Dodaj do ulubionych

Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 10:12
Może wzorem koleżeństwa z forum Towarzyskie- spotkamy sie pewnej pieknej
soboty i powymieniamy się wrażeniami muzycznymi. Oczywiscie byłoby to na duzo
wyższym poziomie (bez narkotyków- blee, jak ktos ciekawe niech poczyta wątek
PIPA na towarzyskim) bo przecie my ludzie kultury są.
Chyba wchodziłaby w rachube tylko nasza stolyca bo na srodku jest. Jest tu
pary warszawiaczków to znalezliby jakąs fajną knajpke do spokojnego
wgłębiania się w dżwięki muzyki. Penie każdy znalazłby z kims cos do
posłuchania. Ja bym np. mógł posłuchać z teddym polskiego rocka lat 80-tych
(mam pare perełeksmile, z jaśkiem666 metalu (najlepiej szlachetnego- złoto,
srebro), z malliną Cult (moze by mnie przekonała), z gregiem Lenny Valentino
(trza chłopa naprostować), Jack- Xymox..... oj co ja Was bede wszystkich
wymieniałsmile
Nawet posłuchałbym Agusi Chylińskiej z clio i jej rodziną (nawet wyszczekanym
bratemsmile a przy okazji mozna by przeprowadzić te wyboru miss forum, no i
przeprowadzi chrzest paru nowych twarzy (kadriana i miotka7 pewnie na to
czekająsmile.
Nad ranem moglibyśmy jeszcze posłuchać płyt chodnikowych -kto miałby ochotesmile
Jest ktoś chętny?
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 12:28
      już by cie malina do gramofonu dopuściła....
      • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 12:59
        Wchodzę.
      • Gość: kugel Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.icpnet.pl 27.07.02, 06:21
        To moze i ja sie zjawie, jako zjawa z zaswiatow? Jesli w warszawie, to
        podpowiem, ze niedawno bedac tam na goscinnych wystepachsmile odkrylem nowy fajny
        klubik na powislu. Nazywa sie Aurora, miesci ok. 40-50 osob, wlascicielem jest
        kurzyca, z ktorym monzaby sie latwo dogadac(tak sadze). Jako kapele
        przygrywajaca i jednoczesnie element "profesjonalistyczny" proponuje zespol
        Meble - Pawel Dunin-Wasawicz zamiast leszczasmile) Obiecuje, ze przywioze ze soba
        tylko jedna plytesmile)oraz teledysk na kasecie wideo, z utworem nowa aleksandria,
        aby udowodnic, ze mam racjesmile)"rzeznia" jest wlasnie w tym klipiesmilepozdrawiamsmile
        znow nie zalogowany mkdsmile
    • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 13:40
      a skad wezmiemy gramofon?Ja chetnie smile)
    • miotka7 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 13:43
      Co miałeś ma myśli pisząc "chrzest"?Golenie głowy,tarzanie w pierzu,picie
      piekielnych trunków?mam jak najgorsze wpomnienia,do tej pory mam koszmary po
      licealnym "wprowadzeniu".Jestem z okolic W-wy więc pomysł mi odpowiada.Ale po
      10 sierpnia.
      • jasiek666 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 15:24
        miotka7 napisała:

> picie
        > piekielnych trunków?

piekielne trunki wskazane jak najbardziej.
        niekoniecznie w ramach "chrztu".
    • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 14:06
      stolica bo na srodku jest.....jak dla kogo..sad
      • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 14:08
        mallina napisała:

> stolica bo na srodku jest.....jak dla kogo..sad

Może Mieciowi (jako szczecinianowi) chodziło o stolicę ale tą dla Szczecina
        sprzed 1945 roku? Czyli (dla młodszych) o Berlin.
        • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 14:12
          zdecydowanie brzmi to lepiejsmile chcoiaz tez daleko..
          ale w okolicach warszawy to bede nie wczesniej niz we wrzesniu..
          • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 14:14

A moze niech kazdy napisze jakie miejsce mu pasuje .
            • jasiek666 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 14:18
              kadriana napisała:

> A moze niech kazdy napisze jakie miejsce mu pasuje .

jezeli wrócą te cholerne upały to najchetniej Władywostok albo Nowosybirsk.
    • Gość: As Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.vline.pl 24.07.02, 14:16
      Pomysł ciekawy. Tylko jak rozwiązać kwestię identyfikacji?
      • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 14:23
        A myślisz ,że ktoś podszyje sie po Ciebie?
        • Gość: ugugunan ID... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 24.07.02, 15:00
          Witam!

Proponuje wprowadzić identyfikatory, które osobiście zaprojektuję i roześle do
          Waszych skrzynek... Będą nie do podrobienia, chyba że któreś z Was je
          rozpowszechni... Cholera - ciężki orzech do zgryzienia... *-)

P.S. Zgłaszam swój akces... Nie miałbym daleko...
        • Gość: As Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.vline.pl 24.07.02, 15:05
          kadriana napisała:

> A myślisz ,że ktoś podszyje sie po Ciebie?

Nieee...
          Ale ja mógłbym sie pod kogoś podszyć i co wtedy ?
        • miotka7 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 15:07
          Wróg tylko czycha na chwilę słabości z naszej strony.Musimy opracować niezwykle
          skomplikowany szyfr i tajemne powitanie,aby nikt nawet talibowie z Klewek nie
          mogli przeniknąć w szeregi tej niezwykle ważnej ,z punktu widzenia obronności
          naszego rodzimego przemysłu muzycznego,grupy.
      • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:56
        Gość portalu: As napisał(a):

> Pomysł ciekawy. Tylko jak rozwiązać kwestię identyfikacji?

Nie wiem jak Wy ale ja mam wyobrażenie paru osób. Weżmy takiego jaska666- czuje
        ze gosciu jest pióraczem. Albo teddy to luzak na maxa w leninówce. Z kolei
        cze67 to 35-letni młodzieniec z filozoficzną twarzą. A nefil ubiera się na
        czarno.
        Na temat wyglądu pań się nie wypowiadam ale czuje ze clio ma dwie kitki ze
        wstążkami.
        • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 22:56
          Gość portalu: Miecio napisał(a):

Albo teddy to luzak na maxa w leninówce.

Dobrze, mogę zmienić imidż na taki wedle Twojego życzenia. A teraz już poważnie:
          termin wrześniowy jest chyba optymalny. Miejsce w Polsce dowolne. Jeżeli poza
          Warszawą, to zawsze mogę np. kogoś też zabrać po drodze.
          Jeżeli Wa-wa to niegłupim pomysłem byłoby zarezerwowanie jakiegoś pubu only for
          us i zapewnienie sobie przychylności DJ-a (oby nie był to DJ Leszczu). Nie
          obraziłbym bym się też gdyby zagrała jakaś kapela, która pogodziłaby nas
          wszystkich (a więc jajcarska, np. Po Prostu czy mniej znany ale godny poznania
          Plemnik).
          • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 23:09
            Wawa spoko i Santor zaśpiewa. A mnie się nie da podrobić i o to się nie boję. smile
        • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 23:49

> Gość portalu: As napisał(a):
          >
          > > Pomysł ciekawy. Tylko jak rozwiązać kwestię identyfikacji?
          >
          >
          > Nie wiem jak Wy ale ja mam wyobrażenie paru osób. Weżmy takiego jaska666-
          czuje
          >
          > ze gosciu jest pióraczem. Albo teddy to luzak na maxa w leninówce. Z kolei
          > cze67 to 35-letni młodzieniec z filozoficzną twarzą. A nefil ubiera się na
          > czarno.
          > Na temat wyglądu pań się nie wypowiadam ale czuje ze clio ma dwie kitki ze
          > wstążkami.

A Greg, jak napisał w innym wątku, ma 27 lat.
        • jasiek666 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 09:44

> Weżmy takiego jaska666- czuje
          > ze gosciu jest pióraczem.

masz nosa, Mieciu.
    • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.07.02, 23:56
      no..jednak stanie na tej warszawie..sad
      jak tak mieciu snuje te swoje wyobrazenia to az strach czlowieka sciska
      smile))))))))

greg to taki mlodziak z ciebie?smile)))

jasiek sam napisal ze jest szczuply a reszta mojego diabolicznego opisu sie nie
      zgadzala wiec bym go napewno rozpoznala..innych chyba tez..w koncu ma sie ten
      instynkt kobiecy..
      smile
      • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.07.02, 10:49
        mallina napisała:

> jak tak mieciu snuje te swoje wyobrazenia to az strach czlowieka sciska
        > smile))))))))
        Mieciu ma może kulę czarodziejską i wszystko widzi i wie wszystko smile))
        Mieciu! Zdradż nam wiecej tajemnic!smile

• Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 12:51
          Gość portalu: kadriana napisał(a):

> Mieciu ma może kulę czarodziejską i wszystko widzi i wie wszystko smile))
          > Mieciu! Zdradż nam wiecej tajemnic!smile
          >

Pewne rzeczy zachowam dla siebie lepiej bo az sam jestem zdziwionysmile
    • trueblue Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 00:22
      A krytykujący Jarocin też moga wstąpić?
      • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 00:24
        trueblue napisała:

> A krytykujący Jarocin też moga wstąpić?

Ależ oczywiście.
        • vulture AKCJA IDENTYFIKACJA 25.07.02, 00:36
          Jejku, ciekawe, jak mnie sobie wyobrażają niektórzy - aż strach pomyśleć...
          wstążki we włosach... cekiny... kabaretki.. AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
          • jmarr Re: AKCJA IDENTYFIKACJA 25.07.02, 11:12
            vulture napisał:

> Jejku, ciekawe, jak mnie sobie wyobrażają niektórzy - aż strach pomyśleć...
            > wstążki we włosach... cekiny... kabaretki.. AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Tylko ubierz się tak żebyśmy mogli odróżnić Cię od Clio (te wstążki...hmmm...)
            • gregkor Re: AKCJA IDENTYFIKACJA 25.07.02, 11:31
              A czy zaprosilibyście, nie lubianego Jazzmana gregkora? Wtedy jednym z wątków
              imprezy byłoby pojednanie forumowiczów. A tak naprawdę to niezły pomysł. A może
              ktoś ma duż chatę?

pozdr
              • Gość: As Re: AKCJA IDENTYFIKACJA IP: *.vline.pl 25.07.02, 11:44
                gregkor napisał:

> A czy zaprosilibyście, nie lubianego Jazzmana gregkora?

Pod warunkiem że nie uprawiałby nachalnej, projazzowej propagandy.
                • gregkor Re: AKCJA IDENTYFIKACJA 25.07.02, 12:39

> Pod warunkiem że nie uprawiałby nachalnej, projazzowej propagandy.

Nigdy takiej nie uprawiałem. Ale o.k. niech będzie. Swoją drogą ja też lubie
                  rock, a tym bardziej lubię towarzystwo kolesi słuchających niezłej muzyki i
                  żłopiących piwo. (swoją droga jak sie pisze żłopać)

pozdr
            • vulture Re: AKCJA IDENTYFIKACJA 25.07.02, 14:45
              Ja nie mam tatuaży z Chylińską i nie będę niósł flagi "Agusia kochamy cię".
    • behemod Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 11:47
      Od razu sprostowanie w kierunku Miecia:moj drogi-Warszawa nie nalezy na srodku
      Polski!Rozumiem,ze miala byc taka swobodna metaforkasmile
      Choc pojawiam sie tu rzadko chetnie poswiecilbym wieczor na delektowanie sie
      muzyka.Tak wiec jestem za!
      Pasowalaby mi Warszawa,ale o ile wiem to nie ma takiego lokalu,w ktorym moznaby
      bylo puszczac swoje plytki.No chyba,ze ma ktos jakiegos znajomego.Zawsze mozna
      isc na trawkez wlasnym sprzetem,prawda?
      Co do identyfikacji...Bralem juz udzial w zlocie forumowiczow(tj.plazowiczow) i
      odbywalo sie to tzn.to rozpoznanie....hmmm...bez slowsmileByl ustalony lokal i gdy
      wchodzilo sie do niego od razu po skupionych na tobie oczach mozna bylo
      rozpoznac,ze to amatorzy forum GW.Zawsze tez mozna przyjsc z tabliczkami
      zawieszonymi na szyismile
      Mnie pasowalby wrzesien wszak kiedys trzeba wyjechac na wakacje.Ile plytek
      mozna by bylo przyniesc?
    • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 12:53
      Jestem ciekaw czemu greg sie nie wypowiada- boi sie ze zostanie gospodarzem?!
      • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:14
        Jednym z punktów programu byłoby odgrywanie scenek z klipów. Ja np. mogę
        odegrać Ashcrofta z "Bitter sweet symphony" Verve, Jasiek na pewno chętnie
        obrobi sejf jak "Dżudys Prajst" a do odegrania KOMBI pewnie będą chętni wszyscy.
        • buh Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:22
          a można przynieść Ściankę?
          • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:28
            Można przynieść Ściankę, ale żeby nas nie sterroryzował Gang Marcela. Może być
            ostro.
          • Gość: As Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.vline.pl 25.07.02, 16:33
            buh napisał:

> a można przynieść Ściankę?

Nie wiedziałem ze to ma być na świeżym powietrzu a nawet jeśli to po coż mamy
            się izolować od innych ?
            • buh Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:39
              będziemy się wspinać na wyżyny wink
              • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:40
                to moze jednak spotkanie w gorachsmile))
                • buh Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:53
                  W Tarnowskich Górach
                  • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:55
                    smile))
                    osobiscie byloby mi to bardzo na rekesmile

mysle ze osoba ktora bedzie miala najdalej do miejsca spotkania powinna zostac
                    jakos uprzywilejowanasmile))))
                  • buh Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 16:57
                    ja proponuję abyśmy zrobili imprezę objazdową. Wtyczymy trzy miasta, która utworzą trójąt i trzy pierwsze soboty poświęcimy na odwiedzenie wybranych miast. trzeba tylko wziąć jakiś dobry dance, żeby było słychać jak będziemy nadjeżdżać.
                    • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 17:05
                      Weźmiemy manekina, przebierzemy za Irenę Santor i pomalujemy farbą
                      fosforyzującą. Wtedy będzie nas również widać.
      • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 17:32

> Jestem ciekaw czemu greg sie nie wypowiada- boi sie ze zostanie gospodarzem?!

Oj, uważaj, żebyś Ty nie został gospodarzem, masz przecież ku temu pewne
        możliwościwink, he, he...
        • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 18:29
          Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: Miecio napisał(a):

> Oj, uważaj, żebyś Ty nie został gospodarzem, masz przecież ku temu pewne
          > możliwościwink, he, he...

Bardzo śmiesznesmile))
          • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 18:31
            bardzo trafne spostrzezenie smile))))
    • Gość: greg 31 sierpnia,28 września, 9 i 30 listopada w Wawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 17:04
      Mam ciekawą propozycję dla osób lubiących gotyk, nową falę, awangardę, new
      romantic i podobne. Organizuję cztery ciekawe (mam nadzieję) imprezy w
      Warszawie.
      9 listopada w "PAragrafie 51"-minifestiwal muzyki mrocznej i niepokojącej, z
      udziałem Lorien, Thule, Erydan (ex-Annalist), być może Variete lub Daimonion.
      POza tym będzie oczywiście muzyka z płyt, z przewagą lat 80-tych: od Bauhausu,
      przez Cure i The Cult, do Duran Duran i Visage.
      30 listopada w klubie "JAzzgot" koncert grup Quarter i Judy 4, grających zimną,
      eksperymentalno-elektroniczną muzykę. Oba zespoły związane są z wytwórnią Vivo
      (www.vivo.pl) i po koncertach będzie można posłuchać muzyki z tej wytwórni.
      31 sierpnia w klubie "Iguana BAr"-The LAst Day Of Summer z muzyką The Cure z
      płyt i animacjami na telebimach, zaś 28 września w "Jazzgocie" Cure Party 2
      (pierwsza, bardzo udana impreza była 1 czerwca), tez z muzyką z płyt i
      koncertami Thule i Eva.
      Kto z forum będzie chciał wpaść, proszę o info, wpiszę na listę gości.
      • vulture greg 25.07.02, 17:10
        A możesz podać jakiś namiar?
        • Gość: greg Re: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 17:13
          vulture napisał:

> A możesz podać jakiś namiar?

Wysłałem Ci mailawink
          • Gość: greg Re: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 17:16

> vulture napisał:
            >
            > > A możesz podać jakiś namiar?
            >
            > Wysłałem Ci mailawink

Który właśnie wrócił do mniesad
            Zróbmy inaczej: obserwuj ogłoszenia o imprezach w ciągu najbliższych 2-3
            tygodni, na największych portalach muzycznych (30Ton, Nuta, Interia itd.), a
            znajdziesz info o imprezie The LAst DAy Of Summer z 31 sierpnia. Będzie tam też
            namiar na mnie. Wiesz, nie mogę się zdekonspirowaćwink.
            • vulture Re: greg 25.07.02, 17:20
              ok, dzięki
              • Gość: mallina Re: greg IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.02, 17:24
                dekonspiracja nastapi dopiero we wlasciwym momenciesmile))

na ile wczesniej nalezy zglosic chec uczestnictwa w danej imprezie???
                • Gość: greg Re: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 17:30
                  Gość portalu: mallina napisał(a):

> dekonspiracja nastapi dopiero we wlasciwym momenciesmile))
                  >
                  > na ile wczesniej nalezy zglosic chec uczestnictwa w danej imprezie???

Nawet w dniu imprezy. Tylko jakoś się musisz ze mną skontaktować, ale jak
                  będziesz uważnie śledziła reklamy imprez, to na pewno znajdziesz jakieś namiary
                  na mniewink. Beda bannery, informacje na stronach klubów w których będą "dżajfy"
                  itd., itp. Jeśli masz namiar na kolegę Miecia, to on zna mój adres mailowy,
                  możesz poprosićwink
                  • mallina Re: greg 25.07.02, 17:32
                    smile)) wiec ok...trudne to zadanie nie jest ..
      • Gość: Moler Re: 31 sierpnia,28 września, 9 i 30 listopada w W IP: *.bci.net.pl 25.07.02, 17:39

> Mam ciekawą propozycję dla osób lubiących gotyk, nową falę, awangardę, new
        > romantic i podobne. Organizuję cztery ciekawe (mam nadzieję) imprezy w
        > Warszawie.
        > 9 listopada w "PAragrafie 51"-minifestiwal muzyki mrocznej i niepokojącej, z
        > udziałem Lorien, Thule, Erydan (ex-Annalist), być może Variete lub Daimonion.
        > POza tym będzie oczywiście muzyka z płyt, z przewagą lat 80-tych: od
        Bauhausu,
        > przez Cure i The Cult, do Duran Duran i Visage.
        > 30 listopada w klubie "JAzzgot" koncert grup Quarter i Judy 4, grających
        zimną,
        >
        > eksperymentalno-elektroniczną muzykę. Oba zespoły związane są z wytwórnią
        Vivo
        > (www.vivo.pl) i po koncertach będzie można posłuchać muzyki z tej wytwórni.
        > 31 sierpnia w klubie "Iguana BAr"-The LAst Day Of Summer z muzyką The Cure z
        > płyt i animacjami na telebimach, zaś 28 września w "Jazzgocie" Cure Party 2
        > (pierwsza, bardzo udana impreza była 1 czerwca), tez z muzyką z płyt i
        > koncertami Thule i Eva.
        > Kto z forum będzie chciał wpaść, proszę o info, wpiszę na listę gości.

A do Bolkowa nie wybierasz się?
      • Gość: kadriana Re: 31 sierpnia,28 września, 9 i 30 listopada w W IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.07.02, 18:18
        A czy ja też mogę przyjść?Mam bliziutko.
        Czy to jest impreza zamknięta czy bedą bilety gdzieś do nabycia?
      • Gość: Miecio Re: 31 sierpnia,28 września, 9 i 30 listopada w W IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 18:31

> 9 listopada w "PAragrafie 51"-minifestiwal muzyki mrocznej i niepokojącej, z
        > udziałem Lorien, Thule, Erydan (ex-Annalist), być może Variete lub Daimonion.
        > POza tym będzie oczywiście muzyka z płyt, z przewagą lat 80-tych: od
        Bauhausu,
        > przez Cure i The Cult, do Duran Duran i Visage.
        > 30 listopada w klubie "JAzzgot" koncert grup Quarter i Judy 4, grających
        zimną,
        >
        > eksperymentalno-elektroniczną muzykę. Oba zespoły związane są z wytwórnią
        Vivo
        > (www.vivo.pl) i po koncertach będzie można posłuchać muzyki z tej wytwórni.
        > 31 sierpnia w klubie "Iguana BAr"-The LAst Day Of Summer z muzyką The Cure z
        > płyt i animacjami na telebimach, zaś 28 września w "Jazzgocie" Cure Party 2

A w okolicach 12 września nie ma nic na weekend?smile
        • Gość: greg Re: 31 sierpnia,28 września, 9 i 30 listopada w W IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 00:28

> A w okolicach 12 września nie ma nic na weekend?smile

Nic nie wiem, ale może będzie jakaś impreza w Medykach, robiona przez niejaką
          Morven.
          Wszystkie imprezy są biletowane, cena biletów nie będzie przekraczała 15 zł, na
          wszystkie imprezy będzie można spokojnie wejść, biletów nie zabraknie,
          informacje o imprezach będą się ukazywac na różnych portalach mniej więcej 2-3
          tygodnie przed imprezami, jeśłi chodzi o imprezy w Jazzgocie, radzę sprawdzać
          stronę www.jazzgot.com.pl
          Zapraszam
    • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 18:37
      Widze ze lista chętnych ostro sie zawęża.
      LUDZIE- WSZYSCY SĄ MILE WIDZIANI!!!!
      • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 18:47
        Mieciu..przeczytalam watek ktory cie zainspirowal do naszego spotkania..bleee
        mam nadzieje ze nasze (jak wyjdzie) bedzie w nieco innej formie
        smile)))
        • kadriana Re: Brak metalu.. 25.07.02, 19:07
          Jak zauważyłam raczej że rozwija sie nasz polski national blackmetal albo
          raczej pagan metal ,jeśli chodzi o podziemie .Może zresztą teraz to już nie
          jest
          podziemie.Słuchając tych kapel i tak mam wrażenie że kopiują Mayhem ,
          Darkthrone czy Burzum .

Bardziej od muzyki nie podoba mi sie ideologia i otoczka , ktora towarzyszy
          tego rodzaju zespołom.Juz samo czytanie wywiadow z niektorymi zespołami np
          Thunderbolt powoduje ze odechciewa mi sie sluchania muzyki.
        • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 19:08
          Nie wiem jak to sie stalo ale ten watek nie znalazl sie tam gdzie trzeba?sad?
          • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 19:40
            Bo to jest wątek multidygresyjny.
          • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:31
            kadriana napisała:

> Nie wiem jak to sie stalo ale ten watek nie znalazl sie tam gdzie trzeba?sad?

Myśle ze to sabotaż. Ktos nam zazdrości.
        • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:58
          mallina napisała:

> Mieciu..przeczytalam watek ktory cie zainspirowal do naszego spotkania..bleee
          > mam nadzieje ze nasze (jak wyjdzie) bedzie w nieco innej formie
          > smile)))

Oczywiście ze nasze bedzie (jak bedziesmile inne. W końcu jestesmy ludżmy
          dojrzałymi kulturalnie, obyczajowo i psychiczniesmile
          • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 25.07.02, 23:47
            Ja też chętnie obejrzę Variete. Ale ad rem - co z naszą imprezą? Musimy coś
            konkretnie ustalić czy: 1.podłączamy się pod Grega 2.czy robimy coś
            niezależnego na zasadzie imprezy zamkniętej - jeżeli tak to obstaję przy
            wrześniu.

Dostosuję się do demokratycznej większości.
            • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 00:47

Ja też obstaję przy wrześniu i jest mi obojętne jak się spotkamy.Trzeba jeszce
              pomyśleć co z ewentualnym noclegiem i kto skąd dojezdza ,żeby się zgrać .Czy
              ktoś ma ograniczenia finansowe?

• Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 00:49
              teddy4 napisał:

> Ja też chętnie obejrzę Variete. Ale ad rem - co z naszą imprezą? Musimy coś
              > konkretnie ustalić czy: 1.podłączamy się pod Grega 2.czy robimy coś
              > niezależnego na zasadzie imprezy zamkniętej - jeżeli tak to obstaję przy
              > wrześniu.
              >
              > Dostosuję się do demokratycznej większości.

Ja proponuję zrobić coś oddzielnie. Nie wszyscy w końcu lubią takie klimaty
              jakie będą na "moich" imprezach. Lepiej zrobić coś autonomicznego. Służę pomocą
              w znalezieniu klubu w Warszawie, jeśli ma być to w Warszawie.
              • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 09:53

> Ja proponuję zrobić coś oddzielnie. Nie wszyscy w końcu lubią takie klimaty
                > jakie będą na "moich" imprezach. Lepiej zrobić coś autonomicznego. Służę
                pomocą
                >
                > w znalezieniu klubu w Warszawie, jeśli ma być to w Warszawie.

Ja i tak przyjdę bo moja koleżanka bedzie śpiewaćsmile)(ale sie pochwaliłamwink)
                • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 10:20

>
                  > > Ja proponuję zrobić coś oddzielnie. Nie wszyscy w końcu lubią takie klimat
                  > y
                  > > jakie będą na "moich" imprezach. Lepiej zrobić coś autonomicznego. Służę
                  > pomocą
                  > >
                  > > w znalezieniu klubu w Warszawie, jeśli ma być to w Warszawie.
                  >
                  > Ja i tak przyjdę bo moja koleżanka bedzie śpiewaćsmile)(ale sie pochwaliłamwink)

A koleżanka jak się nazywa? Inga Skrzyńska?
                  • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 10:28

Moja koleżanka wystepowała w Medykach na Gothic Party .Występuje w zespole Eva
                    i nazywa się Monika Kubacka.
                    • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 11:48
                      kadriana napisała:

>
                      > Moja koleżanka wystepowała w Medykach na Gothic Party .Występuje w zespole
                      Eva
                      > i nazywa się Monika Kubacka.

Ha,ha, to mamy wspólnych znajomychsmile Z Moniką znam się od 5 lat i wiele razem
                      przeszliśmy swego czasuwink
                      • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 12:22

> Ha,ha, to mamy wspólnych znajomychsmile Z Moniką znam się od 5 lat i wiele
                        razem
                        > przeszliśmy swego czasuwink

Pózniej sobie pogadacie. Szukaj bazy lepiejsmile
                        • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 12:30
                          Na imprezę w Warszawie proponuję CDQ (mimo wszystko) i zalecam imprezę
                          zamkniętą.
                          Greg - czy jesteś w stanie ustalić ile to kosztuje? A może znasz coś lepszego?
                          • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 12:35
                            teddy4 napisał:

> Na imprezę w Warszawie proponuję CDQ (mimo wszystko) i zalecam imprezę
                            > zamkniętą.
                            > Greg - czy jesteś w stanie ustalić ile to kosztuje? A może znasz coś lepszego?

Moge ustalić, choć w grę wchodziłby także "Paragraf 51". Ale potrzebuję mieć
                            KONKRETNĄ datę i to 2 miesiące naprzód.
                          • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 13:50
                            CDQ jest dobry, ale czy tam można zrobić zamknietą imprezę?
                      • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 13:48

>
                        > Ha,ha, to mamy wspólnych znajomychsmile Z Moniką znam się od 5 lat i wiele
                        razem
                        > przeszliśmy swego czasuwink

No to ładniesmile a może ja też Cię znam...tylko z widzeniasmile?
                        • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 14:07

> Gość portalu: greg napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > Ha,ha, to mamy wspólnych znajomychsmile Z Moniką znam się od 5 lat i wiele
                          > razem
                          > > przeszliśmy swego czasuwink
                          >
                          > No to ładniesmile a może ja też Cię znam...tylko z widzeniasmile?

A chodziłaś z Monią na Cryogenix Nights do "B65"? Jeśli tak, to znasz mniesmile
                          • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 14:32
                            Nie chodziłam , bo ja z Moniką widuję się rzadko i spotykamy się głównie na
                            imprezach.
                            • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 14:43

> Nie chodziłam , bo ja z Moniką widuję się rzadko i spotykamy się głównie na
                              > imprezach.

No to pewnie mnie nie znasz, chociaż....?
                              • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 17:27

> Gość portalu: kadriana napisał(a):
                                >
                                > > Nie chodziłam , bo ja z Moniką widuję się rzadko i spotykamy się głównie n
                                > a
                                > > imprezach.
                                >
                                > No to pewnie mnie nie znasz, chociaż....?

Poczekamy -zobaczymysmile
    • Gość: Miecio Czy spotkamy sie przed uderzeniem asteroidy??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:39
      Czytając o tym co nas czeka niebawem to pytanie przychodzi mi na myśl przede
      wszystkim: czy zdążymy???
      • mallina Re: Czy spotkamy sie przed uderzeniem asteroidy?? 26.07.02, 17:41
        wiecej optymizmu!!!!
        ja tam nie wierze w takie bajkismile
        • Gość: Miecio Re: Czy spotkamy sie przed uderzeniem asteroidy?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:44
          mallina napisała:

> wiecej optymizmu!!!!
          > ja tam nie wierze w takie bajkismile

No nie wiem czy to bajki. Ma spaść w nasze okolice.
          Co ja tu marnuje czas przy tym kompie- lece korzystać z życiaaaaaaaaaaaaaa.
          • vulture Re: Czy spotkamy sie przed uderzeniem asteroidy?? 26.07.02, 17:47
            Rozepnijmy duży plakat z podobizną Paschalskiej; wtedy skręci i poleci gdzie
            indziej.
            • Gość: Miecio Re: Czy spotkamy sie przed uderzeniem asteroidy?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:51
              vulture napisał:

> Rozepnijmy duży plakat z podobizną Paschalskiej; wtedy skręci i poleci gdzie
              > indziej.

Jak by się udało taki wielki z Agusią Chylińską to moze całkiem by zawrócił.
              Ja bym mógł trzymać jeden koniec plakatu tutaj w Szczecinie.
    • Gość: nefil Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 26.07.02, 19:10
      Ja sie oczywiscie podlaczam pod pomysl- najlepszy termin to wrzesien- Warszawa,
      bo najlatwiej dojechac albo Kutno, bo lezy w srodku Polski smile A poza tym to
      Miecio ma nosa- rzeczywiscie najczesciej chodze w czerni, chociaz ostatnio
      staram sie wyjsc z tego nalogu
      • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 19:13
        Gość portalu: nefil napisał(a):

> Miecio ma nosa- rzeczywiscie najczesciej chodze w czerni, chociaz ostatnio
        > staram sie wyjsc z tego nalogu

Nie mam nosa tylko też na to kiedyś chorowałemsmile
        • Gość: Jack Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.pl / *.gazeta.pl 26.07.02, 19:57
          Też się chętnie podłacze - ale jak to zrobić byś nie mylił mnie z nefilem, do
          września może znajdę jakieś inne ciuchy niż czarne...
          • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 20:00
            Gość portalu: Jack napisał(a):

> Też się chętnie podłacze - ale jak to zrobić byś nie mylił mnie z nefilem, do
            > września może znajdę jakieś inne ciuchy niż czarne...

To moze wszyscy w trójke bądzmy na czarno- niech zgadują who is who,
            • Gość: mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 20:21
              to tez narzuce cos czarnegosmile
              • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 20:50
                W jaki sposób ustalimy datę i miejsce? Może przez spotkanie przed właściwym
                spotkaniem?
                • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 21:23
                  teddy4 napisał:

> W jaki sposób ustalimy datę i miejsce? Może przez spotkanie przed właściwym
                  > spotkaniem?
                  Właśnie własnie , przeprowadzimy próbę generalną , każdy dostanie text a
                  póżniej już bez tremy ,na spokojnie przeprowadzimy właściwe spotkaniesmile
              • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 21:19
                Najlepiej będzie jak wszyscy ubierzemy się na czarno smile)
                • Gość: greg wynajęcie klubu-może wreszcie jakieś konkrety? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 21:41
                  Mam propozycję: może zamiast jałowej wymiany maili, ustalimy wreszcie jakieś
                  konkrety? Jeśli impreza ma być w Warszawie, to miejcie na uwadze fakt, że
                  większośc klubów ma pozajmowane terminy na 2 miesiące do przodu. Po drugie
                  także większośc klubów niechętnie wynajmuje kluby na imprezy zamknięte w piątki
                  i soboty. Wrzesień możemy już sobie darować, bo miejsca w żadnym klubie
                  (porządnym, nieobciachowym) nie będzie. Poza tym bierzcie pod uwagę koncerty
                  jakie się odbywają w tym czasie w Warszawie i w Polsce. Także zacznijmy ustalać
                  jakieś konkrety.
                  • teddy4 Re: wynajęcie klubu-może wreszcie jakieś konkrety 26.07.02, 21:49
                    To może pierwsza sobota października? I klub w którym masz w miarę dobry układ
                    (chyba Ty musisz tutaj zdecydować....).
                    • Gość: kadriana Re: wynajęcie klubu-może wreszcie jakieś konkrety IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 21:54
                      jaki masz klub na myśli?
                      • Gość: greg Re: wynajęcie klubu-może wreszcie jakieś konkrety IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 19:45

> jaki masz klub na myśli?

W Warszawie jest full fajnych klubów, a po co cokolwiek wynajmować, jak na
                        razie zadeklarowało się 10 osób?
                    • Gość: greg Re: wynajęcie klubu-może wreszcie jakieś konkrety IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 18:06
                      teddy4 napisał:

> To może pierwsza sobota października? I klub w którym masz w miarę dobry
                      układ
                      > (chyba Ty musisz tutaj zdecydować....).

Jeśli pierwsza sobota października, to ja w to nie wchodzę. 4 października
                      koncert w Warszawie gra Wayne Hussey z The Mission i jestem współorganizatorem.
      • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 20:53

rzeczywiscie najczesciej chodze w czerni

I pewnie w skórzanym płaszczu i kapeluszu kowbojskimsmile
        • Gość: Jack Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.pl / *.gazeta.pl 26.07.02, 21:46

> Gość portalu: nefil napisał(a):
          >
          > rzeczywiscie najczesciej chodze w czerni
          >
          > I pewnie w skórzanym płaszczu i kapeluszu kowbojskimsmile

Widziałem takiego gościa na koncercie Love Like Blood w 93 w Stodole - płaszcz
          do ziemi, kapelusz i na kapeluszu... obowiązkowe spawalnicze okulary - może to
          był nefil ???
          • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 21:56
            ja uczciwie mowie ze jeszcze niewiem kiedy bede polsce bo zalezy to od moich
            zajec..napewno nie do 6.09(koncert korna tutaj) i nie przelom wrzesnia i
            pazdziernika bo wowczas jade na tzw.urlop..

greg ma racje ze moze trzeba planowac wczesniej, wiec ja tylko moge patrzec czy
            mi sie uda wpsaowac w termin ustalony przez was
            • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 22:28
              mallina napisała:

> ja uczciwie mowie ze jeszcze niewiem kiedy bede polsce bo zalezy to od moich
              > zajec..napewno nie do 6.09(koncert korna tutaj) i nie przelom wrzesnia i
              > pazdziernika bo wowczas jade na tzw.urlop..
              Jedziesz na korna? ale super.Do Frankfurtu?
              • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.07.02, 22:44
                kadriano na tym to polega ze ja nie musze na niego jechac..nawet moge sie
                osmielic i napisac ze oni przyjada do mniesmile))
                • Gość: kuglasty Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.icpnet.pl 27.07.02, 06:23
                  i gramofon, rowniez moge przytargac z sobasmile jesli bedzie taka potrzebasmile
                  pozdro mkd
                • kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 28.07.02, 18:25
                  To chyba nie problem
                  To jak przyjadą do ciebie to powiedz żeby do mnie wpadlismile
          • Gość: nefil Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: 212.76.37.* 27.07.02, 18:41

>
            > > Gość portalu: nefil napisał(a):
            > >
            > > rzeczywiscie najczesciej chodze w czerni
            > >
            > > I pewnie w skórzanym płaszczu i kapeluszu kowbojskimsmile
            >
            >
            > Widziałem takiego gościa na koncercie Love Like Blood w 93 w Stodole -
            płaszcz
            > do ziemi, kapelusz i na kapeluszu... obowiązkowe spawalnicze okulary - może
            to
            >
            > był nefil ???
            Bylem na koncercie Love Like Blood w Stodole, ale miale na sobie dzinsy
            marmurki, kapelusz, plaszcz i zestaw pejczy kupilem sobie pozniej wink
          • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 19:36

>
            > >
            > > rzeczywiscie najczesciej chodze w czerni
            > >
            > > I pewnie w skórzanym płaszczu i kapeluszu kowbojskimsmile
            >
            >
            > Widziałem takiego gościa na koncercie Love Like Blood w 93 w Stodole -
            płaszcz
            > do ziemi, kapelusz i na kapeluszu... obowiązkowe spawalnicze okulary - może
            to
            >
            > był nefil ???

Koncert był zajebisty, też byłem. A tego kolesia też pamiętam. Pamiętam tez
            gościa w kapeluszu, płaszczu i z brodą - wyglądał jak zaniedbany Husseysmile
            A propos, byliście na The MIssion w Stodole. Też był świetny show, nawet mam 2
            kawałki z tego koncertu nagrane na videowink
        • Gość: Miecio greg IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 22:02

Przepraszam za prywate ale greg czy mógłbys odpisać na mojego maila? To ważna
          sprawa dla mnie.
    • miotka7 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 27.07.02, 20:36
      Choć nie mam zielonego pojęcia o połowie zespołów,o ktorych piszecie to nadal
      mam ochotę was poznać.Termin do uzgodnienia.
    • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.07.02, 10:50
      Mam pytanie czy spotykamy się w pierwszą sobotę pażdziernika czy nie?Czy inny
      termin ustalamy?
      • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 14:06

> Mam pytanie czy spotykamy się w pierwszą sobotę pażdziernika czy nie?Czy inny
        > termin ustalamy?

Przypominam Ci KArdiano, że w pierwszą sobotę października jest w Warszawie
        koncert Wayne'a Husseya, na który na pewno będziesz chciała pójść (vide
        temat "Sisters Of Mercy a The Mission"smile I niech się zadeklaruje więcej niż
        kilka osób.
        • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 14:19

> I niech się zadeklaruje więcej niż
          > kilka osób.

Puscmy listę chetnych w obieg:

LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
          1. Miecio

• buh Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 29.07.02, 16:24

>
            >
            > > I niech się zadeklaruje więcej niż
            > > kilka osób.
            >
            >
            > Puscmy listę chetnych w obieg:
            >
            >
            > LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
            > 1. Miecio
            > 2. BuhH
            • jasiek666 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 29.07.02, 16:32
              buh napisał:

LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
              1. Miecio
              2. BuhH
              3. Jasiek666
              • Gość: nefil Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: 212.76.37.* 29.07.02, 21:49
                jasiek666 napisał:

> buh napisał:
                >
                > LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
                > 1. Miecio
                > 2. BuhH
                > 3. Jasiek666
                4. nefil
                • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 22:16

> jasiek666 napisał:
                  >
                  > > buh napisał:
                  > >
                  > > LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
                  > > 1. Miecio
                  > > 2. BuhH
                  > > 3. Jasiek666
                  > 4. nefil
                  5. greg
                  • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 30.07.02, 00:23
                    miecio
                    buh
                    jasiek
                    nefil
                    greg
                    mallinasmile)).....moze trafie w tym czaie tamsmile
                  • Gość: m Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.icpnet.pl 30.07.02, 02:28

>
                    > > jasiek666 napisał:
                    > >
                    > > > buh napisał:
                    > > >
                    > > > LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
                    > > > 1. Miecio
                    > > > 2. BuhH
                    > > > 3. Jasiek666
                    > > 4. nefil
                    > 5. greg

6. mallina
                    7. koogel aka mkd
                    • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 30.07.02, 13:20
                      No pewnie i ja się też zjawię...
                    • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 06.08.02, 22:30
                      Gość portalu: m napisał(a):

>
                      > >
                      > > > jasiek666 napisał:
                      > > >
                      > > > > buh napisał:
                      > > > >
                      > > > > LISTA CHĘTNYCH NA ZLOT FORUM MUZYKA W PAŻDZIERNIKU 2002 W WAWIE
                      > > > > 1. Miecio
                      > > > > 2. BuhH
                      > > > > 3. Jasiek666
                      > > > 4. nefil
                      > > 5. greg
                      >
                      > 6. mallina
                      > 7. koogel aka mkd
                      8. teddy
        • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.07.02, 15:40

> Przypominam Ci KArdiano, że w pierwszą sobotę października jest w Warszawie
          > koncert Wayne'a Husseya, na który na pewno będziesz chciała pójść (vide
          > temat "Sisters Of Mercy a The Mission"smile I niech się zadeklaruje więcej niż
          > kilka osób.
          Na rockmetal jest napisane ,że koncert jest w piątek, 4 pażdziernika w
          Jazzgocie.Ja się deklarujesmile
          • Gość: greg Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 16:35

>
            > > Przypominam Ci KArdiano, że w pierwszą sobotę października jest w Warszawi
            > e
            > > koncert Wayne'a Husseya, na który na pewno będziesz chciała pójść (vide
            > > temat "Sisters Of Mercy a The Mission"smile I niech się zadeklaruje więcej n
            > iż
            > > kilka osób.
            > Na rockmetal jest napisane ,że koncert jest w piątek, 4 pażdziernika w
            > Jazzgocie.Ja się deklarujesmile

Popatrz, wspólorganizuję ten koncert a podaję mylne daty. Koncert nie będzie w
            Jazzgocie, tylko w Paragrafie 51. Ja dawałem tą informację na Rockmetal, jednak
            klub okazał się za mały i robimy imprezę w Jazzgocie.Przy okazji mój serwis
            będzie też patronem prasowym tej trasy, wraz z Rockmetalemwink Po koncercie-
            Gothic Party.
            Także, OK, może być 5 października.
            • gregkor Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 31.07.02, 09:26
              To co z tym spotkaniem?
              • jasiek666 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 31.07.02, 09:40
                jak na razie to chetnych jest jakies 20 osób.
                to chyba troche malo, jezeli mamy jakis klub zarezerwowac...
                • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 10:38
                  jasiek666 napisał:

> jak na razie to chetnych jest jakies 20 osób.

20 osób??! Ja naliczyłem 10.
                  To chyba nie dojdzie do zlotu przed uderzeniem asteroidy w ziemiesmile
                  • jmarr Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 31.07.02, 11:06

> jasiek666 napisał:
                    >
                    > > jak na razie to chetnych jest jakies 20 osób.
                    >
                    >
                    > 20 osób??! Ja naliczyłem 10.
                    > To chyba nie dojdzie do zlotu przed uderzeniem asteroidy w ziemiesmile

Asterioda podobno nas ominie, więc mamy jakby większe szanse smile
                    Któraś sobota października byłaby dobra.
                  • jasiek666 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 31.07.02, 11:19

> jasiek666 napisał:
                    >
                    > > jak na razie to chetnych jest jakies 20 osób.
                    >
                    >
                    > 20 osób??! Ja naliczyłem 10.
                    > To chyba nie dojdzie do zlotu przed uderzeniem asteroidy w ziemiesmile

policzylem wszystkich, ktorzy zabrali glos na tym wątku i wyszlo cos kolo
                    dwudziestki (ale mam wyksztalcenie humanistyczne, tak wiec moglem sie rąbnąć w
                    rachunkach).
                    a na zlocie mozemy wspolnie zastanowic sie jak zapobiegac uderzeniom asteroid w
                    ziemię.
    • behemod Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 31.07.02, 10:56
      greg:>>

Mam ciekawą propozycję dla osób lubiących gotyk, nową falę, awangardę,
      new
      romantic i podobne. Organizuję cztery ciekawe (mam nadzieję) imprezy w
      Warszawie.
      30 listopada w klubie "JAzzgot" koncert grup Quarter i Judy 4,
      grających zimną,
      eksperymentalno-elektroniczną muzykę. Oba zespoły związane są z
      wytwórnią Vivo
      (www.vivo.pl) i po koncertach będzie można posłuchać muzyki z tej
      wytwórni.
      Kto z forum będzie chciał wpaść, proszę o info, wpiszę na listę
      gości.>>
      No wiec tak:bardzo chetnie wpadne na impreze 30 listopada.Mozesz wiec wpisac
      mnie na liste?I tutaj prosba;czy moglbys zdradzic mi maila gdyz mam do Ciebie
      kilka pytan.ale moge tez zadac je tutaj.
      I w koncu:dopiszcie mnie na liste.W zasadzie jesli ma to byc po wrzesniu to
      dostosuje sie do kazdego terminu.Czy cos juz wstepnie mozna ustalic?

• behemod Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 06.08.02, 19:07
      Co jest grane?Czyzby pomysl upadl?A moze przeniosl sie na inny watek?
      • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 07.08.02, 22:44
        Ja chcę zlotu!
        • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 07.08.02, 22:57
          jak sie czegos bardzo pragnie to sie to spelnia..
          • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 10:34
            a jak będziesz trzymał zaciśniete kciuki i spotkasz złotą rybkę to jeszcze
            szybciej się spełnismile
            • gregkor Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 22.08.02, 10:04
              MOŻE ZAMIAST ZLOTU ZROBIMY ZJAZD BĘDZIE PROŚCIEJ. PROPONUJE POCZĄTEK WRZEŚNIA W
              WAWIE NA STARÓWCE, DALEJ SAMO POLECI.

POZDR
              • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 11:09
                gregkor napisał:

> MOŻE ZAMIAST ZLOTU ZROBIMY ZJAZD BĘDZIE PROŚCIEJ. PROPONUJE POCZĄTEK WRZEŚNIA
                W
                >
                > WAWIE NA STARÓWCE, DALEJ SAMO POLECI.
                >
                >
                > POZDR

A czym sie rózni zlot od zjazdu????
                Tylko ze na początku wrzesnia wiekszość pójdzie do szkołysmile)))
                • Gość: kadriana Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.gabo.pl 25.08.02, 20:52
                  ojej a nie może zostac stary termin?
              • teddy4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 22.08.02, 11:10
                Może być wszędzie tylko nie w Szpilce i Między Nami. Za tekst o Steczkowskiej w
                wątku o Leszczu mam tam kaesa.
              • gregkor Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 22.08.02, 11:36
                A jaką knajpę proponujecie?

pozdr
                • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 22.08.02, 13:05
                  poczatek wrzesniasad

ale fajnie sie macie, mam nadzieje ze sie tu wrazeniami podzielicie
                  • gregkor Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 22.08.02, 15:23
                    Czekam na propozycje, może być inny termin.

pozdr
                    • miotka7 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 24.08.02, 20:31
                      Może ostatni weekend września?
                      • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.08.02, 02:13
                        Wtedy będzie chłodno i jak zaprosimy jakieś gwiazdy, nie będą się mogły
                        rozebrać.
                        • Gość: Sasza Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 26.08.02, 02:21
                          vulture napisał:

> Wtedy będzie chłodno i jak zaprosimy jakieś gwiazdy, nie będą się mogły
                          > rozebrać.

No nie, vulture... już nie mogie! :0)))
                          • vulture jak nie mogie to puść 26.08.02, 02:32
                            A co, może ja mam się rozbierać?!
                            • teddy4 Re: jak nie mogie to puść 26.08.02, 12:22
                              vulture napisał:

> A co, może ja mam się rozbierać?!

O Tobie nie słyszałem. Ale podobno Clio i Modlishka .....
                              • vulture Ja się nie będę rozbierać 26.08.02, 13:54
                                Nie jestem dziewczynką żądną sławy, tylko przywoitym grzecznym chłopcem i w
                                ogóle żadnych świńskich myśli nie miewam, a w każdym razie staram się je
                                ograniczać do godzin nieparzystych

smile))
                                • mallina Re: Ja się nie będę rozbierać 26.08.02, 14:11
                                  grzeczni chlopcy tez maja co pokazac, a grzeszne mysli to najwyzej my (publika)
                                  bedziemy potem miec..
                                  • vulture Co to to nie 26.08.02, 14:22
                                    Ja nie marzę o wielkiej karierze, więc nie będę wykonywać zwrotu w tejże. Na
                                    pewno znajdzie się wielu chętnych.
                            • jasiek666 Re: jak nie mogie to puść 26.08.02, 14:58
                              vulture napisał:

> A co, może ja mam się rozbierać?!

Najlepiej niech każdy rozbierze sie u siebie w domu bezpośrednio przed wyjsciem
                              na zlot.
                              • mallina Re: jak nie mogie to puść 26.08.02, 16:14
                                mysle ze to bardzo niebezpieczne..mogloby zablokowac ruch w stolicy, ktory z
                                tego co wiem i tak juz jest fatalny!!
                                pragne tez zauwazyc ze jak np ja rozebralabym sie u siebie w domu..to..hmm
                                moglabym deczko zamarznac po drodzesmile))

poza tym zlot nudystow to raczej proponuje nad morzem a nie w warszawiesmile
                                • Gość: Miecio Nikt sie nie rozbierze w takim razie, oprócz... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 17:47
                                  ...tej pani z zespołu Virgin.
                                  Bo Shakira to chyba nie dojedziesad
                                  • mallina Re: Nikt sie nie rozbierze w takim razie, oprócz. 26.08.02, 17:51
                                    czyli jak sie domyslam gwiazda muzyczna na spotkaniu bedzie zespol Virgin?
                                    smile))
                                    to pewnie i ignatz dojedzie
                                    smile))))
                                    • Gość: Miecio Re: Nikt sie nie rozbierze w takim razie, oprócz. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:19
                                      mallina napisała:

> czyli jak sie domyslam gwiazda muzyczna na spotkaniu bedzie zespol Virgin?
                                      > smile))

Nie zespół Virgin tylko pani z zespołu Virgin.
                                      Po co nam cały zespółwink
                                      • Gość: mallina Re: Nikt sie nie rozbierze w takim razie, oprócz. IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.02, 18:31
                                        aha, to ja zamiast pani wolalabym juz tych panow, w mysl zasady "dla kazdego
                                        cos milego"
                                        chociaz przyznaje ze nie za bardzo wiem jak wygladaja panowie z wspomnianego
                                        zespoliku
                                        • vulture No więc... 26.08.02, 18:55
                                          ...zaproście Lipnicką, ona od razu nago przyjdzie. Albo tę nową z Varius Manx -
                                          też się eksponuje, jakby od razu wiedziała, że tu nie o muzykę chodzi.
                                          • Gość: Miecio Re: No więc... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 19:00
                                            vulture napisał:

> ...zaproście Lipnicką, ona od razu nago przyjdzie. Albo tę nową z Varius
                                            Manx -
                                            >
                                            > też się eksponuje, jakby od razu wiedziała, że tu nie o muzykę chodzi.

Ale tutaj nie chodzi o przeciętne kobiety.
    • Gość: nefil Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 19:00
      Juz sie pogubilem w tych terminach, to kiedy ten ZLOT? Moze 1 albo 2 tydzien
      wrzesnia, Sala Kongresowa albo Torwar smile? A tak serio, to mayby Porthos przy
      Hoza Street, jest tam fajna salka, troche z boku, gdzie zmiesci sie sporo luda
      • Gość: Miecio Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 21:13
        Greg miał jakieś konkretne propozycje ale cos tu nie zaglada ostatnio za często.
        • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 26.08.02, 23:38
          Portos jest spoko, tylko jak zaprosimy n.p. "Mazowsze", to gdzie się będą
          rozbierali?
          • jmarr Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 27.08.02, 12:25
            Moze lepiej zeby rozbierali sie tylko ci wyjatkowo odporni na przeziebienia bo
            we wrzesniu jest zimno i potem musielibysmy fundowac litry syropu na kaszel.
    • vulture portos 27.08.02, 00:13
      A Portos serio OK, jeszcze nie taki ździerczy... Dawno tam nie byłem...
      • jasiek666 Re: portos 27.08.02, 13:10
        Tez juz dawno tam nie bylem, ale cos mi sie wydaje, ze portosa jakoś wczesnie
        zamykają.
        • teddy4 Re: portos 27.08.02, 15:28
          A ja tam to nigdy nie byłem.
        • kadriana Re: portos 27.08.02, 21:05
          Portos ??Ja tez tam dawno nie byłam.Piwo chyba po 6 zł.Tam kapele knajpowe nie
          grają chyba.

• Gość: nefil Re: Porthos IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 27.08.02, 21:31
            kadriana napisała:

> Portos ??Ja tez tam dawno nie byłam.Piwo chyba po 6 zł.Tam kapele knajpowe
            nie
            >
            > grają chyba.
            Piwo 7 zeta, czynny do 24:00 w dni powszednie, w weekendy dluzej, ale klimacik
            jest, kapel nie ma, ale po co? Bedzie spiewal teddy, drugim glosem Miecio, a po
            3 browarze ja sie tez podlacze smile
            • Gość: Miecio Re: Porthos IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 23:29

> a po 3 browarze ja sie tez podlacze smile

Nefil, brachu nie rób trzody- po trzecim browarze to sie dopiero zapoznamy.
          • Gość: nefil Re: portos IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 27.08.02, 21:33
            Ja i Teddy nawet kiedys napisalismy piosenki na Castle Party, no ale Krzys
            Rakowski nas nie docenil sad
            • vulture pewne przypuszczenia 28.08.02, 00:25
              Po trzecim piwie niektórym może zrobić się gorąco i...

(zgadnijcie)
              • Gość: Miecio Re: pewne przypuszczenia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 11:03
                vulture napisał:

> Po trzecim piwie niektórym może zrobić się gorąco i...
                >
                >
                > (zgadnijcie)

No nie wiem...
                To zatrudne....
                Będę strzelał....
                Rozbieranko???
              • kadriana Re: pewne przypuszczenia 28.08.02, 11:52

...i vulture przejdzie od słów do czynów czyli się rozbierze
                • vulture Chyba jednak nie 28.08.02, 16:34
                  Ja nie planuję kariery ani zwrotu w niej, a więc hobbistyczne rozbieranie się
                  byłoby nieco pretensjonalne.
    • Gość: nefil Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 18:51
      I co ze zlotem, pomysl padl?
      • miecio4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 03.09.02, 18:58

> I co ze zlotem, pomysl padl?

Pomysł padł gdyz brakuje wodzireja.
        Każdy sie boi rozbierania vulture.
        Ale w przyszłym roku przyjeżdza Led Zeppelin to sie spotkamy zapewne wszyscy.
        • vulture Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 04.09.02, 18:31
          miecio4 napisał:

>
          > > I co ze zlotem, pomysl padl?
          >
          >
          > Pomysł padł gdyz brakuje wodzireja.
          > Każdy sie boi rozbierania vulture.

To ja nie przychodzę sad
          • miecio4 Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 04.09.02, 20:30
            vulture napisał:

> To ja nie przychodzę sad

No to po zlociesad
            • mallina Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt 05.09.02, 01:14
              ee tam, Vulture napewno tak strasznie rozebrany nie wyglada, mysle ze
              przezyjemy!!!!
              wiec do rzeczy: jaka data?
              smile
    • Gość: nefil Re: Zlot Forum MUZYKA i wspólne słuchanie płyt IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 03.09.02, 21:27
      A ja bym se strzelil brovar i pogaworzyl o muzyce, wiec moze meeting w
      ograniczonym gronie albo czekamy na Wayna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka