Dodaj do ulubionych

Skarga na pracownika PKP w Lesznie.

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.08.02, 23:41
Witam,

Chcialbym zglosic skarge na pracownika PKP (prawdopodobnie ochrony) w
Lesznie, ktory, podczas niedzielnego powrotu uczestnikow, o maly wlos nie
spowodowal zadymy, kiedy to zaczal ludzi na sile do pociagu wpychac, bluzgac
na nich i ogolnie traktowac jak, za przeproszeniem, bydlo. Dodatkowo
zaatakowal jednego z powracajacych, co wywolalo wscieklosc podrozujacych
pociagiem ludzi i o maly wlos nie doprowadzilo do wielkiej zadymy. W zwiazku
z tym prosze o wyciagniecie konsekwencji karnych w stosunku do tego
pracownika, wlacznie ze zwolnieniem go z pracy! Postaram sie aby sprawa nie
przycichla i byla przestroga dla innych tego typu osobnikow. Rysopis
pracownika PKP:

W dniu 4 sierpnia ubrany byl w biala koszule prawdopodobnie w kratke. Koloru
spodni niestety nie pamietam. Charakteryzowal sie tym, ze byl dosyc gruby,
mial ogolona na lyso glowe i wzrost mniej wiecej na poziomie 165-175cm. Twarz
mial zaokraglona, gruba. To tyle co pamietam.

Wydarzenia mialy miejsce 4 sierpnia na stacji Leszno. Pociag, ktorym
przyjechalismy wyjechal o 17 ze stacji Zary do Warszawy Centralnej. Byl to
normalny pietrus. Pisze to dlatego, ze nie pamietam dokladnie o ktorej
bylismy w Lesznie.

Bardzo prosze o wyjasnienie calego zajscia. Sprawa NIE MOZE pozostac bez echa!

Z powazaniem,
Mariusz z Warszawy
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 07.08.02, 23:47
      tjaaa...majac na uwadze ten bardzo szczegolowy opis sprawa napewno nie
      pozostanie bez echa..
      • Gość: Mariusz Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 00:44
        Wiecej szczegolow bedzie wtedy, jak zglosza sie do mnie ludzie, ktorzy to
        widzieli lepiej niz ja.
    • buh Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 08.08.02, 00:07
      widuję go bardzo często. często nawet jest go dwóch-trzech naraz.
      • Gość: Jack Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.pl / *.gazeta.pl 08.08.02, 00:09
        Ja też go widuje, nie tylko w Lesznie
        Cóż ... sprawa na pewno nie przejdzie bez echa...
        • trueblue Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 08.08.02, 00:36
          A gdzie należy doprowadzić tego gościa?
        • Gość: Mariusz Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 00:46
          Powtarzam to poraz kolejny i bede to robil az do znudzenia do czasu az bede
          wiedzial, ze do kazdego dodarlo to co mowie smile Otoz to nie jest zaden SKIN
          tylko ogolony na lyso pracownik kolei w Lesznie. Ma on cholernie
          charakterystyczny wyglad.
    • vulture Eeeeee... 08.08.02, 01:10
      Eeee????

Czy ja naprawdę przeczytałem, to co przeczytałem???
    • Gość: kadriana Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 10:05
      daruj sobie , takie sprawy załatwia się od razu.
      • aric A co to ma wspólnego z tym forum? 08.08.02, 11:04
        Bo jakoś trochę nie w temacie jestem? Ale może tylko ja.
        • buh Re: A co to ma wspólnego z tym forum? 08.08.02, 11:20
          bo oni z Przystanku Wutka wracali chyba.
        • vulture JUŻ WKRÓTCE NA FORUM >>MUZYKA<<... 08.08.02, 11:23
          - dyskusja na temat jakości usług zakładu obuwniczego pana Zenobiusza Kwasiaka
          z Pierdziszyna Dolnego;

- zwierzenia ekspedientki ze sklepu mięsnego w Warzęchach, Eulalii P., której
          pies widział UFO;

- sonda "Jak oceniamy pracę PKS"

...i wiele innych wątków muzycznych!!!
          • Gość: NIN Re: JUŻ WKRÓTCE NA FORUM >>MUZYKA<<.. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.08.02, 11:42
            To wątek muzyczny, więc o muzyce:
            w piętrusie PKP zapodawało z głośników Kolorowych jarmarków w wykonaniu Maryli.
            I wytrzymali ..... do Leszna.
            • Gość: Hollow Re: JUŻ WKRÓTCE NA FORUM >>MUZYKA<<.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 12:29
              Gość portalu: NIN napisał(a):

> To wątek muzyczny, więc o muzyce:
              > w piętrusie PKP zapodawało z głośników Kolorowych jarmarków w wykonaniu
              Maryli.
              >
              > I wytrzymali ..... do Leszna.

To mój kumpel z liceum dojeżdżał często do szkoły pociągiem disco-polo. To
              sobie wyobraź...
              • Gość: obi Re: Skarga na pracownika... IP: *.waw.cdp.pl 08.08.02, 12:42
                Słuchaj no wieśniaku jeden, nie kopiuj swojego posta po wszystkich możliwych
                forach, bo ci to nie pomoże.
                Nie umiesz się zachować wśród ludzi - to wracaj do zoo, albo do dżungli.
                Nienawidzę pieniactwa, awanturowania się i przeogromnej chęci ciągania ludzi po
                sądach i prokuratorach za to, że jeden drugiego nazwał co najwyżej głupkiem.
                Chłopcze, powtarzam ci jeszcze raz - masz jakiś problem, to przyjedź do Leszna.
                Albo naucz się żyć wśród cywilizowanych ludzi przyjmując ich wszystkie zasady.
                I nie tłumacz się, że zadymy w pociągu robili inni, a nie ty.
                Chcę tylko na jedną rzecz jeszcze zwrócić uwagę: jestem cholernie tolerancyjny
                i nie mam nic przeciwko nikomu na świecie, do momentu, w którym ten ktoś
                spróbuje mi narzucić swoje sposoby na życie.
                Moja rada: wyluzuj, są w końcu wakacje. A jeśli nie potrafisz, to chociaż
                zamknij mordę i się nie drzyj, bo ci to nie pomoże.
                • cze67 Re: Skarga na pracownika... 08.08.02, 12:46
                  ... oj, zrobilo sie groznie...
                  • Gość: NIN Re: Skarga na pracownika... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.08.02, 13:06
                    Hollow pisał o pociągu disco-polo. Miałem okazję kiedyś przejechać się podobnym
                    cudem. Na trasie Gdynia-Toruń kursował pociąg pośpieszny "Flisak", którego
                    obsługa namiętnie prezentowała podróżnym przez głośniki swoje ulubione
                    przeboje. Wyobraźcie sobie cztery godzinki w pociągu z powtarzaną na okrągło
                    płytą Czerwonych Gitar. Jednak teraz zdaje się kolej zlikwidowała te muzyczne
                    pociągi. A szkoda było śmiesznie poobserwować miny współpasażerów.
                • Gość: Mariusz Re: Skarga na pracownika... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 13:49
                  Nie popisuj sie tak, jak to ty pieknie umiesz przeklinac. Nie ty jeden
                  posiadasz ten "piekny dar". Nie jestes pepkiem swiata wiec bez szpanu na
                  grupie. Kazdy to potrafi ale inni potrafia zachowac umiar, klase i twarz.
    • Gość: greg kompromitacja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:08
      Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Witam,
      >
      > Chcialbym zglosic skarge na pracownika PKP (prawdopodobnie ochrony) w
      > Lesznie, ktory, podczas niedzielnego powrotu uczestnikow, o maly wlos nie
      > spowodowal zadymy, kiedy to zaczal ludzi na sile do pociagu wpychac, bluzgac
      > na nich i ogolnie traktowac jak, za przeproszeniem, bydlo. Dodatkowo
      > zaatakowal jednego z powracajacych, co wywolalo wscieklosc podrozujacych
      > pociagiem ludzi i o maly wlos nie doprowadzilo do wielkiej zadymy.

Przepraszam, chyba nie chcesz mi wmówić, że jeden fiut sterroryzował cały
      pociąg? Takie rzeczy załatwia się na miejscu: pownien dostać w mordę albo
      powinniście go zawstydzić śpiewając jakąś "piosenkę" na jego cześćwink Ech, ta
      dzisiejsza młodzież, same panienki. Jakby to wracali ludzie z Jarocina bądź
      Metalmanii, to nie daliby sobą pomiatać. Lepiej nie kompromituj się takimi
      mailami. Przyjemnego ciągania się po sądach w Lesznie. Ciekaw jestem, jak mu
      udowodnisz, że on wogóle coś takiego robił...smile
    • Gość: biker Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: 213.195.187.* 08.08.02, 13:16
      Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Witam,
      >
      > Chcialbym zglosic skarge na pracownika PKP (prawdopodobnie ochrony) w
      > Lesznie, ktory, podczas niedzielnego powrotu uczestnikow, o maly wlos nie
      > spowodowal zadymy, kiedy to zaczal ludzi na sile do pociagu wpychac, bluzgac
      > na nich i ogolnie traktowac jak, za przeproszeniem, bydlo.

skoro banda brudasów wracała z dwudniwego chlania i ćpania to może jakis łysol
      postanowił umyć i ostrzyc jednego z was....
      • cze67 Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 08.08.02, 13:47
        No, zobaczcie, temat zupelnie nie muzyczny, a jaki odzew... Moze nalezy
        odswiezyc watek?
        • Gość: NIN Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.08.02, 14:02
          cze67 napisał:

> No, zobaczcie, temat zupelnie nie muzyczny, a jaki odzew... Moze nalezy
          > odswiezyc watek?

Nie! Po co? Jeszcze z 3 posty i będzie coś o UFO. Trochę cierpliwości.
          • cze67 Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 08.08.02, 14:11
            Gos´c´ portalu: NIN napisa?(a):

> cze67 napisa?:
            >
            > > No, zobaczcie, temat zupelnie nie muzyczny, a jaki odzew... Moze nalezy
            > > odswiezyc watek?
            >
            > Nie! Po co? Jeszcze z 3 posty i be˛dzie cos´ o UFO. Troche˛ cierpliwos´ci.

Wlasnie odnioslem wrazenie jakby w poblizu przelecialo UFO...
            • Gość: Jack Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.pl / *.gazeta.pl 08.08.02, 14:36
              To na pewno ten łysol był Ufokiem...
    • mallina Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 08.08.02, 15:05
      prosze sie tu nie nasmiewac z kolegi!!!
      nadal jest poszukiwany charaktrystyczny bardzo mezczyzna!
      ma do 175 cm wzrostu i jest lysy!
      czy to trudno takiego znalezc?? co to igla w stogu siana? no ile osob moze byc
      podobnych do tego pana kolejarza...
      przeciez on tam byl...powinnismy zamiast myslec o spotkaniu forumowiczow
      jakiejs knajpie skoczyc szybko do leszna i teren przeczesac jakos czy cos w tym
      sensie...
      • Gość: Jack Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.pl / *.gazeta.pl 08.08.02, 15:20
        Rozumien mallina że już sznurujesz buciki i sprawdzasz o której jedzie
        najbliższy pociąg do Leszna...wink
        • mallina Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. 08.08.02, 15:36
          tylko pod warunkiem ze spotkam tam wiecej osob stadsmile

hmm ale sugerujesz zebym glany zalozyla?smile)))))
          ok da sie zrobicsmile
          • Gość: kadriana Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.08.02, 16:11
            ..dzis nam do boju juz nadszedl czas.
            na barykady, niech bunt wybucha!
            pobudka dziejow juz wzywa nas...
            • Gość: Lapusz Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie.do Malliny IP: *.datastar.pl 08.08.02, 16:44
              Mallina - nałóż glany i na mój koncert!!! Trochę inny kierunek
              • vulture Re: Skarga na pracownika PKP w Lesznie.do Malliny 09.08.02, 09:34
                Miliony rąk!
                Tysiące rąk!
                A serce bije jeeeedno!!!
    • aric Już wiem 09.08.02, 14:45
      Ten łysy to był Michał W. w przebraniu. A to ma niewątpliwy związek z muzyką.
      • Gość: Lapusz Re: Już wiem IP: *.datastar.pl 09.08.02, 16:47
        Szewc zabija szewca
        Szewc zabija szewca
        Bum Tarara Bum Tarara
        • mallina Re: Już wiem 10.08.02, 19:26
          ale to juz bylo..
          pragnelabym otrzymac probke twojej wlasnej tworczosci..
          smile
      • vulture Re: Już wiem 10.08.02, 18:55
        aric napisał:

> Ten łysy to był Michał W. w przebraniu. A to ma niewątpliwy związek z muzyką.

O to już na pewno.
    • vulture Skarga na obsługę kiosku z hamburgerami w Zadupcu 09.08.02, 18:55
      W Zadupcu znajduje się kiosk, w którym prowadzona jest sprzedaż hamburgerów i
      hot dogów. Kiosk prowadzi pani Zofia Najaraniec. Problem polega na tym, że pani
      Najaraniec, przygotowując hot dogi i hamburgery, dodaje do nich zbyt dużo sosu
      majonezowego. Ostatnio mała dziewczynka kupiła sobie hamburgera z dużą ilością
      majonezu. Zerwał się wiatr i cały majonez wpadł w oczy dziewczynki, która o
      mało nie zderzyła się z tablicą "Tanie papierosy, kosmetyki, masaż, tipsy,
      podroby". Prowadząca kiosk Zofia Najaraniec nie poczuwa się do winy. Proszę o
      interwencję.
      • cze67 Re: Skarga na obs?uge˛ kiosku z hamburgerami w Zad 09.08.02, 18:57
        Juz wysylamy jednostke interwencyjna. Chyba, ze pani Najaraniec jest z
        Samoobrony, wowczas moze dodawac majonezu ile tylko zechce. A nam nic do
        tego...
        • vulture Zofia Najaraniec 09.08.02, 19:03
          Zofia Najaraniec i jej rodzina nie są zrzeszeni, od kiedy prababka została
          aresztowana podczas próby przejechania z jednego końca miejscowości na drugi
          przy pomocy klapy od studzienki kanalizacyjnej (wcześniej wypiła cały odmrażacz
          do silnika w traktorze). Od tamtej pory rodzina pani Najaraniec nie zrzesza
          się.
    • aric A ja jako że podoba mi się taka inicjatywa 20.08.02, 14:02
      Chciałbym się poskarżyć na pewnego rudego osobnika, który zatrzymał mnie dziś w
      drodze do pracy i spytał czy nie wiem któredy ma dojechać do Centralu.
      Odpowiadając mu usłyszałem jak z jego walkmana dochodziły dzwięki muzyki
      pewnego nielubianego przeze mnie zespołu. Stwierdziłem więc że mylnie mu wskażę
      drogę i wtedy popełniłem błąd. Chciałem się więc poskarżyć na samego siebie, że
      okazałem się nietolerancyjny i chamowaty. Ów osobniki tylko podziękował i
      poszedł we wskazanym przeze mnie kierunku. A ja jako, że poczułem się niezbyt
      miłym obywatelem zgłaszam skargę na siebie samego.
      • mallina Re: A ja jako że podoba mi się taka inicjatywa 20.08.02, 14:07
        to ja korzystajac z okazji chcialam powiedziec ze nie bylam dostatecznie mila
        ostatnio w sklepie samoobslugowym i arabskiej parze malzenskiej nie wyjasnilam
        jak nalezy ze kawa jacobs jest juz sprzedawana zmielona i w tym sklepie nie ma
        innej kawy jak zmielona a w ziarenkach trzeba szukac gdzie indziej..nie
        rozwialam ich watpliwosci i nie usmiechalam sie kulturalnie tylko szybko ich
        zbylam..a to przez to ze ta ich muzyka zbyt czesto rani mi uszy i te zawodzenie
        nie koi mych nerwow a przeciwnie..a oni tak glosno sluchaja tego...

pokornie wiec czekam az mariusz wpisze mnie tez na liste osobnikow do ukarania!!

wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka