eirinn 22.06.05, 00:04 www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=26265 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pwo Re: Bono działa 22.06.05, 07:45 No właśnie. Bono chyba za dużo działa. Wczoraj wieczorem na TVN24 podalj krótkie info, że są jakieś animozje z powodu zbyt częstych spotkań Bono z Blairem i Bushem. Nie wiem w sumie co o tym myśleć. Bono zawsze miał fioła na punkcie polityki, ale chyba przgiął skoro takie plotki sie rozchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
newyearsday1981 Re: Bono działa 22.06.05, 09:31 Też mi się wydaje,ze chyba trochę przegina z tą działalnością-choć jeśli chodzi o spotkania z Bushem i Blairem,to wie co robi,bo to są w końcu przywódcy silnych i bogatych państw,które coś mogą zrobić dla biednych,jeśli im się oczywiście odpowiednio długo i wytrwale truje d...,z przeproszeniem.Już wczoraj czytałam na stronie GW,jak to Blair ms pomysły na pomoc dla Afryki i jak się angażuje-ciekawe,za czyją namowąSwoją drogą, i tak podziwiam Bono,ze jeszcze mu się chce robić tyle rzeczy na raz i że wierzy w to co robi,bo gdyby w to naprawdę nie wierzył,to by się tak nie angażował.Facet ma niesamowitą,mimo upływu lat, energię i po prostu musi ją jakoś spożytkować-dobrze,ze z korzyścią dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Bono działa 22.06.05, 10:42 Eee no, bez przesady - to, że Bono sobie wyprodukuje jakiś tam film, z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Chce, i ma kase - niech robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_muminka Re: Bono działa 22.06.05, 13:40 Ech. Czytałam dzisiaj rano w metropolu... To jest dziwne jakieś, co nie wezmę tego metropolu, to coś o U2. Ostatnio pisali o pociągu na przykład Nieważne. Co do tematu, to niewiele mam do powiedzenia - w sumie zgadzam się z ajhołpem... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Bono działa 26.08.06, 01:12 To może być wątek o działalności pozamuzycznej Bono i chopakuff. Odpowiedz Link Zgłoś