Dodaj do ulubionych

24 sezon 4

23.06.05, 21:04
Mall, widziałaś już cały? tylko nie opowiadaj!smile ja właśnie zabieram się do
ściągania, ale na osloskopie jeszcze nie ma. Ty korzystałaś może z
www.the-realworld.de ? widzę że mają dwie wersje rippowania, chyba
lepiej sięgnąć po lepszą? poźniej łatwiej chyba znaleźć do takiej polskie
napisy? bez nich połowa akcji mi ucieknie i szybko się pogubięsad
Obserwuj wątek
    • mallina Re: 24 sezon 4 23.06.05, 22:08
      juz dawno widzialamsmile
      mialam wszystkie z osla, polskie napisy byly na biezaco dostepnewink
      to dziwne ze ich nie ma teraz na osle??pojawialy sie blyskawicznie po emisji w USA..
      czytalam ze ma byc film kinowy, a z dobrego zrodla slyszalam tez news, ze byla
      podpisana umowa na jeszcze dwie serie.
      ale jak zaczeli mowic o tym filmie kinowym to wydaje mi sie, ze zrezygnuja z
      kolejnych sezonow w tv..
      • mameluch Re: 24 sezon 4 23.06.05, 22:25
        kurcze, napisałem tak jakby na ośle nie było?smile jak zwykle zamotałemsmile nie no,
        jest oczywiściesmile mam tylko n******e że ściągnę odpowiednie wersje, tak żeby
        napisy pasowały. z pierwszym odcinkiem 3 serii miałem chyba tak, że żadne
        polskie do niego nie pasowały i musiałem oglądać parę minut, później przerywać i
        to czego nie zrozumiałem doczytać z wersji napisów przeznaczonych pod inną wersjęsmile
        to ja podziękuję za film jeśli ma być robiony kosztem kolejnych seriiuncertain
        • mallina Re: 24 sezon 4 24.06.05, 03:45
          no moze ja zle zrozumialamsmile
          ja tez wolalabym jeszcze dwie serie niz film kinowy..
          pamietam jak Archiwum X bylo w kinie..no to juz jednak nie to samo..
    • ilhan Re: 24 sezon 4 23.06.05, 23:09
      W życiu tego nie oglądałem, ale jako ciekawostkę podam, że podobno pojawia się tam jakaś kancelaria adwokacja (or sth like that) o nazwie McLennan-Forster i jest to hołd złożony duetowi liderów, hehe, The Go-Betweens. W sumie obejrzałbym z samej ciekawości - gdzieś u nas to leci?
      • mameluch Re: 24 sezon 4 23.06.05, 23:22
        rzeczywiście, gugle też tak mówismile tzn. nie wiem co to dokładnie jest to
        McLennan-Forster (boję się czytać, bo jak zwykle wyłapię coś co zdradzi jakiś
        elemencik fabułysmile
        a czwarta seria u nas pewnie najwcześniej za jakieś dwa latauncertain pierwsza była na
        polsacie i c+ chyba też, druga na c+ (na polsacie będzie jesienią, polecam,
        wymiatasmile, trzecia na c+ chyba jesienią, więc czwarta wypada gdzieś za rokuncertain ja
        posiłkuję się mułem, na czwartą na polsacie pewnie musiałbym czekać ze 4 latauncertain
        w ogóle polecam gorąco wszystkie serie (nie wiem jak z czwartą, ale na pewno
        trzyma poziom), Mall i Grim na pewno też polecajasmile))
        • grimsrund Re: 24 sezon 4 23.06.05, 23:50
          Hy hy...

(rzekł odkładając ładunki wybuchowe, które już miał załadować do przesyłek
          zaadresowanej do tego, którzy zdradza fabułę 24 smile) )
          • grimsrund Re: 24 sezon 4 23.06.05, 23:51
            przesyłKI smile)

Żeś chopie miał szczęście smile
          • mameluch Re: 24 sezon 4 23.06.05, 23:54
            ja nie zdradzam fabuły (raczejwink, w przeciwieństwie do Ciebie (czasemwink
        • mallina Re: 24 sezon 4 24.06.05, 03:44
          oczywiscie ze 4 serie tez polecamsmile
          w Niemczech chyba juz trzy lecialy, ale nie dalam rady patrzec - dubbing!!!!
          musze przyznac, ze gdy odcinek nowy pojawial sie na osle to napisy byly do dwoch
          dni..ekspresowosmile
    • mameluch Re: 24 sezon 4 05.07.05, 01:34
      właśnie skończyłem 4 sezonsmile szybciutko mi poszłosmile ten też wymiata, wg mnie
      najgorszy (ciężko tak powiedzieć, bo też świetny) był 1 sezon, później nie
      potrafię uszeregować.
      jakieś nowe wieści może? planują piąty sezon? ja chce serial, nie film. film
      jest za krótkiwink
      mówcie do mnie Jack Bauerwink chociaż charakterem odpowiadam raczej Chloe O'Brianwink
    • mameluch jupi! 05.07.05, 01:46
      Podpisano kontrakt na 5 i 6 sezon

Po kilkutygodniowych negocjacjach stacja Fox Broadcasting Co. i wytwórnia 20th
      Century Fox podpisały umowę na dwa kolejne sezony popularnego serialu "24
      Godziny". Całość obejmuje 48 nowych odcinków.

Rozmowy do tej pory rozbijały się o opłaty licencyjne dla stacji telewizyjnych.
      Przy tak wysokobudżetowym, trwającym cztery lata projekcie tego typu problemy są
      jednak nie do uniknięcią. Wiadomo jednak już, że uda się utrzymać wysoki budżet,
      jak i zatrzymać znaną z poprzednich części obsadę, z Kieferem Sutherlandem na czele.

Akcja każdego sezonu toczy się przez 24 godziny. Jeden odcinek odpowiada jednej
      godzinie z życia bohaterów. Historia dzieje się w czasie rzeczywistym.

źródło: www.filmweb.pl
    • mameluch Re: 24 sezon 4 05.07.05, 02:04
      ok, ostatni razwink piąty sezon zaczyna się w styczniu 2006.
      czytam wszędzie narzekania, że czwarty był najgorszy. pragnę się nie zgodzić!wink
      • mallina Re: 24 sezon 4 05.07.05, 02:20
        tez sie nie zgadzam!!
        ale wiesz, jak byl trzeci to tez marudzono, ze najslabszywink)))

ja wcale nie chce filmu kinowego, wole dwie kolejne serie!!
        i niech pasek_xxl spierdala - niech zyje osiolek!!!!!

a Chloe rzadzi!!jest zajebistabig_grinDDD

a mysle sobie czy w kolejnych sezonach nie pojawi sie np corka Jacka?
        w sumie moglaby..bo pewne inne osoby raczej juz nie..
        no nic tu wiecej napisac nie mozna, bo moze ktos jeszcze jest przed 4 seriasmile
        • mameluch niech Grim nie czyta Twojego postu;) 05.07.05, 03:22
          i moich lepiej też nie, choć właśnie zarzuciłem Go trzema mejlami, ale to raczej
          chodziło o Mię Kirshnersmile

dalej nie czytaj Grim!smile

Mall, wiesz że postać grana przez Mię (czyli Mandy, robiąca na rzecz Marwana,
          pojawia się chyba w 22 i 23 odc. 4 serii, ta która więzi Tony'ego i zabija
          Castel'a) to ta która na początku pierwszej serii podłożyła bombę czy cuś w
          samolocie? i potem skakała na spadochronie nad Mojave. przeklęta (acz ślicznawink
          najemka (??? ta co się daje nająćwink
          Chloe w czwartej serii wymiata dwa razy mocniej niż w trzeciejsmile fantastyczna
          postaćbig_grin
          piątą serię muszę ściągać na bieżąco teżsmile
          dobranocsmile
          • mameluch postu? chyba 'posta' powinno być?:) <najn> 05.07.05, 03:22

• mallina Re: postu? chyba 'posta' powinno być?:) <najn 05.07.05, 09:06
              e tam postu, postawink))

a Mandy to faktycznie byla ta co skakala na spadochronie i miala bliska
              przyjaciolke, ktra potem kulke dostala..
              to oczywiscie nie w 4 serii..owa Mandy to tez ta co podala reke Palmerowi..
              faktycznie aktorka ladnawink)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka