Dodaj do ulubionych

jebać sesję, jebać

04.06.05, 15:32
po cholere to cos? bez tego studia sa takie fajne. a ja mam za rowne trzy
godziny zaliczenie z cywila i nic nie umiem. w dodatku meczu nie obejrze!
szykuja sie trzy poprawki we wrzesniu, potem warunki. ale co tam, juz za
kilkanascie dni wakacjebig_grin tym optymistycznym akcentem koncze i sprobuje
cokolwiek z tych nudow zapamietac.
Obserwuj wątek
    • humbak Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 15:35
      Eeeeeeeeeee... ja po prostu jeszcze nic dziś nie zrobiłe... tyle że zaraz skoryguję moją postawę i wezmę się za projekta. Trza jednak coś robić, bo by nudno było... powiedzmysmile
      • mameluch Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 15:37
        humbak napisał:

> Trza jednak coś robić, bo by nudno było... powiedzmysmile

ja uwielbiam nude! to najprzyjemniejsza (no prawiewink rzecz jaka mozna robic i w
        niej najlepiej (no prawiewink sie realizuje!smile sesja sux ziąąąą!
        • humbak Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 15:48
          No cóż. Może to zabrzmi jak herezja, ale i tak wole playoffs od regular seasontongue_out
          • mameluch Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 15:57
            jedyne co w nich dobre, to to ze koncza sezonsmile nic to, ze pozniej dwa miesiace
            zycia z perspektywa 3 poprawek. do wakacji moich chyba jeszcze 19 dni!smile
            • humbak Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 16:01
              Ja też coś koło tego. A poprawki mają to do siebie że nie zawsze jest ich tyle na ile człowiek czekawink
              • mameluch Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 16:11
                u mnie i tak jest juz niezle, jeden egzam udalo sie zdac pare dni temubig_grin plan
                minimum wykonanywink
                • humbak Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 16:25
                  No ślicznie. Ino tak dalej.
                  • maff1 Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 23:32
                    nuda - co to takiego?
                    Dunbar (ten z paragrafu 22) lezał całymi dniami bez ruchu na łózku w szpitalu -
                    bo w ten sposób przedłuzał sobie zycie! i to ma byc nuda?
                    sami sprawdzcie.
                    • humbak Re: jebać sesję, jebać 04.06.05, 23:39
                      Zwiotczenie a potem zanik mięśni. W perspektywnie kompletny brak możliwości poruszania się, do tego problemy z krążeniem... chyba jednak nie sprawdzębig_grin
    • grimsrund Re: jebać sesję, jebać 05.06.05, 19:22
      Trzy paski poparcia dla tego pana smile))
      • mameluch Re: jebać sesję, jebać 05.06.05, 19:30
        udalo mi sie cudem (chyba wiadomo jakimwink zaliczyc cwiczenia z cywilasmile jeszcze
        tylko trzy egzaminy do zawalenia i szlusswink
        • humbak Na pohybel sceptykom! /bt 06.06.05, 08:24

• mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 13:58
            eee, taka chorobawink
            o 17:15 pierwszy z egzamow do uwalenia. trzymac kciuki zeby udalo sie sciagnac,
            czy zeby zdarzylo sie cokolwiek, co mogloby zmienic w jakis niewytlumaczalny
            sposob moja pustke w glowie w przepiekna trojczyne w indexikuwink
            • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:01
              Iiiii tam. Ja dziś uwaliłem kolosa, wczoraj egz.... ale ja im next łik pokażę. Nie dam się łatwo. Właśnie do roboty siadamtongue_out
            • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:02
              Acha, 3mam kciuken wolnewink
              • ilhan Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:13
                Powodzenia chłopaki. Ja mam jutro kolokwium i dwie zerówki - wszystko ciągiem.
                Do tego anulowali mi zwolnienie z egzaminu, wyobrażacie sobie?
                • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:42
                  Jak w tytule wątkuuncertain Również życzę powodzenia i na złość przesądom dziękuję z Twoje życzenia.
                • cze67 Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:42
                  ilhan napisał:

> Powodzenia chłopaki. Ja mam jutro kolokwium i dwie zerówki - wszystko ciągiem.
                  > Do tego anulowali mi zwolnienie z egzaminu, wyobrażacie sobie?

Mnie się to w głowie nie mieści! Jak można!!! Szok normalnie.

Idę gdzieś się przejść, żeby chociaż trochę ochłonąć...
                  • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:45
                    Wyczuwam lekką nutkę złośliwości... a może się mylę?smile
                    • cze67 Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:47
                      humbak napisał:

> Wyczuwam lekką nutkę złośliwości... a może się mylę?smile

Panie humbak, nigdy, powtarzam: NIGDY nie bywam złośliwy!

A teraz idę się przejść, żeby ochłonąć jeszcze bardziej...
                      • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 14:49
                        Przyjąłem. Polecam wejście w strumień lodowatej wody... np takie z zepsutego hydrantu lub kranusmile
                        • mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 20:47
                          wrocilzem. cholera, mial byc test, caly rok mowil ze bedzie test, a tu kurwasz
                          opisowe daluncertain cos tam szrajbnalem, ale bardzo watpie czy na wymarzona przepiekna
                          trojczynesad
                          • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 22:29
                            No żesz... FAK...uncertain Mnie dziś też prowadzący wkurzył, także jednoczę się z Tobą w bólu. Damy im jeszcze popalić Mamewink
                            • mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 09.06.05, 22:35
                              humbak napisał:

> Damy im jeszcze popalić Mamewink

we wrzesniu to sie nie pozbieraja po spotkaniach ze mnawink
                              • ilhan Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 14:58
                                Ej ziomy, dzisiaj rano mikroekonomia oddana po połowie czasu i 5.5 <palacz>
                                Dwa pozostałe to się zobaczy.
                                • mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 15:02
                                  ilhan napisał:

> Ej ziomy, dzisiaj rano mikroekonomia oddana po połowie czasu i 5.5 <palacz>

mam rozumiec ze to 5.5 to punkty, powiedzmy 5.5/20, a nie ocena?wink bo ja calkiem
                                  w kompleksy wpadne!smile muzyczne pielegnuje codziennie, a tu jeszcze naukowewink
                                  • ilhan Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 15:16
                                    mameluch napisał:

> ilhan napisał:
                                    >
                                    > > Ej ziomy, dzisiaj rano mikroekonomia oddana po połowie czasu i 5.5 <p
                                    > alacz>
                                    >
                                    > mam rozumiec ze to 5.5 to punkty, powiedzmy 5.5/20, a nie ocena?wink bo ja calkiem w kompleksy wpadne!smile muzyczne pielegnuje codziennie, a tu jeszcze naukowewink

Yyy. Nie no, oczywiście, punkty, tak, zdecydowanie, dlaczego pomyślałeś że to mogła być ocena?
                                    big_grin
                                    • mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 15:17
                                      a cholera wie jak na tym esgieha oceniaja czy punktujawink ja znam tylko dwie
                                      oceny - 2 w pierwszym terminie i 3 w poprawcewink
                                      • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 15:44
                                        No mnie cfaniaczek fpuścił w kanał. PISAĆ W OGÓLNOLUDZKIEJ SKALIsmile
                                        • ilhan Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 16:09
                                          humbak napisał:

> No mnie cfaniaczek fpuścił w kanał. PISAĆ W OGÓLNOLUDZKIEJ SKALIsmile

Powiem Ci w tajemnicy, że to było w ogólnoludzkiej, ale nie mów nic Mameluchowi, ok?
                                          • mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 16:15
                                            ha! nie zastosowales ogolnie przyjetej formuly <priv-(nick): (tresc)> (czy jak
                                            to bylo?smile i wszystko sie wydalo!!!smile wiesz, ja 22.VI mam egzam z ekonomii, wiec
                                            niesmialo sugeruje ze moglbys go za mnie zdacwink
                                            ale na razie prawo karne i sie zmywac pora do nauki, bo znow wyjdzie jak
                                            zawszewink bedzie mameluch w wersji hiszpanskiej z mistrzostw wszelakichwink
                                            • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 17:12
                                              No tak... a więc jednak Iluś jest po prostu kurturarny i nie chciał kumpla załamywaćsmile Przeszło mi to przez myśl, ale że dziś pesymista (na pohybel mi) to odrzuciłem tą wersję. Swoją drogą fajnie u nas jest bo generalnie oceny 5.5 nie ma, ale nowoobrany rektor je stawia. Bo niby co mu zrobią?wink
                                              • mameluch Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 17:17
                                                u mnie chyba nie masad kolezanka dostala tylko kiedys 5!, ale to u takiego
                                                fajnego pojechanego goscia (ktory rok temu troche po chamsku mnie uwalil,
                                                szczegolwink, wiec liczy sie troche mniejwink aha, dostala jeszcze wtedy buzi w reke
                                                i przed ludzmi czekajacymi w kolejce zostala przedstawiona jako wzorsmile jak to
                                                dobrze ze ja sie tak dobrze nie uczewink
                                                wlasnie, mialem sie uczyc...
                                                • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 17:44
                                                  U nas był taki jeden na mechanice budowli. Facet mu kazał chyba na nasz wykład przyjść żeby pokazać jak to koleś zdał egzamin. Nie miał zbyt dziarskiej minysmile
                                • humbak Re: Na pohybel sceptykom! /bt 10.06.05, 15:43
                                  Iluś, po raz pierwszy mnie realnie wkurzyłeśbig_grin
                                  A poważnie: no to gratulują Panu
    • tomash8 Re: jebać sesję, jebać 10.06.05, 23:22
      A ja dzisiaj chyba oblałem sobie Podstawowe Technologie Metali big_grin Panu
      profesorowi odbiło i kazał wymienić temperatury topnienia poszczególnych
      pierwiastków - co za kretynizm:[(po c...o mi to jak to jest w każdych jednych
      tablicach, ehhh)
    • mameluch Re: jebać sesję, jebać 13.06.05, 14:30
      zdalem, <brzydkie slowosmile>, zdalem!smile)) jeszcze jeden egzam (ekonomia, zaprasza
      do Olsztyna oblatanych w tej dziedzinie na 22.VI, zapewniam - wikt i opierunek,
      wymagam - 3 w indexiesmile i wyniki z zawalonego cywilasmile ale beda tylko gora dwie
      poprawki!smile))
      • aasiek Re: jebać sesję, jebać 13.06.05, 14:54
        Z tym wiktem i opierunkiem to lipa - najwyżej w zimnej piwnicy Was ugości ;P
        A tak serio, once again gratuluję smile
        • mameluch Re: jebać sesję, jebać 13.06.05, 15:17
          a czy Ty dla mnie jakis egzam zdawalas?;P zapraszam na poprawe cywila we
          wrzesniu, wszelkie wygody Ci zapewniesmile
          dzieeeekismile
          • ilhan Re: jebać sesję, jebać 13.06.05, 15:18
            Gratuluję Mameluchu. Jak masz jakieś pytania z ekonomii, to wal na priv. (Żeby publicznej kompromitacji nie było).
            • mameluch Re: jebać sesję, jebać 13.06.05, 15:20
              okiejsmile mam jakis zestaw 50 pytan, jak jakies kłeszciony sie pojawia to
              spodziewaj sie zarzucenia skrzynismile dziekismile
          • aasiek Re: jebać sesję, jebać 13.06.05, 15:41
            mameluch napisał:

> a czy Ty dla mnie jakis egzam zdawalas?;P zapraszam na poprawe cywila we
            > wrzesniu, wszelkie wygody Ci zapewniesmile

Zastanowię się smile
    • dziewczyna_mickiewicza anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))) 13.06.05, 15:58
      elo ziomalewink))
      niniejszym oglaszam, ze udalo mi sie zaliczyc anatomie (czworeczka, jak by nie
      bylotongue_out). gratulacje przyjmuje w terminie pozniejszym, jako ze teraz ide sie
      najebactongue_outPPP
      • aasiek Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 13.06.05, 16:26
        No brawooooooooooooooooo!!!!!!!! Gratuluję już teraz, zawsze zdążysz odebrać wink
        • grimsrund Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 13.06.05, 16:46
          Zbiorowe gratulacje dla młodzieży smile)

• pagaj_75 Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 09:40
            grimsrund napisał:

> Zbiorowe gratulacje dla młodzieży smile)

Ech, te studenckie problemy, nie? smile Zupełnie już zapomniałem jak to jest.
            • mameluch Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 10:08
              oddzial geriatryczny pietro wyzej;P
              • dziewczyna_mickiewicza Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 13:37
                smile)))
              • glebogryzarka1 Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 18:46
                > oddzial geriatryczny pietro wyzej;P

Już idę. Pagaj obiecał mi tytanową sztuczną szczękę.
                • mameluch Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 21:13
                  łaaaał, i bedziesz mógł dorabiać jako dziadek do orzechów?wink cholera, to ja też
                  już nie chcę studiowaćwink
      • mameluch Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 13.06.05, 17:05
        dziewczyna_mickiewicza napisała:

> (czworeczka, jak by nie bylotongue_out)

cos krecisz, nie ma takich ocenwink
        a to juz koniec sesji? to ja Cie zobowiazuje do obowiazkowego najebania sie
        wkrotce przy komisji czatowejsmile niezapomniane przezyciewink tylko nie wpadnij w
        jakis ciag, zebys na tyle przytomna byla, zeby pamietac ze pod koniec miesiaca
        cos Cie jeszcze czekawink
        i niech beda kongratulacjesmile
        • dziewczyna_mickiewicza Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 13:39
          niestety, jestem dopiero w polowie... za tydzien kinezjologia, za dwa tygodnie
          biofizyka (fuj! fuj! fuj!)
          tak wiec komisja czatowa bedzie musiala poczekac - tym bardziej, ze zaraz po
          biofizyce ryan, pozniej jedne warsztaty, praktyki, drugie warsztaty...
          wrzesien, jak nic, to najwczesniejszy termintongue_out
        • sloggi Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 14.06.05, 21:17
          W kwestii tytułowego "jebania" - to jest to najdłuższy akt forumowy jaki dane mi
          było obserwowac.
          • ihopeyouwilllikeme Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 15.06.05, 09:28
            Ja mam pojutrze ostatni egzamin, i tak już cholernie mi się nie chce nic robić
            ( pierwsze trzy do przodu smile))) że chyba se na wrzesień zostawie big_grinbig_grin
            • mameluch Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 15.06.05, 09:56
              no i prawidlowo! przeciez przyjemnosci trzeba dawkowacwink
              ja mam ostatni za tydzien. ale mi nigdy nic sie robic nie chcewink zmusic sie
              bedzie trzeba znow, ten ostatni raz przed wrzesniemwink
              • dziewczyna_mickiewicza Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 15.06.05, 12:24
                wyglada na to, ze to ja sie najdluzej bede meczyc, bo moj ostatni dopiero 29...
                • ihopeyouwilllikeme Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 17.06.05, 12:32
                  Trzy plus, moi państwo, trzy plus smile))) Wakacje mode : on smile)))
                  • mameluch Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 17.06.05, 12:40
                    no gratulujesmile)) maj Low wlasnie tez zdala ostatni egzam (4, Kujoneczkasmile i tez
                    ma wakacje, a ja ostatni mam w srode. Ajhołp, jakis wrzesien? czy na czysto?
                    kurcze, u mnie to chyba niemozliwesad
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 17.06.05, 16:53
                      gratulacje dla ajholpasmile))
                      mame, bede trzymac kciuki w srode (jesli bede w stanie cokolwiek utrzymac
                      cokolwiek po imprezie pt. oblewanie kinezjologii...)
                    • ihopeyouwilllikeme Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 18.06.05, 10:39
                      > Ajhołp, jakis wrzesien?

Stary, jaki wrzesień ? big_grinbig_grin Wrzesień nie istnieje big_grinbig_grin Sierpień będzie trwać
                      dwa miesiące big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

> a ja ostatni mam w srode.

Trzymamy kciuki !! Niech żyje brak września !! big_grinbig_grin
                      • mameluch Re: anaaaaaaaaaaaaaaaaaatomiaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)) 18.06.05, 23:47
                        ja tam nie uznaje sesji bez poprawekwink chociaz nie, jedna taka mialem kiedyssmile
                        ale wynik i tak 2:1, z wielkimi szansami na 3:1 w najblizszych dniachwink a nawet
                        4:1, jesli brac pod uwage przedmiotywink
    • mameluch jako że tradycja rzecz święta... 20.06.05, 23:29
      ...cywila mam na wrzesieńuncertain połowę roku uwalił (czyli circa 150 osób), czyli jak
      na tego gościa nie jest źle - rok temu było chyba 80% i ok.70 osób na warunek
      potem. niektórzy to chyba mają problemy z głową albo inną częścia ciała i tak
      się mszczą na młodych i pełnych sił witalnych studentachwink
      w środę na drugą nóżkę - ekonomiauncertain
      • aasiek Re: jako że tradycja rzecz święta... 20.06.05, 23:46
        Tradycjonalista się znalazł... Do roboty, żeby tej drugiej nóżki nie było! wink
    • mameluch Re: jebać sesję, jebać 22.06.05, 09:50
      to lecę na ostatni egzam, nawet garniuturek już założony;P Ilhan, przyjeżdżaj,
      za godzinę się zaczyna!smile
      • ilhan Re: jebać sesję, jebać 22.06.05, 10:06
        Sorry stary, ale ja mam o 15.20 mój ostatni indifferent
        Powodzenia!
        • mameluch Re: jebać sesję, jebać 22.06.05, 12:59
          wrociłemsmile głupie było, trochę nie to czego sie uczyłem, ale test w większości,
          więc mam n******e że choć te 9pkt. zbiorę i słabą trójczynę wyrwę, choć cieżko
          prorokowaćsad
          jakbym się sprężył baaardzo na kawałek Twojego bym zdążył, ale pewnie nie masz
          nic z moich dziedzin (sport (zresztą sam byś sobie poradził, chyba że w siatce
          mógłbym podpowiedziećsmile, farum GW, spanie w środku dnia i kilka innych równie
          interesującychsmile
          powodzeniasmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka