Dodaj do ulubionych

Idol? Mediow czy widzow?

IP: *.aster.pl 19.06.05, 00:41
Zastanawiam się dlaczego po raz kolejny nie wygrał mój typ. Gadali cały
program, że Bartek nie wygra no i nie wygrał. Wstrętne jury! A za pół roku
okaże się, że z Śliskiego zrobią to samo co zrobili z Flinty - zamordują
naturalność. Nie sądzicie? sad
Obserwuj wątek
    • Gość: złośliwy Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:24
      Idol żuri.
      • dariusz.zukowski pomózmy muzykom z Białorusi 19.06.05, 12:26
        na stronie music.fromby.net/bas/index.php odbywa sie głosowanie internetowe na kapelę, która ma pojechać na Basowiszcza, największy festiwal niezależnej muzyki białoruskiej. Proszę zagłosujcie na RECHA, goniący ich Styx dostaje głosy tylko z Rosji.
        O Recha możecie przeczytać tu free4web.pl/PrintNews/104665,197639,
    • Gość: jackie Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:10
      Trzymałam kciuki za Bartka i Sławka. Maciek, chociaż najstarszy z nich
      wszystkich i wydaje się być twardzielem, który nie da sobie w kaszę dmuchać,
      jak przyjdzie co do czego zatańczy tak jak mu zagrają. Było to widać w
      programie, chociaż na początku wydawało mi się inaczej. Dwaj młodsi uczestnicy
      chyba mają swoje zbyt jasno określone plany żeby można było pozwolić im na
      zwycięstwo. No i rzeczywiście mamy Flintę w męskim wydaniu.
      • Gość: tomek Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:37
        Zobaczymy może nie da się zmanipulować (muzycznie)... Ale wątpię. Gość naprawdę ma talent i można mieć nadzieję że coś osiągnie. Tak jak Brodka... Czego mu życzę.
      • katia_x2 [...] 19.06.05, 12:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mj69 do Fannietegoidoli 19.06.05, 11:35
      Przede wszystkim sądzę, że nawet jeśli ci się ktoś nie podoba, chamstwem jest
      przekręcanie jego nazwiska na forum publicznym. Nie świadczy to o Tobie
      szczególnie dobrze. Jeśli o muzyce masz takie samo pojęcie jak o kulturze i
      dobrych manierach, to lepiej żeby twoi faworyci nie wygrywali.
      • Gość: Fannietegoidola Re: do Fannietegoidoli IP: *.aster.pl 19.06.05, 15:29
        To bylo w napadzie smutku. Nie przesadzajmy, to jest internet wink Przyznaje,
        bylo glupie.
    • Gość: kuklynsky Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.06.05, 11:36
      nie śliski tylko silski,prosze poprawcie ta literówkę
      • julia4 Re: Idol? Mediow czy widzow? 19.06.05, 14:46
        bardzo dobrze, że wygrał Silski, jaemu to jest najbardziej potrzebne to po
        pierwsze, ma 28 lat! Kiedy ma coś osiągnąć? poza tym zasłużył, jest bardzo
        bardzo dobry.A Uniatowski żaden pedał, chyba, dziecko, pedała nie widziałaś.
    • Gość: magda Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 14:46
      czemu sadzisz ze we flincie zamordowlai naturalnosc? tak sie sklada, ze mialm
      okaze ja poznac i jak najbardzije pozytyw.. silski ma prawie 30tke i jest
      poukladany i sobie nie da nic zrobic.
      • Gość: Fannietegoidola Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.aster.pl 19.06.05, 15:28
        Pamietam ja z eliminacji - byla bardzo rockowa i calkiem zbuntowana. Potem
        dlugo, dlugo nic - zanim nie wydala plyty. Bylem na koncercie - jeszcze mowila,
        ze teraz spiewa co musi (co jej umowa nakazuje), a potem bedzie spiewac swoje
        rzeczy. Jak wydala swoje rzeczy to bylo to slabe. To moje zdanie, ale dzis
        podoba mi sie o wiele mniej niz podczas Idola - wtedy bylem jej fanem smile Teraz
        wydaje mi sie, ze nie obronila swojej koncepcji kariery, albo zmienila ja zbyt
        bardzo.
    • Gość: czarna Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:27
      ewelina nie wygrała idola - przypominam tylko
      • Gość: mimi Idol jury! zdecydowanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:04
        Silski musial wygrac < ze wzgledu na wiek-podstarzali "idol"hehe>Pewnie sam
        Wojewodzki wyslal milion sms-ow na swojego pupilka< czy Kuba postanowil zostac
        misjonarzem i wskrzesic rock?> Ja tez chcialam zeby wygral Bartek-reprezentowal
        cos nowego, bije od niego swiazosc i to co robi ze swoim glosem moze stworzyc
        ciekawe kompilacje ze wszystkimi gatunkami muzycznymi.
        Ale pisze glownie dlatego zeby potepic S.Z.P. Wojewodzkiego. Do tej pory jego
        chamstwo mnie smieszylo. Ale kiedy na koncercie finalowym po zaspiewaniu 1<!>
        piosenki powiedzial Bartkowi " Gratuluje III miejsca"-uznalam ze zdrowo
        przegiąl i czas skonczyc ogladanie jego programu < bo niby dlaczego mam mu
        statystyke nabijac?>
        pozdrawiamwink
        • atagha Re: Idol jury! zdecydowanie 19.06.05, 17:18
          Znowu wygrała przeciętność. Silski może jest dobrym rokmenem ale takich mamy
          już kilku w Polsce - po co produkowac kolejnego? Kiedy mogliśmy mieć polskiego
          Stinga... czyli coś nowego na naszym rynku muzycznym. A zachowanie Pana Kuby -
          no coż... bez komentarza! Brawo dla Roberta L. za to że do końca wspierał
          Uniatowskiego i był wierny swoim słowom.
          • Gość: zberten Re: Idol jury! zdecydowanie IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 17:31
            obawiam sie, ze final powinien byc odwolany, wszyscy trzej byli fatalni, moze i
            maja dobre glosy, ale strasznie nieciekawe i nudne, na idoli sie nie nadaja,
            moze jedynie do kapeli na wesela czy otwarcie supermarketu
          • Gość: Tomeks Re: Idol jury! zdecydowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:12
            Od kiedy w Polsce taki wysyp dobrych rockmanów sie trafił?? Wymień mi prosze
            tych dobrych rockowych wokalistów.
            • Gość: typowy_kark jak to? nie wiesz? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 19.06.05, 22:56
              najjasniejsza gwiazda to flinta (wystrzalowe nazwisko - muzyczny niewypal).

a co do stinga wspominanego przez kogos powyzej - radze posluchac jakichs jego utworow, bo z tego porownania przeziera kompletna nieznajomosc artysty albo tzw.gumowe ucho piszacego.
              uniatowski to moglby spiewac piosenki stinga do kotleta w barze dla pedziow - tyla ma z nim wspolnego.
            • istna Re: Idol jury! zdecydowanie 20.06.05, 22:46
              Gość portalu: Tomeks napisał(a):

> Od kiedy w Polsce taki wysyp dobrych rockmanów sie trafił?? Wymień mi prosze
              > tych dobrych rockowych wokalistów.

Ja też chętnie poczytam. Tylko proszę o takich młodszego pokolenia, co to się
              niedawno wysypali..
          • monikaannaj Stinga?????????????????????????????? nt. 19.06.05, 19:02
    • Gość: adam81w no i co z tego ze potrafia spiewac ! ci ludzie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:06
      maja osobowsoci zeby przekazywac jakies tresci poprzez piosenki . ten program
      nie wygenerowal zadnego dobrego wykonawcy . ja tam wole kogos kto spiewac nie
      umie a potrafi cos przekazac i zbudowac klimat a nie kogos kto mi pieknie
      zaspiewa lecz PUsto . caly ten program to bezsens
    • Gość: brb sliski wygral bo w finale byl najlepszy IP: *.com.pl 19.06.05, 19:41
      nie ogladalem programu idol, ale widzialem finalowe wykonania.

kolezka od dredow - wypadl bardzo slabo, druga piosenke zepsul zupelnie.

promowany Uniatowski - ludzie, litosci ! to ma byc ta nadzieja na megagwiazde ?
      przecietniak, niczym nie zachwycil. Jego wykonanie I beleive i can fly bylo
      takie sobie i zupelnie nie wytrzymuje porownania z oryginalem.

ten co wygral - moze gwiazda z niego nie bedzie, ale piosenki ktore sobie wybral
      zaspiewal tak jak bylo trzeba w przeciwienstwie do dwoch pozostalych. Dobrze sie
      go sluchalo. Wygral nie dlatego ze jest taki super wybijajacy sie, ale dlatego
      ze konkurencje mial wyjątkowo marna (w finale, innych opdcinkow nie widzialem)

ps.
      zadnemu z finalowej trojki nie wroze ze wywola jakiekolwiek poruszenie na rynku
      muzycznym.
    • Gość: Johanka Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:52
      A ja się bardzo cieszę, że wygrał Maciek. Najbardziej sobie na to zasłużył.
      Bartek też jest fajny choć miano Idola to dla Niego chyba jednak jeszcze za
      dużo. A Sławek? No cóż... Dla mnie wszystkie piosenki i style muzyczne wykonuje
      w jeden i ten sam sposób. Na początku to było fajne ale od połowy trwania
      programu zaczęło mnie po prostu nudzić. Po raz pierwszy w historii tego
      programu wygrał mój zdecydowany faworyt. Mam tylko nadzieję, że będzie twardy i
      nie da sobie nawinąć makaronu na uszy i że wyda świetną płytę. Na którą z
      resztą z niecierpliwością będę czekała. Maćku - powodzenia!!! Trzymam za Ciebie
      kciuki.
      • Gość: teges nara Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:04
        tegesnara.mp3.wp.pl/
        prosze, oto Wasz idol

ZADOWOLENI?!?!
        bez komentarza
        • Gość: romuald z Ursynowa Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 20:30
          ale tragedia!Kolejna Flinta - kopia kopii zrobiona na ksero i zeskanowana.
          • tasiorka Re: Idol? Mediow czy widzow? 19.06.05, 22:26
            Hahaha ale g... W ogole juz mamy klasyfikacje uczestnikow finalu:

Silski: twardy, samczy rockman, ktory podobal sie Kubie i Eli
            Bartek: eksperymentator z beatboxem ktory nie umie spiewac
            Uniatowski: grzeczny lalus z piesniami dla starszych pan
        • Gość: sugarecki Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: 80.55.194.* 19.06.05, 20:48
          Ale z niego "rockman"...
        • mallina Re: Idol? Mediow czy widzow? 20.06.05, 01:01
          tegesnara.mp3.wp.pl/
          Gość portalu: teges nara napisał(a):

> tegesnara.mp3.wp.pl/
          > prosze, oto Wasz idol
          >
          > ZADOWOLENI?!?!
          > bez komentarza

a co wg Ciebie niewlasciwego w tych utworach?
          • Gość: PEX Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:19
            ...piosenki pokroju Piaska... heh... a ja myslalem... po co on sie tak silil na takiego niezaleznego rockmana-twardziela?? coz... sadze ze jego plyta bedzie naprawde slaba... nie pozdrawiam i sie nie ciesze... :p
    • Gość: acomitam Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.06.05, 21:43
      A kto to jest ten Silski? Nie znam faceta. A czyim on ma być idolem i z jakich
      powodów?
    • nagla_zmiana_nika [...] 19.06.05, 22:18
    • Gość: obserwator Maciej S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:25
      kolejny raz wygrała komercja, sztampa - dobry wokalista, który nie jest
      niestety artystą - przegrał prawdziwy talent i młodość - SZKODA
      • dzika_jola [...] 19.06.05, 22:32
      • Gość: Anka Re: Maciej S. IP: 62.87.136.* 20.06.05, 10:04
        No mlodosc juz tez wygrywala... Ala Janosz.. taka mloda przeciez .. smile))) A
        Silski extra! Przeciez ma dobry glos, konkretny charakter i gust muzyczny OK.
    • mr.marm Ludzie, o co Wam chodzi? 20.06.05, 01:20
      Większość z Was tylko "psioczy" - trzeba było głosować, to jest WASZ Idol, więc
      nie mówcie, że to tylko Jury go wypromowało. To Wy podjęliście decyzję, więc nie
      piszcie tekstów: "co to ma być za rockmen?", "czemu Silski wygrał?". Wygrał, bo
      Ludzie go wybrali, proste? Podobał się większości, po prostu...
      PS Co wcale nie musi oznaczać, ze był najlepszy tongue_out
    • Gość: magda Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 08:14
      Aj a się bardzo cieszę ,że wygrał MacieksmileSuper! Życzę mu wszystkiego Naj!od
      początku był moim faworytemsmile Powodzenia Maćku! Będzie dobrze!!!smile
    • Gość: Marco Jak czytam te posty, to żałość ogarnia! IP: *.magma-net.pl 20.06.05, 10:01
      Sama żółć, nienawiść, obgadywanie w wykonaniu dobrze poinformowanego Torunianina... To ma być Forum > Kultura!?!?!? Żałośniście.
      A czy ktokolwiek z was umie choć tak jak oni śpiewać?
      • jodarek1 Re: Jak czytam te posty, to żałość ogarnia! 20.06.05, 10:54
        > Sama żółć, nienawiść, obgadywanie w wykonaniu dobrze poinformowanego
        Torunianin
        > a... To ma być Forum > Kultura!?!?!? Żałośniście.
        > A czy ktokolwiek z was umie choć tak jak oni śpiewać?

Dokładnie, czytając różne fora i czaty, nie mogę pojąć skąd tyle złości i
        nienawiści się bierze w ludziach. Jak można po kimś tak jeździć w ogóle go nie
        znając i krytykować po obejrzeniu jednej czy dwóch piosenek w jego wykonaniu.
        Chyba jedynym wytłumaczeniem jest zawiść i zazdrość (cechy narodowe "Polaków"),
        bo chłopak - Sławek jest obdarzony niebywałym talentem i odpowiednią prezencją.
        Chciałabym śpiewać choć w 1/10 tak jak on i mieć jego wyczucie rytmu. I życzę
        mu wszystkiego najlepszego, żeby udało mu się spełnić jego marzenia.
        Joasia
        • Gość: roch Re: Jak czytam te posty, to żałość ogarnia! IP: 70.84.247.* 20.06.05, 11:11
          A co? Podoba ci sie jego tyleczek?
          • jodarek1 Re: Jak czytam te posty, to żałość ogarnia! 20.06.05, 11:31
            Wiesz, nie przyglądałam się...
            Nie tego szukam u artystów, chyba w przeciewieństwie do ciebie...
    • Gość: iGa Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:12
      Nie sadzę!!! Ewelina Flinta wcale nie jest plastikowa!!!! A Maciek Silski jest bardzo naturalny i ma silny charakter!!!Zresztą Monika Brodka pokazala, że za pomocą tego programu można stać się gwiazdą!!!
      • istna Re: Idol? Mediow czy widzow? 20.06.05, 22:50
        No.. gwiazdkąsmile
    • Gość: koma^^ Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:18
      Silski to idol jurorów, gdyby nie oni Uniatowski wygrałby ogromną przewagą.
      • Gość: dexter Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:19
        popieram to zdanie w 100%
      • jodarek1 Re: Idol? Mediow czy widzow? 20.06.05, 12:28
        Gość portalu: koma^^ napisał(a):

> Silski to idol jurorów, gdyby nie oni Uniatowski wygrałby ogromną przewagą.

Tez tak uważam, tylko nie jestem pewna czy nie zrobili tego celowo dla dobra
        Sławka, a może Maćka, już sama nie wiem sad
        • mallina Re: Idol? Mediow czy widzow? 20.06.05, 12:33
          nie przesadzajcie.
          myslicie, ze ludzie glosowali tak jak sugerowalo jury?
          watpie
          • jodarek1 Re: Idol? Mediow czy widzow? 20.06.05, 12:34
            mallina napisała:

> nie przesadzajcie.
            > myslicie, ze ludzie glosowali tak jak sugerowalo jury?
            > watpie

wbrew pozorom ludzie bardzo sugerują się opinią jury
    • Gość: madzia Sławek Uniatowski ma potężne jądra IP: *.chello.pl 20.06.05, 13:08
      kocham je!
      • Gość: Marta Re: Sławek Uniatowski ma potężne jądra IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.06.05, 14:04
        Z pewnością się ucieszy z Twojej opinii smile
    • Gość: kasik A ja się nie zgadzam... IP: 80.72.37.* 20.06.05, 14:26
      Przez cały program byłam za Sławkiem. Żałuję, że nie wygrał, ale nie boleję nad
      tym. Według mnie Maciek jest w trudnej sytuacji. Aby odnieść prawdziwy sukces
      musi się odbić od dna, zrobić to czego wymagali od niego głosujący. Wziąć
      kapelę i pojechać w trasę. Inaczej albo zje go komercja, albo nie odniesie
      sukcesu. Waracając do Sławka, to on ma największe szanse na sukces. Nie ma
      jeszcze metki IDOLA. Ma wolną rękę i może nagrać taką płytę jakiej będzie
      chciała słuchać Polska. Nie ta co ma 10-15. Tylko przawdziwi odbiorcy, Ci
      dorośli znający się bardziej na rzeczy...
      • Gość: Lusia Re: A ja się nie zgadzam... IP: *.stacje.agora.pl 20.06.05, 15:05
        Cała dyskusja jest trochę bez jakości i laicka na maksa. Porównujecie ludzi,
        których porównać się nie da. To tak jakby porównać Rodowicz, Santor i Dudziak.
        Nie da się. Wszyscy trzej panowie są utalentowani w pewnym segmencie, swoim
        stylu. Pytanie, który jest najbardziej masowy i można na nim zarobić? Wszyscy
        zasłynęli i zyczę im powodzenia. Ja nie umiem śpiewać i takim jak oni składam
        pokłon. Brawo
    • Gość: Aga Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:31
      a ja uważam że b dobrze że wygrał Silski. Jest o wiele bardziej wszechstronny
      muzycznie niż pozostali dwaj panowie. Zwłaszcza Unianotowski, który - jak dla
      mnie - śpiewa wszysko na jedno kopyto.
      • Gość: monika Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 15:40
        Ja tez jestem zadowolona, ze wygral Silski. I glosowalam na Niego, wiec sie
        poczuwam do napisania cieplych slow o czlowieku.
        Pamietajcie, jeszcze sie taki nie urodzil, coby wszytskim dogodzil...
    • Gość: Luk Zabrze Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 20.06.05, 17:27
      Juz na to nie patrze bo sie zrobilo nudne
    • Gość: holi I tak wyjdą na swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:46
      i Silski, i Uniatowski zapewne nagrają swoje płyty
      już samo zainteresowanie ich osobą to wielki plus
    • Gość: macanudo Re: Idol? Mediow czy widzow? IP: 201.14.165.* 20.06.05, 19:53
      Witam,

Tego wydania "Idola" w Polsce nie oglądałem, poprzednie, kilka lat temu, tak. Wiem co to jest program
      "American Idol" oraz brazylijski "Idol". To opatentowana recepta na program TV mająca, głównie, na
      celu tzw. oglądalność, rodzaj "reality show" w temacie muzyka. Jak by nie było, "Idol" oddaje do
      dyspozycji młodym, albo lepiej: początkującym muzykom przestrzeń medialną, możliwość
      wypromowania się, być może nawet zaistnienia na rynku, a w najgorszym wypadku dobrej zabawy (jeśli
      jury nie zmiesza z błotem). Ale nie o tym.
      Jak wynika z powyższego, nie mam zielonego (ani innego) pojęcia o konkurentach Maćka Silskiego, bo
      programu nie oglądałem. Maćka znam osobiście ze szczecińskiej sceny rockowo/bluesowej/cokolwiek
      gdzieś od 1997 roku. Przez wiele lat można było go słuchać w zespołach "Waterstone",
      "Mauritius" i innych, zawsze w towarzystwie np. Wojtka Wójcickiego, znakomitego gitarzysty (wiecie kto
      to?). Według mnie i większości jest on najlepszym wokalistą jakiego można było usłyszeć na żywo w
      Szczecinie, co oczywiście, o niczym nie świadczy. Byłem na dziesiątkach ich koncertów, w różnych
      miejscach z różną publicznością. Ich performance (trudno mi pominąć członków tych zespołów) zawsze
      cieszyła się ogromnym uznaniem, o czym świadczyła zawsze tłumna publiczność. Od siebie
      powiem, że to człowiek utalentowany, muzykalny, atrybuty, które pozwalają mu zmierzyć się z
      interpretancją najlepszych i najtrudniejszych wokalistów. Tak, interpretacja, bo Maciek ma swój
      charakter. Czy jest rockmanem czy bluesmenem to już mało istotne. Tak, jest twardzielem, który od
      dna nie musi się odbijać, zrobił już to przez lata szczecińskiej, i nie tylko, kariery. Wygrał bo jest dobry,
      o czym świadczy procentowa przewaga głosów. Co z tym zrobi, to jego sprawa. Jestem pewien, że
      świetnie się bawił.

Maćku, gratuluję i... baw się dobrze.

Z poważaniem

Macanudo.
    • istna Re: Idol? Mediow czy widzow? 20.06.05, 22:55
      Moim zdaniem: ciekawy człowiek, ciekawy muzyk, ciekawy facet. Po raz pierwszy
      nie uważam, że słuchanie zwycięzcy Idola byłoby absurdem.
      • kraciak Re: Idol? Mediow czy widzow? 21.06.05, 00:26
        Moim faworytem był Uniatowski. Choć lubię rocka, z Silskim mi nie po drodze,
        dlatego, że nie lubię głosowych klimatów okołoseattle'owych, poza tym słyszałam
        już paru wokalistów podobnie śpiewających. Co nie znaczy, że Silski jest złym
        piosenkarzem, tylko to, że nie w moim guście.
        Uniatowski zachwycił mnie barwą swojego wokalu. Jest stworzony na wykonawcę
        piosenek bardziej intymnych, spokojnych, a głos ma jak facet po 50, śpiewający
        naprawdę długo. Niech jednak trzyma się od niego z daleka ze swoimi tekstami
        Jacek Cygan, bo zrobi z niego (mam nadzieję, że U. nie jest jednak taki łatwy
        do przerobienia)drugiego Rynkosia dla 50-letnich babek w garsonkach.
        W tym zestawieniu (finalistów) nie pasował mi tylko Bartek dredmen, bo po
        prostu nie umie śpiewać, może lepiej niech gębofoni sobie i innym, jeśli chcą
        tego słuchać. Ale piosenkarz z niego żaden, z tą bajorowską nadekspresją i
        brakami wokalnymi, niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka