cze67 13.08.02, 11:59 Czy jest taka piosenka (jedna jedyna) ktorej moglibyscie sluchac czesto a nawet bardzo czesto bez znudzenia? Ja po dlugim zastanowieniu stawiam na Strawberry Fields Forever Beatlesow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 12:49 "Forces Of Nature" Clannad - strona B singla, krótki, dwuipółminutowy utwór, ale jaki piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 13:48 ostatnio to na przemian "alles luege" z "kabinett der sinne" Lacrimosa Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 14:07 Boys of Summer - Don Henley; nie znudziła mi się od '85 roku Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 15:49 martolka napisała: > Boys of Summer - Don Henley; nie znudziła mi się od '85 roku Mnie też! A poza tym; "Driving" Everything But The Girl, "Protection"Massive Attack, "Love will tear us apart" Joy Division i "Revolution" The Cult. Miała być tylko jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 15:51 teddy4 napisa?: > martolka napisa?a: > > > Boys of Summer - Don Henley; nie znudzi?a mi sie˛ od '85 roku > > Mnie tez˙! > A poza tym; "Driving" Everything But The Girl, "Protection"Massive > Attack, "Love will tear us apart" Joy Division i "Revolution" The Cult. > > Mia?a byc´ tylko jedna? JEDNA JEDYNA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: TA JEDNA JEDYNA IP: 158.75.1.* 13.08.02, 15:55 "A whiter shade of pale" Procol Harum.Tego głosu i tych hammondów mogę słuchać w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 17:30 State of love and trust - Pearl Jam, na CD mam ją na soundtracku do filmu Singles i potrafie ustawic tę piosenkę i sluchac jej wielokrotnie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
int Re: TA JEDNA JEDYNA 13.08.02, 18:02 od jakichś dwóch lat kawałkiem, którego mogę słuchać codziennie jest "In the fade" kapeli o przydługiej nieco nazwie Queens of the Stone Age. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 19:46 W ostatnich miesiącach przyczepiło się do mnie Le vent nous portera Noir Desir. Mogę słuchać niemalże na okrągło. Pozdrofka I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.chello.pl 13.08.02, 20:58 Under the bridge Road Trippin` czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.02, 14:05 ostatnio "lord of the rings" blind guardiana. a stale i niezmiennie "cień w dolinie mgieł". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathalie Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.08.02, 20:17 W Polsce praktycznie w ogole nieznana, moge jej sluchac caly czas- Iam, "Nes sous la meme etoile" zreszta wszystkie kawalki Iam'a sa genialne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.02, 21:29 wszystko Clannadu a zwlaszcza to co bylo na soundtracku do filmu o Robin Hoodzie [z 84'].plus "miss sarajevo"w wersji z Bono i Pavarottim. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: TA JEDNA JEDYNA 15.08.02, 14:04 Bez wachania stawiam na JEREMY-PEARL JAM> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Simpson Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 07:55 "Child in time"- mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: TA JEDNA JEDYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.02, 00:50 wish you were here- pink floyd moge sluchac od rana do wieczora i jeszcze przez cala noc najpiekniekszy utwor jaki kiedykolwiek slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: TA JEDNA JEDYNA IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 03.09.02, 09:03 "Motorcycle Empyiness" Manic Street Preachers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrosus ONE IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / 10.1.0.* 03.09.02, 09:33 Jako tytuł rzecze. Oczywiście w wykonaniu czterech Irlandczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Ta jedna jedyna IP: *.opa-carbo.com.pl 03.09.02, 14:30 Sorki za poprzedni pusty post ale wcisnęło mi się przypadkowo enter.Co do piosenki to ciężki to wybór ale ostatnio najczęściej słucham takiego utworku ze znakomitej składanki P.Kaczkowskiego MINI-MAX.Jest to "Sunday Morning"zespołu The Bolshoi- najbardziej pogodny i wprawiający w dobry nastrój utwór jaki słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś