiętasz ile piw wypiłeś, więc pijesz kolejne, aby nie ryzykować?
                  • humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 05.06.05, 15:15
                    Nie, żołądek mi przypomina. Tyle że zdarza mi się spać dwa razy, bo zapominam że się właśnie obudziłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka