Dodaj do ulubionych

odtwarzacz mp3-który wybrac

IP: *.pulsar.net.pl / *.victoria.pulsar.net.pl 26.07.05, 13:20
Hej!
Zastanawiam sie nad zakupem odtwarzacza ale nie wiem który wybracuncertainObydwa
maja taka sama cene-350zł
1.Małe rozmiary ,kolororowy wyswietlacz, 512MB,wbudowany akumulator
2.Wiekszy(cos jak pen drive),1gb,brzydszy,mniej bajernysmile
Który lepiej?Nie potrzeba mi az tak pojemnoscismile
Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: koolo Re: odtwarzacz mp3-który wybrac IP: *.pulsar.net.pl / *.victoria.pulsar.net.pl 26.07.05, 13:21
      Moze linki jeszcze podam:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=57808231
      www.allegro.pl/show_item.php?item=57702762
    • blinski Re: odtwarzacz mp3-który wybrac 26.07.05, 13:28
      dosyć spory wydatek, wolałbym na twoim miejscu kupić w markowym sklepie (nawet
      i internetowym)..
      a jeśłi chodzi o pytanie, to chyba sam już wiesz który wolisz, bo sam sobie
      odpowiedziałeśsmile
      • Gość: koolo Re: odtwarzacz mp3-który wybrac IP: *.pulsar.net.pl / *.victoria.pulsar.net.pl 26.07.05, 13:39
        Ale w sklepie kosztowałby kolo 500-600zł.
        Koleś jest SS i ma ponad 500 komentarzy wiec oszust raczej nie wchodzi w gre!
        • Gość: Mota Re: odtwarzacz mp3-który wybrac IP: 213.186.95.* 26.07.05, 14:12
          A ja zdecydowanie odradzam zakup takiego urządzonka takiej firmy (czyli "no
          name"). Moim zdaniem lepie zrezygnować z niepotrzebnych bajerów (np. kolorowy
          wyświtlacz) czy dużej pojemności i za taką samą kwotę kupić w normalnym sklepie
          jakiś firmowy sprzęt. Choćby któryś z odtwarzaczy Creative MuVo. Ja sam posiadam
          odtwarzacz LG MF-FE422. Pojemność 256MB, nie ma kolorowego wyświtlacza, ale za
          to jakość dźwięku jest rewelacyjna!!! A do teko atrakcyjna cena - w pewnym
          sieciowym sklepie ze sprzetem RTV kosztował niecałe 250zł.
          • blinski Re: odtwarzacz mp3-który wybrac 26.07.05, 14:37
            ale tamte odtwarzacze były samsungasmile
            a creative jest naprawdę spoko, polecam - marka specjalizuje siew tego rozdzaju
            bajerach, wiec tym bardzije mozna zaufać. tylko trza słuchawki dokupić, bo te
            od kompletu ssąsmile ale to mały ból.
            smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka