Dodaj do ulubionych

Najfajniejszy koleś z teledysku

IP: *.chello.pl 06.08.02, 17:33
Moim zdaniem to ten blondyn z teledysku Bon Jovi ,,Always".
Obserwuj wątek
    • Gość: davis Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.radom.pilickanet.pl 06.08.02, 17:39
      Koleś z "Hero Of The Day" Metalliki.
    • Gość: qwerty Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 06.08.02, 18:19
      taksowkarz z "by the way" rhcp
    • Gość: kadriana Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 19:00
      ten blondyn z nosem jak bokser?
      • Gość: mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.02, 19:03
        Eddie Vedder..czasem sie pojawia w rzadkich teledyskach Pearl Jamwink
        • Gość: kadriana Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 20:18
          Eddie jest super, tylko szkoda trochę ,że włoski ściął.
          • Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 20:34
            Najfajniejszym kolesiem jest gosciu z teledysku UNKLE "Rabbit in your
            headlight". Ten co idzie tunelem i potracaja go samochody przez prawie cały
            teledysk a na końcu okazuje sie że jest on ...
            • Gość: qwerty Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 06.08.02, 23:34
              Gość portalu: Miecio napisał(a):

> Najfajniejszym kolesiem jest gosciu z teledysku UNKLE "Rabbit in your
              > headlight". Ten co idzie tunelem i potracaja go samochody przez prawie cały
              > teledysk a na końcu okazuje sie że jest on ...
              o, ten tez jest niezly! fajnie mruczy pod nosem jakies texty...
          • mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 07.08.02, 00:39
            z wlosami czy bez..jest najlepszy..
    • Gość: nikka Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:57
      motocyklista z " Question of time" Depeche Mode
      • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:36
        a mnie sie podobuje liam z the prodigy i on wystepowal w ich teledyskach
        [chyba "no good"].strasznie fajny kolo!!!
        • Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 21:40
          Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> a mnie sie podobuje liam z the prodigy i on wystepowal w ich teledyskach
          > [chyba "no good"].strasznie fajny kolo!!!

Liam wystepuje w kazdym teledysku Progidy. Ale faktycznie fajny kolo.
          • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:42
            wiem ze w kazdym-ale "no good"to jeden z moich ulubionych.
            a moj kuzyn jest do niego baardzo podobny-i to jest moj problem!
            • Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 21:44

> wiem ze w kazdym-ale "no good"to jeden z moich ulubionych.
              > a moj kuzyn jest do niego baardzo podobny-i to jest moj problem!

Jezeli jest to kuzyn nie z pierwszej linii (czyli nie jest synem rodzenstwa
              Twoich rodziców) to no problem.
              • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:53
                wlales nadzieje w me udreczone serce-to syn kuzynki mamy czy cos. koles [jak ja
                pisze o rodzinie]jest naprawde podobny wizualnie[nie tylko ja to widze
                buuuu!!],ma 28 lat i mieszka w wawce.i jest przyczyna mych bezsennych nocy.
                • Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 22:01

> wlales nadzieje w me udreczone serce-to syn kuzynki mamy czy cos. koles [jak
                  ja
                  >
                  > pisze o rodzinie]jest naprawde podobny wizualnie[nie tylko ja to widze
                  > buuuu!!],ma 28 lat i mieszka w wawce.i jest przyczyna mych bezsennych nocy.

No to masz szanse. Jest juz stary i potrzebuje pewnie stagnacji. Jako swat-
                  czekam na zaproszenie na wesele.
                  • teddy4 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 06.08.02, 23:13
                    Waldek Tkaczyk w białej marynarce w "Nie ma jak szpan".
                  • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 23:37
                    okay!!!!!a jaki torcik lubisz?to uwzglednie to w weselnym menu.no i rzecz jasna
                    jakies specjalne zyczenia co do napojow wysokoprocentowych?
                    dla swata czym willa bogata.
                    • Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 02:01

> okay!!!!!a jaki torcik lubisz?to uwzglednie to w weselnym menu.no i rzecz
                      jasna
                      >
                      > jakies specjalne zyczenia co do napojow wysokoprocentowych?
                      > dla swata czym willa bogata.

Nie lubię słodyczy, niech będzie tatar, ale świeżutki.
                      A z alkoholi to tylko Lech albo ewentualnie żubrówka z sokiem grejfrutowym.
                      • mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 07.08.02, 02:06
                        a moze byc z jablkowymsmile)) wtedy bym nawet ja z toba mieciu wychylilasmile
                        • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:43
                          a no to zapraszam rowniez-razem przyjedziecie?
                      • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:40
                        nie ma sprawy-czekaj na zaproszenie-alkohole juz sie mroza.a moja mama robi
                        genialnego tatara.
    • mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 07.08.02, 01:45
      a najlepsze wogole to jest "live aus berlin" rammstein..(wersja bez cenzury) i
      posluchac mozna i poogladac..chociaz "najfajnosc" pana T. moze tu byc tematem
      do dyskusji, ale czy tu napewno o sam wyglad biega..smile)))
    • Gość: ugugunan Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 07.08.02, 08:05

Nie do wyjęcia jest Christopher Walken w teledysku Fatboy Slim...
      • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:42
        konwencja teledysku nowatorska-okay.
        ale w jakim sensie na boga on?????chyba nie wizualnie[brrrrr!]
        • ugugunana Walken's cool! 07.08.02, 19:53

> ale w jakim sensie na boga on?????chyba nie wizualnie[brrrrr!]

Tytuł wątku to: "Najfajniejszy koleś z teledysku"... No to napisałem co myślę -
          Walken mnie w tym wcieleniu odchudził już o jakieś 3 kilogramy (tak się trzęsę
          ze śmiechu zawsze jak to widzę)... No i fajnie, jeszcze fajniej, najfajniej...
          Stąd najfajniejszy - i to właśnie wizualnie... Na Boga! *-)

Pozdrawiam miłośniczki męskich wdzięków - miłośnik wdzięków kobiecych
          Ugugunan...
          • Gość: alissa19 Re: Walken's cool!-not 4 me! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 20:27
            ugugunana napisał:

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
            >
            > > ale w jakim sensie na boga on?????chyba nie wizualnie[brrrrr!]
            >
            > Tytuł wątku to: "Najfajniejszy koleś z teledysku"... No to napisałem co
            myślę -
            >
            > Walken mnie w tym wcieleniu odchudził już o jakieś 3 kilogramy (tak się
            trzęsę
            > ze śmiechu zawsze jak to widzę)... No i fajnie, jeszcze fajniej,
            najfajniej...
            > Stąd najfajniejszy - i to właśnie wizualnie... Na Boga! *-)
            >
            > Pozdrawiam miłośniczki męskich wdzięków - miłośnik wdzięków kobiecych
            > Ugugunan...
            ale to ze strony kobiecej troche inaczej wyglada-dla mnie jako KOBIETY on jest
            wizualnie nie do przyjecia aczkolwiek tanczy fajnie.watpliwy troche komplement -
            fajny=smieszny.
            nie czepiam sie-to twoja interpretacja tytulu watku.dla mnie fajny to
            przystojny w tym kontekscie[wiesz przy takim keanu jako przykladzie to walken z
            tymi okropnymi oczyma to jakas parodia].
            na boga-jak dla mnie dokladnie tak.
            milosniczka przystojniakow.
            • ugugunana Easy, easy... 07.08.02, 20:35

> milosniczka przystojniakow.

Cóż, przy takiej interpretacji gryzę się w język, bo już miałem napisać, że
              Lemmy też jest niekiepski wizualnie... Może powstanie analogiczny wątek o płci
              pięknej... Mam swoje faworytki... *-)

Ugugunan - przystojniak...
              • Gość: alissa19 Re: Easy, easy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 20:51
                I'm easy like sunday morning,can't you see?
                takich watkow bylo miliony juz.i ciagle o tym samym.powiem tylko tyle ze babka
                moze sie podrasowac do teledysku i w ogole a facet nie.dlatego watki o facetach
                sa prawdziwsze.
                moj typ babki Imbruglia.
                alissa-ladna dziewczyna wirtualnie i na zywo.
    • Gość: gonitwa Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.chello.pl 07.08.02, 17:52
      No jak to??!
      Najlepszy był przecież Keanu Reeves w "Rush" Pauli Abdul bodajże! Co prawda
      było to jakieś sto lat temu, ale do dziś nikt go jeszcze nie przebił. wink))))
    • Gość: pyttong Heh, Eddie w każdym z Iron Maiden IP: 213.77.40.* 07.08.02, 23:06
      Ten fajny szkieletopodobny stwórwink
    • vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 08.08.02, 11:28
      Najlepszy jest Ozzy Osbourne w teledysku do piosenki Ozzy'ego Osbourne'a "Perry
      Mason" z płyty Ozzy'ego Osbourne'a "Ozzmosis" smile))
      • ydorius Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 08.08.02, 22:01

to on tam występuje? Nie do wiary...

smile))

.y.

----------------------------------
        What is home without Plumtree's Potted Meat?
        Incomplete.
        • vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 09.08.02, 18:47
          ydorius napisał:

>
          > to on tam występuje? Nie do wiary...

Tak, on występuje głównie w teledyskach Ozzy'ego Osbourne'a, a ostatnio w
          takiej kaszanie na MTV "The Osbournes". Jest też ojcem dzieci Ozzy'ego i mężem
          jego żony.
    • Gość: Vega Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 18:59
      Ten blondyn nazywa się Jack Noseworthy i jest tak zwanym aktorem. Grał m.in.
      w "Event Horizon" i "S.F.W.". A najfajniejszy to jest Eminem w "Without Me"smile
    • Gość: Dżordż Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 20:03
      Ten z klipu Schism Toola jest niezły smile
    • perlotiel Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 08.08.02, 20:15
      koles z teledysku The Calling "Where ever you will go". ten, z ktorym na koncu
      wychodzi z domu, i ktorego widzi w gabinecie z tatuazami... no i oczywiscie
      Walken z teledysku fatboy slima smile
      • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 23:19
        chyba wherever by the way
        • perlotiel Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 09.08.02, 19:21

> chyba wherever by the way

wiesz... nie koniecznie. zalezy, jak autor tekstu zadecydowal. poprawnie jest
          wherever, ale tak samo, jak forever czasem rozdzielaja...
          • perlotiel Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 09.08.02, 19:26
            zreszta nie jestem ekspertem, jesli chodzi o angielski ;P
            • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 20:09
              nie no jasne-ja tez nie jestem ekspertem z np.hiszpanskiego dajmy na to ale nie
              sadze aby gramatyka czy skladnia byly zalezne od woli autora tekstu piosenki.a
              nie wiem co mialoby oznaczac "where ever"?
              • vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 09.08.02, 20:57
                Miało by to oznaczać GDZIE KOLWIEK.
                • Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 21:03
                  na pra wde ? a le t o chy ba jak as odmia na an giel skie go mo ze z wy sp ow
                  czy ch al bo z - r p a
                  • vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 10.08.02, 01:09
                    CHY BA COŚ TA KIE GO smile
    • Gość: kadriana Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 23:44
      a mi sie kiedyś Peter Steele bardzo podobał
      • Gość: mao Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kato.gazeta.pl 09.08.02, 17:43
        perkusista queen na każdym clipie z lat 70.
        • clio4 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 09.08.02, 22:30
          wokalista 3 Doors Down np: w klipie "Loser" i oczywiscie Brandon Boyd z
          Incubusa-dajmy na to w "Nice to know you"!
    • mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 10.08.02, 15:13
      P.O.D....oczywiscie vocal...smile
      tyle ze to bardzo porzadny czlowiek i napewno nie wypada myslec sobie o nim
      jako..hmm kolesiu z teledyskusmile
      • vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 11:57
        mallina napisała:

> P.O.D....oczywiscie vocal...smile
        > tyle ze to bardzo porzadny czlowiek i napewno nie wypada myslec sobie o nim
        > jako..hmm kolesiu z teledyskusmile

A o innych wypada? Na jakiej zasadzie dokonuje się rozgraniczenia? smile))
        • mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 22:50
          dobre pytaniesmile))
          odpowiedzi brak...wink
    • Gość: lena Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 22:13
      no przyklad easy byl niezly ten koles wygrywa ale dla mnie perkusista U2 to
      jest to
    • Gość: slipknot? Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.telia.com 16.08.02, 20:53
      jak dla mnie najlepsi sa wszyscy ze "Slipknot"-a!!!! szczegolnie podobaja mi
      sie ich twarze!! smile)
      niezly jest tez dzieciak z klipu System of a Down "Aerials"...
      a THe Best OF THE BEST przyznaje:
      BUSTA RHYMES w klipie Break Ya Neck
      • rodak Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 11:20
        a co z tym pięknisiem z "Precious Illusions" Alanis Morissette?
        • Gość: lena Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 13:35
          raczysz chyba zartowac toz to totatlny kmiotek
          • rodak Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 17:28
            no ja się nie znam (gustuje raczej w dziewczynachsmile ) - I'm just a teenage
            dirtbag babysmile)) (a swoją droga to co z gostkiem z piosenki Wheatusa "A little
            respect"?)
            • Gość: lena Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 00:41
              sam przyznales ze sie nie znaszsmilei chyba jest w tym troche racjismile
              • Gość: Sasza Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 20.08.02, 03:10
                Mnie najbardziej podobał się żóły ludzik z Mr. Oizo. Siedział za biurkiem,
                kiwał się w rytm muzyki, zamiast cygara miał w dłoni parówkę.
                Bezpretensjonalny, zabawny, optymistyczny.
    • Gość: smile_anastacia Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 07:53
      A wg mnie najlepiej wygladal taksowkarz z piosenki "By the way"
    • Gość: Tycja Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.war.gleiss 20.08.02, 14:09
      Jak dla mnie to najfajniejszym kolesiem w teledysku (kazdym) jest Jay Kay (Jamiroquai)!!!
      • Gość: INKA Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 28.08.02, 00:14
        Koles z "Always" Bon Jovi -ok !!!Ale Garou bije ich
        wszystkich,vocal+image...!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka