Gość: beauty IP: *.chello.pl 06.08.02, 17:33 Moim zdaniem to ten blondyn z teledysku Bon Jovi ,,Always". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: davis Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.radom.pilickanet.pl 06.08.02, 17:39 Koleś z "Hero Of The Day" Metalliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 06.08.02, 18:19 taksowkarz z "by the way" rhcp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 19:00 ten blondyn z nosem jak bokser? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.02, 19:03 Eddie Vedder..czasem sie pojawia w rzadkich teledyskach Pearl Jam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 20:18 Eddie jest super, tylko szkoda trochę ,że włoski ściął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 20:34 Najfajniejszym kolesiem jest gosciu z teledysku UNKLE "Rabbit in your headlight". Ten co idzie tunelem i potracaja go samochody przez prawie cały teledysk a na końcu okazuje sie że jest on ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 06.08.02, 23:34 Gość portalu: Miecio napisał(a): > Najfajniejszym kolesiem jest gosciu z teledysku UNKLE "Rabbit in your > headlight". Ten co idzie tunelem i potracaja go samochody przez prawie cały > teledysk a na końcu okazuje sie że jest on ... o, ten tez jest niezly! fajnie mruczy pod nosem jakies texty... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 07.08.02, 00:39 z wlosami czy bez..jest najlepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:57 motocyklista z " Question of time" Depeche Mode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:36 a mnie sie podobuje liam z the prodigy i on wystepowal w ich teledyskach [chyba "no good"].strasznie fajny kolo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 21:40 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > a mnie sie podobuje liam z the prodigy i on wystepowal w ich teledyskach > [chyba "no good"].strasznie fajny kolo!!! Liam wystepuje w kazdym teledysku Progidy. Ale faktycznie fajny kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:42 wiem ze w kazdym-ale "no good"to jeden z moich ulubionych. a moj kuzyn jest do niego baardzo podobny-i to jest moj problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 21:44 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > wiem ze w kazdym-ale "no good"to jeden z moich ulubionych. > a moj kuzyn jest do niego baardzo podobny-i to jest moj problem! Jezeli jest to kuzyn nie z pierwszej linii (czyli nie jest synem rodzenstwa Twoich rodziców) to no problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:53 wlales nadzieje w me udreczone serce-to syn kuzynki mamy czy cos. koles [jak ja pisze o rodzinie]jest naprawde podobny wizualnie[nie tylko ja to widze buuuu!!],ma 28 lat i mieszka w wawce.i jest przyczyna mych bezsennych nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 22:01 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > wlales nadzieje w me udreczone serce-to syn kuzynki mamy czy cos. koles [jak ja > > pisze o rodzinie]jest naprawde podobny wizualnie[nie tylko ja to widze > buuuu!!],ma 28 lat i mieszka w wawce.i jest przyczyna mych bezsennych nocy. No to masz szanse. Jest juz stary i potrzebuje pewnie stagnacji. Jako swat- czekam na zaproszenie na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 06.08.02, 23:13 Waldek Tkaczyk w białej marynarce w "Nie ma jak szpan". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 23:37 okay!!!!!a jaki torcik lubisz?to uwzglednie to w weselnym menu.no i rzecz jasna jakies specjalne zyczenia co do napojow wysokoprocentowych? dla swata czym willa bogata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 02:01 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > okay!!!!!a jaki torcik lubisz?to uwzglednie to w weselnym menu.no i rzecz jasna > > jakies specjalne zyczenia co do napojow wysokoprocentowych? > dla swata czym willa bogata. Nie lubię słodyczy, niech będzie tatar, ale świeżutki. A z alkoholi to tylko Lech albo ewentualnie żubrówka z sokiem grejfrutowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 07.08.02, 02:06 a moze byc z jablkowym)) wtedy bym nawet ja z toba mieciu wychylila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:43 a no to zapraszam rowniez-razem przyjedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:40 nie ma sprawy-czekaj na zaproszenie-alkohole juz sie mroza.a moja mama robi genialnego tatara. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 07.08.02, 01:45 a najlepsze wogole to jest "live aus berlin" rammstein..(wersja bez cenzury) i posluchac mozna i poogladac..chociaz "najfajnosc" pana T. moze tu byc tematem do dyskusji, ale czy tu napewno o sam wyglad biega..))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 07.08.02, 08:05 Nie do wyjęcia jest Christopher Walken w teledysku Fatboy Slim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:42 konwencja teledysku nowatorska-okay. ale w jakim sensie na boga on?????chyba nie wizualnie[brrrrr!] Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Walken's cool! 07.08.02, 19:53 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > ale w jakim sensie na boga on?????chyba nie wizualnie[brrrrr!] Tytuł wątku to: "Najfajniejszy koleś z teledysku"... No to napisałem co myślę - Walken mnie w tym wcieleniu odchudził już o jakieś 3 kilogramy (tak się trzęsę ze śmiechu zawsze jak to widzę)... No i fajnie, jeszcze fajniej, najfajniej... Stąd najfajniejszy - i to właśnie wizualnie... Na Boga! *-) Pozdrawiam miłośniczki męskich wdzięków - miłośnik wdzięków kobiecych Ugugunan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Walken's cool!-not 4 me! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 20:27 ugugunana napisał: > Gość portalu: alissa19 napisał(a): > > > ale w jakim sensie na boga on?????chyba nie wizualnie[brrrrr!] > > Tytuł wątku to: "Najfajniejszy koleś z teledysku"... No to napisałem co myślę - > > Walken mnie w tym wcieleniu odchudził już o jakieś 3 kilogramy (tak się trzęsę > ze śmiechu zawsze jak to widzę)... No i fajnie, jeszcze fajniej, najfajniej... > Stąd najfajniejszy - i to właśnie wizualnie... Na Boga! *-) > > Pozdrawiam miłośniczki męskich wdzięków - miłośnik wdzięków kobiecych > Ugugunan... ale to ze strony kobiecej troche inaczej wyglada-dla mnie jako KOBIETY on jest wizualnie nie do przyjecia aczkolwiek tanczy fajnie.watpliwy troche komplement - fajny=smieszny. nie czepiam sie-to twoja interpretacja tytulu watku.dla mnie fajny to przystojny w tym kontekscie[wiesz przy takim keanu jako przykladzie to walken z tymi okropnymi oczyma to jakas parodia]. na boga-jak dla mnie dokladnie tak. milosniczka przystojniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Easy, easy... 07.08.02, 20:35 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > milosniczka przystojniakow. Cóż, przy takiej interpretacji gryzę się w język, bo już miałem napisać, że Lemmy też jest niekiepski wizualnie... Może powstanie analogiczny wątek o płci pięknej... Mam swoje faworytki... *-) Ugugunan - przystojniak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Easy, easy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 20:51 I'm easy like sunday morning,can't you see? takich watkow bylo miliony juz.i ciagle o tym samym.powiem tylko tyle ze babka moze sie podrasowac do teledysku i w ogole a facet nie.dlatego watki o facetach sa prawdziwsze. moj typ babki Imbruglia. alissa-ladna dziewczyna wirtualnie i na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonitwa Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.chello.pl 07.08.02, 17:52 No jak to??! Najlepszy był przecież Keanu Reeves w "Rush" Pauli Abdul bodajże! Co prawda było to jakieś sto lat temu, ale do dziś nikt go jeszcze nie przebił. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyttong Heh, Eddie w każdym z Iron Maiden IP: 213.77.40.* 07.08.02, 23:06 Ten fajny szkieletopodobny stwór Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 08.08.02, 11:28 Najlepszy jest Ozzy Osbourne w teledysku do piosenki Ozzy'ego Osbourne'a "Perry Mason" z płyty Ozzy'ego Osbourne'a "Ozzmosis" )) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 08.08.02, 22:01 to on tam występuje? Nie do wiary... )) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 09.08.02, 18:47 ydorius napisał: > > to on tam występuje? Nie do wiary... Tak, on występuje głównie w teledyskach Ozzy'ego Osbourne'a, a ostatnio w takiej kaszanie na MTV "The Osbournes". Jest też ojcem dzieci Ozzy'ego i mężem jego żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 18:59 Ten blondyn nazywa się Jack Noseworthy i jest tak zwanym aktorem. Grał m.in. w "Event Horizon" i "S.F.W.". A najfajniejszy to jest Eminem w "Without Me" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 20:03 Ten z klipu Schism Toola jest niezły Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 08.08.02, 20:15 koles z teledysku The Calling "Where ever you will go". ten, z ktorym na koncu wychodzi z domu, i ktorego widzi w gabinecie z tatuazami... no i oczywiscie Walken z teledysku fatboy slima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 23:19 chyba wherever by the way Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 09.08.02, 19:21 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > chyba wherever by the way wiesz... nie koniecznie. zalezy, jak autor tekstu zadecydowal. poprawnie jest wherever, ale tak samo, jak forever czasem rozdzielaja... Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 09.08.02, 19:26 zreszta nie jestem ekspertem, jesli chodzi o angielski ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 20:09 nie no jasne-ja tez nie jestem ekspertem z np.hiszpanskiego dajmy na to ale nie sadze aby gramatyka czy skladnia byly zalezne od woli autora tekstu piosenki.a nie wiem co mialoby oznaczac "where ever"? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 09.08.02, 20:57 Miało by to oznaczać GDZIE KOLWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 21:03 na pra wde ? a le t o chy ba jak as odmia na an giel skie go mo ze z wy sp ow czy ch al bo z - r p a Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku-where ever? 10.08.02, 01:09 CHY BA COŚ TA KIE GO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 23:44 a mi sie kiedyś Peter Steele bardzo podobał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kato.gazeta.pl 09.08.02, 17:43 perkusista queen na każdym clipie z lat 70. Odpowiedz Link Zgłoś
clio4 Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 09.08.02, 22:30 wokalista 3 Doors Down np: w klipie "Loser" i oczywiscie Brandon Boyd z Incubusa-dajmy na to w "Nice to know you"! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 10.08.02, 15:13 P.O.D....oczywiscie vocal... tyle ze to bardzo porzadny czlowiek i napewno nie wypada myslec sobie o nim jako..hmm kolesiu z teledysku Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 11:57 mallina napisała: > P.O.D....oczywiscie vocal... > tyle ze to bardzo porzadny czlowiek i napewno nie wypada myslec sobie o nim > jako..hmm kolesiu z teledysku A o innych wypada? Na jakiej zasadzie dokonuje się rozgraniczenia? )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 22:50 dobre pytanie)) odpowiedzi brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 22:13 no przyklad easy byl niezly ten koles wygrywa ale dla mnie perkusista U2 to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slipknot? Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.telia.com 16.08.02, 20:53 jak dla mnie najlepsi sa wszyscy ze "Slipknot"-a!!!! szczegolnie podobaja mi sie ich twarze!! ) niezly jest tez dzieciak z klipu System of a Down "Aerials"... a THe Best OF THE BEST przyznaje: BUSTA RHYMES w klipie Break Ya Neck Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 11:20 a co z tym pięknisiem z "Precious Illusions" Alanis Morissette? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 13:35 raczysz chyba zartowac toz to totatlny kmiotek Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: Najfajniejszy koleś z teledysku 18.08.02, 17:28 no ja się nie znam (gustuje raczej w dziewczynach ) - I'm just a teenage dirtbag baby)) (a swoją droga to co z gostkiem z piosenki Wheatusa "A little respect"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 00:41 sam przyznales ze sie nie znaszi chyba jest w tym troche racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 20.08.02, 03:10 Mnie najbardziej podobał się żóły ludzik z Mr. Oizo. Siedział za biurkiem, kiwał się w rytm muzyki, zamiast cygara miał w dłoni parówkę. Bezpretensjonalny, zabawny, optymistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smile_anastacia Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 07:53 A wg mnie najlepiej wygladal taksowkarz z piosenki "By the way" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tycja Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.war.gleiss 20.08.02, 14:09 Jak dla mnie to najfajniejszym kolesiem w teledysku (kazdym) jest Jay Kay (Jamiroquai)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: Najfajniejszy koleś z teledysku IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 28.08.02, 00:14 Koles z "Always" Bon Jovi -ok !!!Ale Garou bije ich wszystkich,vocal+image...!!! Odpowiedz Link Zgłoś