humbak 03.06.05, 09:48 www.liquidgeneration.com/quiz/rocker_quiz.asp Skończyłem jako chromolony garażowniec Pzzynajmniej QOTSA mi grają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:02 Jestem emo-rockersem. Słucham ponoć Sunny Day Real Estate i (aua, zabolało) Jimmy Eat World. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:18 Jimmy Eat World? Widzę że nie tylko przy garażu muzyka jest dobrana idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Classic rocker! 03.06.05, 10:45 Ha! Ponoć tradycjonalistom jestem. Słucham The Beatles, The Rolling Stones i ACePiorunDeCe (no jeden na trzy to i tak niezły strzał z ich strony). Odpowiedz Link Zgłoś
polleke Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:44 "You are the Hitler of music", he he. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:45 polleke napisała: > "You are the Hitler of music", he he. A cóż to niby oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
polleke Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:47 pagaj_75 napisał: > > "You are the Hitler of music", he he. > > A cóż to niby oznacza? Musiałbyś być, Pagaju, Indie Rockerem jak ja, żeby to zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:51 "You are an Indie Rocker. You enjoy (...) a crap, that nobody's ever hear off. (...) You are a music snob if there ever was one. In fact, you are the Hitler of Music. If anyone has audiacity to like a band, that you think sucks, you'd probably kill them." Tyle,że w sumie bez odpowiadania na te 16 pytań wiedziałem że tak jest Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
nemrrod Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 10:46 "You are an Emo Rocker (...) A bit of advice: get some balls". Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 17:24 ja tez emo i nie powiem zebym byl zaskoczony ja nawet Jimmy'ego lubie no! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 03.06.05, 21:54 A ja jestem heavy metalowcem. Słucham Metalliki, Slayera oraz Pantery. Bywało gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 11:30 Bywało? Boje się sobie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 15:51 A to błąd wielki. Należy ćwiczyć wyobraźnię. Na starość będzie jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 15:58 Jaką starość? Pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 16:15 Też kiedyś byłem taki hardy. To się nazywa etap zaprzeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 04.06.05, 16:24 Nieeeeee... to się nazywa etap sklerozy Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 05.06.05, 13:31 ach, czyli też tak masz, że nigdy nie pamiętasz ile piw wypiłeś, więc pijesz kolejne, aby nie ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nie wiem, czy nie było, ale najwyżej sie skas 05.06.05, 15:15 Nie, żołądek mi przypomina. Tyle że zdarza mi się spać dwa razy, bo zapominam że się właśnie obudziłem. Odpowiedz Link Zgłoś